Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα!
Εγω στο χωριο που υποτιθεται οτι καταγομαι (γιατι κι ο μπαμαπας μου εφυγε 3 ετων απο εκει. Μεγαλωσε στον Πειραια), δεν εχω εξοχικο...Βλεπετε ειναι στη μεσα Μανη στα βουνα και στα ορη, οπου τα πραγματα ειναι λιγο αγρια. Φυσικα και να ειχα δεν θα πηγαινα, γιατι τι να παω να κανω? Να γινω μοιρολογιστρα?:hmm:
Ειμαστε ανευ εξοχικου και χωριου...ετσι θα μεινουμε εδω το 3μερο και πολυ μου αρεσει!
Νοτα καλη επιτυχια! Δυσκολο να βρεις χορηγο στις μερες μας!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδια!:hello:

Τι κανετε σημερα; Καλα;:) ;)
Σημερα εβγαλα φωτο τη Beauty, θα σας τις βαλω σε λιγο;)
Μιλησα και με μια ηλιθια στο σχολειο που ελεγε οτι τα ζωα ειναι ηλιθια και κατι τετοια...:mad:
Αυτα...
Φιλακια πολλα σε ολους και ολες:) :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Εγω στο χωριο που υποτιθεται οτι καταγομαι (γιατι κι ο μπαμαπας μου εφυγε 3 ετων απο εκει. Μεγαλωσε στον Πειραια), δεν εχω εξοχικο...Βλεπετε ειναι στη μεσα Μανη στα βουνα και στα ορη, οπου τα πραγματα ειναι λιγο αγρια. Φυσικα και να ειχα δεν θα πηγαινα, γιατι τι να παω να κανω? Να γινω μοιρολογιστρα?:hmm:
Ειμαστε ανευ εξοχικου και χωριου...ετσι θα μεινουμε εδω το 3μερο και πολυ μου αρεσει!
Νοτα καλη επιτυχια! Δυσκολο να βρεις χορηγο στις μερες μας!;)

:lol: :lol: Στις 7 θανασιμες πεθερες μια χαρα τα καταφερναν οι μοιρολογιστρες παντως...:up:

Γεια σας παιδια!:hello:

Τι κανετε σημερα; Καλα;:) ;)
Σημερα εβγαλα φωτο τη Beauty, θα σας τις βαλω σε λιγο;)
Μιλησα και με μια ηλιθια στο σχολειο που ελεγε οτι τα ζωα ειναι ηλιθια και κατι τετοια...:mad:
Αυτα...
Φιλακια πολλα σε ολους και ολες:) :P

αφου ειναι ηλιθια, ηλιθιοτητες θα ελεγε:D

:lol: :lol: Στις 7 θανασιμες πεθερες μια χαρα τα καταφερναν οι μοιρολογιστρες παντως...:up:
Nai το ειδα! Αλλα δεν μοιαζει με Μανιατισσα καθολου αυτη η πεθερα..Ακομα και η ομιλια, και η προφορα ουδεμια σχεση εχει. Υπαρχουν οντως "επαγγελματιες" μοιρολογιστρες. Στην κηδεια ενος θειου μου ειχε ερθει μια τετοια.:blink: :blink: :blink:

Nai το ειδα! Αλλα δεν μοιαζει με Μανιατισσα καθολου αυτη η πεθερα..Ακομα και η ομιλια, και η προφορα ουδεμια σχεση εχει. Υπαρχουν οντως "επαγγελματιες" μοιρολογιστρες. Στην κηδεια ενος θειου μου ειχε ερθει μια τετοια.:blink: :blink: :blink:
Το πιο τρελλό γέλιο σε θεατρική παράσταση το είχα ρίξει πέρυσι στο "Μπαμπά μην ξανα πεθάνεις Παρασκευή" με την Μανιάτισα μοιρολογίστρα! Θεά!!!:lol: :lol: :lol:
Αλήθεια Ισμήνη, υπάρχουν ακόμα?:blink:

Αληθεια??:blink: :blink: :blink: Νομιζα το διακομωδουσαν λιγο...Χαζο εντελως μου φαινεται....Αλλα πολ αστειο ειδικα εκει που ελεγε για ΔΕΗ κτλ :lol: Οσο για προφορες ειμαι ασχετη, εδω που ειμαι μερικες φορες αλλα λενε αλλα καταλαβαινω:lol: Ασε που ολο θελω να διορθωσω το με, σε αντι για μου, σου:D :redface:

Και κατι απο το χερι της beauty μιας και ειναι πανω στο πληκτρολογιο και μου κανει συντροφια...;) :

21φτρδχλ8π12γωββββββββββββββββββ \]

Θαυμαστε την:lol:

ΚΑι μενα τα ατιμα και τα δυο θελουν να καθονται πανω στο πληκτρολογιο. Εχουνε μεγαλωσει κιολας και δεν χωρανε με τπτ.:lol:
Προχτες ο Κανελοσ κοιμοτανε, τον εσπρωξε η Σταλιτσα και γκτουπ στο πατωμα ο μικρος:lol:

:) :) :)

Καλημέρα! Είμαι και επίσημα πλέον home alone! Έχω κατεβάσει και το παρτσακλό γκριφόν από πάνω το οποίο ο Σάκης δεν πολυσυμπαθεί. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κανένα έκτροπο.

Ευτυχώς ο Σάκης δεν ξαπλώνει στο πληκτρολόγιο γιατί αλλιώς bye-bye laptop! Μια φορά το είχε επιχειρήσει στο laptop του ξαδέρφου μου αλλά μας έπιασε νευρικό μόνο που τον βλέπαμε, τσαντίστηκε κι έφυγε. Αλήθεια τα δικα σας αμα τα κοροϊδεύετε το καταλαβαίνουν;

Η Σταλιτσα μας κοιταει με να υφος μερικες φορες που λεει ειστε πολυ κατωτερα οντα για να κοροιδευετε εμενα τη ΘΕΑ...:lol: :lol:

Ο Κανελοσ δεν καταλαβαινει τπτ ως το χαζο της παρεας, ειναι σκυλος στο χαρακτηρα και γατα στις ζημιες:lol: ...

Καλημέρα,

Ισμήνη, ευχαριστώ. Εχεις δίκιο δύσκολο να βρεις χορηγό αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...:)

Anabou, ο δικός μου είναι πολύ παρεξηγιάρης..άμα τολμήσουμε και γελάσουμε με καμμια γκάφα του ή κανένα ατσούμπαλο πέσιμο πάει και κρύβεται και μετά για καμια ωρα δεν μας "μιλάει"...:P

Το πιο τρελλό γέλιο σε θεατρική παράσταση το είχα ρίξει πέρυσι στο "Μπαμπά μην ξανα πεθάνεις Παρασκευή" με την Μανιάτισα μοιρολογίστρα! Θεά!!!:lol: :lol: :lol:
Αλήθεια Ισμήνη, υπάρχουν ακόμα?:blink:
Κι ομως ναι υπάρχουν! Οπως επίσης και μοιρολόγια. Μερικά απο αυτά ειναι καταπληκτικά, άλωστε θυμίζουν το χορό στην αρχαία τραγωδία.
Στο μοιρολόι -μεταξύ άλλων- περιγράφεται και εξυμνείται ο πεθαμένος. Περιγράφουν τι έκανε στη ζωή του.
Τώρα έχουν λίγο μεταλαχθεί οι στίχοι μάλλον λόγω "εκμοντερισμού".
Μου έχει τύχει να ακολύσω και χειρότερα απο τη Δ.Ε.Η. (στις 7 θανάσιμες πεθερές).
Και εχω φτάσει σε σημείο να μη μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου....:blink: :redface: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ναι νομιζω και εμενα θα με ειχε πιασει νευρικο...

Ο δικός μου χθες το βράδυ που είχα το laptop αγκαλιά στο κρεββάτι κι έγραφα κάτι, μάλλον βαρέθηκε ξαπλωμένος δίπλα μου που δεν του έδινα σημασία και άρχισε να κόβει βόλτες πάνω από το πληκτρολόγιο. Πέρα - δώθε, πέρα - δώθε μέχρι που του έβαλα φωνή και πήγε και κρύφτηκε πίσω από τις κουρτίνες. Τελικά έκλεισα αναγκαστικά το laptop και πήγα να παίξω μαζί του γιατί θα μου κράταγε μούτρα αν δεν το'κανα. Έτσι γλύτωσα και το laptop μου από μια νέα πιθανή καταστροφή!;)

Ο δικός μου χθες το βράδυ που είχα το laptop αγκαλιά στο κρεββάτι κι έγραφα κάτι, μάλλον βαρέθηκε ξαπλωμένος δίπλα μου που δεν του έδινα σημασία και άρχισε να κόβει βόλτες πάνω από το πληκτρολόγιο. Πέρα - δώθε, πέρα - δώθε μέχρι που του έβαλα φωνή και πήγε και κρύφτηκε πίσω από τις κουρτίνες. Τελικά έκλεισα αναγκαστικά το laptop και πήγα να παίξω μαζί του γιατί θα μου κράταγε μούτρα αν δεν το'κανα. Έτσι γλύτωσα και το laptop μου από μια νέα πιθανή καταστροφή!;)

:lol: :lol: :lol:

εμενα ο δικος μου οταν γελαω με κατι που εκανε η τον κοροιδεψω..που το κανω σπανια γιατι τον αγαπω πολυυυ, κλεινει τσαντισμενος το ενα του ματι και κουναει νευρικα τηνουρα!!!!

εμενα ο δικος μου οταν γελαω με κατι που εκανε η τον κοροιδεψω..που το κανω σπανια γιατι τον αγαπω πολυυυ, κλεινει τσαντισμενος το ενα του ματι και κουναει νευρικα τηνουρα!!!!
Αυτό με το μάτι το κάνει κι ο Χιόνης! Όχι βέβαια όταν τσαντίζεται, αλλά τις περισσότερες φορές όταν με κοιτάει για αρκετή ώρα ή όταν κοιτιόμαστε στα μάτια (σαν ερωτευμένα παιδιά που είμαστε:redface: :inlove:), μισοκλείνει το ένα μόνο μάτι, κάθε φορά διαφορετικό! Έχει πολύ πλάκα! Ο Κώστας λέει ότι μου κάνει "καμάκι" και μου κλείνει το μάτι με νόημα!!!....:lol: :lol: :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back