Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο μπαμπας αδειαζει οχι μονο το πιατο της μαμας, αλλα και των τριων μας!
Α, μιας που ειπες Ασπασια για τα παιδακια που πεινανε, σημερα υιοθετησα ενα παιδακι απο το actionaid. Μου στειλαν και φωτογραφια του...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!!Εδω παλι γινεται το αντιθετο!
Ο μπαμπας αδειαζει οχι μονο το πιατο της μαμας, αλλα και των τριων μας!
Α, μιας που ειπες Ασπασια για τα παιδακια που πεινανε, σημερα υιοθετησα ενα παιδακι απο το actionaid. Μου στειλαν και φωτογραφια του...![]()
Πολλά μπράβο!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χαπακια ομως γιατι δεν παιρνεις?παντως οταν σε ειχα δει ησουν μια χαρα,δε θα ελεγα με τιποτα οτι θες διαιτα.κι εμενα η μαμα μου αδειαζει τα πιατα και γι'αυτο τα τελευταια χρονια που φιαχνει καθε μερα 2-3 διαφορετικα φαγητα εχει παρει απειρα κιλα.
Σαρδελα,εχω κι εγω ενα αγορακι απο τη Γκανα

Σαρδελα,εχω κι εγω ενα αγορακι απο τη Γκανα
Μπραβο!
Τους ειχα στειλει μειλ με τα στοιχεια μου και πιστευα οτι θα μου απαντησουν με μειλ παλι.
Περνουσε ο καιρος και δεν μου εστελναν, ειχα απογοητευτει, μεχρι σημερα που ελαβα το γραμμα με τη φωτογραφια του παιδιου!
Θα του στειλω και εγω ενα "γραμμα" και μια φωτογραφια μου!
Εχω ενθουσιαστει παρα πολυ!![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είμαι κατά των φαρμάκων. Αναγκαστικά πήγα στον γιατρό και μου'δωσε τα χάπια για την ιγμορίτιδα, όχι να παίρνω και για χοληστερίνη. Άσε που είναι εντελώς χαζό από τη μια να παίρνω φάρμακα και από την άλλη να τρωω τον άμπακο και ότι λιπαρά υπάρχουν προς βρωση. Όταν με είδες ήμουν μόλις 1 κιλό ποιο λίγο από τώρα, αλλά πάνω από 10 κιλά περισσότερο από το κανονικό μου. Για κάποιους 70 κιλά και 1.76 ύψος μπορεί να θεωρείται νορμάλ, αλλά όχι για μένα. Δεν έχω ρούχο να φορέσω...![]()
![]()
χαπακια ομως γιατι δεν παιρνεις?παντως οταν σε ειχα δει ησουν μια χαρα,δε θα ελεγα με τιποτα οτι θες διαιτα.
κι εμενα η μαμα μου αδειαζει τα πιατα και γι'αυτο τα τελευταια χρονια που φιαχνει καθε μερα 2-3 διαφορετικα φαγητα εχει παρει απειρα κιλα.
Σαρδελα,εχω κι εγω ενα αγορακι απο τη Γκανα![]()
Η αδελφή μου έκανε το ίδιο, πήρε δηλ.κιλά όταν έκανε το δεύερο παιδί, την Έλενα. Επειδή δεν έτρωγε κι εξακολουθεί να μην τρωει σχεδόν τίποτα, τρώει ότι περισσεύει, με αποτέλεσμα από 45 κιλά που ήταν (1.64 ύψος) να έχει φτάσει τα 60 και να τραβάει τα μαλλιά της...
Κι ο Κώστας είχε υιοθετήσει ένα παιδάκι από τότε που ήταν Γερμανία. Πριν λίγο καιρό ενηλικιώθηκε και τότε υποτίθεται οτι σταματάει η οικονομική υποστήριξη. Ο Κώστας λεει ότι από στιγμή σε στιγμή θα χτυπήσει η πόρτα, και θα είναι ένας 2μετρος μαύρος στυλ Michael Jordan και θα του πει "Μπαμπά ήρθα!!!"
Είμαι ελαφρώς πτώμα οπότε πάω για νανάκια. Συνέχεια αύριο. Καληνύχτα!!!
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef;35131[COLOR=black:]Είμαι κατά των φαρμάκων. Αναγκαστικά πήγα στον γιατρό και μου'δωσε τα χάπια για την ιγμορίτιδα, όχι να παίρνω και για χοληστερίνη. Άσε που είναι εντελώς χαζό από τη μια να παίρνω φάρμακα και από την άλλη να τρωω τον άμπακο και ότι λιπαρά υπάρχουν προς βρωση. Όταν με είδες ήμουν μόλις 1 κιλό ποιο λίγο από τώρα, αλλά πάνω από 10 κιλά περισσότερο από το κανονικό μου. Για κάποιους 70 κιλά και 1.76 ύψος μπορεί να θεωρείται νορμάλ, αλλά όχι για μένα. Δεν έχω ρούχο να φορέσω...[/COLOR]
Γιατι?
Πω, αυτο με τα χρωματακια με εχει τρελανει!Μ αρεσει πολυ!!!!!
anabou
Διάσημο μέλος
)!Τώρα τελευταία έχω ρούχα να φορέσω καθώς είμαι σε φάση συρρίκνωσης. Η αλήθεια είναι ότι οι καταστάσεις που βρίσκομαι είναι πολύ ως λίγο τσουπωτή. Είμαι στιβαρή κατασκευή! Με τα ρούχα ζω ένα δράμα συνήθως, ιδίως με τα χειμωνιάτικα που συνήθως είναι με μανίκι 3/4!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
στην actionaid ειχα ενα παιδακι 6-7 χρονια ωσπου μεγαλωσε κι εφυγε απο την κοινοτητα πριν κατι μηνες.τοτε μου προτειναν να υιοθετησω αλλο μικρουλι απο την ιδια κοινοτητα

εγω ξαναρχισα χτες γυμναστηριο μετα απο 1,5 χρονο και σημερα αισθανομαι λες κι εχω φαει ξυλο παντου...δεν μπορω να κουνηθω καθολου.που θα παει ομως,θα ξεπιαστω.
ladycat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Είμαι κατά των φαρμάκων.
Ασπασία, καλημέρα!
Μια καλή (και μη φαρμακευτική) βοήθεια κατά της χοληστερίνης είναι η λεκιθίνη, τη βρίσκεις σε φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής. Από ό,τι ξέρω βοηθάει στον ταχύτερο μεταβολισμό των λιπαρών.
Επίσης μεγάλη σημασία στη μείωση της χοληστερίνης έχει η άσκηση. Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως γυμναστήριο ή να πάρεις τα βουνά και τις ραχούλες και να τρέχεις. Μπορείς π.χ. να μειώσεις τη χρήση του αυτοκινήτου, να ανεβοκατεβαίνεις από τις σκάλες αντί με το ασανσέρ, να κατεβαίνεις από το μετρό ή το λεωφορείο μια στάση νωρίτερα και να κάνεις το υπόλοιπο με τα πόδια, τέτοια πράγματα.
Μην την υποτιμήσεις πάντως τη χοληστερίνη. Ξέρω από περιπτώσεις στην οικογένειά μου ότι είναι ύπουλο και πολύ επικίνδυνο πράγμα...
rotonda
Δραστήριο μέλος
Φίλτατη Ροτόντα, κινδυνεύοντας να παρεξηγηθώ, θα το πω: Μου αρέσετε πολύ.![]()

rotonda
Δραστήριο μέλος
η χοληστερολη δεν εμφανιζετε μονο απο κακη διατροφη αλλα κ απο το στρεςς το αγχος κ ολα τα υπολοπα που προερχονται απο αυτο
΄Πράγματι. Επίσης μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα και λόγω δυσλειτουργίας του θυρεοειδούς.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, είμαι κατά των φαρμάκων γιατί αν παίρνω για το παραμικρό σε ποιο σοβαρά θέματα δεν θα με πιάνει τίποτα. Ούτε ασπιρίνη δεν παίρνω και αποφεύγω τους γιατρούς γενικότερα. Όσο ψάχνεις βρίσκεις...Η χοληστερίνη δεν είναι κληρονομική, είναι καθαρά από κακή διατροφή, αλλά βρε παιδιά, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω... Τι στο καλό να κόψω το φαγητό μια από τις δύο από τις μεγαλύτερες απολάυσεις που μου έχουν απομείνει? (Και μη ρωτήσετε ποια είναι η δεύτερη...)
Φρόσω έχεις δίκιο. Τόσο η χοληστερίνη, όσο και το ζάχαρο και η πίεση ανεβαίνουν και λόγω άγχους, μου το έχει πει και ο παθολόγος μου.
Aretha γυμναστήριο πήγαινα από μικρή και μέχρι πριν 2 χρόνια καθημερινά, αλλά λόγω προβλήματος τόσο στην μέση (δισκοπάθεια) αλλά και στα χέρια (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα) το έκοψα. Ο άνδρας μου, ο οποίος έχει τελειώσει Γυμναστική ακαδημία στην Γερμανία αλλά και ο ορθοπεδικός μου το απαγόρευσαν. Μπορώ να κάνω μόνο περπάτημα (ούτε καν τρέξιμο) και pilates που έχω ήδη ξεκινήσει σπίτι. Το αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς το χρησιμοποιώ ελάχιστα. Μ'αρέσει να περπατάω και τον τελευταίο χρόνο μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον γυρνάω με τα πόδια από πλατεία Κολωνακίου στη Νεα Σμύρνη με τα πόδια (ελέω συλλαλητηρίων)
Πάντως πρέπει να ράψω το στοματάκι μου και να χάσω κανένα κιλό γιατί λόγω παραπανίσιων κιλών έχει επιβαρυνθεί η μέση και κατακαιρούς μου αλλάζει τα φώτα...
Τι να κάνω όμως που μου είναι τρομερά δύσκολο να κάνω διαίτα, ενώ όταν πω ότι νυστεύω το κρατάω μέχρι τελικής πτώσεως? Μάλλον ψυχολογικό είναι...
Λέω να κάνω κανένα τάμα και να νηστέυω ολοχρονίς. Κάτι μπορεί να γίνει έτσι...
Με ξυπνησε πριν λιγο η σαρδελα η οποια ουρλιαζει και γλυφεται συνεχεια!
Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?Μηπως ειναι καμια τριχομπαλα?
Ismini
Διάσημο μέλος
Ελένη δεν έχω παρατηρήσει να ουρλιάζουν λόγω τριχόμπαλας. Το πολύ να είναι υποτονικά και να μην έχουν όρεξη για φαγητό.
Κάτι σοβαρό ακούγεται σαν να πονάει. Πάρε τον γιατρό της τηλέφωνο καλύτερα.
Τωρα κοιμαται στο κρεβατι μου και σταματισε τελειως.
Εβγαζε την γλωσσα της και εγλυφε τα χειλη της, αλλα 0δεν βλεπω εχει τιποτα εξωτερικο.
Σκεφτηκα μηπως εφαγε καμια μελισσα, αλλα δεν ειναι πρισμενη πουθενα αμα την τσιμπαγε
Χθες πηγαμε στον γιατρο γιατι νομιζα οτι εχει πριστει η κοιλια της, αλλα τελικα ηταν λιπος!
Κοιταξε τα δοντια της, εχει λιγη πετρα, αλλα κατα τ'αλλα ειναι μια χαρα. Την εξετασε γενικοτερα και δεν μου ειπε πως εχει καποιο προβλημα.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μήπως έπεσε σε κάκτο?
Αφου πάντως την είδε χτες ο γιαρτός δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό.
Τωρα κοιμαται του καλου καιρου στο κρεβατι μου.
Πρεπει να φυγω σε λιγο και δεν θα μπορω να δω τι κανει. Θα πω στην γιαγια να ερχετε να την βλεπει που και που.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool