Γυναίκες και άντρα, ναι Θανάση εσένα λέω καλησπέρα. Παιδί ένα Αγγλικά στο δωμάτιο του, παιδί δύο κυττάει παιδί ένα και δασκάλα. Δασκάλα καθότι το παιδί ένα είναι η Νάσια κοιτάει προσφορές εργασίες στη Ζιμπαμπουε και καταριέται τη μοίρα της που την έκανε λευκή, εγώ δουλεύω στον υπολογιστή, σταματάω μπλογκοσερφάρω γιατί είχα πάθει μια μπλογκοστέρηση και σας γράφω γιατί είχα πάθει και μια μαϊκατοστέρηση, σα καθυστέρηση ακούγεται αυτό, μακρυά απο μένα και ας πάει στην Ασπασία, αλλά αφού τελειώσει την αντιβίωση.

:kiss:
Ασπασία μου κουράγιο, μια ιγμορίτιδα είναι αυτή, άστην και ας πέσει χάμω, διότι εάν συνεχίσεις να τη κρατάς θα πέσεις εσύ, για αυτό ξέχνα δουλειά και βόλτες στο κρύο, γιατί το κρύο την επιδεινώνει.
Anabu, μπου χου χου, αλλά να προσέχουμε με τις ταμπέλες διότι θα μας βρει κανένα κακό (Ακούς εκεί ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, τσ, τσ τα σημερινά κορίτσια). Να σου στείλω και κάτι δικές μου θείες που μου έχουν ξεμείνει αμανάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Νότα μη μασάς και ζωγράφιζε. Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε. Επίσης μη νοιώθεις ενοχές για τον καλό σου, διότι εάν ο άντρας δε τινάξει μια φλοκάτη, δεν ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί, δε φάει ένα μπινελίκι και κάτι άλλο που δε θυμάμαι, αλλά το νοιώθω ότι υπάρχει, τι να τον κάνεις τότε; Σκρίνιο; Άμα ήθελες σκρίνιο θα έπαιρνες σκρίνιο, αλλά όχι άντρα ήθελες αυτό πήρες και είναι υποχρέωση και δικαιωμά σου να τον χρησιμοποιήσεις σωστά έτσι ώστε να μην φθαρεί και να μην πιτσικάρει βρε αδελφέ απο τη λάθος χρήση.
Ξέρει κανείς εάν γέννησε η Gemini;
Ελένη κανένα νέο απο το γάτο;
Εκείνο το μικρό η Νιάου που κοπροσκυλάει; Ελπίζω να μη κόλλησε τίποτα.
Ισμήνη: keep μετακομίζειν!
Όλες καλά να μου είστε και καλό βράδυ να έχετε!