Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας! Επέστρεψα επιτέλους από το χωριό! Καλά ήταν, ηρέμησα λίγο. Αν δεν είχα και την διπλωματική θα ήταν καλύτερα αλλά τι να γίνει δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Σε μας χιόνι δεν είχε αλλά χτες και προχτές είχε τρομερή ομίχλη! Σαν σκηνικό σε θρίλερ ήμασταν, ορατότις 0!

Χουζούρη καλωσήρθες! Αναμένουμε περισσότερες εντυπώσεις-λεπτομέριες απο το ταξίδι! Και παραπονιόμουν εγώ που είδα τα 500+ μηνύματα; Καλή ανάγνωση εύχομαι!

Την black forest μάλλον δεν την πρόλαβα. Όλα τα καλά τα χάνω!

Ladycat να σκέφτεσαι ότι είναι καλό που βρέθηκε κάποιος να τον υϊοθετήσει! Εύχομαι να πάνε όλα καλά γι'αυτόν στην νέα του οικογένεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα παιδια!
Καλως ορίσατε οι ξενιτεμένοι!!!
Εδω βροχούλα σημερα.
Μαθηματακι, ησυχα, τα πιτσιρικια καταδιωκω να διαβαζουν.... Με τα συνδικαλιστικά μας γίνεται λίγο χαμός κι εχω εκνευριστει με το ΥΠΕΠΘ. Τα ζωα μου αργα!!!! Θα στειλω μέιλ σημερα να πω την αποψή μου!!!! Κατι σαν τον χτεσινο καλεσμενο του Τρυανταφυλλόπουλου που εφυγε.... (Για όσους το ειδανε πλάκα δεν ειχε....? Κατι αναλογο φαντασιωνομαι. Καλα, δεν θα το εκανα ετσι, αλλά σε φτανουν στο αμην)
:/: :/: :down: :down: :down: :( :mad: :mad: :mad: :mad:
Αντε, να ειστε καλα και να περνατε καλυτερα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα νεα για τον ποκυ δεν ειναι τοσο ευχαριστα

καλημερα παιδια,ladycat,πολυ στεναχωρεθηκα με τα νεα για τον ποκυ,ρε γ.....!θα πας σημερα να ψαξεις??

Kαλημερα Παιδια σπιτι ,γατος σπιτι, γριπη φευγει επιτελους.
Ευχομαι το καλυτερο για τον Ποκυ.
Ηλιος, διαυγεια και μια πνοη ανοιξης σημερα στην πολη μας

Έτσι εξηγείται που έπιασε κρύο! Το έφερε η Βικτώρια στις βαλίτσες της από Ν.Υ.!!! Χάθηκε να φέρεις και λίγο χιόνι...:( Καλώς ήρθες! Τα μικρούλια σου τι κάνουν? Σου κρατάνε μούτρα που έλειπες?:)

Όταν πρωτομπήκα στο σπίτι με αγνόησαν επιδεικτικότατα. Λες και ήμουν αόρατη. Το βράδυ όμως ήρθαν όλοι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά... :)

Όταν πρωτομπήκα στο σπίτι με αγνόησαν επιδεικτικότατα. Λες και ήμουν αόρατη. Το βράδυ όμως ήρθαν όλοι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά... :)
E, να μην κρατήσουν λίγο μούτρα? Τόσες μέρες έλειπες!:happy:

Καλημέρα! Κι ο δικος μου αμα λείπω καιρό και γυρίσω σπίτι στην αρχή μου κρατά μούτρα, μετά μου 'λέει' τα παράπονά του και τέλος έρχεται η συμφιλίωση!

Καλημέρα! Κι ο δικος μου αμα λείπω καιρό και γυρίσω σπίτι στην αρχή μου κρατά μούτρα, μετά μου 'λέει' τα παράπονά του και τέλος έρχεται η συμφιλίωση!

ναι ναι και μενα!!! μονο που ο δικος μου μπορει να μου τα ψελνει και ολη νυχτα!!!

Καλησπερα!
Πηγα σημερα στο τει και ειχαν πιασει αλλοι τα θεματα για πτυχιακες και απ οτι φενεται δε θα παρω τελικα αν και περιμενω μιαν απαντηση ακομα απο μια καθηγητρια αν μου τη δωσει καλος αν και δεν ειναι το θεμα που θα ηθελα.Ειδαλως στο αλλο εξαμηνο παλι απογοητευτηκα.:( Και τα θεματα βγηκαν δευτερα και απο χθες εστελνα μαιλ για να παρω κανενα.

Καλησπέρα παιδια!!! Ευχομαι να βρεθει ο μικρός! Κι εμενα τα γατακια κάνουν μουτρα όταν λείπω για κάποια ωρα!
Τσακωθηκα με τον γιαννη και ηρθα στο φροντιστηριο αν και ειναι ημερα ρεπου..... Θα μου κανετε εσεις παρέα μεχρι να μου περασουν τα νευρα!!!!
:) :) :) :)
ατυχα παιδια!!!

Παιδια, πάω σπιτάκι, θα τα πουμε αυριο!!! Να περασετε καλα!!!

Χριστίνα εσύ είσαι γρήγορη! Εγώ όταν νευριάζω με τον Κώστα του κρατάω μούτρα για κάμποσο. Δεν ξεθυμαίνω εύκολα...:happy:

άντε καλό μας βράδυ, στον καναπέ παρέα με τη Σούλα, εκ του ιωσούλα τρώγοντας φουντουκάκια και επίσης θέλω να φάω φρικασέ. Περίεργη ίωση. Το πρωί που ξύπνησα τσάκισα το περγαμόντο. Και όχι δεν είμαι έγκυος. Τα φουντούκια βασικά τα ήθελα για να φτιάξω την φουντουκόπιττα του Παρλιάρου (υπέροχα απλό γλυκό), αλλά τελικά, τρώω τα υλικά ένα ένα. Το πρωί το βούτυρο σε φρυγανίτσες, μετά το αυγό βραστό, τη σοκολατίτσα την τρώω σταδιακά. Πάλι καλά που δεν μου αρέσει η άχνη. Αυτό τώρα είναι αρρώστεια;:redface:
Χουζούρη καλώς μας ήρθες, τώρα εσύ δεν ξέρω εάν χάρηκες που επέστρεψες. :) Και εμένα ο Μαντού κάνει τα ίδια και το χειρότερο μόνο σε εμένα.Με όλους τους άλλους στο απίτι είναι μέσα στη καλή χαρά.:mad:

Τσα! Οχι δεν τσακώθηκα πάλι.
:D :D :D
Εκτελώ τα χρεη γραμματέως μου για μια ακόμη φορά και ηρθα να κανω μια ερευνα στο ίντερνετ... Τελειωσα! Ουφ!!! Μη παραπονιέμαι.... Ο καθένας με τις υποχρεωσεις του. Για καλό ειναι και βρηκα πραγματάκια χρήσιμα!
Αντε παιδια καλό βράδυ μα έχουμε και τα λέμε αύριο!!!

εδω απογοητευμενη μαγειρισσα....πηγα να φτιαξω ενα γλυκο που δεν μπορω να πω οτι πετυχε ιδιαιτερα!το ειχα φαει αλλου και μου αρεσε,αλλα εμενα δε μου πολυπετυχε....:hmm: που θα μου παει,τη δευτερη φορα θα το πετυχω.
κατα τ'αλλα,χαζευω στη Γιουροβιζιον,βαρετη ομως μου φαινεται φετος.περσι με τον Καπουτζιδη ειχε πλακα!σκιαχτηκα με την εμφανιση της Ταμτα!πρεπει να'χε αδειασει 3 τονους λακ στο μαλλι της:blink: ασε που ηταν λες και ηρθε απο την Αιθιοπια...
η σχολη μαλλον θ'ανοιξει απο βδομαδα.αντε,να δουμε τι εκανα στο μαθημα.

Ενω το φορεμα της???:confused:
Που γυαλιζε σαν πυγολαμπιδα???:confused:
Ο σαρμπελ??? Ακομα χειροτερα!
Ε, ο Δαντης ηταν καπως πιο σουλουπωμενος!

σαν πυγολαμπιδα?:lol: :lol: :lol: πολυ καλο!!

εμενα παλι ο Σαρμπελ μου αρεσε.ευχαριστο τραγουδακι,πολυ ωραια χορογραφια.ο Δαντης ειχε ωραιο τραγουδι,αλλα δε μου αρεσε καθολου η χορογραφια με τις κοπελες με τις ζαρντιερες...

Νερινα,περαστικουλια σου!!!!

Καλημέρα! Εγώ δεν είδα τίποτα αλλά από αυτά μου άκουσα το πρωί στο ράδιο ξεράθηκα στο γέλιο! Χθες από τις 20:00-01:00 ήμουν στην Ιθάκη στην Βουλιαγμένη γιατί μας είχε τραπέζι ένας θείος του Κώστα από την Γερμανία που ήρθε να γιορτάσει τα 50στα γεννέθλια του με φίλους στην Ελλάδα. Τραπέζι 50 ατόμων στην Ιθάκη πόσο να στοίχισε?:hmm: Κι είναι μόνο η αρχή του 3ήμερου εορτασμού. Ναι, 3ήμερου!!!! Σήμερα έχει Πέγκυ Ζήνα και αύριο Παπαρίζου! Πώς θ'αντέξω? Όχι τίποτα άλλο, σήμερα έχω να κάνω μισθοδοσία και αύριο έχω τις πληρωμές του μήνα και θα σέρνομαι. Αν δεν μπορώ ν'ανοίξω τα μάτια μου πως θα πληρώσω μισθοδοσία και προμηθευτές? Ελπίζω μη κάνω πατάτα και χάσω χρήματα....:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back