Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα. Πριν λίγο γύρισα από εφορία. Αύριο έχω να πάω επιθεώρηση και τράπεζες. Δεν την παλεύω. Θέλω άδειαααααα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Πριν λίγο γύρισα από εφορία. Αύριο έχω να πάω επιθεώρηση και τράπεζες. Δεν την παλεύω. Θέλω άδειαααααα!
Κι εγω! Αλλα θα παρω το καλοκαιρι που οι θερμοκρασιες θα χτυπησουν κοκκινο (ετσι λενε). Ισως φυγω για Λαπωνία.
Θα κανω μπανια στους πάγους!:/:
Καλημέρα!
Νερίνα το Blog σου υπέροχο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισμήνη ευχαριστώ:redface:

Παιδια, εχω μια απορια...Μαλλον ειναι χαζη... Γιατι μερικοι εχουν αλλο χρωμα στο ψευδονυμο τους?? Και τι σημαινει που εγινε η Anabou Super Modorator???:hmm:

Οι moderators (πράσινο χρώμα) και super moderators (μπλε χρώμα) ανήκουν στην ομάδα διαχείρισης του forum και φροντίζουν ώστε να τηρούνται οι κανόνες, διαγράφουν διπλά μηνύματα κλπ.

Α ευχαριστω, και απ οτι παρατηρησα με γαλαζιο χρωμα ειναι αυτοι που ξερουν απο κτηνιατρικα?

Σωστόοοοο!

Ειμαι εξυπνη τελικα :hmm:

Μια δική μου ερωτησούλα: Τί διαφορά έχουν οι moderators από τους super moderators;;:blink: :redface:

Καλησπέρα κι από εμενα!!!
Νερίνα να κανεις baby sitting και σε εμενα που ειμαι αρρωστούλι?
Και μην παει κανεις διακοπές χωρίς εμενα!!! Ολα κι όλα!!!
:) :) :)
Γμτ, σοβαρα τωρα εγω αν λειψω πάνω από 2 μερες με πιανει κρίση με τα γατακια κι ας τα προσεχει και τα ταϊζει η μαμα μου. Αποφευγω να λειπω παραπάνω!!! Δεν μπορω να χαλαρωσω! Το καλοκαιρι ελειψα 5 μερες και επαιρνα τηλ τη μαμα 100 φορες τη μερα!!!
Καλτα τ' αλλα πυρετό, πονόλαιμο, συνάχι, πονοκεφαλο..... Αλλά στη δουλεια ηρθα. Δυσκολο να ακυρωνω μαθήματα! Δεν ειναι καλό για το φροντιστηριο. απλά δεν πλησιαζω τα παιδια, μη τα κολλήσω κι όλας!
Α, εκανε ο πατερας μου εξετάσεις αιματος... Χολιστερίνη 408.
:/: :blink: :blink: :mad: :( :hmm:
Νομίζω για ρεκόρ γκίνες προσπαθεί ο τρισάθλιος! Τουλάχιστον τρόμαξε και θα κάνει τη θεραπεία! Επιτέλους. αλλά το τσιγάρο δεν το συζητάμε!!!

Α, εκανε ο πατερας μου εξετάσεις αιματος... Χολιστερίνη 408.
:/: :blink: :blink: :mad: :( :hmm:
Νομίζω για ρεκόρ γκίνες προσπαθεί ο τρισάθλιος!
Α! Και νόμιζα ότι κατέχω τα πρωτία με το 300 το δικό μου! Εχω πολλλλήήήήή μαγιονέζα ακόμα να φάω για τον φτάσω.......:(

Άλλη τρισάθλια...... Ο αντρας μου ειχε 246 και πλέον του δίνω κρέας με το σταγονόμετρο! Για τηγανιτά πανω από το πτώμα μου!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα, κανεις κάποια αγωγή? Τι σου συστήσανε?

Άλλη τρισάθλια...... Ο αντρας μου ειχε 246 και πλέον του δίνω κρέας με το σταγονόμετρο! Για τηγανιτά πανω από το πτώμα μου!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα, κανεις κάποια αγωγή? Τι σου συστήσανε?
Να ράψω το στόμα μου...:cry::cry::cry:
Αγωγή και να μου δώσουν δεν θα την κάνω. Διαίτα δεν μπορώ να κάνω επουδενί λόγο. Γι'αυτό νυστεύω! ;)
Τον υπόλοιπο χρόνο τρώω π.χ. μαγιονέζα και μετά χτυπάω ένα ποτήρι γάλα Becel...

Ωραίο πράγμα η άτιμη η μαγιονέζα!

Φίλτατη Ροτόντα, κινδυνεύοντας να παρεξηγηθώ, θα το πω: Μου αρέσετε πολύ.:rolleyes:
Χριστίνα άμα αντέχεις και μια γαστρεντερίτιδα καπάκι σε ότι έχεις έλα όλοι οι καλοί άρρωστοι χωράνε σπίτι μου, τους υγιείς όπως πάω θα αποκλείσω.:)
Ασπασία εσύ και ο Λεωνίδας.:rolleyes:

Αχ, ναι εινσι κσλή η μαγιονέζα!!! Αλλά κορίτσι μου πρόσεχε γιατί ειναι άτιμο πράγμα η χολιστερίνη!!! Πάντως σου εύχομαι να πέσει και να πεσει γρήγορα!!!!
Χμ, νερίνα μου λέω να κάτσω σπιτάκι μου τελικά.....

Αγωγή και να μου δώσουν δεν θα την κάνω. Διαίτα δεν μπορώ να κάνω επουδενί λόγο.

για ποιο λογο?

Καλησπερα Ιωσεις ,χοληστερινη διακοπες ,νηστειες μαγιονεζες,(Οντως ωραια η ατιμη) τι γινεται εδω? Περαστικα και υπομονη Χριστινα Οσο για την χοληστερινη μετα την μαγιονεζα η διαιτα παντα
Νερινα διακοπες ε? Ελα εδω πανω οτι πρεπει ειναι τωρα

Φίλτατη Ροτόντα, κινδυνεύοντας να παρεξηγηθώ, θα το πω: Μου αρέσετε πολύ.:rolleyes:
Χριστίνα άμα αντέχεις και μια γαστρεντερίτιδα καπάκι σε ότι έχεις έλα όλοι οι καλοί άρρωστοι χωράνε σπίτι μου, τους υγιείς όπως πάω θα αποκλείσω.:)
Ασπασία εσύ και ο Λεωνίδας.:rolleyes:
Όπως λέμε οι 300 του Λεωνίδα η (χοληστερίνη) 300 της Ασπασίας? Εμένα πάλι γιατί με το που διάβασα Λεωνίδας μου ήρθαν στο μυαλό τα σοκολατάκια????:bleh::bleh::bleh::bleh:
Αχ, ναι εινσι κσλή η μαγιονέζα!!! Αλλά κορίτσι μου πρόσεχε γιατί ειναι άτιμο πράγμα η χολιστερίνη!!! Πάντως σου εύχομαι να πέσει και να πεσει γρήγορα!!!!
Χμ, νερίνα μου λέω να κάτσω σπιτάκι μου τελικά.....
Μωρέ να πέσει δε λέω, αλλά αν χτυπήσει? :hmm:
για ποιο λογο?
Για ποιο λόγο η δίαιτα? Όταν με είδες Μάριελ ήμουν 69 κιλά. Τώρα έφτασα αισίως (???) τα 70 και το κανονικό μου είναι 56-58 κιλά.

Και για όλα φταίει ο Μαμαλάκης!!!!Και ο γάμος!!! Μ'αυτή τη σειρά. Ο Μαμαλάκης γιατί με το που γυρνάω σπίτι βλέπω την εκπομπή του και μου ανοίγει (κι άααααλλλλοοοο????) η όρεξη και τρώω το καταπέτασμα. Και ο γάμος γιατί φτιάχνω 2-3 διαφορετικά φαγητά για να ικανοποιήσω τον καλό μου και επειδή συνήθως αφήνει τα μισά κι εμένα η μαμά μου με έμαθε να καθαρίζω το πιάτο μου "γιατί τα παιδάκια στην Αιθιοπία πεινάνε" (λες και θα χορτάσουν που θα φάω εγώ....)και αισθάνομαι την υποχρέωση ν'αδειάσω και το δικό του πιάτο....:happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back