Μόλις άνοιξα τον υπολογιστή στο γραφείο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω γρήγορο internet! Τα νεύρα μου σπάσανε στην Κεφαλονιά με τα 50,6 Kbit/sec!
Ασπασία, εσύ δεν είσαι γυναίκα. Κομάντο είσαι!!!!
Κάτσε παιδί μου μπροστά στο τζάκι, χαλάρωσε και βάλε και τον άντρα να κάνει καμμιά δουλειά. Εδώ ολόκληρη Γερμανία παράτησε για χάρη σου, στα μανταρίνια θα κολλήσουμε?
Κατερίνα μου κομάντο έγινα κατανάγκην, διότι ο καλός μου ο Κώστας με το που φτάσαμε κατσικώθηκε στην μπερζέρα που την είχε κολλήσει ακριβώς μπροστά στο τζάκι με τα πόδια πάνω στην καμινάδα και περίμενε να του το ανάψω κι όλας γιατί είναι ολίγοντι άσχετος! Από εκείνη την ώρα σηκωνόνταν ΜΟΝΟ για να πάει στην τουαλέτα και για ύπνο το βράδυ! Μέχρι και το φαγητό στο χέρι του το πήγαινα! Ό,τι και να του έταξα, όσο και να του φώναξα από το τζάκι δεν ξεκόλησε!Στην προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν γάτα γιατί έχει ψύχωση με τη ζέστη!!! Χθες όμως που δεν ανάψαμε καθόλου τζάκι γιατί το καθάρισα και πέταξα τις στάχτες που θα φεύγαμε, την άρπαξε και φτερνιζόταν όλη μέρα κι είχε ρίγη. Το πόσο το φχαριστήθηκα δε λέγεται!!! (Μιλάμε για πολύ κακία!)
Ο γάιδαρος μ'έβλεπε να ξεπατώνομαι και δεν κούνησε το δαχτυλάκι του!!!

Μέχρι και κούτσουρα για το τζάκι έγω του κουβάλαγα από τον κήπο....Που είναι ο μπαμπάκας μου που μου τα είχε όλα στο χέρι? Μαγείρευε, ήταν νοικοκύρης, ήταν τακτικός, καλός σύζυγος και πατέρας. Μέχρι και τον καφέ στο χέρι μου έφερνε... Δεν βγαίνουν τέτοιοι άνδρες πλέον...
Τέλος πάντων, χθες βράδυ γυρίσαμε και ο Χίονης ούτε που να με φτύσει! Ήρθε, με κοίταξε και μου γύρισε την πλάτη κανονικά και πήγε και τριβόταν στα πόδια της μαμάς μου! Ο άπιστος! Για 5 μέρες έλειψα και βρήκε αλλού κι αγάπησε! Αφήστε που μάλλον τον παρατάιζε η μητέρα μου και έχει κρεμμάσει η κοιλίτσα του! Το θέμα είναι ότι πάει και μπλέκεται συνέχεια στα πόδια της μαμάς μου, με κίνδυνο να την κουτρουβαλιάσει, η οποία τον κακομαθαίνει και μέχρι και στο τραπέζι της κουζίνας τον αφήνει και ανεβαίνει. Εκεί που δεν τον ήθελε, ακούω χθες το βράδυ "Τι θέλει το αγόρι μου?". Πάω να δω, λέω στον Κώστα μιλάς?, και μου λέει "Όχι, στο μωρό" όπου μωρό ο Χιόνης!!!

Δεν πάμε καθόλου καλά!!!!....