Ασπασια,αυτο μου θυμιζει σκηνες απο ταινια!!!
εγω εχω ενα τρομερο μπουκωμα,πονοκεφαλο και συναχι!!μαλλον την αρπαξα οταν πηγαινα και ταιζα το Τσικακι και τα αλλα γατια.εκανε ψοφοκρυο εκει και φυσαγε τρομερα.ημουν και ψιλα ντυμενη,αλλα δεν ελεγα να ξεκολλησω απο τον σκουπιδοντενεκε,ειχα τοσον καιρο να δω τα γλυκα μου!
Νερινα,ασε αυτο το μαθημα μου΄χει γινει εφιαλτης...εδω και 3 μηνες σχεδον περιμενω,αλλα τιποτα...εχουμε 2 μηνες καταληψη.ειναι απιστευτα ψυχοφθορο,δεν ξερω αν παιρνω η οχι πτυχιο.μαλλον θα'πρεπε να ψαξω για καμια δουλεια,ο,τι να'ναι,αρκει να βγαζω το χαρτζιλικι μου.ελα ομως που μου φαινεται βουνο,απο που ν'αρχισω να ψαχνω....
η Τσικι μια χαρα ειναι.μ'αρεσει παντως που λενε οτι μετα τη στειρωση γινονται πιο ηρεμα.εμενα λησταρχος Νταβελης ειναι τωρα πια!!ασε που ανεπτυξε κι ενα νεο "χουι"οπως θα ελεγαν στο χωριο μου!σκαρφαλωνει στα πιο απιθανα μερη!σε λιγο θα περπαταει και στο ταβανι!ενα βραδυ ξυπνησα να πιω νερο και βλεπω απεναντι μια σκια!κοντεψα να μεινω!!!!τελικα ηταν η τσικι που ειχε σκαρφαλωσει στην τηλεοραση απεναντι απο το κρεβατι και καθοταν και με κοιταγε σαν τον Χαρο
επισης,εχει γινει τρομερα κοιλιοδουλη!!!περναει ολη την ημερα ψαχνοντας να βρει τι θα φαει!εχει αρχισει να κανει και κοιλιτσα

ο Μαντου τι κανει?ειδα και τις νεες του φωτο!κουκλος
Πεμπτη βραδυ κλεισαμε με τις φιλες μου για Μακροπουλο.κανει χορο το ΤΕΙ που παει μια φιλη μου κι ηταν φτηνη η προσκληση,οποτε ειπαμε να παμε
Χριστινα,ειδα για τη ληστεια στην τηλεοραση

νομιζω οτι τετοιες στιγμες δε σκεφτεσαι,απλα αντιδρας πανω στην τρελα της στιγμης.παλι καλα που δε σκοτωθηκε ο ανθρωπος!!