Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλους, έζησα κι εγώ τον πρώτο μου αποκλεισμό σε ορεινό καταφύγιο. Ανεβήκαμε από Σάββατο απόγευμα στο ορειβατικό καταφύγιο της Δίρφυς κ αμέσως σχεδόν ξέσπασε χιονοθύελλα. Βρεθήκαμε κλεισμένοι εκεί, χωρίς να μπορούμε να δούμε ούτε καν το τοπίο από την ομίχλη. Είχε βέβαια την πλάκα του, αν κι εμείς ως άσχετοι με τα βουνά κ τις ορειβασίες, είχαμε την εντύπωση ότι πάμε σε κάνα σαλέ για σκι κ τέτοια.:P Τελικά, με τα πολλά, καταφέραμε να ξεκολλήσουμε τ’ αυτοκίνητα κ να κατεβούμε Στενή, τη Δευτέρα, αφού μας τράβηξαν σ’ όλο το δρόμο του καταφυγίου κάτι καλοί άνθρωποι με 4Χ4. Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα σε ολους!!(ξυπνησα προ ολιγου:rolleyes: )

Χριστινα να τη χαιρεσαι τη γατουλα σου:up: !!!

anabou,ποσο θα μεινει μαζι σας το κανισακι?

κι εμεις χτες γυρισαμε μετα απο τρομερη ταλαιπωρια λογω κινησης.σημερα εχω Ιταλικα,αυριο επαναληπτικο τεστ Ισπανικων και φυσικα καμια ορεξη να διαβασω:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαριέλ δεν είναι γκριφόν κανίς είναι γκριφόν με επανιέλ ή κάτι τέτοιο και είναι αρκετά μεγάλο! Από την παρασκευή που έφυγε η θεία μένει περιστασιακά μαζί μας (την νύχτα κοιμάται σπίτι του). Ευτυχώς σήμερα επιστρέφει η θεία και θα ηρεμήσουμε.

Κάτι πρέπει να κάνω με τον ύπνο. Σήμερα έβαλα ξυπνητήρι στις 11, ξύπνησα στις 12 και σημκώθηκα στη 1. Και φυσικά το βράδυ πριν τις 4 δεν με παίρνει ο ύπνος!

Καλησπέρα σε όλους και καλώς ορίσαμε. Αλλοι στη βαση τους κι άλλοι (όπως εγω) στο φόρουμ μας. Μου λείψατε!!! Ελπίζω να περάσατε καλα όλοι.
Σημερα κατεβηκα με το Γιαννη να πιουμε το καφεδάκι μας όπως κάνουμε πολλά πρωινά, μετα τις δουλίτσες μας. Δωσαμε ραντεβού στη τράπεζα δίπλα ακριβως από τη καφετερια που παμε παντα (δουλευει ο γιος του εκει). Μπαινουμε ευχαροι, αναβω τσιγάρο και ΜΠΑΜ απ' εξω. Κραυγες. αυτοκινητα με όπισθεν, χαμός!!! Ληστεια στην Αλφα τράπεζα (εκεινη που ημουν πριν 5 λεπτα απ' εξω....)
:mad: :( :/: :sick:
Κι ενας Χριστιανός, πολίτης, βλέπει 2 με κράνος και καλάσνικοφ να βγαινουν από τράπεζα. Του ηρθε η επιφώτιση να προσπαθησει να ρίξει τη μηχανή τους, σπρώχνοντας τη.
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Τον πυροβόλησαν αλλά ευτυχως η σφαιρα τον βρηκε ξυστα. Τραυματηστηκε ελαφρα και οι ληστες φυσικα εφυγαν
Τι να πω?????
ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ????
Ακόμη δεν εχω συνέλθει από τη ταραχή μου παντως παιδια!! Οσο σκεφτομαι πόσο κονταα ήταν, πόσο για λιγα λεπτα θα πεφταμε πάνω τους συην εξοδο......
Από τράπεζα εγω δεν ξαναπαιρνω ποτε. Μόνο από απέναντι
:cry: :cry: :cry:

Φαντάζομαι τι σοκ θα έπαθες! Το άκουσα στις ειδήσεις νομίζω. Μα τι τους πιάνει μερικούς ανθρώπους και κάνουν τους ήρωες σε τέτοιες περιπτώσεις; Λες και δεν τα έχουν ασφαλισμένα τα λεφτά οι τράπεζες! Ευτυχώς που δεν υπήρξαν θύματα.

Κατερίνα κι εγώ όπως εσύ, είχα σκοπό να περάσω όλες τις μέρες στον καναπέ μπροστά στο τζάκι, αλλά δεν τα κατάφερα. Κάτι οι δουλειές την πρώτη μερα που ήρθα επειδή το σπίτ ήταν κλειστό από τον Οκτώβρη, κάτι οι φίλοι μου που μας καλούσαν για τραπέζωμα και το χειρότερο ο κηπουρός που ήρθε χθες για κλάδεμα και ξεχωρτάριασμα, εισικά το τελευταίο, τα είδα όλα! Σ/Κ με τρομερή λιακάδα και χθες που ήρθε ο άνθρωπος να κάνει δουλειά στον κήπο, έβρεχε! Τι λασπουριά γέμισε το σπίτι δε φαντάζεστε! Το σπίτι έιναι από τα παλιά της πόλης, το οποίο σημαίνει το σπίτι πάνω στο δρόμο και ο κήπος πίσω. Οπότε για να πεταχτούν τα χόρτα και τα κλαδιά από το κλάδεμα, έπρεπε να περάσουν μέσα από το σπίτι! Λάσπες, κλαδιά και φύλλα παντού!!!:mad: :mad: Έφαγα τη μέρα μου να καθαρίζω πάλι, αντί να πάω έξω να φάω κανένα θαλασσινό...:/:
Anabou φιλιά στη μουσουδίτσα του γκριφόν που τα λατρέυω γιατί κι ο συγχωρεμένος ο Boomer μου γκριφόν γίγας ήταν, αλλά και στη μουσουδίτσα του παραπονιάρη Σάκη.
Χριστίνα τυχερή ήσουν!
Xtina στο καρναβάλι της Ξάνθης είχε πάει και ο κολητός μου που μένει Καβάλα και πέρασε καταπληκτικά απ΄ότι μου'πε!
Silmoril ωραία περιπέτεια! Τέλος καλό όλα καλά!
Βρε Μάριελ, συνεχίζεις το δικό σου ωράριο ε? Έχεις κάνει τη νύχτα μέρα...:lol: :lol:
Γιώτα όχι. Δεν γυρίσαμε όλοι οι ξενιτεμένοι! Εγώ γυρίζω πρώτα ο Θεός αύριο:P

Βρε Ασπασία, είπαμε να φύγεις να ξεκουραστείς...και μόνο που τα διάβαζα αγχώθηκα!!!
Χριστίνα, φτου φτου, ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα. Κι εγώ ψιλοαγχώνομαι όταν πάω τράπεζες και προτιμώ αυτές που έχουν στρογγυλές στριφογυριστές πόρτες (Επειδή δεν τις προτιμούν οι κλέφτες!!!:P ) και όχι κανονικές. Καλά τώρα που το σκέφτομαι, αγχώνομαι και φοβάμαι για πολλά πράγματα.

Κι ο αντρς μου ειχε παει σε άλλη τράπεζα λίγο πριν.... Του ειπα να μισθωσουμε καποιον γι' αυτη τη δουλεια
:lol: :lol: :lol:
Πάντως ειναι η πρωτη ληστεια στα μερη μας και δεν το σκεφτομασταν καν σαν σεναριο. Ειναι τρομακτικο παντως πως κυκλοφορουν αδιστακτοι αναμεσα μας και νοιωθει κανεις εξαιρετικα ανασφλής. Και πού να κανουν διαρηξη σπίτι σου.... Θα αμπαρωνόμουν μεσα για πολύ καιρο με σκυλια, καγκελα, συναγερμους κλπ κλπ. Πολύ κρυα πράγματα

Καλώς τα μου τα ταλαιπωρημένα και τα ξενυχτισμένα. Σκασμένα άρρωστα εγώ άυπνη, γάτος κοιμάται, άντρας διδάσκει κοιμισμένος, σε αυτό το σύστημα δεν κοιμούνται οι διδασκόμενοι κοιμάται ο δάσκαλος.
Χριστίνα είχα ανέβει με μια κολλητή Αθήνα εποχή ΕΛΑ και 17 Νοέμβρη, Αύγουστος 40 βαθμοί, διαδρομή Ερμού-Κολωνάκι και να μην αφήνει βιτρίνα να πέφτει κάτω, εγώ με ένα μπουκάλι να καταβρέχομαι και να βρίζω θεούς και δαίμονες (η έρευνα αγοράς δεν είναι το φόρτε μου). Εκεί που περπατούσαμε κανονικά, αυτή περπατούσε για να ακριβολογώ, εγώ σουρνώμουν, σαν προσκυνητής στη Τήνο ένα πράγμα, ξαφνικά φώναζε "τρέχα" και έτρεχε. Έτρεχα και εγώ. Σταμάταγε. Μετά πάλι το ίδιο. Μια δύο τα πήρα, γιατί η ανάσα μου έκανε σαν κομπρεσσερ και είχαν βγει και απο τα μαγαζιά και ψάχνανε να βρουν τι κατεδαφίζεται, της λέω "τρελλή είσαι" και τι μου λέει η ασυλλόιστη "περνάγαμε έξω απο τράπεζα" "ε και;" λέω η άφρων λαχανιασμένη κόρη "φοβάμαι μην έχουν βάλει βόμβα". Αυτό μου θύμισες.
Μάριελ καρδιά μου, ένα τι κάνει η Τσίκυ, δύο τι έκανες με το μάθημα;
Gemini γερά με τσαμπουκά.

Βρε Ασπασία, είπαμε να φύγεις να ξεκουραστείς...και μόνο που τα διάβαζα αγχώθηκα!!!
Χριστίνα, φτου φτου, ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα. Κι εγώ ψιλοαγχώνομαι όταν πάω τράπεζες και προτιμώ αυτές που έχουν στρογγυλές στριφογυριστές πόρτες (Επειδή δεν τις προτιμούν οι κλέφτες!!!:P ) και όχι κανονικές. Καλά τώρα που το σκέφτομαι, αγχώνομαι και φοβάμαι για πολλά πράγματα.
:lol: :lol: :lol: Και ξέχασα να σου πω ότι σήμερα το πρωί ανέβηκα στη μανταρινιά η οποία είναι πανύψηλη για να μαζέψω όσα μανταρίνια είχαν μείνει (ειχαν πέσει τα περισσότερα γιατί όταν ήταν εποχή τους εγώ έλειπα) και δεν μπορούσα να κατέβω! Φώναζα τον, -αντε να μη πω τώρα!- Κώστα να με βοηθήσει να κατέβω και είχε αράξει μπροστά στο τζάκι βλέποντας στη τηλεόραση πρωινάδικα και δε με άκουγε!!!:mad:
Πάντα αυτό γίνεται όταν έρχομαι εδώ. Ξεπατώνομαι στις δουλειές... Και το χειρότερο είναι, ότι πάντα με το που πατάω το πόδι μου εδώ, μου΄ρχεται και περίοδος έτσι για να δέσει το γλυκό! Λες και το'χω τάμα!!!
Όσο για τις τράπεζες, εγώ τις αποφεύγω γιατί δεν αντέχω τις ουρές. Τις περισσότερες συναλλαγές μου τις κάνω ηλεκτρονικά μέσω web banking...:)

Και ξέχασα να σου πω ότι σήμερα το πρωί ανέβηκα στη μανταρινιά η οποία είναι πανύψηλη για να μαζέψω όσα μανταρίνια είχαν μείνει (ειχαν πέσει τα περισσότερα γιατί όταν ήταν εποχή τους εγώ έλειπα) και δεν μπορούσα να κατέβω!
Ασπασία, εσύ δεν είσαι γυναίκα. Κομάντο είσαι!!!! :P
Κάτσε παιδί μου μπροστά στο τζάκι, χαλάρωσε και βάλε και τον άντρα να κάνει καμμιά δουλειά. Εδώ ολόκληρη Γερμανία παράτησε για χάρη σου, στα μανταρίνια θα κολλήσουμε?:lol:

Χθες ειχα παει στον εθνικο κηπο βολτα οι παπιες ηταν μεσα στα κλουβακια και ειχε και περιστερια μαζι και μια γατα:confused: την ταισα πεταγαν και αλλα παιδακια ψομακι και ετρωγε το γατονι αλλα δε πιραζει τα πουλακια.Λιγο παρακατω σε ενα περιφραγμενο ηταν αλλες 2 γατουλες γκριζες τιγρε σκουρες πολυ ωραιες κανανε νανακια.:)

Εκεί που περπατούσαμε κανονικά, αυτή περπατούσε για να ακριβολογώ, εγώ σουρνώμουν, σαν προσκυνητής στη Τήνο ένα πράγμα, ξαφνικά φώναζε "τρέχα" και έτρεχε. Έτρεχα και εγώ. Σταμάταγε. Μετά πάλι το ίδιο.
Κι αν τη στιγμή που τρέχατε φώναζε κάποιος ΄΄Βοήθεια κλέφτεεεεες΄΄ τι θα κάνατε;

:lol: :lol: :lol: Ασπασια,αυτο μου θυμιζει σκηνες απο ταινια!!!

εγω εχω ενα τρομερο μπουκωμα,πονοκεφαλο και συναχι!!μαλλον την αρπαξα οταν πηγαινα και ταιζα το Τσικακι και τα αλλα γατια.εκανε ψοφοκρυο εκει και φυσαγε τρομερα.ημουν και ψιλα ντυμενη,αλλα δεν ελεγα να ξεκολλησω απο τον σκουπιδοντενεκε,ειχα τοσον καιρο να δω τα γλυκα μου!

Νερινα,ασε αυτο το μαθημα μου΄χει γινει εφιαλτης...εδω και 3 μηνες σχεδον περιμενω,αλλα τιποτα...εχουμε 2 μηνες καταληψη.ειναι απιστευτα ψυχοφθορο,δεν ξερω αν παιρνω η οχι πτυχιο.μαλλον θα'πρεπε να ψαξω για καμια δουλεια,ο,τι να'ναι,αρκει να βγαζω το χαρτζιλικι μου.ελα ομως που μου φαινεται βουνο,απο που ν'αρχισω να ψαχνω....
η Τσικι μια χαρα ειναι.μ'αρεσει παντως που λενε οτι μετα τη στειρωση γινονται πιο ηρεμα.εμενα λησταρχος Νταβελης ειναι τωρα πια!!ασε που ανεπτυξε κι ενα νεο "χουι"οπως θα ελεγαν στο χωριο μου!σκαρφαλωνει στα πιο απιθανα μερη!σε λιγο θα περπαταει και στο ταβανι!ενα βραδυ ξυπνησα να πιω νερο και βλεπω απεναντι μια σκια!κοντεψα να μεινω!!!!τελικα ηταν η τσικι που ειχε σκαρφαλωσει στην τηλεοραση απεναντι απο το κρεβατι και καθοταν και με κοιταγε σαν τον Χαρο:lol:
επισης,εχει γινει τρομερα κοιλιοδουλη!!!περναει ολη την ημερα ψαχνοντας να βρει τι θα φαει!εχει αρχισει να κανει και κοιλιτσα:rolleyes: ο Μαντου τι κανει?ειδα και τις νεες του φωτο!κουκλος:inlove:

Πεμπτη βραδυ κλεισαμε με τις φιλες μου για Μακροπουλο.κανει χορο το ΤΕΙ που παει μια φιλη μου κι ηταν φτηνη η προσκληση,οποτε ειπαμε να παμε:)

Χριστινα,ειδα για τη ληστεια στην τηλεοραση:blink: νομιζω οτι τετοιες στιγμες δε σκεφτεσαι,απλα αντιδρας πανω στην τρελα της στιγμης.παλι καλα που δε σκοτωθηκε ο ανθρωπος!!

Προσεξε το το κρυωμα, εμενα μου γυρισε σε ιωση, βαρεσα 40ρες, πηρα κατι αντιβιωσεις αστα να πανε και σαν να μην εφτανε η ταλαιπωρια μου 10 μερες, απο την ανιτβιωση επαθα κυστιτιδα...αστα να πανε..ασε που μεχρι την αλλη βδομαδα πρεπει να μεινω κι αλλο κλεισμενη μεσα για να μην παθω λεει πνευμονια.. τα γατουλινια μου βεβαια εχουν καταχαρει που περναμε 24 ωρες μαζι. Κι εγω βασικα την εχω καταβρει, αλλα οσο να 'ναι εστω μια βολτα στο τει θα την ηθελα! :lol: :lol:

καλημερα Πω! Πω δελτιο ειδησεων με αποκλειστικες εικονες απο το my cat Παντως εδω στη Θεσσαλονικη οταν γινεται ληστεια εχουμε αλλο τροπο
Φωναζει ο ληστης --Ληστεια!
Και απανταμε
-Ληστεια?! Πλακα με κανεις ? !!
Περαστικα στις αρρωστες κουραγιο στις ταλαιπωρημενες. Δεν μπορει ολα καποτε περνανε ! Καλη επιστροφη Ασπασια

Καλημερα σας!
Χθες πηγαμε την αγελαδιτσα στον γιατρο, μετα για ψωνια και γυρισα ενα πτωμα! Ξεραθηκα στον υπνο, και ξυπνησα προ ολιγου, και αυτο γιατι (επιτελους)δινω για διπλωμα οδηγησης.
Μαριελ, παρε την Χρυση Ευκαιρια, κατσε στο κρεβατακι σου και κυκλωνε δουλειες που σε ενδιαφερουν...Μετα παρε και κανενα τηλεφωνο και ρωτα.
Χριστινα, ευτυχως που γλυτωσε ο ανθρωπος γιατι θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα! Σε συτα τα πραγματα(ληστειες εννοω)πρεπει να κανεις οτι σου λεει αυτος που εχει το οπλο και οχι οτι θες. Αλλιως την πατησες.

Καλημέρα! Περαστικά στις άρρωστες! Ασπασία είπαμε να πας μια εκδρομή να ξεκουραστείς, όχι να ξεπατωθείς! Αυτό με την θεσσαλονικιώτικη ληστεία το είδα στον Λαζόπουλο και πέθανα στα γέλια! Έγραψε η κυρία! Μαριέλ σε παρόμοια κατάσταση βρίσκομαι αλλά έχω και τη διπλωματική στο κεφάλι μου. Υπομονή!

Γεια σας παιδια! Τη Musti που ειχα προτεινει τη θυμαστε; Δυστυχως δεν εχει καθολου χρονο κι ετσι δεν μπορει να μπαινει στο σαιτ...:( :/: Σημερα προτεινα αλλο ενα μελος, τον Ορεστη. Οχι, δεν ειναι αγορι, κοριτσι ειναι απο την ταξη μου... Ελπιζω οτι εκεινη θα μπαινει:) :P Ορεστης λεγεται ο σκυλος της και ο γατος της Μαξ:P :cat: :inlove: Ειναι και τα δυο τους πολυ ομορφα:inlove: ... Ο σκυλακος της ειναι περιπου 1-1μιση μηνων, σαν αρκουδακι:P :inlove: :baby: και ο γατος της πολυ χαδιαρης και γλυκουλης:inlove: :bleh: :cat:

Απο μενα καλο σας απογευμα και πολλα φιλακια:) :kiss: :kiss: :kiss:

Καλησπέρα,
όπως διαβάζω οι περισσότεροι περάσατε καλά. Εγω την καθαρή Δευτέρα την έκανα όντως "καθαρή". Με έπιασε εμμονη με την καθαριότητα και έκανα μέχρι και τα κάγκελα από το μπαλκόνι (κατι σε ψυχασθενεια μου κάνει αυτό ). Μέχρι και ο γάτος την πλήρωσε. Πάλι καλά που δεν τον έτριψα με χλωρίνη να τον κάνω σαν τον χιόνη της Ασπασίας. Νέα από την προκήρυξη τίποτα (είμαι και εγω υπερβολική, λες και ζουμε στην Ζυρίχη κάνω και όχι στην Αθήνα), κοιτάζω διάφορες δουλειες, ο καθένας μου λεει το μακρυ του και το κοντό του στις συνεντεύξεις και η ζωή συνεχίζεται.
Μαριελ ασε την χρυση ευκαιρια κατω:) . Δεν "παιζει" τίποτα απο δουλειες..Περαστικά σε όλους τους άρρωστους και εις αλλα με υγεια..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back