AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Γεια σας κι απο μενα! Καλως σας βρήκα!!!![]()
Μετακόμιση συνεχίζεται, αλλά τα δυσκολότερα πέρασαν....
Πτώμα είμαι...
Παιδιά πρέπει να το πάρουμε απόφαση: Ο χειμώνας φέτος δεν θα έρθει! Κρίμα τα πουλόβερ, τα κασκόλ και τα υπόλοιπα αξεσουάρ....
μην ανησυχειτε βρε,θα ερθει,αλλα.... το καλοκαιρι.χιονια το καλοκαιρι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Έχω να γράψω και μια έκθεση για τα ιταλικά και βαριέμαι!
Ελπίζω οι κάτοχοι των ιώσεων να τις έχουν ξεφορτωθεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχετε ακούσει που λένε –Από Αύγουστο χειμώνα….
Επίσης λένε ότι το καλοκαίρι είναι για τους φτωχούς

Επίσης λένε ότι το περιβάλλον αλλάζει επικίνδυνα

Ε ποιο να πιστέψω;

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μου έγραψε τέσσερις μέρες άδεια, πολύ αντιβίωση και μου είπε ότι θέλει πολύ καιρό και πολύ αντιβίωση για να μου περάσει. Λες και δεν το'ξερα πριν από 5 χρόνια έπαιρνα αντιβίωση για 2,5 μήνες μέχρι να μου περάσει. Εχω τρομερό πονοκέφαλο και ο πυρετός δε πέφτει ούτε με το αντιπυρετικό. Το spray για το μπούκωμα δε με πιάνει πια. Σκέφτομαι μήπως τελικά το μπούκωμα δεν ήταν από το γατούλη αλλά από την ιγμορίτιδα. Δε ρώτησα το γιατρό αν με επιβαρύνει ο γάτος στο αναπνευστικό γιατί φοβήθηκα μήπως μου απαντήσει καταφατικά.

anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ούτε για πιπί του δεν έχει βγει έξω και σκέφτομαι να σηκωθώ να του ανοίξω την μπαλκονόπορτα γιατί θα σκάσει ο δόλιος
RedCat
Διάσημο μέλος
Τι όμορφες που είσαστε όλες στις φωτογραφίες?! Θα πρέπει να περάσατε καλά γιατί φαίνεται στα προσωπάκια σας...Ζηλεύω..την επόμενη φορά ελπίζω να έρθω να σας βρω και εγώ...
Κατα τ'αλλα καλά. Αντιμετωπίζω την ανεργία μου ακόμη με σθένος (δεν έχουν χτυπησει κόκκινο ακόμη οι λογαριασμοί), περιμένω απαντήσεις απο συνεντεύξεις και προσπαθώ να συνηθίσω τη ζωή του καλλιτέχνη (ζωγραφίζω όποτε μπορώ δηλαδή). Ο γάτος με κοιτάει με απορία, με ξενυχτάει σα μωρό τα τελαιταία βράδια και γενικά κάνουμε πολλα πολλα χαδάκια..Τα αδεσποτάκια μου παρόλα τα προβληματάκια τους σήμερα λιάζονται στην πυλωτή και ο καλός μου προσπαθεί να κάνει υπομονή με τα νεύρα που με πιάνουν από την κλεισούρα...αυτά εν ολίγοις
ελπίζω να χαμογελάσετε αρκετές φορές σήμερα ...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ασπασια περαστικα σου βρε,τι ταλαιπωρια ειναι αυτη.....
τουλαχιστον θα μεινεις λιγες μερες σπιτι να ξεκουραστεις.Νοτα,ευχομαι να βρεις γρηγορα δουλεια
aiorasky,δυστυχως καθημερινες εχω μαθημα μεχρι τις 10,5....
πολυ θα'θελα ομως να'ρθω.πως πανε οι παραστασεις
?Υ.Γ.εχω ανεβασει κι εγω τις φωτογραφιες μου απο τη συναντηση στη γκαλερυ,αλλα ακομα να εγκριθουν απο την κυριακη.
RedCat
Διάσημο μέλος
ποια παράσταση?? ποια γκαλερυ? ενημερώστε για τα καλλιτεχνικά δρωμενα βρε παιδιά...

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Εγώ κέρδισα το φλουρί!!!

Aiorasky, είδα στην εφημερίδα ένα άρθρο για την παράστασή σας!!!Έλεγε πολύ καλά λόγια!

Μπηκε η κουτση μαρια(το γατι που εχει προβλημα με την παρεγκεφαλιδα και δεν περπαταει καλα)και η σαρδελα εκανε σαν χαζη! Εβγαλα και φωτο, μακαρι να μπορεσω να τις ανεβασω...
:kiss: Ασπασία μου κουράγιο, μια ιγμορίτιδα είναι αυτή, άστην και ας πέσει χάμω, διότι εάν συνεχίσεις να τη κρατάς θα πέσεις εσύ, για αυτό ξέχνα δουλειά και βόλτες στο κρύο, γιατί το κρύο την επιδεινώνει.
Anabu, μπου χου χου, αλλά να προσέχουμε με τις ταμπέλες διότι θα μας βρει κανένα κακό (Ακούς εκεί ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, τσ, τσ τα σημερινά κορίτσια). Να σου στείλω και κάτι δικές μου θείες που μου έχουν ξεμείνει αμανάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Νότα μη μασάς και ζωγράφιζε. Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε. Επίσης μη νοιώθεις ενοχές για τον καλό σου, διότι εάν ο άντρας δε τινάξει μια φλοκάτη, δεν ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί, δε φάει ένα μπινελίκι και κάτι άλλο που δε θυμάμαι, αλλά το νοιώθω ότι υπάρχει, τι να τον κάνεις τότε; Σκρίνιο; Άμα ήθελες σκρίνιο θα έπαιρνες σκρίνιο, αλλά όχι άντρα ήθελες αυτό πήρες και είναι υποχρέωση και δικαιωμά σου να τον χρησιμοποιήσεις σωστά έτσι ώστε να μην φθαρεί και να μην πιτσικάρει βρε αδελφέ απο τη λάθος χρήση.
Ξέρει κανείς εάν γέννησε η Gemini;
Ελένη κανένα νέο απο το γάτο;
Εκείνο το μικρό η Νιάου που κοπροσκυλάει; Ελπίζω να μη κόλλησε τίποτα.
Ισμήνη: keep μετακομίζειν!
Όλες καλά να μου είστε και καλό βράδυ να έχετε!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ασπασια περαστικά και καλή δυναμη. Θυμαμαι τον εναν μου αδερφο με ιγμορίτιδα πριν καποια χρόνια που πηγα τον ειδα σπίτι με δυο φυτά σφινωμενα στα ρουθουνια του (δεν θυμαμαι τι ηταν).
Μα κι αυτος, σπουδαγμενος ανθρωπος, του ειπαν πως η ιγμορίτιδα περναει με αυτο το τροπο και το εκανε!!! Το θυμαμαι και γελαω! Πάντως δεν περασε έτσι κι ευτυχως δεν επαθε και τιποτα χειροτερο! Αντιβιωση! Δοκιμασμενο και αποδίδει. Μαζι με την υπομονη.....
Βρε νερινα πολύ με κανεις και γελαω.... να εισαι καλα. Αθήνα μενεις?
Τι παρασταση δόθηκε καλε????
2 30 το βραδυ και χτυπα το τηλ χτες. Και τι καλα κοιμόμουν! Σκοτωθηκα να φτασω το τηλ. Ο ενας γιος του Γ να πει πως πονανε τα ματια του γιατι στην δουλεια ασχολήθηκε με ηλεκτροκολληση ανευ γυαλιων...... Και μετα να περιμενω να ερθει να παρει χρηματα να παει στο νοσοκομειο, να κατεβω να του τα δωσω...... Παγωσα. Κι ο υπνος εκανε φτερα. Τελικα ολα καλα. Μόνο εγω νυσταζω..... Κι αυριο ξυπναω νωρις.... Σνιφ
Το Σ/Κ πάμε Ρεμο - Μαρινέλα. Βαρυ μας πεφτει, μάλλον αυτα τα μαγαζια δεν ειναι η καλυτερη μας (καμια ταβερνουλα μηπως???) Αλλά ειμαστε καλεσμενοι και πρεπει. Περυσι μας ειχανε πάει τετοια εποχη στη Ζηνα και ηταν μόνο 4 μερες μετα το θανατο του γατουλη μου.... Φρικη, φρικη. Αλλά επρεπε.
Αντε, τα λεμε λογικα τη Πεμπτη. Αυριο δεν εχουμε μαθημα, ειναι η καθηγητρια. Καλα να ειστε!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
sardela να σε ρωτησω κατι,που τωρα προσεξα στις φωτογραφιες? που ειναι τα αυτια της γατας καλε???
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ο κτηνιατρος τι σου εχει πει οτι μπορει να ειναι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολα τα αδελφακια(3)ηταν ετσι.
Την μαμα της δεν την εχω δει ποτε...
Μπορει να ανηκει και στις σκοτσεζικες φολντ.
Αλλες εχουν πεσμενα αυτακια, αλλα εχω δει και φωτογραφιες που δεν εχουν αυτια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool