Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πάντως σήμερα τους κράζουν γενικότερα οι εφημεριδες! Τώρα διαβάζω τίτλο με πηχέα γράμματα στα ΝΕΑ:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι κουκουλοφόροι δρούσαν ανενόχλητοι και η ΕΛ.ΑΣ. χτυπούσε τους φοιτητές!

Και μετά βγαίνουν οι διάφοροι παρατρεχάμενοι πολιτικοί μαϊντανοί στα κανάλια και τα βάζουν με τους φοιτητές!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιτέλους όμως για πρώτη φορά τα ΜΜΕ λένε τα πράγματά όπως γίναν! Γιατί τις άλλες φορές λέγαν μόνο για τα σπασμένα και τα καμμένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν λέμε ληγμένα δακρυγόνα εννοούμε ότι δεν είναι πια τόσο δραστικά;

Λοιποοοονν….Κάποτε για να δείρουν τον κόσμο ή για να διαλύσουν καμιά πορεία δεν χρειάζονταν κόλπα….Είμαστε κράτος και σας δέρνουμε κι αν θα βγείτε για διαμαρτυρία θα σας διαλύσουμε θα σας δείρουμε…και όχι μόνο
Τώρα όμως αν γίνει έτσι, ο κόσμος θα φωνάζει ότι έχουμε χούντα κλπ κλπ κλπ
Αρα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να διαλύουμε τις πορείες χωρίς να θεωρούμαστε χούντααααα….πρέπει να μας δικαιολογεί ο κόσμος για ότι κάνουμε, άρα πρέπει να τον κάνουμε να νοιώθει κίνδυνο και ανασφάλεια από τις πορείες, επίσης δε να του περάσουμε στο υποσυνείδητο το ΄΄Ασε ρε που να βγεις για διαμαρτυρία με τους αλήτες θα φάμε ξύλο κι εμείς μαζί΄΄
Ναι αλλά θα περιμένουμε πότε θα τους έρθει η όρεξη αυτών εκεί των αναρχικών να τα σπάσουν για να πούμε ΄΄Να είδατε; Πρέπει να διαλυθείτε γιατί γίνονται καταστροφές κι αφού δεν διαλύεστε σας δέρνουμε΄΄

Μεγάλη εφεύρεση η κουκούλα. Άραγε πως γίνεται η επιλογή για το ποιοι θα τη φορέσουν; Με κλήρο ή μια διμοιρία σήμερα μια διμοιρία αύριο;

Ποιος είναι σήμερα για κουκούλα; Εμείς…φτου πάλι εμείς κουκούλα; αφού ήμασταν στην προηγούμενη πορεία ρε γαμώτο…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είδα μια φωτογραφία με κουκουλαφόρους, στα ΝΕΑ νομίζω ήταν, που ανάμεσά τους ήταν ένα κοριτσάκι 15-16 χρονών ομορφούλικο και καλοντυμένο με μαντήλι στη μύτη και στο στόμα. Σαν πρώτη σκέψη είπα "το καημένο που έμπλεξε ανάμεσα σ'αυτούς! Θα τις φάει!" και μετά είδα ότι κρατούσε πέτρα στο χέρι και ετοιμαζόταν να την πετάξει!!!:mad: :mad: :mad:
Να το χαίρεται η μάνα του και ο πατέρας του που το μεγάλωσαν έτσι!!!:down:

Γεια σας! Συγνωμη που εχω χαθει, αλλα δινω Proficiency αυριο κ το επομενο σαββατο κ εχω λιωσει στο διαβασμα...συν την πτυχιακη, συν την πρακτικη κ δε συμμαζευεται..και το καλυτερο..στην πρακτικη θα παιρνω 180 ευρω το μηνα για 8ωρο..φοβερο? τωρα πρεπει να βρω κ δευτερη δουλεια..Ελπιζω να εισαστε ολοι καλα, κι εσεις κ τα μωρα σας, τετραποδα, διποδα κλπ :D
Ευτυχως που τουλαχιστον εχω τα γατουδια μου σ'αυτην την δυσκολη περιοδο..απ'τα καλυτερα αγχολυτικα :D

καλησπερααα κ απο εμας μια ιωσουλα εχει ο ζυλιτο θα δειξει πως θα πηγαινει

Περαστικουλια! :)

Γεια σας! Συγνωμη που εχω χαθει, αλλα δινω Proficiency αυριο κ το επομενο σαββατο κ εχω λιωσει στο διαβασμα...συν την πτυχιακη, συν την πρακτικη κ δε συμμαζευεται..και το καλυτερο..στην πρακτικη θα παιρνω 180 ευρω το μηνα για 8ωρο..φοβερο? τωρα πρεπει να βρω κ δευτερη δουλεια..Ελπιζω να εισαστε ολοι καλα, κι εσεις κ τα μωρα σας, τετραποδα, διποδα κλπ :D
Ευτυχως που τουλαχιστον εχω τα γατουδια μου σ'αυτην την δυσκολη περιοδο..απ'τα καλυτερα αγχολυτικα :D

:blink: :blink: :blink: Και εγω νομιζα τα δικα μας 450 της πρακτικης ηταν λιγα...
Καλη επιτυχια:D :D

Καλησπερα!
Βλεπαμε με τις φιλες μου ωραιες μερες, και σημερα κινησαμε για Ραφηνα για φαγητο.
Καλα ηταν , αν και φυσουσε...
Φαγαμε, μετα βολτα στην παραλια και μετα για παγωτο στη Νεα Μακρη! Βεβαια γυρισα ψωφια(εγω οδηγουσα) και το μονο που θελω ειναι να παρω αγκαλια την σαρδελιτσα και να κανω νανι...

Μια φιλη μου που ηταν στην πορεια, ειδε δακρυγονο με ημερομηνια ληξης 1993.
Για τους ΜΑΤαδες, να σας πω οτι σχεδον το μισο τελευταιο ετος της αστυνομιας θελει να παει εκεί λογω μισθου. Μου τα εχει εξηγησει ο φιλος μου, χωριζονται σε κατηγοριες, αλλα δεν τα θυμαμαι!:|

Καλησπέρα παιδια!
Kelly, michigan δίνεις ε; Καλή επιτυχία, να πάνε όλα καλα
Ελπίζω καλα ολοι. Για τα επισόδεια το μόνο που ξερω ειναι πως μου την δίνουν όλα αυτά και θα ηθελα όλοι να σέβονται τον ιδρωτα του καθένα μας περισσότερο. Σε καποια σκηνη στη τηλεόραση τότε που πάιζανε ξύλο οι της Νομικης, ήταν ενα σκυλάκι που συμμετείχε κανονικά.... και κάποιος το πηρε και το απομάκρυνε. Πάλι καλα το καημενο, θα ετρωγε αφθονες σδεσποτες στον πανικό.....
Κατα τ' αλλα επιτέλους Παρασκευη! Αυριο ξεκούραση και την Κυριακή Τρίπολη. Εντάξει, κοντά ειναι! Χμ, μόλις συνεισητοποίησα πως πρέπει να φτιαξω τα μαλλια μου για τη Κυριακή. Μπλιάχ, το μισω!!!
Να ειστε καλα λοιπόν, να περάσετε καλα, μακρυα από επισόδεια και να μου χαλαρώσετε και να μου ξεκουραστείτε!!!!

βρηκα και εγω εναν κουκουλοφορο:P :lol: :lol: :lol: :lol:

Συνημμένα

• normal_Photo_de_chat_003.jpg
    normal_Photo_de_chat_003.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 11
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα στους δικτυακούς μου φίλους και φίλες. Δεν είμαι πολύ καλά κι ένιωσα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας. Την τετάρτη "έφυγε" ο πατέρας μου, χτες το μεσημέρι ήταν η κηδεία. Δεν ήταν ξαφνικό, ο άνθρωπος ξεκουράστηκε. Το αντιμετωπίζω ψύχραιμα και στηρίζω όσο μπορώ τη μητέρα μου. Αλλά είμαι τόσο "μουδιασμένη" ψυχικά. Sorry αν σας "μαύρισα" πρωινιάτικα, αλλά ήθελα να το μοιραστώ.

Θερμα συλληπητήρια.. Λυπαμαι πολυ..
Μεγαλη η ελλειψη και αναντικαταστατη..
αν μπορεις δες το, οτι αυτο που εγινε ουτως η αλλως θα γινοταν καποια στιγμη...
Συλληπητηρια..

Καλη σου μερα Rotonda Ποναει οσο κι αν το περιμενεις κατι τετοιο Καλα εκανες δεν μαυρισες κανενος την ψυχη Κουραγιο ευχομαι και δυναμη .

Λίλυ μου ξέρω ότι ό,τι και να πω είναι λίγο. Συλληπητήρια. Όπως λες κι εσύ να σκέφτεσαι ότι ξεκουράστηκε. Πραγματικά λυπάμαι και εύχομαι ο πόνος να απαλύνει γρήγορα.
Και όποτε νιώθεις την ανάγκη να μας μιλάς!
Σε φιλώ!

Συλληπητηρια rotonda....

Ροτόντα συλλυπητήρια για τον μπαμπά σου.

Ροτόντα λυπάμαι πολύ για τον μπαμπα σου. Δεν μπορω να σκεφτω πολλά που θα σε παρηγορήσουν!!!! Το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως θα ειμαστε εδω όποτε θες να μιλήσεις και για όσο θες. Καλή σου δυναμη καλή μου και μια διαδυκτιακή αγκαλίτσα!

Συλλυπητήρια και από μένα, rotonda. Ξέρω ότι δεν είναι μεγάλη παρηγοριά αυτή τη στιγμή, αλλά να είσαι σίγουρη ότι όσο περνάει ο καιρός, ο πόνος θα γλυκαίνει και τελικά θα μείνουν οι καλές αναμνήσεις από τον μπαμπά σου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back