mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μπλεχτηκε το τακουνι μου στο παντελονι οταν ανεβαινα και επεσε φαρδεια πλατεια στις σκαλες
!!το χειροτερο ηταν βεβαια που ειχε γυρω-γυρω παιδια και ηρθαν τρεχοντας μολις ακουσαν το "μπαμ"να με ρωτησουν "πεσατε??"(ο πληθυντικος βεβαια με σκοτωσε γιατι πρεπει να πηγαιναν λυκειο,ε,οχι και πεσατε!!!!)το χειροτερο ομως ηταν οταν ξανακατεβαινα που ξανασαβουριαστηκα πατωντας παλι το παντελονι(ειναι καινουργιο και μαλλον ηταν πολυ μακρυ
)δεν επεσα αυτη τη φορα,αλλα καταστραμπουληξα το ποδι μου.για ποση ωρα δεν μπορουσα να το πατησω.βεβαια η πρωτη μου κινηση ηταν να δω αν ηταν παλι κοντα τα ιδια παιδια(ηταν το σχολασμα εκεινη την ωρα).φανταζεστε να με ρωταγαν "ξαναπεσατε???"
μετα και αφου ξεπερασα το σοκ πηγα σε ενα ισπανικο.καλο το φαγητο,αλλα πανακριβο,και δεν ηταν καν εστιατοριο,πιο πολυ μεζεδακια ειχε
να δω τι ωρα θα κοιμηθω παλι που δε μου κολλαει υπνος...
καληνυχτα!!
Υ.Γ.παιδια,η chrisidor τι εγινε,που χαθηκε??
Παιδί ένα σχολείο, παιδί δύο σπίτι χορεύει ντυμένο πριγκίπισσα κάτι, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, κυνηγάει πουλιά, εγώ νυστάζω αλλά το αντιπαρέρχομαι (σαν τον βιασμό ένα πράγμα).
Κατά τα άλλα μετά απο το πενθήμερο διάλλειμα για καλλωπισμό, η άνοιξη ξαναεπέστρεψε στο μπαλκόνι και μαζί της και ο υδραυλικός και έφτιαξε τον θερμοσίφωνα. Ο καιρός λοιπόν παρατήρησα έχει ανάλογη διάθεση με τον θερμοσίφωνα. Όταν φτιάχνει ο καιρός φτιάχνει και ο θερμοσίφωνας, όταν χαλάει ο καιρός χαλάει και ο θερμοσίφωνας. Αυτή τη παράμετρο δεν την είχαν προσμετρήσει στις συνέπειες της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. Εντάξει, μαπόρυζο για να φάει η οικογένεια σήμερα, εμένα δεν μου αρέσει, αλλά αυτό το καλό έχει το να είσαι μάνα. Μπορείς να εκδικείσαι τα σκασμένα σου με τις καλύτερες των προθέσεων και χωρίς να μπορεί κανείς να σε κατακρίνει. Εντάξει σταματάω και συνεχίζω να κοιμάμαι, σε όλες τις στάσεις. Αυτή του "βάζω πλυντήριο πιάτων και κοιμάμαι" με δυσκολεύει. Χθες δεν μου χωρούσε η κατσαρόλα στο πάνω ράφι -ξέρετε των μαχαιροπείρουνων με τίποτα-. Έσπασα όμως το μάρμαρο απο πάνω και χώρεσε. Είναι φοβερό το πόση ενέργεια έχει ένας νυσταγμένος άνθρωπος μέσα του και ειδικά ο συγκεκριμένος.
Εντάξει το βουλώνω.

ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτες οι στασεις για υπνο πολυ μου αρεσαν Νερινα θα τις δοκιμασω
και μαλον θα χρειστουν και Ladycat
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κατερίνα μου κομάντο έγινα κατανάγκην, διότι ο καλός μου ο Κώστας με το που φτάσαμε κατσικώθηκε στην μπερζέρα που την είχε κολλήσει ακριβώς μπροστά στο τζάκι με τα πόδια πάνω στην καμινάδα και περίμενε να του το ανάψω κι όλας γιατί είναι ολίγοντι άσχετος! Από εκείνη την ώρα σηκωνόνταν ΜΟΝΟ για να πάει στην τουαλέτα και για ύπνο το βράδυ! Μέχρι και το φαγητό στο χέρι του το πήγαινα! Ό,τι και να του έταξα, όσο και να του φώναξα από το τζάκι δεν ξεκόλησε!Στην προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν γάτα γιατί έχει ψύχωση με τη ζέστη!!! Χθες όμως που δεν ανάψαμε καθόλου τζάκι γιατί το καθάρισα και πέταξα τις στάχτες που θα φεύγαμε, την άρπαξε και φτερνιζόταν όλη μέρα κι είχε ρίγη. Το πόσο το φχαριστήθηκα δε λέγεται!!! (Μιλάμε για πολύ κακία!)Ασπασία, εσύ δεν είσαι γυναίκα. Κομάντο είσαι!!!!![]()
Κάτσε παιδί μου μπροστά στο τζάκι, χαλάρωσε και βάλε και τον άντρα να κάνει καμμιά δουλειά. Εδώ ολόκληρη Γερμανία παράτησε για χάρη σου, στα μανταρίνια θα κολλήσουμε?![]()
Ο γάιδαρος μ'έβλεπε να ξεπατώνομαι και δεν κούνησε το δαχτυλάκι του!!!
Μέχρι και κούτσουρα για το τζάκι έγω του κουβάλαγα από τον κήπο....Που είναι ο μπαμπάκας μου που μου τα είχε όλα στο χέρι? Μαγείρευε, ήταν νοικοκύρης, ήταν τακτικός, καλός σύζυγος και πατέρας. Μέχρι και τον καφέ στο χέρι μου έφερνε... Δεν βγαίνουν τέτοιοι άνδρες πλέον...
Τέλος πάντων, χθες βράδυ γυρίσαμε και ο Χίονης ούτε που να με φτύσει! Ήρθε, με κοίταξε και μου γύρισε την πλάτη κανονικά και πήγε και τριβόταν στα πόδια της μαμάς μου! Ο άπιστος! Για 5 μέρες έλειψα και βρήκε αλλού κι αγάπησε! Αφήστε που μάλλον τον παρατάιζε η μητέρα μου και έχει κρεμμάσει η κοιλίτσα του! Το θέμα είναι ότι πάει και μπλέκεται συνέχεια στα πόδια της μαμάς μου, με κίνδυνο να την κουτρουβαλιάσει, η οποία τον κακομαθαίνει και μέχρι και στο τραπέζι της κουζίνας τον αφήνει και ανεβαίνει. Εκεί που δεν τον ήθελε, ακούω χθες το βράδυ "Τι θέλει το αγόρι μου?". Πάω να δω, λέω στον Κώστα μιλάς?, και μου λέει "Όχι, στο μωρό" όπου μωρό ο Χιόνης!!!
Δεν πάμε καθόλου καλά!!!!....
RedCat
Διάσημο μέλος
Νερίνα η στάσεις υπνου που λες πολύ βολικές. Μαριελ απο σαβουριάσματα έχω πολύ εμπειρία. Ελπίζω να μην χτύπησες πολύ, αν και συνήθως σ'αυτές τις περιπτώσεις κοιτάμε να δούμε ποιοι μας πηραν χαμπάρι ότι πέσαμε (και μετά εγω συνήθως γελάω μόνη μου
). Ασπασία το μοντέλο άντρα του πατέρα σου που περιγράφεις έχει καταργηθεί από το εργοστάσιο μάλλον. Δεν βρίσκονται νέας κοπής τέτοια σήμερα...
Η μερα μου προβλέπεται γεμάτη αγγελίες, αναμονή στο τηλέφωνο και λίγο διάβασμα. Οχι καθαριότητα δεν θα κάνω σήμερα...(νομίζω ότι έκανα για τα επόμενα 2 χρόνια την καθαρη Δευτέρα).
σας ασπάζομαι, να έχετε μια ενδιαφέρουσα και γελαστή μέρα
anabou
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως αυτό το πέσατε πρέπει να πόνεσε περισσότερο από το πέσιμο!

Ναι!!!!
Χαιρετε συνσαιτες και συνσαιτισσες!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
οντως,αυτο το "πεσατε"ηταν που μου τσακισε το ηθικο!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!αφου στην αρχη δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι ειχα χτυπησει και τα χερια μου,σκεφτομουν πως τους ηρθε να μου μιλησουν στον πληθυντικο παιδια λυκειου!!Ασπασια,εδω δεν εχετε τζακι?μη βαλετε αν δεν εχετε γιατι προβλεπω ο αντρας σου να μην ξεκολλαει απο εκει

aspasiapef
Διάσημο μέλος
μα κι εγω το σοκ απο αυτο το επαθα!!!αφου στην αρχη δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι ειχα χτυπησει και τα χερια μου,σκεφτομουν πως τους ηρθε να μου μιλησουν στον πληθυντικο παιδια λυκειου!!
Ασπασια,εδω δεν εχετε τζακι?μη βαλετε αν δεν εχετε γιατι προβλεπω ο αντρας σου να μην ξεκολλαει απο εκει![]()
![]()
Στο σπίτι που φτιάχνουμε στο Κρυονέρι έχει τζάκι. Σ'αυτό που μένουμε όχι. Να σου πω απ'το να χαζεύει με τις ώρες ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, τον προτιμώ να χαζεύει κοιτόντας τη φωτιά! ΚΙ εμένα μ'αρέσει το τζάκι, αλλά αυτός έχει μεγάάάάλο κόλλημα!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ξεκαθαρισε του ομως απο τωρα οτι θα βοηθαει και με το αναμμα της φωτιας,και δε θα καθεται μπροστα απο το τζακι περιμενοντας εσενα να μεταφερεις τα κουτσουρα

χριστινα
Διάσημο μέλος
Παντως παιδια πολύ με κανετε και γελαω!!!
Νερινα εμενα στο γαμο μου εκαναν οι γονεις μου δωρο ενα πλυντηριο πιατων. Αχ, τι απόλαυση!!! Και εκ τοτε ανακαλύπτω συνεχως νεους τρόπους συμπιεσης πιατικων ωστε να μου χωρανε όσο το δυνατον πιο πολλά!! Ειδικα τα βραδυα, εχεις δίκιο. Γινεται κανεις εφευρετικός!!!
Εγω μάθημα, εκτυπώνω τεστ για τα δυσμοιρα! Ο πληθυντικός, ειδικα από λυκειοπαιδα κι εμενα με εντυπωσιαζει και μου ακουγεται ξένος... Μεχρι να συνηθισω αυτό το "Κυρια" εψαχνα να δω πού τη βλέπουν!!!
Καλη συνεχεια και να ειστε καλα!!!
Και το δικό μου σπίτι καθαρισμα θελει.... Αλλά ειχα κόσμο τη Καθαρα Δευτερα
Του χρόνου τώρα!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Για να πω την αλήθεια συνήθως αυτός τα κουβαλάει, αλλά αυτή τη φορά τον είχε πιάσει μια κρίση βαρεμάρας να το πω, μ********ς να το πω...![]()
![]()
ξεκαθαρισε του ομως απο τωρα οτι θα βοηθαει και με το αναμμα της φωτιας,και δε θα καθεται μπροστα απο το τζακι περιμενοντας εσενα να μεταφερεις τα κουτσουρα
![]()
![]()
Ν'ανάβει το τζάκι δεν τον αφήνω γιατί το μπουκώνει συνέχεια στα ξύλα και θα βάλει φωτιά στο σπίτι! Συν του ότι για να το ανάψει θέλει 2 κουτιά προσάναμα και μισή μέρα περίπου. Υπομονή να'χεις......

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Και να σκεφτείς ότι χαιρόμουν γιατί όλοι οι άλλοι μου λένε ότι μικροδείχνω...
Και παρεμπιπτώντως θέλω τζάκι...
anabou
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool