Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λοιπόν, επειδή το κάναμε μπάχαλο το θεμα μετέφερα όλα τα μυνήματα εδώ. Συνεχίζουμε λοιπόν!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος κοιτάει τα πουλιά που πετάνε και είναι έτοιμος να πετάξει, καιρός άντε να μην το ανοίξω καλύτερα, εγώ γενική καθαριότητα και σίδερο, φαί η μαμά.
Καλά να μου είσαστε...:) :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Εγω δουλειά. Γάτος νο1 κοιμάται. Γάτος νο2 παίζει. Άντρας σπίτι κοιτάει τα πουλιά με τα κυάλια. Εχουμε πολλά κοτσίφια αυτή την εποχή και είναι τέλειο να τα ακους. (Ενας απο τους λόγους που δεν θέλω να κατεβαίνω στο κέντρο)

καλημερα!βροχερη μερα... τουλαχιστον δεν φυσαει....μελαγχολια...:|

Εμένα ο καιρός μ'αρέσει! Αυτό που δε μ'αρέσει και μου προκαλέι μελαγχολία, είναι ότι επέστρεψε ο εργοδότης μου από Θεσσαλονίκη...:( :cry::cry::cry:

Εμένα ο καιρός μ'αρέσει! Αυτό που δε μ'αρέσει και μου προκαλέι μελαγχολία, είναι ότι επέστρεψε ο εργοδότης μου από Θεσσαλονίκη...:( :cry::cry::cry:
Καταλαβαίνω....:down: :down: :down:

Καλημέρα! Κι εμένα μου αρέσει η βροχή αλλά κατά προτίμηση να είμαι στο σπίτι κουκουλωμένη και να την ακούω. Δυστυχώς αυτό θα διακοπεί μετά καθώς έχω ιταλικά! Ασπασία κουράγιο για μια ακόμα φορά με τη δουλειά!

καλημέρα σε όλους και απο εμένα, ακούστε και αυτό.....
παιδί σχολείο, γατιά όλα κουλουριασμένα πάνω στο κρεβάτι μου, τον ύπνο του δικαίου.....εγώ άδεια απο την δουλεια.....αλλάαααααα......μόλος γύρισα απο την δεύτερη δουλειά που κάνω....μπλιέχ ε δεν μπορείτα να πείτε!!!!!!!!!!!!!:down:

Καλημερα.
Μετα την αποτυχια της ψυχολογιας(ναι εγραψα χαλια), αποφασισα να παω με μια φιλη μου για ψωνια στην ερμου.
Πηγαμε στο Hondos Center, και βγαινουμε μετα απο 1μιση ωρα στον πολιτισμο και τι να δουμε?
ΒΡΟΧΗΗΗΗΗ!!!!!!
Ναι, επιτελους εβρεξε και ακομα βρεχει και μ'αρεσει πολυ!
Το μονο που δεν μ'αρεσει ειναι οτι το απογευμα δουλεω, αλλα δεν πειραζει!:)

Όντως έγραψες χάλια ή είναι όπως το 7, 5, 3 ή 1 που ήταν τελικά 7 την προηγούμενη φορά?:confused:
Ελπίζω να έχεις γράψει καλά τελικά. Κι εμένα μ'αρέσει που βρέχει αλλά θα'θελα να ήμουν στο σπίτι μου ή κάπου να πίνω ζεστή σοκολάτα και να βλέπω τη θάλασσα και όχι κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους...:( :( :(
Σήμερα έχει γεννέθλια η μαμάκα μου (να την χαίρομαι!!!:up: ) αλλά δεν θα κάνει τίποτα, γιατί δεν θέλει λέει να θυμάται τα πόσα κλείνει και να γιορτάζει το ότι τελειώνει η ζωή της...:/:
Εγώ το απόγευμα θα κάνω -ξανά- μπέιμπυ σίττινγ στο μωρό μιας φίλης μου. Δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα! Αλλά είναι μια γλύκα η μπέμπα και το χαίρομαι!:inlove:

Ασπασια δεν ζητας να σου δωσουν το μωρο για καμια εβδομαδα?:hmm: :)
Οχι, πραγματικα εγραψα χαλια.
Δεν ειχα διαβασει αλλοστε...:redface:

Ασπασία να :) χαίρεσαι τη μητέρα σου !

Χρόνια πολλά στην μανούλα, Ασπασία!

Σαρδελίτσα, έγραψες που έγραψες χάλια...τουλάχιστον ψώνισες τίποτα???????:) έτσι για θεραπεία!

Ευχαριστώ κορίτσια! Εγώ τη χαίρομαι, εκείνη δε χαίρεται τη ζώή της από τότε που πέθανε ο πατέρας μου...:(

Πράγματι Ελενίτσα, πήρες τίποτα καλό?

Πηρα κατι μολυβια και τσιμπιδακι και αλλα μπιχλιμπιδια απο το hondo και μια μπλουζα απο εινα μαγαζι λιγο πιο κατω.
Πολυ μ αρεσε η μπλουζα, θα την βαλω στη συναντηση να την δειτε!

Συνάντηση??? πότε παιδιά, ίσως να τα καταφέρω να έρθω και εγώ να σας γνωρίσω, θα το ήθελα πολύ!

Πηρα κατι μολυβια και τσιμπιδακι και αλλα μπιχλιμπιδια απο το hondo και μια μπλουζα απο εινα μαγαζι λιγο πιο κατω.
Πολυ μ αρεσε η μπλουζα, θα την βαλω στη συναντηση να την δειτε!

μια χαρά τα κρεματζούλια....και εμένα μου αρέσουν πολύ, αυτό το accesorize με τρελλαίνει.....αλλά πανάκριβα γμτ!

γειά σας παιδιά....ήρθε το δικό μου το παιδί , πάω να του βάλω να φάει:) ....γιατι θα με φάει ζωντανή....άσε που θέλει και τον υπολογιστή και κάθεται πάνω απο το κεφάλι μου....και με τρώει!!!!!!:)

Ασπα να την χαιρεσαι την μανουλα!!!!!:up: :up:
σαρδελιτσα "μεγεια" τα ψωνια!!! τουλαχιστον επιβραβευσες τον εαυτο σου που δεν εγραψες!! :D :D

:redface: Ασπασία να χαίρεσαι τη μάνα!!!:inlove: :inlove: :inlove:
Επίσης κράτα το μωρό όσο πιο πολύ μπορείς (αυτό το λέω ως μάνα συμπαραστεκόμενη στη δεινοπαθούσα φίλη σου μάνα και αυτή):rolleyes: :whistle:
Σαρδελλίτσα εάν περάσεις και αυτή τη φορά το μάθημα ένα θα σου πω: Μην τολμήσεις ποτέ μα ποτέ να γράψεις "ΚΑΛΑ" σε μάθημα:lol: :redface: :bleh:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back