Καλημέρα σας παιδιά, τρα λα λα, τρα λα λα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος τρελλοκομείο, σπίτι κάτι σε -ειο απροσδιόριστο, εγώ πάλι κοσμηματοπωλείο ονειρεύομαι. Το συγκεκριμένο. Διότι Ασπασία μου ή την έχεις την φαντασίωση ή δεν την έχεις. Με ονοματεπώνυμο για να μην μένει στο άλλον κανένα περιθώριο. Gemini καλημέρα καμάρι μου. Ελπίζω να κοιμόσαστε λιγάκι, αλλά και να μην κοιμόσαστε μην σε ανησυχεί. Μια ιδέα είναι όλα, απλά άμα κοιμάσαι κατεβάζεις καλύτερες, αλλά και άμα δεν κοιμάσαι αφού δεν έχεις περιθώρια ζεις και χωρίς ιδέες. Σου αρκεί που μπορείς και στέκεσαι όρθια. Θα μου πεις και τον Παπαφλέσσα όρθιο δεμένο στ' άλογο τον πήγανε στο Δράμαλη, τι κατάλαβε; Τώρα εσύ για καλό και για κακό όταν κάθεσαι σε καρέκλα δέσου κιόλας μην μου σαβουριατείς απο την νύστα. Τώρα εάν κοιμάσαι τι να πω εγώ η ατυχήσασα; Το γνωστό!: " 'Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις" εκ της γνωστής ταινίας.Καλά έχω κόψει τελείως τελευταία, γεγονός που αποτελεί θαύμα, γιατί πόσο περισσότερο μπορεί να κόψει ένα άτομο σαν εμένα, που το μόνο που δεν μου κόβει στη ζωή μου είναι το αυγολέμονο. Α κάνω υπέροχο αυγολέμονο.Εντάξει το καταλάβατε: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.