nadia2
Νεοφερμένο μέλος
εκανα αμαν για να καταλαβω πωσ δουλευει η ιστορια με τα μηνυματα...Σας ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα ειστε πολυ γλυκες.οπως βλεπω ειστε και λιγο ξενυχτησες εγω 12 το πολυ ειμαι για υπνο αφου δουλευω κατα μεσω όρο 13 ωρες την ημερα...μιμικακι ευχαριστω για τα καλα λογια και για τη βοηθεια-οδηγειεςκαλως την με τον κουκλο της!!!!!!!![]()
ειμαι δουλεια και ελπιζω να'στε online να μου κρατατε συντροφια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άααααντε να περάσει...... Εμένα η ιγμορίτιδα συνεχίζει ακάθεκτη όσο για ωτίτιδα κάτι πάει να γίνει. Το αριστερό αυτί βουίζει και με ψιλοπονάει....Καλημέρα. Ασπασία κουράγιο, ένα τριήμερο είναι που θα πάει, θα περάσει!![]()
Σήμερα Παρασκευή, η πιο ομορφη μέρα!![]()
Τα κακά νέα είναι ότι έχω ιγμορίτιδα και φαρυγγίτιδα, "μποναμάς" της ίωσης που πέρασα. Αντιβίωση, σπρέι, χάπια.... Α! και αν δεν περάσει μπορεί να μου κάνει και ωτίτιδα. Σαράβαλο έχω γίνει!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία παίρνεις τίποτα? Είναι ψιλοεπικύνδηνη αυτή η φάση. Ο γιατρός μου μου είπέ ότι η ωτίτιδα που προκαλείται από ιγμορίτιδα είναι πολύ χειρότερη και πολύ πιο δύσκολη από την ιωγενή. Να το προσέξεις...!!Άααααντε να περάσει...... Εμένα η ιγμορίτιδα συνεχίζει ακάθεκτη όσο για ωτίτιδα κάτι πάει να γίνει. Το αριστερό αυτί βουίζει και με ψιλοπονάει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Παίρνω αντιβίωση 4η βδομάδα τώρα για την ιγμορίτιδα, οπότε πιάνει και για το αυτί. Εχω μεγάλη ευαισθησία στ'αυτιά από μικρή. Μωρό κόντεψα να πεθάνω μου έχει πει η μητέρα μου, γιατί είχα κρυώσει και είχα ανεβάσει ψιλό πυρετό από την ωτίτιδα. Με το παραμικρό κρύωμα μου γυρνάει στ'αυτιάΑσπασία παίρνεις τίποτα? Είναι ψιλοεπικύνδηνη αυτή η φάση. Ο γιατρός μου μου είπέ ότι η ωτίτιδα που προκαλείται από ιγμορίτιδα είναι πολύ χειρότερη και πολύ πιο δύσκολη από την ιωγενή. Να το προσέξεις...!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω, κι εγώ γκρινιάζω που θα πάρω 10 μέρες! Περαστικά βρε Ασπασία.Παίρνω αντιβίωση 4η βδομάδα τώρα για την ιγμορίτιδα, οπότε πιάνει και για το αυτί. Εχω μεγάλη ευαισθησία στ'αυτιά από μικρή. Μωρό κόντεψα να πεθάνω μου έχει πει η μητέρα μου, γιατί είχα κρυώσει και είχα ανεβάσει ψιλό πυρετό από την ωτίτιδα. Με το παραμικρό κρύωμα μου γυρνάει στ'αυτιά![]()

nadia2
Νεοφερμένο μέλος
nadia2
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε κι εγώ κι ο Χιόνης για τα καλά σου λόγια!Κατερινα βλεπω πως μενουμε διπλα.Καλε τι κουκλι ειναι ο Χιονης ολολευκος...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...αντιθετα απ΄τον δικο μου που ειναι παρα πολυ σκουρος και πολυ αλητρας ο δικος σου ομως πολυ αριστοκρατικος....Περαστικα επισης

Κι ο δικός σου γλύκας είναι. Άσε που είχα πάντα αδυναμία στους αλήτες ...
Πώς τον φωνάζεις?
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλός μας ήρθες νάντια
nadia2
Νεοφερμένο μέλος
κοριτσια HELP...τον αγαπω πολυ μηπως απλα το κανει για παιχνιδι?τι να κανω?ενταξει τωρα εχει ηρεμησει σχετικα/?ειναι 5 μηνων.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

nadia2
Νεοφερμένο μέλος
Αρα δεν ειμαι η μονη ειναι κατι γενικο...ασε που δεν μπορω να πάρω και δευτερο τουλαχιστον α αρχιζει να μαθει να μοιραζεται,να υποχωρει.ενταξει γαιδουρια να βαλω και δευτερο μες στο σπιτι ειναι και η μαμα οταν μεινω μονη μου κανω οτι θελω!Δυσκολευτηκα να τον πάρω και σπιτι η μαμα δεν ηθελε μεγαλη ιστορια πως δεχτηκε θα στη πω αλλη φορα.Παντως τωρα τον αγαπαει τον νοιαζεται και ειναι ο πρωτος που αναζητα οταν μπαινει στο σπιτι ειμαστε μια ευτυχησμενη οικογενια μαζι με τη γιαγια κιολας.Να φανταστεις πως η μαμα μου δεν συμπαθουσε τα ζωα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν διαβάσεις στο "Τι να κάνω με τον Χιόνη?" πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ στην αρχή συν του ότι είμαι κι αλλεργική, αλλά σιγά-σιγά το ξεπερνάω. Εμένα η μητέρα μου όταν νομίζει ότι δεν την βλέπουμε παίζει μαζί του και τον χαϊδεύειΑσπασια Λεω να τον στηρωσω εχω και τη μαμα στο σπιτι και φοβαμαι...ειμαι μικρουλι ακομα μενω με τη μαμα μουΑρα δεν ειμαι η μονη ειναι κατι γενικο...ασε που δεν μπορω να πάρω και δευτερο τουλαχιστον α αρχιζει να μαθει να μοιραζεται,να υποχωρει.ενταξει γαιδουρια να βαλω και δευτερο μες στο σπιτι ειναι και η μαμα οταν μεινω μονη μου κανω οτι θελω!Δυσκολευτηκα να τον πάρω και σπιτι η μαμα δεν ηθελε μεγαλη ιστορια πως δεχτηκε θα στη πω αλλη φορα.Παντως τωρα τον αγαπαει τον νοιαζεται και ειναι ο πρωτος που αναζητα οταν μπαινει στο σπιτι ειμαστε μια ευτυχησμενη οικογενια μαζι με τη γιαγια κιολας.Να φανταστεις πως η μαμα μου δεν συμπαθουσε τα ζωα!

anabou
Διάσημο μέλος
Νάντια καλωσήρθες και επίσημα! Κοίταξε λίγο τα άρθρα και θα βρεις πολλά που θα σε βοηθήσουν με το γατούλι σου! Πόσο μηνών είναι;
Ασπασία κουράγιο με τους τριήμερους εορτασμούς, κοντεύουν!
Κατερίνα περαστικά, τι να κάνουμε τα σπρέυ και τα παρελκόμενά του μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Μου φτιάξατε τη μέρα οι υπόλοιπες! Με τις τούμπες κι εγώ δεν συγκρατούμε είτε πέφτω εγώ είτε κάποιος άλλος. Και πέφτε επεισοδιακά η άτιμη! Η κολλητή μου έχει να το λέει "Γυρνάς να της μιλήσεις κι ενώ συνήθως κοιτάς πάνω, δεν την βλέπεις, έχει σωριαστεί κάτω και γελάει!"
nadia2
Νεοφερμένο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα κόρες, ετοιμάζομαι για ΣΚ στον Πόρο κ έχω ξεσηκωθεί. Τι καλά που έφτιαξε ο καιρός ν’ αρχίσουμε κ πάλι τις εκδρομούλες, χωρίς ν’ αποκλειόμαστε σε όρη κ βουνά. Θα έχει κ έκλειψη σελήνης έμαθα το Σάββατο, κ κόκκινη, αν άκουσα καλά! Ουάου ρομάντζα![]()
Mήπως ξέρεις πότε θα είναι ορατή η έκκλειψη;

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
), αλλα απο τις δουλειες μου!Πηγα να αλλαξω λαστιχα στο αυτοκινητο(τα οποια τελικα τα ειχαν δωσει και πρεπει να παραγγειλουμε αλλα), πηγα γυμναστηριο και μετα απο τις υγιεινες τροφς για σογια και ρυζογκοφρετες(η οποιες ειναι σαν ποπ κορν και με λιγες θερμιδες-25 η καθε μια)!
Νιαου η εκλειψη ξεκιναει το βραδυ(κατα τις 10)και ολοκληρωνεται το ξημερωμα!
Η Ασπασια μπορει να την δει μετα την Παπαριζου!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool