sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:20 Η sardela έγραψε: #3.181 26-03-07 13:20 Εδω δεν ριχνει τιποτα!Καθαρος ο ουρανος... Με περνει τηλεφωνο η μαμα μου απο την δουλεια της(στην Νομαρχια Αθηνων, Κηφησιας)και μου λεει πανικοβλητη:"Ελενη, μαζεψε γρηγορα τα ρουχα απο την βεραντα!Τρεχα, θα γινουν χαλια!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:29 Η mimikaki έγραψε: #3.182 26-03-07 13:29 καλημερα και απο εδω!!! εγω ειχα βγει για δουλειες και μολις που προλαβα και μπηκα σπιτι την ωρα που μπουμπουνιζε και αρχισε να ψυχαλιζει!!!! εχει να ριξει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:36 Η aspasiapef: #3.183 26-03-07 13:36 Καλά μεγαλείο! Έπεσε το ρεύμα για κανένα 10' και βαράγαν UPS, σκουντουφλάγαμε ο ένας πάνω στον άλλο υπό το φως όσων οθονών παραμείναν ανοιχτές, το boss φώναζε γιατί το ρεύμα 'έπεσε εν μέσω μιας τηλεσυνδιάσκεψης και κόπηκε η συζήτηση στη μέση... Ένα όνειρο!!! Αλλά δυστυχώς κράτησε πολύ λίγο... Πάνω που έλεγα να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, ξανάρθε το ρεύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:39 Η mimikaki έγραψε: #3.184 26-03-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζαν χτες!! εγω εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι κατι παθαινει τωρα τελευταια το adsl και δεν μπορω να μπω,με αποτελεσμα να μπαινω με απλη συνδεση με 21,6 ταχυτητα !!! παω σιγα-σιγα για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!! Νερινα,8 μαθηματα δεν ειναι μαθηματα δεν ειναι τιποτα,ξανασκεψου το καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Μαριελ σε καταλαβαινω απολυτα! για αρκετο καιρο ειχα το ιδιο προβλημα. .. φαινεται το εχουν συστημα... τους ειχα παρει τηλεφωνο γυρο στις 5 φορες και παντα μου ελεγαν οτι θα το φτιαξουν αλλα τιποτα... στο τελος τους εβρισα και τους ειπα οτι δεν προκειται να ξαναπληρωσω γιατι πληρωνω αδικα και δεν εχω adsl!! την επομενη μου το ειχαν φτιαξει... αλλα ημουν ετσι για 10 μερες περιπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:24 Η nena έγραψε: #3.185 26-03-07 14:24 Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Οι υπόλοιπες: Σας φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού έχω αρχίσει να φοβάμει ότι θα πιάσει βροχή μέσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:31 Η Mariel έγραψε: #3.186 26-03-07 15:31 τελειωνει 7 Απριλιου η συνδεση και μαλλον θ'αλλαξουμε εταιρεια.ελπιζω η αλλη να ειναι καλυτερη ο καιρος τρελαθηκε!φευγω απο τη σχολη και εριχνε χαλαζι!!!στο Μοναστηρακι εβρεχε καταρρακτωδως με αστραπες,κεραυνους και στον Πειραια ειχε καλοκαιρια με τον ηλιο να σε καιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:43 Η giota έγραψε: #3.187 26-03-07 15:43 Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 17:29 Η χριστινα έγραψε: #3.188 26-03-07 17:29 Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδω δεν ριχνει τιποτα!Καθαρος ο ουρανος... Με περνει τηλεφωνο η μαμα μου απο την δουλεια της(στην Νομαρχια Αθηνων, Κηφησιας)και μου λεει πανικοβλητη:"Ελενη, μαζεψε γρηγορα τα ρουχα απο την βεραντα!Τρεχα, θα γινουν χαλια!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:29 Η mimikaki έγραψε: #3.182 26-03-07 13:29 καλημερα και απο εδω!!! εγω ειχα βγει για δουλειες και μολις που προλαβα και μπηκα σπιτι την ωρα που μπουμπουνιζε και αρχισε να ψυχαλιζει!!!! εχει να ριξει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:36 Η aspasiapef: #3.183 26-03-07 13:36 Καλά μεγαλείο! Έπεσε το ρεύμα για κανένα 10' και βαράγαν UPS, σκουντουφλάγαμε ο ένας πάνω στον άλλο υπό το φως όσων οθονών παραμείναν ανοιχτές, το boss φώναζε γιατί το ρεύμα 'έπεσε εν μέσω μιας τηλεσυνδιάσκεψης και κόπηκε η συζήτηση στη μέση... Ένα όνειρο!!! Αλλά δυστυχώς κράτησε πολύ λίγο... Πάνω που έλεγα να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, ξανάρθε το ρεύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:39 Η mimikaki έγραψε: #3.184 26-03-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζαν χτες!! εγω εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι κατι παθαινει τωρα τελευταια το adsl και δεν μπορω να μπω,με αποτελεσμα να μπαινω με απλη συνδεση με 21,6 ταχυτητα !!! παω σιγα-σιγα για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!! Νερινα,8 μαθηματα δεν ειναι μαθηματα δεν ειναι τιποτα,ξανασκεψου το καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Μαριελ σε καταλαβαινω απολυτα! για αρκετο καιρο ειχα το ιδιο προβλημα. .. φαινεται το εχουν συστημα... τους ειχα παρει τηλεφωνο γυρο στις 5 φορες και παντα μου ελεγαν οτι θα το φτιαξουν αλλα τιποτα... στο τελος τους εβρισα και τους ειπα οτι δεν προκειται να ξαναπληρωσω γιατι πληρωνω αδικα και δεν εχω adsl!! την επομενη μου το ειχαν φτιαξει... αλλα ημουν ετσι για 10 μερες περιπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:24 Η nena έγραψε: #3.185 26-03-07 14:24 Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Οι υπόλοιπες: Σας φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού έχω αρχίσει να φοβάμει ότι θα πιάσει βροχή μέσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:31 Η Mariel έγραψε: #3.186 26-03-07 15:31 τελειωνει 7 Απριλιου η συνδεση και μαλλον θ'αλλαξουμε εταιρεια.ελπιζω η αλλη να ειναι καλυτερη ο καιρος τρελαθηκε!φευγω απο τη σχολη και εριχνε χαλαζι!!!στο Μοναστηρακι εβρεχε καταρρακτωδως με αστραπες,κεραυνους και στον Πειραια ειχε καλοκαιρια με τον ηλιο να σε καιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:43 Η giota έγραψε: #3.187 26-03-07 15:43 Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 17:29 Η χριστινα έγραψε: #3.188 26-03-07 17:29 Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα και απο εδω!!! εγω ειχα βγει για δουλειες και μολις που προλαβα και μπηκα σπιτι την ωρα που μπουμπουνιζε και αρχισε να ψυχαλιζει!!!! εχει να ριξει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:36 Η aspasiapef: #3.183 26-03-07 13:36 Καλά μεγαλείο! Έπεσε το ρεύμα για κανένα 10' και βαράγαν UPS, σκουντουφλάγαμε ο ένας πάνω στον άλλο υπό το φως όσων οθονών παραμείναν ανοιχτές, το boss φώναζε γιατί το ρεύμα 'έπεσε εν μέσω μιας τηλεσυνδιάσκεψης και κόπηκε η συζήτηση στη μέση... Ένα όνειρο!!! Αλλά δυστυχώς κράτησε πολύ λίγο... Πάνω που έλεγα να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, ξανάρθε το ρεύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:39 Η mimikaki έγραψε: #3.184 26-03-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζαν χτες!! εγω εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι κατι παθαινει τωρα τελευταια το adsl και δεν μπορω να μπω,με αποτελεσμα να μπαινω με απλη συνδεση με 21,6 ταχυτητα !!! παω σιγα-σιγα για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!! Νερινα,8 μαθηματα δεν ειναι μαθηματα δεν ειναι τιποτα,ξανασκεψου το καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Μαριελ σε καταλαβαινω απολυτα! για αρκετο καιρο ειχα το ιδιο προβλημα. .. φαινεται το εχουν συστημα... τους ειχα παρει τηλεφωνο γυρο στις 5 φορες και παντα μου ελεγαν οτι θα το φτιαξουν αλλα τιποτα... στο τελος τους εβρισα και τους ειπα οτι δεν προκειται να ξαναπληρωσω γιατι πληρωνω αδικα και δεν εχω adsl!! την επομενη μου το ειχαν φτιαξει... αλλα ημουν ετσι για 10 μερες περιπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:24 Η nena έγραψε: #3.185 26-03-07 14:24 Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Οι υπόλοιπες: Σας φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού έχω αρχίσει να φοβάμει ότι θα πιάσει βροχή μέσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:31 Η Mariel έγραψε: #3.186 26-03-07 15:31 τελειωνει 7 Απριλιου η συνδεση και μαλλον θ'αλλαξουμε εταιρεια.ελπιζω η αλλη να ειναι καλυτερη ο καιρος τρελαθηκε!φευγω απο τη σχολη και εριχνε χαλαζι!!!στο Μοναστηρακι εβρεχε καταρρακτωδως με αστραπες,κεραυνους και στον Πειραια ειχε καλοκαιρια με τον ηλιο να σε καιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:43 Η giota έγραψε: #3.187 26-03-07 15:43 Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 17:29 Η χριστινα έγραψε: #3.188 26-03-07 17:29 Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μεγαλείο! Έπεσε το ρεύμα για κανένα 10' και βαράγαν UPS, σκουντουφλάγαμε ο ένας πάνω στον άλλο υπό το φως όσων οθονών παραμείναν ανοιχτές, το boss φώναζε γιατί το ρεύμα 'έπεσε εν μέσω μιας τηλεσυνδιάσκεψης και κόπηκε η συζήτηση στη μέση... Ένα όνειρο!!! Αλλά δυστυχώς κράτησε πολύ λίγο... Πάνω που έλεγα να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, ξανάρθε το ρεύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 13:39 Η mimikaki έγραψε: #3.184 26-03-07 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζαν χτες!! εγω εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι κατι παθαινει τωρα τελευταια το adsl και δεν μπορω να μπω,με αποτελεσμα να μπαινω με απλη συνδεση με 21,6 ταχυτητα !!! παω σιγα-σιγα για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!! Νερινα,8 μαθηματα δεν ειναι μαθηματα δεν ειναι τιποτα,ξανασκεψου το καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Μαριελ σε καταλαβαινω απολυτα! για αρκετο καιρο ειχα το ιδιο προβλημα. .. φαινεται το εχουν συστημα... τους ειχα παρει τηλεφωνο γυρο στις 5 φορες και παντα μου ελεγαν οτι θα το φτιαξουν αλλα τιποτα... στο τελος τους εβρισα και τους ειπα οτι δεν προκειται να ξαναπληρωσω γιατι πληρωνω αδικα και δεν εχω adsl!! την επομενη μου το ειχαν φτιαξει... αλλα ημουν ετσι για 10 μερες περιπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:24 Η nena έγραψε: #3.185 26-03-07 14:24 Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Οι υπόλοιπες: Σας φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού έχω αρχίσει να φοβάμει ότι θα πιάσει βροχή μέσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:31 Η Mariel έγραψε: #3.186 26-03-07 15:31 τελειωνει 7 Απριλιου η συνδεση και μαλλον θ'αλλαξουμε εταιρεια.ελπιζω η αλλη να ειναι καλυτερη ο καιρος τρελαθηκε!φευγω απο τη σχολη και εριχνε χαλαζι!!!στο Μοναστηρακι εβρεχε καταρρακτωδως με αστραπες,κεραυνους και στον Πειραια ειχε καλοκαιρια με τον ηλιο να σε καιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:43 Η giota έγραψε: #3.187 26-03-07 15:43 Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 17:29 Η χριστινα έγραψε: #3.188 26-03-07 17:29 Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζαν χτες!! εγω εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι κατι παθαινει τωρα τελευταια το adsl και δεν μπορω να μπω,με αποτελεσμα να μπαινω με απλη συνδεση με 21,6 ταχυτητα !!! παω σιγα-σιγα για υπνο γιατι ειμαι πτωμα!! Νερινα,8 μαθηματα δεν ειναι μαθηματα δεν ειναι τιποτα,ξανασκεψου το καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Μαριελ σε καταλαβαινω απολυτα! για αρκετο καιρο ειχα το ιδιο προβλημα. .. φαινεται το εχουν συστημα... τους ειχα παρει τηλεφωνο γυρο στις 5 φορες και παντα μου ελεγαν οτι θα το φτιαξουν αλλα τιποτα... στο τελος τους εβρισα και τους ειπα οτι δεν προκειται να ξαναπληρωσω γιατι πληρωνω αδικα και δεν εχω adsl!! την επομενη μου το ειχαν φτιαξει... αλλα ημουν ετσι για 10 μερες περιπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:24 Η nena έγραψε: #3.185 26-03-07 14:24 Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Οι υπόλοιπες: Σας φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού έχω αρχίσει να φοβάμει ότι θα πιάσει βροχή μέσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:31 Η Mariel έγραψε: #3.186 26-03-07 15:31 τελειωνει 7 Απριλιου η συνδεση και μαλλον θ'αλλαξουμε εταιρεια.ελπιζω η αλλη να ειναι καλυτερη ο καιρος τρελαθηκε!φευγω απο τη σχολη και εριχνε χαλαζι!!!στο Μοναστηρακι εβρεχε καταρρακτωδως με αστραπες,κεραυνους και στον Πειραια ειχε καλοκαιρια με τον ηλιο να σε καιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:43 Η giota έγραψε: #3.187 26-03-07 15:43 Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 17:29 Η χριστινα έγραψε: #3.188 26-03-07 17:29 Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Οι υπόλοιπες: Σας φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού έχω αρχίσει να φοβάμει ότι θα πιάσει βροχή μέσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:31 Η Mariel έγραψε: #3.186 26-03-07 15:31 τελειωνει 7 Απριλιου η συνδεση και μαλλον θ'αλλαξουμε εταιρεια.ελπιζω η αλλη να ειναι καλυτερη ο καιρος τρελαθηκε!φευγω απο τη σχολη και εριχνε χαλαζι!!!στο Μοναστηρακι εβρεχε καταρρακτωδως με αστραπες,κεραυνους και στον Πειραια ειχε καλοκαιρια με τον ηλιο να σε καιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:43 Η giota έγραψε: #3.187 26-03-07 15:43 Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 17:29 Η χριστινα έγραψε: #3.188 26-03-07 17:29 Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελειωνει 7 Απριλιου η συνδεση και μαλλον θ'αλλαξουμε εταιρεια.ελπιζω η αλλη να ειναι καλυτερη ο καιρος τρελαθηκε!φευγω απο τη σχολη και εριχνε χαλαζι!!!στο Μοναστηρακι εβρεχε καταρρακτωδως με αστραπες,κεραυνους και στον Πειραια ειχε καλοκαιρια με τον ηλιο να σε καιει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:43 Η giota έγραψε: #3.187 26-03-07 15:43 Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 17:29 Η χριστινα έγραψε: #3.188 26-03-07 17:29 Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα Παιδι ενα με λαρυγγοτραχειιτιδα , Παιδι δυο πηγε σχολειο και επεστεψε νωρις διοτι δεν του πηγαινε η καρδια να ναι αυτος στο σχολειο και η αδερφη του σπιτι. Παιδι τρια καλα Καιρος χειμωνιατικος και ορκιζομαι οτι δεν εχει σχεση με το οτι εχω να κοιμηθω κατι μερες . Χαλαζι και μπουμπουνητα δεν εριξε . Αλλα φυσαει , εχεικρυο και βρεχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 17:29 Η χριστινα έγραψε: #3.188 26-03-07 17:29 Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδια!!! Καλή βδομάδα!!! Μια και τέλος!!! Κλεινουμε για 15 ημέρες!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Αλλά εχω αρκετη δουλίτσα μεχρι τότε. Να φτιαξω καρτες να γβάλω βαθμους...... Συν το μαθημα θα πήξω λίγο!!! Θα εχουμε και ξενους το Πασχα οπότε μάλλον πρεπει να ασχοληθω με όλα όσα αναβάλλω διαρκως στο σπίτι.... ΚΑι να βαλω και τις κουρτινες επιτέλους!!! Δεν ειπα πως θα παρει κανενα 6μηνο???? Εδω μπουμπουνίζει εδω και καποια ωρα. Μαυρίλα βλέπω αλλά δεν ριχνει κατι προς το παρόν!!! ΘΑ δουμε! Καλα να ειστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Η popi έγραψε: #3.189 26-03-07 19:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Πόπη μου όταν βγήτε στο πηγαιμό για νύφες για πέρνα και από μένα που έχω δύο καλονοικοκυρές και καλοαναθρεμμένες και πάνω από όλα με μάνα σοβαρό άτομο Νομίζω πως μας πέφτετε λίγο μικρές στις ηλικίες!Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 01:09 Η ladycat έγραψε: #3.190 27-03-07 01:09 καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα κεφαλι παει να σπασει ποναει πολυ γατια φωναζουν απο παντου μικρα μεγαλα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς μονο ο φελιξ δεν μιλαει κοιματε του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 02:23 Η nefeli έγραψε: #3.191 27-03-07 02:23 Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνυχτα σε ολες!προεκυψε προβλημα!θα ανεβουμε στο χωριο του φιλου μου για πασχα και πρεπει σε ενα σπιτι να συμβιωσουμε 13 ανθρωποι 2 σκυλοι(το λιζακι μου που θα εχει και περιοδο, και ο πεπιτο του φιλου μου,στη χειροτερη θα πολλαπλασιαστουν)και η λιλα μας τα σκυλια ειναι του σαλονιου,ουτε σηζητηση για εξω και το λιλακι ειναι μωρο!ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω σκεφτει τη λυση!καθε ιδεα καλοδεχουμενη!καλο ξημερωμα,χωρις τα σημερινα ακραια καιρικα φαινομενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 09:16 Η nena έγραψε: #3.192 27-03-07 09:16 Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Πόπη "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #3.193 27-03-07 10:04 Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η aspasiapef: #3.194 27-03-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: "Άσε που οι μεγάλοι τις έχουν βρεί και ο μεγάλος ο γιός έχει κανονίσει και γάμο σε 10 χρόνια" Πόπη πέντε έχεις δώσε κάτι και σε εμένα που έχω έξη κορίτσια να παντρέψω. Άλλωστε άμα θέλουν οι πεθερές τύφλα να έχουν οι γαμπροί και οι νύφες όπως λέει και γνωστή παροιμία. Επίσης να ξέρεις ότι έχω σε όλα τα χρώματα απο μαύρο έως ανοιχτό ξανθό και στα IQ επίσης. Απο ζαβά με βούλα έως μικρούς Αινστάιν. Υ.Γ. Και τη προίκα θα τη πάρει η συμπεθέρα, εσένα εννοώ βρε!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Νερίνα έχω ένα ψηλό μελαχροινό καλοαναθρεμμένο 17χρονο κούκλο, το ανηψιό μου. Επειδή η προσφορά από νύφες είναι απ'ότι βλέπω μεγάλη, είπα να συμμετάσχω κι εγώ μ'ένα γαμπρό Υ.Γ. Την προίκα αντί για την συμπεθέρα μπορεί να την πάρει η θεία του γαμπρού? Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Εγω σήμερα μια από τα ίδια. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή! Ασπασία όταν μπεις πες μου από που πήρες τη φούστα που φορούσες την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:15 Η Ismini έγραψε: #3.195 27-03-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ήταν φούστα Ισμήνη μου, φόρεμα ήταν. Είναι από αυτά που αγόρασα από Jedda όταν είχα πάει Χριστούγεννα, τότε που μου είχαν χαθεί οι αποσκευές για δύο μέρες και δεν είχα ρούχα να φορέσω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:24 Η nena έγραψε: #3.196 27-03-07 10:24 Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:27 Η aspasiapef: #3.197 27-03-07 10:27 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Έχουμε και λέμε: 5 της Πόπης και ένας ο δικός σου και έξη οι δικές μου, κουτί μου έρχεται. Τον πήρα και σαφέστατα Ασπασία το μερίδιο της προίκας που του αναλογεί θα το πάρει η θείτσα. Άλλωστε εγώ εσένα ξέρω με εσένα έκλεισα τη συμφωνία Click για ανάπτυξη... Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 10:38 Η Κατερίνα έγραψε: #3.198 27-03-07 10:38 Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα. Τελικά χτες δεν έκανα κοπάνα.Περίμενα να έρθει ο καλός μου να με πάρει και παραλίγο θα καθόμουν και παραπάνω γιατί άργησε!!! Ευτυχώς έχω καλή άδεια το Πάσχα Μ. Πέμπτη - Τρίτη του Πάσχα. 6 μερούλες μια χαρά θα ξεκουραστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 11:46 Η Mika έγραψε: #3.199 27-03-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε τυχερή όποια τον πάρει! Κελεπούρι σας δίνω! Τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης, ένα πρόβλημα στο σίδερο έχει αλλά το δουλεύουμε. Θα σε βοηθάει κι όλας, μιας και το βαριέσαι! Το μόνο του κακό, δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά μέχρι να στον στείλω θα του μάθω τα βασικά Click για ανάπτυξη... Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 12:23 Η aspasiapef: #3.200 27-03-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Στειλτον απο εδω να κανουμε σεμιναρια Click για ανάπτυξη... Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.