Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πως σας φαινόμαστε μεγαλώσαμε;4.400Τι λέτε θα του βρούμε μια νύφη μακρυτριχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 03042007065.jpg
    03042007065.jpg
    482,4 KB · Εμφανίσεις: 10
  • 03042007066.jpg
    03042007066.jpg
    516,8 KB · Εμφανίσεις: 14
Κούκλος ο Όμορφος Πόπη! Ήρθα τελικά σε internet cafe, γιατί δεν έχουμε ADSLσπίτι και κοβόταν συνέχεια η σύνδεση. Ανέβασα και καινούργιες φωτογραφίες του Χιονη μόνο που είναι από το κινητό και δεν είναι πολύ καθαρές!

Κορίτσια θέλω βοήθεια! ΕΙδικά από εσάς των Βορείων Προαστείων! Ψάχνουμε σπίτι επιπλωμένο σε περιοχές Πεντέλη, Κηφισιά,Ν.Ερυθραία, Κρυονέρι, Εκάλη, Καστρί ή κάπου εκεί γύρω, το διάστημα μεταξύ 15 Απριλίου έως 20 Μαίου περίπου. Έρχονται 6 άτομα από Αγγλία, μηχανικοί, για την επίβλεψη επισκευής ενός σπιτιού στη Λεωφ.Πεντέλης και πρέπει να βρούμε άμεσα σπίτι κάπου κοντά.Τα λεφτά θα είναι πολύ καλά και αφορόλόγητα!!!;) ;) ;) Και 2 κρεββατοκάμαρες να βρούμε,βολεύοντε αν μπουν κρεββάτια. ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Πρέπει να βρεθεί άμεσα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα σας, και χριστος ανεστη!
Βρικα λιγο χρονο και μπηκα, αν και με αυτη τη συνδεση, θες ωρες ολοκληρες!:hmm:
Η σαρδελα καθετε στο παραθυρο και κοιταζει συνεχεια εξω...\Την λυπαμε, αλλα την βγαζω λιγη ωρα κατα την διαρκεια της ημερας, παντα υπο την επιβλεψη μου!
Εχω και δυο αδεσποτουλες που ταιζω, δυο ταρτουγες, θα τις βγαλω φωτογραφια να τις δειτε!
Το βραδυ της αναστασης(επειδη ηξερα τι θα γινει), εκλεισα παντζουρια, παραθυρα, πορτες κτλ, και αφησα την σαρδελα μεσα κλειδαμπαρωμενη.
Ευτυχως δεν καταλαβε τιποτα....
Ο καιρος εδω ειναι τελειος, σκεφτομαι ν παω για μπανιο, αλλα παλι παιρνω αντιβιωση για τον λαιμο μου!!!!:(

Πως σας φαινόμαστε μεγαλώσαμε;4.400Τι λέτε θα του βρούμε μια νύφη μακρυτριχη

ποπι ο Όμορφος είναι just perfect!!!:D :D :D
Ασπασία πολύ όμορφος ο Χιόνης! Και ωραίο εξοχικό!!! Καλοπερνάει ε;:P :cool: :rolleyes:

Ναι ο γλυκός μου! Δεν ξέρει που να πρωτοξαπλώσει! Από καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε πολυθρόνα είναι... Και όλη την ώρα ανάσκελα να του χαϊδεύουμε την κοιλίτσα! Πολύ χαδιάρης έχει γίνει!!! :happy: Εν τω μεταξύ, έχει απίστευτο καιρό, για μπάνιο. Κι εμείς ανάβουμε συνέχεια τζάκι για τον Χιόνη και τον Κώστα που ψήνονται όλη μέρα κι όλη νύχτα....:lol:

Ναι ο γλυκός μου! Δεν ξέρει που να πρωτοξαπλώσει! Από καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε πολυθρόνα είναι... Και όλη την ώρα ανάσκελα να του χαϊδεύουμε την κοιλίτσα! Πολύ χαδιάρης έχει γίνει!!! :happy: Εν τω μεταξύ, έχει απίστευτο καιρό, για μπάνιο. Κι εμείς ανάβουμε συνέχεια τζάκι για τον Χιόνη και τον Κώστα που ψήνονται όλη μέρα κι όλη νύχτα....:lol:

:lol: :lol: :lol:
Τζάκι;:blink: :lol:
Γατίσια ζωή που λέμε!:lol:

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!
Τι μου κάνετε? Εμείς γυρίσαμε σήμερα με βαριά καρδιά. Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Τα γατούνια τα πρόσεχε τελικά η αδερφή μου. Μου κάνουν μούτρα, ούτε που ήρθαν να μας καλωσορίσουν, αλλά σε λίγο θα τους περάσει και δεν θα ξεκολάνε από πάνω μου!

Εμείς γυρίσαμε σήμερα με βαριά καρδιά. Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Άσε Κατερίνα..ποιος πάει στη δουλειά πάλι αύριο...:/:

Άσε Κατερίνα..ποιος πάει στη δουλειά πάλι αύριο...:/:
Εγώ πάντως όχι! Έχω άδεια και αύριο!:P Κουράγιο σας!!!

Και εγώ δεν έχω γραφείο αύριο! Θα ρίξω κάτι ύπνους....

Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους...:)
Γυρίσαμε στην ζούγκλα μετά από ένα 2μερο ξεκούρασης στην Αράχοβα, και δεν μπορώ να προσαρμοστώ.Είμαι στη δουλειά , αλλά τι ήρθα τι δεν ήρθα ένα και το αυτό.Νυστάάάζω...

:) :) :) Πολύ καλή σας μέρα.Σας ζηλεύω και σας που γυρίσατε από διακοπές και εσάς που δουλεύετε:happy: Παιδιά άρχισαν να φεύγουν πάλι,Όμορφος αραχτός στον ήλιο.:cool:
:bye: :bye: Από τα 10 γατουλίνια χάσαμε χθες 2,αλλά και πάλι για την καημένη τη γατούλα 8 είναι πολλά.Συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους μας!
Εύχομαι καλή επιστροφή σε αυτούς που λείπουν ακόμη και ιδιαίτερα στο Χιόνη!
Εγώ δουλειά σήμερα... Νυστάζω περισσότερο από το συνηθισμένο.
Το περίεργο είναι οτι μόνο στη δουλειά νυστάζω!

.......μέρα....Νυστάααααααζω!:mad:

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και πάλι......
ειμαι δουλειά....και μαύρη νύστα έχω.....μα γιατί πάντα αυτά τα 2 πάνε μαζι??????:hmm:

:hello: καλημερα αγαπητοι γατοφιλοι, ζωοφιλοι κ.α.
:) :D σημερα εχει ωραιο καιρο εδω :cool:
εμεις τα παιδια εχουμε ακομα μια βδομαδα καθισιο!!!

Καλημερα παιδια!!!
:) :) :)
Χρόνια πολλά και καλα!!!
Χρειαζομαι διακοπές να ξεκουραστω από το Πάσχα
:P :P :P
Δεν καταφερα να μπω για μερες και πρεπει να ενημερωθω.... Πολύ μου λειψατε.
Αυριο ελπιζω να καταφερω να μπω για λιγο εστω...... Αντε κι από Δευτερα που ανοιγουμε το φροντιστηριο θα τα ξαναλέμε καθημερινα.....
Να ειστε καλα και να περνατε καλα!!!

καλημερα και καλη επιστροφη!!:)

Καλημερα και καλως ηρθατε οι ξενιτεμενοι Ελπιζω ολοι να περασατε καλα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back