Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Mika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τον μικρό τον καταφέρνω. Να σου στείλω τον άνδρα μου που μέσα στα 6 χρόνια που είμαστε μαζί το μόνο που κατάφερα να του μάθω είναι να φτιάχνει καφέ? Που δεν πίνεται κι όλας..... Άσε! Πολύ δύσκολη περίπτωση....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Aσπασια συγνωμη που θα το πω αλλα υπαρχουν και ανιατες περιπτωσεις οπως πχ του αντρα σου, του φιλου μου και της μανας μου.:lol: :lol: :lol: Σε τετοιες περιπτωσεις και ο Θεος ο ιδιος σηκωνει τα χερια ψηλα....Εμενα ουτε καφε δεν κανει! Αφου μια μερα δεν προλαβα να μαγειρεψω και πολυ απλα δεν εφαγε μεχρι να γυρισω σπιτι στισ 2 το πρωι απο τη δουλεια...:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!αχ τωρα που εχουμε καταληψεις απο τα χριστουγεννα εχω βγει εντελως εκτος προγραμματος ,ριχνω υπνους μεχρι τελικης πτωσης.:Dεχω και εγω να υποβαλλω νυφη,την αδερφη μου,ειναι 11 μελαχροινη με καλη ανατροφη και πολυ φιλοζωη:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή Νεφέλη,

Μιλώντας εκ μέρους του γαμπρού, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά σας την οποία και θα λάβουμε σοβαρά υπ'όψιν. Θα θέλαμε επίσης, να σας ενημερώσουμε, ότι ένα από τα βασικά κρίτήρια επιλογής θα είναι και η προίκα (η οποία θα δοθεί στην θεία για να εξηγούμαστε!). Όσο για το μελαχροινή, είναι μεν επιλογή της θείας, αλλά όχι του ανηψιού. Για ανεξήγητο λόγο έχει μια τάση στις κατάξανθες γαλανομάτες, μια εμμονή που όσο προσπαθώ να του αλλάξω τόσο πιο έντονη γίνεται. Μάλλον θα φταίει ότι πρώτος του έρωτας σε ηλικία 2+ ήταν μια φίλη μου Αγγλίδα η Luise η οποία είναι ξανθιά/γαλανομάτα 1,78 ύψος. Τι να κάνουμε! Έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Θα προσπαθήσω πάντως να προωθήσω την μελαχροινή υποψηφιότητα καθότι θα έχω και τον τελευταίο λόγο σ'αυτό το γάμο.
Α! Και να μην το ξεχάσω! Η (δόλια) νύφη δε θα έχει μια αλλά δύο πεθερές! Η δεύερη και πιο φαρμακερή εγώ. Τι να κάνω, του έχω αδυναμία....:redface:

Μετά τιμής

Θε(ι)α Ασπασία;)

Υ.Γ. Νερίνα μην παρεξηγήσε. Εσύ είσαι η πρώτη που θα έρθουμε σ'επαφή και θα διαλέξουμε. Άλλωστε διαθέτεις όλη χρωματική γκάμα του KOLESTON σε μαλλιά....:rolleyes:

Ααααα...Ξανθια γαλανοματα διαθετουμε και εμεις!! Βεβαια λιγο μεγαλυτερη, 19 ειναι.:lol: :lol: Κοινως η αδερφη μου!

ασπασια μου,
στη σημερινη εποχη ολα φτιαχνονται μαλλια,ματια!!:P οσο για προικα κατι θα κανουμε!απο πεθερες δεν ξερω.παντως αν την αφησεις να παιξει με τα γατουνια σου θα τα βρειτε σιγουρα!

Ααααα...Ξανθια γαλανοματα διαθετουμε και εμεις!! Βεβαια λιγο μεγαλυτερη, 19 ειναι.:lol: :lol: Κοινως η αδερφη μου!
Οι υπόλοιπες ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!! Μίκα είσαι ο άνθρωπός μου!!!:blink: :blink: :blink:
Μια χαρά και η ηλικία. Τη θέλουμε έμπειρη τη νύφη!!! Αλλά πιο πολύ θέλουμε την αδελφή της νύφης! Και μαντέψτε ποιος θα μαγειρέψει στο γάμο???!!!:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Αν ποτέ μάθει ο ανηψιός μου τι γράφω μ'έχει καθαρίσει!!!:rolleyes:

Καλησπερα σας!
Σημερα πηγα επιτελους στη σχολη, και επεσα πανω στο πιο καταλληλο μαθημα:οικολογια!
Το ωραιοτερο μαθημα που εχω κανει, η καθηγητρια πολυ καλη και η ωρα περασε πολυ ευχαριστα.
Φτασαν πληροφοριες στα αυτια μου, για απεργια των ΜΜΜ αυριο...
Ξερει καμια τιποτα?

ΕΕΕΕΕΕΕ, εχουμε και εμεις νυφη...
Και δεν εννοω εμενα, αλλα την μικρη μου αδελφη(η μεσαια βρηκε γαμπρο) η οποια ειναι 11...Καμια προσφορα????:lol:

:lol: :lol: Κοριτσια εγω εχω εναν αδελφο 30 χρονων ποια ενδιαφερεται?? χιχιχιχι :lol: :lol: :lol: :lol: ειναι κ μουσικος :lol: :lol: :cool:

μιας και ανεβηκε το οριο ηλικιας:lol: :lol: εχω και εγω εναν αδερφο!! στα 35 ξανθος!!:cool:
:D :D :D

μιας και ανεβηκε το οριο ηλικιας:lol: :lol: εχω και εγω εναν αδερφο!! στα 35 ξανθος!!:cool:
:D :D :D

Για πες κι αλλα.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδια, κατι σε κουμπάρα αμα χρειαστείτε προσφέρομαι!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλησπέρα!!!
Ελπίζω όλοι καλα!!! Γαι να κατανοήσει κανεις το νοσοκομείο της πόλης μου (που όλοι αποφεύγουμε). Πηγα τη μαμα σε γιατρό εξωτερικό και φρικαρε ο ανθρωπος που την αφησαν να βγει και μαλιστα χωρίς αγωγή...... Ειλεό θα παθαινε και θα χρειαζόταν επέμβαση!!!! Εχει και όνομα καλε η παθηση της (που οι γιατροι στο νοσοκομείο δεν ηξεραν καν προφανώς). Chron disease. Ελεγχεται φαρμακευτικά καταρχην (να περάσει η φλεγμονή - που δεν ειχε περάσει.....) και με ειδική διαιτα μετα. Τελος πάντων της δόθηκε αγωγή και νιωθει καλύτερα!!! Απίστευτοι ειναι στο Νοσοκομείο μας κι εμενα με εχουν πιάσει οι κακίες μου!!! Ετσι θα "θεράπευαν" τη δική τους μανα????????
Κατα τα αλλα προετοιμάζομαι για Αθήνα αυριο.... Τρενα, ταξί, γιατροί και ένα δέμα να δωσω στον αδερφό μου.... Ουφ!!! Κουράζομαι στη σκέψη!!! Εχει χοντρύνει κι ο Πιου Μιου θα με ψοφήσει ο άθλιος!!!
:lol: :lol: :lol:
Να ειστε καλα και να περνάτε καλα!!!!!

Περαστικα λοιπον και καλη δυναμη για αυριο :)

Αυτό που εγώ βρίσκω τους άντρες και εσείς μου τους παίρνετε το θεωρείτε τίμιο;;;;;;:mad:
Χριστίνα περαστικά στη μάνα :)

Καλησπερα και απο μενα!μολις μπηκα σπιτι απο τα ψωνια,με ξεθεωσε η μαμα μου!ανακαλυψα ομως πως το ικεα εφερε ωραια πραγματα για σκυλακια και γατακια,μαξιλαρια,αμμοδοχους,μπολακια και κατι τελεια γατοσπιτα σε χαρουμενα χρωματα!:Pθα αλλαξω το δωματιο μου ενοψει ανοιξης και μου εχει ανεβει η διαθεση!μακαρι να κανει καλο καιρο το πασχα.

Υ.Γ.χριστινα περαστικα στη μαμα σου και καλη επιβιωση σ τη "ζουγκλα" :)

εχω κ εγω εναν αδερφο 40αρη ψαχνω νυφη που να με καταλαβαινει μενει στην ιταλια κ εχει μια παρα πολυ καλη δουλεια εκει καμια προσφοραααααααααααααα

ανακαλυψα ομως πως το ικεα εφερε ωραια πραγματα για σκυλακια και γατακια,μαξιλαρια,αμμοδοχους,μπολακια και κατι τελεια γατοσπιτα σε χαρουμενα χρωματα!:P

Η αδερφή μου πήρε δώρο στους γάτους μια κουβερτούλα φλις με γατάκια και ένα λούτρινο ψαράκι!:P Το αστείο είναι ότι γράφουν πάνω πως είναι για γάτες, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί!:hmm:Μια απλή κουβερτούλα είναι(σε διαστάσεις κρεβατιού) και ένα συνηθισμένο λούτρινο ζωάκι!
Το ΙΚΕΑ ξέρει!:)

:)
Αυτό που εγώ βρίσκω τους άντρες και εσείς μου τους παίρνετε το θεωρείτε τίμιο;;;;;;:mad:

:) :) :) :) :) Μια και η πρώτη προσφορά ήταν από σας κλείσαμε:) :) :) :) :) Η πεθερά μια απαίτηση έχει μόνο να της κάνουν ένα κοριτσάκι με σγουρά μαλλιά(το δικό μου το αράπικο) και να το βγάλουν Νεφέλη.(την πήγα μακρια την ιστορία την έφτασα στα εγγόνια):) :) :) :) Εγγόνια αναλαμβάνω να μεγαλώσω σπίτι μου δεν ανακατέβομαι στα ζευγάρια η χρυσή συνταγή της μάνας μου.
ΩΧ 7.25 πάω να ξυπνήσω τα λέμε αργότερα:lol:

Καλημερα Πω πω υποψηφιοι γαμπροι , νυφες!
Καιρος κρυος και συνεφιασμενος
Παιδι ενα σπιτι , γατος κοιματε με το παιδι ενα
Χριστινα περαστικα στη μαμα
Ομορφη μερα ευχομαι σε ολους και ολες

Οι υπόλοιπες ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!! Μίκα είσαι ο άνθρωπός μου!!!:blink: :blink: :blink:
Μια χαρά και η ηλικία. Τη θέλουμε έμπειρη τη νύφη!!! Αλλά πιο πολύ θέλουμε την αδελφή της νύφης! Και μαντέψτε ποιος θα μαγειρέψει στο γάμο???!!!:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Αν ποτέ μάθει ο ανηψιός μου τι γράφω μ'έχει καθαρίσει!!!:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ηθελα δεν ηθελα, παλι με χωσατε...:lol: :lol: :lol: ...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back