Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγω! Αλλα θα παρω το καλοκαιρι που οι θερμοκρασιες θα χτυπησουν κοκκινο (ετσι λενε). Ισως φυγω για Λαπωνία.Καλημέρα. Πριν λίγο γύρισα από εφορία. Αύριο έχω να πάω επιθεώρηση και τράπεζες. Δεν την παλεύω. Θέλω άδειαααααα!
Θα κανω μπανια στους πάγους!
Καλημέρα!
Νερίνα το Blog σου υπέροχο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νερίνα να κανεις baby sitting και σε εμενα που ειμαι αρρωστούλι?
Και μην παει κανεις διακοπές χωρίς εμενα!!! Ολα κι όλα!!!
Γμτ, σοβαρα τωρα εγω αν λειψω πάνω από 2 μερες με πιανει κρίση με τα γατακια κι ας τα προσεχει και τα ταϊζει η μαμα μου. Αποφευγω να λειπω παραπάνω!!! Δεν μπορω να χαλαρωσω! Το καλοκαιρι ελειψα 5 μερες και επαιρνα τηλ τη μαμα 100 φορες τη μερα!!!
Καλτα τ' αλλα πυρετό, πονόλαιμο, συνάχι, πονοκεφαλο..... Αλλά στη δουλεια ηρθα. Δυσκολο να ακυρωνω μαθήματα! Δεν ειναι καλό για το φροντιστηριο. απλά δεν πλησιαζω τα παιδια, μη τα κολλήσω κι όλας!
Α, εκανε ο πατερας μου εξετάσεις αιματος... Χολιστερίνη 408.
Νομίζω για ρεκόρ γκίνες προσπαθεί ο τρισάθλιος! Τουλάχιστον τρόμαξε και θα κάνει τη θεραπεία! Επιτέλους. αλλά το τσιγάρο δεν το συζητάμε!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Α! Και νόμιζα ότι κατέχω τα πρωτία με το 300 το δικό μου! Εχω πολλλλήήήήή μαγιονέζα ακόμα να φάω για τον φτάσω.......Α, εκανε ο πατερας μου εξετάσεις αιματος... Χολιστερίνη 408.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω για ρεκόρ γκίνες προσπαθεί ο τρισάθλιος!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Σοβαρά τώρα, κανεις κάποια αγωγή? Τι σου συστήσανε?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Να ράψω το στόμα μου...:cry::cry::cry:Άλλη τρισάθλια...... Ο αντρας μου ειχε 246 και πλέον του δίνω κρέας με το σταγονόμετρο! Για τηγανιτά πανω από το πτώμα μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, κανεις κάποια αγωγή? Τι σου συστήσανε?
Αγωγή και να μου δώσουν δεν θα την κάνω. Διαίτα δεν μπορώ να κάνω επουδενί λόγο. Γι'αυτό νυστεύω!
Τον υπόλοιπο χρόνο τρώω π.χ. μαγιονέζα και μετά χτυπάω ένα ποτήρι γάλα Becel...
rotonda
Δραστήριο μέλος
Χριστίνα άμα αντέχεις και μια γαστρεντερίτιδα καπάκι σε ότι έχεις έλα όλοι οι καλοί άρρωστοι χωράνε σπίτι μου, τους υγιείς όπως πάω θα αποκλείσω.
Ασπασία εσύ και ο Λεωνίδας.

χριστινα
Διάσημο μέλος
Χμ, νερίνα μου λέω να κάτσω σπιτάκι μου τελικά.....

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγωγή και να μου δώσουν δεν θα την κάνω. Διαίτα δεν μπορώ να κάνω επουδενί λόγο.
για ποιο λογο?
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Νερινα διακοπες ε? Ελα εδω πανω οτι πρεπει ειναι τωρα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όπως λέμε οι 300 του Λεωνίδα η (χοληστερίνη) 300 της Ασπασίας? Εμένα πάλι γιατί με το που διάβασα Λεωνίδας μου ήρθαν στο μυαλό τα σοκολατάκια????Φίλτατη Ροτόντα, κινδυνεύοντας να παρεξηγηθώ, θα το πω: Μου αρέσετε πολύ.![]()
Χριστίνα άμα αντέχεις και μια γαστρεντερίτιδα καπάκι σε ότι έχεις έλα όλοι οι καλοί άρρωστοι χωράνε σπίτι μου, τους υγιείς όπως πάω θα αποκλείσω.![]()
Ασπασία εσύ και ο Λεωνίδας.![]()

Μωρέ να πέσει δε λέω, αλλά αν χτυπήσει?Αχ, ναι εινσι κσλή η μαγιονέζα!!! Αλλά κορίτσι μου πρόσεχε γιατί ειναι άτιμο πράγμα η χολιστερίνη!!! Πάντως σου εύχομαι να πέσει και να πεσει γρήγορα!!!!
Χμ, νερίνα μου λέω να κάτσω σπιτάκι μου τελικά.....
![]()
![]()
![]()
Για ποιο λόγο η δίαιτα? Όταν με είδες Μάριελ ήμουν 69 κιλά. Τώρα έφτασα αισίως (???) τα 70 και το κανονικό μου είναι 56-58 κιλά.για ποιο λογο?
Και για όλα φταίει ο Μαμαλάκης!!!!Και ο γάμος!!! Μ'αυτή τη σειρά. Ο Μαμαλάκης γιατί με το που γυρνάω σπίτι βλέπω την εκπομπή του και μου ανοίγει (κι άααααλλλλοοοο????) η όρεξη και τρώω το καταπέτασμα. Και ο γάμος γιατί φτιάχνω 2-3 διαφορετικά φαγητά για να ικανοποιήσω τον καλό μου και επειδή συνήθως αφήνει τα μισά κι εμένα η μαμά μου με έμαθε να καθαρίζω το πιάτο μου "γιατί τα παιδάκια στην Αιθιοπία πεινάνε" (λες και θα χορτάσουν που θα φάω εγώ....)και αισθάνομαι την υποχρέωση ν'αδειάσω και το δικό του πιάτο....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool