Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εδω δεν ριχνει τιποτα!Καθαρος ο ουρανος...
Με περνει τηλεφωνο η μαμα μου απο την δουλεια της(στην Νομαρχια Αθηνων, Κηφησιας)και μου λεει πανικοβλητη:"Ελενη, μαζεψε γρηγορα τα ρουχα απο την βεραντα!Τρεχα, θα γινουν χαλια!!!":lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα και απο εδω!!! εγω ειχα βγει για δουλειες και μολις που προλαβα και μπηκα σπιτι την ωρα που μπουμπουνιζε και αρχισε να ψυχαλιζει!!!!
εχει να ριξει......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά μεγαλείο! Έπεσε το ρεύμα για κανένα 10' και βαράγαν UPS, σκουντουφλάγαμε ο ένας πάνω στον άλλο υπό το φως όσων οθονών παραμείναν ανοιχτές, το boss φώναζε γιατί το ρεύμα 'έπεσε εν μέσω μιας τηλεσυνδιάσκεψης και κόπηκε η συζήτηση στη μέση... Ένα όνειρο!!! :lol: :lol: :lol: Αλλά δυστυχώς κράτησε πολύ λίγο... Πάνω που έλεγα να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, ξανάρθε το ρεύμα....:mad: :mad: :mad: :down: :down: :down:

Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζαν χτες!!
εγω εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι κατι παθαινει τωρα τελευταια το adsl και δεν μπορω να μπω,με αποτελεσμα να μπαινω με απλη συνδεση με 21,6 ταχυτητα:( !!!
παω σιγα-σιγα για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!!
Νερινα,8 μαθηματα δεν ειναι μαθηματα δεν ειναι τιποτα,ξανασκεψου το;)

καληνυχτα!!!

Μαριελ σε καταλαβαινω απολυτα! για αρκετο καιρο ειχα το ιδιο προβλημα.:mad: .. φαινεται το εχουν συστημα... τους ειχα παρει τηλεφωνο γυρο στις 5 φορες και παντα μου ελεγαν οτι θα το φτιαξουν αλλα τιποτα... στο τελος τους εβρισα και τους ειπα οτι δεν προκειται να ξαναπληρωσω γιατι πληρωνω αδικα και δεν εχω adsl!!
την επομενη μου το ειχαν φτιαξει... αλλα ημουν ετσι για 10 μερες περιπου...:down:

Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο:redface:
Οι υπόλοιπες: Σας φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού έχω αρχίσει να φοβάμει ότι θα πιάσει βροχή μέσα στο σπίτι:rolleyes:

τελειωνει 7 Απριλιου η συνδεση και μαλλον θ'αλλαξουμε εταιρεια.ελπιζω η αλλη να ειναι καλυτερη:hmm:

ο καιρος τρελαθηκε!φευγω απο τη σχολη και εριχνε χαλαζι!!!στο Μοναστηρακι εβρεχε καταρρακτωδως με αστραπες,κεραυνους και στον Πειραια ειχε καλοκαιρια με τον ηλιο να σε καιει:confused:

Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα
Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει.

Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!!
:) :) :) :)
Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!!
Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!!
:lol: :lol: :lol:
Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο????
Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε!
Καλα να ειστε!!!

Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο:redface:

:lol: :lol: :lol: :lol: Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου

Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα:hmm:!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας:blink: τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα!

Για Πόπη

"Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια"
Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν.:rolleyes: :redface: :confused: :lol:
Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!!:rolleyes:

Καλημέρα!:)
Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή!

Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή!

"Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια"
Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν.:rolleyes: :redface: :confused: :lol:
Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!!:rolleyes:
Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό:P
Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού?:hmm:
Καλημέρα!:)
Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή!

Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή!
Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω....:/:

Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω....:/:
:( :( :( :( :( :( :(

Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία:rolleyes: :lol:

Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία:rolleyes: :lol:
Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά;)

Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ!

Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά;)

Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια:lol: :lol: :lol:

Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια:lol: :lol: :lol:
Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back