Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Πήγα σήμερα να βγάλω ταυτότητα η ηλίθια. Ενώ είχα ξαναπάει για να δω τις ώρες και τα δικαιολογιτικά από κοντά δεν παρατήρησα (τι πρωτότυπο για μένα) ότι τις τετάρτες είναι ανοιχτά μόνο το απόγευμα!!!!! Οπότε πάω σήμερα και βλέπω ησυχία, πολύ ησυχία, ανεξήγητη ησυχία και μετά καταλαβαίνω ότι πάλι την έκανα. Μάλλον κάποιος δεν θέλει να βγάλω ταυτότητα.
Χτες είχαμε σύρραξη στο σπίτι. Η Μίτσυ ήταν στην άμμο της και πήγε ο Σάκης να την μυρίσει μάλλον. Η Μίτσυ όμως το σιχαίνεται αυτό και νομίζω τον ξεπουπούλιασε. Όταν βγήκα στο μπαλκόνι υπήρχαν τούφιες του Σάκη που αιωρούνταν κι αυτός έμπαινε μέσα πανικόβλητος. Σήμερα είναι σε καλύτερη φάση, χτες είχε πάθει σοκ. Καλά να πάθει για να μάθει αν φέρεται.

Μίκα καλή ανάρρωση στον μπαμπά σου και από δω και πέρα μηχανάκι μόνο σε φωτογραφία.

Ασπασία να πάνε όλα καλά με την μαμά σου.

Ισμήνη για τον Βαλεντίνο μάλλον ισχύει το αλλού τρώει, αλλού πίνει...

Βάνα κρίμα για τα δύο γατάκια που δεν τα κατάφεραν, ταλαιπωρήθηκε και η γατούλα τόσες ώρες. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τα άλλα δύο.

Καλές διακοπές και καλό Πάσχα σε όλους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισμήνη για τον Βαλεντίνο μάλλον ισχύει το αλλού τρώει, αλλού πίνει...
:lol: :lol: :lol: :lol: Καλο Πάσχα και σε σενα Αnabou και σε ολους οσους τυχερους φευγουν απο σημερα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ Anabou,θα σας ενημερώνω ανελειπώς για τα ψιψινέλια μου,
καλό πάσχα και σε σένα, καλά να περάσετε!!!!:)

:baby: :baby: Vana τα μωρά και τα μάτια σου,όλα τα γατάκια σου που σήμερα τα είδα είναι κουκλία,το ίδιο και ο γιος σου.Ενα παιδάκι έχεις;Οι δικοί μου είναι σαν τους Ινδιάνους δεν βγαίνουν φωτογραφίες για να μην φυλακιστεί το πνεύμα τους:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για όσους φεύγουν Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.:) :) :) :) με υγεία και αγάπη.
Δίνετε παρών όσες μείνουν εδώ για παρέα,όχι όλες στο αρνί,τα αυγά,τα κουλούρια και τα τσουρέκια.Και λίγο mycat για γυμναστκή.:happy: :happy:

καλο πασχα και καλες διακοπες σε οσους φευγουν!! για αυτους που μενουν εδω θα ειμαστε! :cool:

Βανα, καλως τα δεχτηκες!
Εμενα η μερα μου αρχισε χαλια με τον γατουλη.:( :( :(
Α, να και η σαρδελα με την κουνουπιερα, την οποια ως τωρα δεν εχει πειραξει καθολου!
Μονο την μυριζει...:lol:

Μες τη χλιδη η Σαρδέλα!:up:
Καλέ σιγά μην την πείραζε! Αφου εχει τρόπους η Κυρία!

πως καμαρωνει το σαρδελακι μεσα στην κουνουπιερα!!!!:P

Της πάει πολύ όμως όλο αυτό το σκηνικό!! :rolleyes: :D

Την κοιλια(κοιλαρα)την ειδατε?:P

Την κοιλια(κοιλαρα)την ειδατε?:P
Τωρα την πρόσεξα!:lol: :lol: :lol: :lol: Οντως ειναι χοντρουλα.....:rolleyes:

ετσι ειναι και του δικου μου!!!!:P :lol: :lol:

Αρα ειναι ετσι ολων των ασπρων-γκρι..
Να μην την λεω χοντρη!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Κορίτσια θα σας το μολογήσω........είμαι τρελά ευρωτευμένη με τον Όμορφο δίπλα:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Πιστεύω πως ο έρωτας είναι αμοιβαίος,μόλις πριν λίγο έκανε ο γιος μου ο μεγάλος να με φιλήσει γιατί έφευγε κι αυτός τον νιαούρισε.Εσείς τι λέτε μέσα σε μέσα σε 3 μέρες τέτοια αντίδραση!!Έρωτας με την πρώτη ματία.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αρα ειναι ετσι ολων των ασπρων-γκρι..
Να μην την λεω χοντρη!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: Πάντως η καινούργια φωτογραφία της με το φιόγκο είναι όλα τα λεφτά:happy:

Έρωτας με την πρώτη ματία.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!!!!:lol: :lol: :lol:
Κι ο Σιβα με το Δήμο ετσι ξεκίνησαν και ετσι συνεχίζουν....:lol: :lol: :lol:

Κι ο Σιβα με το Δήμο ετσι ξεκίνησαν και ετσι συνεχίζουν....:lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: Ναι αλλά ο Δήμος θέλει να τον φάει;:lol: :lol: :lol: Ξυπνάει τον κανίβαλο μέσα μου.:lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Βαγγέλης μόλις μου δήλωσε πως''όποιος δεν τον συμπαθεί δεν τον συμπαθεί και αυτός''Μόλις κάνει πως απλώνει χέρι πάνω του ο Όμορφος εξαφανίζετε:lol: :lol: :lol: :lol:

Μόλις γύρισα σπίτι μετά από κανένα 2ωρο που λείπω. Η κοπέλα που δουλεύει reception και κάνει και εξωτερικές δουλειές (τραπεζες, εφορίες κλπ.) λείπε με άδεια -πάλι!- και τρέχω σαν τον Βέγγο!!! Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει όλη την άδεια του 2006...:down: Κάνω υπομονή όμως γιατί φεύγω αύριο και θα γυρίσω, πρώτα ο Θεός, 15 ή 16 Απριλίου. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω ADSL στην Κεφαλλονιά και δεν θα μ΄πορώ να παρακολουθώ όλα τα θέματα γιατί μου σπάει τα νεύρα όταν σερνεται.... Το πολύ-πολύ να πηγαίνω σε κανένα internet cafe. Εν τω μεταξύ τρέμω στην ιδέα και μόνο του ότι θα πάρω τον Χιόνη μαζί. Έχουμε αρχίσει κι εγώ και ο Κώστας τους εφιαλτες ότι κάτι κακό θα συμβεί. Το πρωί μου είπε ότι είδε στον ύπνο του ότι ο Χιόνης μας το έσκασε....:(
Μια το ταξίδι που δεν έχει μπει ποτέ τόσες ώρες σε αυτοκίνητο, μια το μήπως βγει στον κήπο και φάει τίποτα φυτοφάρμακα ή το σκάσει, έχω αρρωστήσει προκαταβολικά.:/:

Θα τα βρουν Πόπη που θα πάει....;)

:lol: Πάντως η καινούργια φωτογραφία της με το φιόγκο είναι όλα τα λεφτά:happy:

Eυχαριστουμε!:redface:
Ενα λουλουδακι ειναι, το οποιο μετα εφαγε!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back