aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 23:03 Η aspasiapef: #3.601 15-04-07 23:03 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ποση ωρα ηταν η διαδρομη ασπασια? Click για ανάπτυξη... Κυλλήνη - Πόρος (Κεφαλλονιάς) 1 ώρα και 30 λεπτά. Όταν πήγαμε Κεφαλονιά με άλλη εταιρεία (ΣΤΡΙΝΤΖΗ) όχι μόνο δεν μου είπαν τίποτα, ίσα-'ισα με ενθάρυναν να τον πάρω στο σαλόνι, όπου σαλόνι χώρος πεντακάθαρος με βελούδινες πολυθρόνες κ.λ.π.Εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Thanasis46: #3.602 15-04-07 23:39 Να είδες; Εδώ τηρούνταν οι πινακίδες. εδω τα πηρε στο κρανίο ο γατουλίνος; δεν τα πηρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:31 Η giota έγραψε: #3.603 16-04-07 08:31 Tην καλημερα μου και καλη εβδομαδα Ολα για τον Χιονη Ασπασια. Ειναι φοβερο αυτο με τις μεταφορες Καλο ειναι που ανεφερες και ποια εταιρεια ειναι να ξερουμε με ποια δεν θα παμε αν χρειαστει Χριστινα εμπρος στον δρομο που χαραξαν τα ασιδερωτα κι εγω ενα βουνο εχω απο αυτα Sardela να σας ζησουν τα μικρα καλη εβδομαδα σε ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:49 Η nena έγραψε: #3.604 16-04-07 08:49 Καλώς τα μου τα ξενιτεμένα και ταλαιπωρημένα Gemini Καλημέρα. όλα καλά; Σαρδέλλα καλώς τα δέχτηκες τα νέα μωρά. Χουζούρη όλα καλά: Ρωτάω γιατί χθες είδα στον ύπνο μου ότι σου τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εγώ συνεχίζω να νυστάζω. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, ο γάτος παιδιά μιλάει. Θυμάστε εκείνο το βιντεάκι με το γάτο που έλεγε "μαμα", ο δικός μας λέει "μπαμπά" καθαρότατα. Εάν καταφέρω να τον πιάσω την ώρα που το κάνει θα το βιντεοσκοπήσω. Είναι φοβερός ο τρόπος που το λέει. Περιττό να σας περιγράψω το καμάρι που νοιώθει το καμάρι μου, το γατί μίλησε και είπε "μπαμπά"!!!!!! Καλή μέρα να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:59 Η popi έγραψε: #3.605 16-04-07 08:59 Καλή σας μέρα ,καλώς ορίσατε ταξιδεμένα.Τα κεφάλια μέσα λοιπόν,γυρίουμε στην καθημερινότητά μας Παιδιά σχολείο,γατούλης στον ήλιο και ποιός είπε για ασιδέρωτα.Από χθες που γύρισε η φυλή των αγρίων το πλυντήριο δουλεύει.Γιατί δεν βρίσκουν ρε παιδί μου και κάτι που να σιδερώνει από μόνο του; Τρεις απλώστρες έχω στο μπαλκόνι γεμάτες και 2 πλυντήρια περιμένουν άπλωμα. Πάντως το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα χθες βράδυ,ένας ένας έμπαιναν στο μικρό το μπάνιο γα ξύρισμα και μετά στη σειρά να πάνε για μπάνιο και όλοι βιαστικοί Αλλά τι καλά που γύρισαν 3 μέρες έλειψαν από το σπίτι και με έπιασε στέρηση φασαρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #3.606 16-04-07 09:13 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρώτη μέρα στο γραφείο και αν πω ότι μου΄λειψε θα είναι ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ψέμα... Ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ακόμα και πίνω το καφεδάκι μου εν ηρεμία. Ελπίζω να μη με πρίξουν πρώτη μέρα, που θα με πρίξουν δηλαδή, αλλά πως να το κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Με το που ήρθα βρήκα την πινακίδα της εισόδου σπασμένη, την κανάτα της καφετιέρας να λείπει (σπασμένη?) και το PC μου κολλημένο!!!! Άντε να μην πω πρωί - πρωί! Α!!!! Και λείπουν τα κλειδιά της συρταριέρας μου! Δεν είναι εκεί που τα είχα αφήσει! Ποιος ψαχούλευε όσο έλειπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:20 Ο Vana Balafa: #3.607 16-04-07 09:20 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά απο 1 εβδομάδα άδειας, πίσω στην δουλειά....δύσκολη μέρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η ladycat έγραψε: #3.608 16-04-07 09:51 καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ποση ωρα ηταν η διαδρομη ασπασια? Click για ανάπτυξη... Κυλλήνη - Πόρος (Κεφαλλονιάς) 1 ώρα και 30 λεπτά. Όταν πήγαμε Κεφαλονιά με άλλη εταιρεία (ΣΤΡΙΝΤΖΗ) όχι μόνο δεν μου είπαν τίποτα, ίσα-'ισα με ενθάρυναν να τον πάρω στο σαλόνι, όπου σαλόνι χώρος πεντακάθαρος με βελούδινες πολυθρόνες κ.λ.π.Εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Thanasis46: #3.602 15-04-07 23:39 Να είδες; Εδώ τηρούνταν οι πινακίδες. εδω τα πηρε στο κρανίο ο γατουλίνος; δεν τα πηρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:31 Η giota έγραψε: #3.603 16-04-07 08:31 Tην καλημερα μου και καλη εβδομαδα Ολα για τον Χιονη Ασπασια. Ειναι φοβερο αυτο με τις μεταφορες Καλο ειναι που ανεφερες και ποια εταιρεια ειναι να ξερουμε με ποια δεν θα παμε αν χρειαστει Χριστινα εμπρος στον δρομο που χαραξαν τα ασιδερωτα κι εγω ενα βουνο εχω απο αυτα Sardela να σας ζησουν τα μικρα καλη εβδομαδα σε ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:49 Η nena έγραψε: #3.604 16-04-07 08:49 Καλώς τα μου τα ξενιτεμένα και ταλαιπωρημένα Gemini Καλημέρα. όλα καλά; Σαρδέλλα καλώς τα δέχτηκες τα νέα μωρά. Χουζούρη όλα καλά: Ρωτάω γιατί χθες είδα στον ύπνο μου ότι σου τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εγώ συνεχίζω να νυστάζω. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, ο γάτος παιδιά μιλάει. Θυμάστε εκείνο το βιντεάκι με το γάτο που έλεγε "μαμα", ο δικός μας λέει "μπαμπά" καθαρότατα. Εάν καταφέρω να τον πιάσω την ώρα που το κάνει θα το βιντεοσκοπήσω. Είναι φοβερός ο τρόπος που το λέει. Περιττό να σας περιγράψω το καμάρι που νοιώθει το καμάρι μου, το γατί μίλησε και είπε "μπαμπά"!!!!!! Καλή μέρα να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:59 Η popi έγραψε: #3.605 16-04-07 08:59 Καλή σας μέρα ,καλώς ορίσατε ταξιδεμένα.Τα κεφάλια μέσα λοιπόν,γυρίουμε στην καθημερινότητά μας Παιδιά σχολείο,γατούλης στον ήλιο και ποιός είπε για ασιδέρωτα.Από χθες που γύρισε η φυλή των αγρίων το πλυντήριο δουλεύει.Γιατί δεν βρίσκουν ρε παιδί μου και κάτι που να σιδερώνει από μόνο του; Τρεις απλώστρες έχω στο μπαλκόνι γεμάτες και 2 πλυντήρια περιμένουν άπλωμα. Πάντως το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα χθες βράδυ,ένας ένας έμπαιναν στο μικρό το μπάνιο γα ξύρισμα και μετά στη σειρά να πάνε για μπάνιο και όλοι βιαστικοί Αλλά τι καλά που γύρισαν 3 μέρες έλειψαν από το σπίτι και με έπιασε στέρηση φασαρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #3.606 16-04-07 09:13 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρώτη μέρα στο γραφείο και αν πω ότι μου΄λειψε θα είναι ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ψέμα... Ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ακόμα και πίνω το καφεδάκι μου εν ηρεμία. Ελπίζω να μη με πρίξουν πρώτη μέρα, που θα με πρίξουν δηλαδή, αλλά πως να το κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Με το που ήρθα βρήκα την πινακίδα της εισόδου σπασμένη, την κανάτα της καφετιέρας να λείπει (σπασμένη?) και το PC μου κολλημένο!!!! Άντε να μην πω πρωί - πρωί! Α!!!! Και λείπουν τα κλειδιά της συρταριέρας μου! Δεν είναι εκεί που τα είχα αφήσει! Ποιος ψαχούλευε όσο έλειπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:20 Ο Vana Balafa: #3.607 16-04-07 09:20 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά απο 1 εβδομάδα άδειας, πίσω στην δουλειά....δύσκολη μέρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η ladycat έγραψε: #3.608 16-04-07 09:51 καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να είδες; Εδώ τηρούνταν οι πινακίδες. εδω τα πηρε στο κρανίο ο γατουλίνος; δεν τα πηρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:31 Η giota έγραψε: #3.603 16-04-07 08:31 Tην καλημερα μου και καλη εβδομαδα Ολα για τον Χιονη Ασπασια. Ειναι φοβερο αυτο με τις μεταφορες Καλο ειναι που ανεφερες και ποια εταιρεια ειναι να ξερουμε με ποια δεν θα παμε αν χρειαστει Χριστινα εμπρος στον δρομο που χαραξαν τα ασιδερωτα κι εγω ενα βουνο εχω απο αυτα Sardela να σας ζησουν τα μικρα καλη εβδομαδα σε ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:49 Η nena έγραψε: #3.604 16-04-07 08:49 Καλώς τα μου τα ξενιτεμένα και ταλαιπωρημένα Gemini Καλημέρα. όλα καλά; Σαρδέλλα καλώς τα δέχτηκες τα νέα μωρά. Χουζούρη όλα καλά: Ρωτάω γιατί χθες είδα στον ύπνο μου ότι σου τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εγώ συνεχίζω να νυστάζω. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, ο γάτος παιδιά μιλάει. Θυμάστε εκείνο το βιντεάκι με το γάτο που έλεγε "μαμα", ο δικός μας λέει "μπαμπά" καθαρότατα. Εάν καταφέρω να τον πιάσω την ώρα που το κάνει θα το βιντεοσκοπήσω. Είναι φοβερός ο τρόπος που το λέει. Περιττό να σας περιγράψω το καμάρι που νοιώθει το καμάρι μου, το γατί μίλησε και είπε "μπαμπά"!!!!!! Καλή μέρα να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:59 Η popi έγραψε: #3.605 16-04-07 08:59 Καλή σας μέρα ,καλώς ορίσατε ταξιδεμένα.Τα κεφάλια μέσα λοιπόν,γυρίουμε στην καθημερινότητά μας Παιδιά σχολείο,γατούλης στον ήλιο και ποιός είπε για ασιδέρωτα.Από χθες που γύρισε η φυλή των αγρίων το πλυντήριο δουλεύει.Γιατί δεν βρίσκουν ρε παιδί μου και κάτι που να σιδερώνει από μόνο του; Τρεις απλώστρες έχω στο μπαλκόνι γεμάτες και 2 πλυντήρια περιμένουν άπλωμα. Πάντως το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα χθες βράδυ,ένας ένας έμπαιναν στο μικρό το μπάνιο γα ξύρισμα και μετά στη σειρά να πάνε για μπάνιο και όλοι βιαστικοί Αλλά τι καλά που γύρισαν 3 μέρες έλειψαν από το σπίτι και με έπιασε στέρηση φασαρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #3.606 16-04-07 09:13 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρώτη μέρα στο γραφείο και αν πω ότι μου΄λειψε θα είναι ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ψέμα... Ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ακόμα και πίνω το καφεδάκι μου εν ηρεμία. Ελπίζω να μη με πρίξουν πρώτη μέρα, που θα με πρίξουν δηλαδή, αλλά πως να το κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Με το που ήρθα βρήκα την πινακίδα της εισόδου σπασμένη, την κανάτα της καφετιέρας να λείπει (σπασμένη?) και το PC μου κολλημένο!!!! Άντε να μην πω πρωί - πρωί! Α!!!! Και λείπουν τα κλειδιά της συρταριέρας μου! Δεν είναι εκεί που τα είχα αφήσει! Ποιος ψαχούλευε όσο έλειπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:20 Ο Vana Balafa: #3.607 16-04-07 09:20 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά απο 1 εβδομάδα άδειας, πίσω στην δουλειά....δύσκολη μέρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η ladycat έγραψε: #3.608 16-04-07 09:51 καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tην καλημερα μου και καλη εβδομαδα Ολα για τον Χιονη Ασπασια. Ειναι φοβερο αυτο με τις μεταφορες Καλο ειναι που ανεφερες και ποια εταιρεια ειναι να ξερουμε με ποια δεν θα παμε αν χρειαστει Χριστινα εμπρος στον δρομο που χαραξαν τα ασιδερωτα κι εγω ενα βουνο εχω απο αυτα Sardela να σας ζησουν τα μικρα καλη εβδομαδα σε ολους μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:49 Η nena έγραψε: #3.604 16-04-07 08:49 Καλώς τα μου τα ξενιτεμένα και ταλαιπωρημένα Gemini Καλημέρα. όλα καλά; Σαρδέλλα καλώς τα δέχτηκες τα νέα μωρά. Χουζούρη όλα καλά: Ρωτάω γιατί χθες είδα στον ύπνο μου ότι σου τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εγώ συνεχίζω να νυστάζω. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, ο γάτος παιδιά μιλάει. Θυμάστε εκείνο το βιντεάκι με το γάτο που έλεγε "μαμα", ο δικός μας λέει "μπαμπά" καθαρότατα. Εάν καταφέρω να τον πιάσω την ώρα που το κάνει θα το βιντεοσκοπήσω. Είναι φοβερός ο τρόπος που το λέει. Περιττό να σας περιγράψω το καμάρι που νοιώθει το καμάρι μου, το γατί μίλησε και είπε "μπαμπά"!!!!!! Καλή μέρα να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:59 Η popi έγραψε: #3.605 16-04-07 08:59 Καλή σας μέρα ,καλώς ορίσατε ταξιδεμένα.Τα κεφάλια μέσα λοιπόν,γυρίουμε στην καθημερινότητά μας Παιδιά σχολείο,γατούλης στον ήλιο και ποιός είπε για ασιδέρωτα.Από χθες που γύρισε η φυλή των αγρίων το πλυντήριο δουλεύει.Γιατί δεν βρίσκουν ρε παιδί μου και κάτι που να σιδερώνει από μόνο του; Τρεις απλώστρες έχω στο μπαλκόνι γεμάτες και 2 πλυντήρια περιμένουν άπλωμα. Πάντως το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα χθες βράδυ,ένας ένας έμπαιναν στο μικρό το μπάνιο γα ξύρισμα και μετά στη σειρά να πάνε για μπάνιο και όλοι βιαστικοί Αλλά τι καλά που γύρισαν 3 μέρες έλειψαν από το σπίτι και με έπιασε στέρηση φασαρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #3.606 16-04-07 09:13 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρώτη μέρα στο γραφείο και αν πω ότι μου΄λειψε θα είναι ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ψέμα... Ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ακόμα και πίνω το καφεδάκι μου εν ηρεμία. Ελπίζω να μη με πρίξουν πρώτη μέρα, που θα με πρίξουν δηλαδή, αλλά πως να το κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Με το που ήρθα βρήκα την πινακίδα της εισόδου σπασμένη, την κανάτα της καφετιέρας να λείπει (σπασμένη?) και το PC μου κολλημένο!!!! Άντε να μην πω πρωί - πρωί! Α!!!! Και λείπουν τα κλειδιά της συρταριέρας μου! Δεν είναι εκεί που τα είχα αφήσει! Ποιος ψαχούλευε όσο έλειπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:20 Ο Vana Balafa: #3.607 16-04-07 09:20 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά απο 1 εβδομάδα άδειας, πίσω στην δουλειά....δύσκολη μέρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η ladycat έγραψε: #3.608 16-04-07 09:51 καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς τα μου τα ξενιτεμένα και ταλαιπωρημένα Gemini Καλημέρα. όλα καλά; Σαρδέλλα καλώς τα δέχτηκες τα νέα μωρά. Χουζούρη όλα καλά: Ρωτάω γιατί χθες είδα στον ύπνο μου ότι σου τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εγώ συνεχίζω να νυστάζω. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, ο γάτος παιδιά μιλάει. Θυμάστε εκείνο το βιντεάκι με το γάτο που έλεγε "μαμα", ο δικός μας λέει "μπαμπά" καθαρότατα. Εάν καταφέρω να τον πιάσω την ώρα που το κάνει θα το βιντεοσκοπήσω. Είναι φοβερός ο τρόπος που το λέει. Περιττό να σας περιγράψω το καμάρι που νοιώθει το καμάρι μου, το γατί μίλησε και είπε "μπαμπά"!!!!!! Καλή μέρα να έχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 08:59 Η popi έγραψε: #3.605 16-04-07 08:59 Καλή σας μέρα ,καλώς ορίσατε ταξιδεμένα.Τα κεφάλια μέσα λοιπόν,γυρίουμε στην καθημερινότητά μας Παιδιά σχολείο,γατούλης στον ήλιο και ποιός είπε για ασιδέρωτα.Από χθες που γύρισε η φυλή των αγρίων το πλυντήριο δουλεύει.Γιατί δεν βρίσκουν ρε παιδί μου και κάτι που να σιδερώνει από μόνο του; Τρεις απλώστρες έχω στο μπαλκόνι γεμάτες και 2 πλυντήρια περιμένουν άπλωμα. Πάντως το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα χθες βράδυ,ένας ένας έμπαιναν στο μικρό το μπάνιο γα ξύρισμα και μετά στη σειρά να πάνε για μπάνιο και όλοι βιαστικοί Αλλά τι καλά που γύρισαν 3 μέρες έλειψαν από το σπίτι και με έπιασε στέρηση φασαρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #3.606 16-04-07 09:13 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρώτη μέρα στο γραφείο και αν πω ότι μου΄λειψε θα είναι ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ψέμα... Ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ακόμα και πίνω το καφεδάκι μου εν ηρεμία. Ελπίζω να μη με πρίξουν πρώτη μέρα, που θα με πρίξουν δηλαδή, αλλά πως να το κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Με το που ήρθα βρήκα την πινακίδα της εισόδου σπασμένη, την κανάτα της καφετιέρας να λείπει (σπασμένη?) και το PC μου κολλημένο!!!! Άντε να μην πω πρωί - πρωί! Α!!!! Και λείπουν τα κλειδιά της συρταριέρας μου! Δεν είναι εκεί που τα είχα αφήσει! Ποιος ψαχούλευε όσο έλειπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:20 Ο Vana Balafa: #3.607 16-04-07 09:20 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά απο 1 εβδομάδα άδειας, πίσω στην δουλειά....δύσκολη μέρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η ladycat έγραψε: #3.608 16-04-07 09:51 καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή σας μέρα ,καλώς ορίσατε ταξιδεμένα.Τα κεφάλια μέσα λοιπόν,γυρίουμε στην καθημερινότητά μας Παιδιά σχολείο,γατούλης στον ήλιο και ποιός είπε για ασιδέρωτα.Από χθες που γύρισε η φυλή των αγρίων το πλυντήριο δουλεύει.Γιατί δεν βρίσκουν ρε παιδί μου και κάτι που να σιδερώνει από μόνο του; Τρεις απλώστρες έχω στο μπαλκόνι γεμάτες και 2 πλυντήρια περιμένουν άπλωμα. Πάντως το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα χθες βράδυ,ένας ένας έμπαιναν στο μικρό το μπάνιο γα ξύρισμα και μετά στη σειρά να πάνε για μπάνιο και όλοι βιαστικοί Αλλά τι καλά που γύρισαν 3 μέρες έλειψαν από το σπίτι και με έπιασε στέρηση φασαρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #3.606 16-04-07 09:13 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρώτη μέρα στο γραφείο και αν πω ότι μου΄λειψε θα είναι ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ψέμα... Ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ακόμα και πίνω το καφεδάκι μου εν ηρεμία. Ελπίζω να μη με πρίξουν πρώτη μέρα, που θα με πρίξουν δηλαδή, αλλά πως να το κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Με το που ήρθα βρήκα την πινακίδα της εισόδου σπασμένη, την κανάτα της καφετιέρας να λείπει (σπασμένη?) και το PC μου κολλημένο!!!! Άντε να μην πω πρωί - πρωί! Α!!!! Και λείπουν τα κλειδιά της συρταριέρας μου! Δεν είναι εκεί που τα είχα αφήσει! Ποιος ψαχούλευε όσο έλειπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:20 Ο Vana Balafa: #3.607 16-04-07 09:20 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά απο 1 εβδομάδα άδειας, πίσω στην δουλειά....δύσκολη μέρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η ladycat έγραψε: #3.608 16-04-07 09:51 καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρώτη μέρα στο γραφείο και αν πω ότι μου΄λειψε θα είναι ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ψέμα... Ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ακόμα και πίνω το καφεδάκι μου εν ηρεμία. Ελπίζω να μη με πρίξουν πρώτη μέρα, που θα με πρίξουν δηλαδή, αλλά πως να το κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Με το που ήρθα βρήκα την πινακίδα της εισόδου σπασμένη, την κανάτα της καφετιέρας να λείπει (σπασμένη?) και το PC μου κολλημένο!!!! Άντε να μην πω πρωί - πρωί! Α!!!! Και λείπουν τα κλειδιά της συρταριέρας μου! Δεν είναι εκεί που τα είχα αφήσει! Ποιος ψαχούλευε όσο έλειπα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:20 Ο Vana Balafa: #3.607 16-04-07 09:20 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά απο 1 εβδομάδα άδειας, πίσω στην δουλειά....δύσκολη μέρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η ladycat έγραψε: #3.608 16-04-07 09:51 καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά απο 1 εβδομάδα άδειας, πίσω στην δουλειά....δύσκολη μέρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η ladycat έγραψε: #3.608 16-04-07 09:51 καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:53 Ο Vana Balafa: #3.609 16-04-07 09:53 Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαρδέλλα τι ακούω, αποκτήσατε γατουλίνια?????? να σου ζήσουν βρέ τα μωρουλίνια!!!!!!!! πόσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #3.610 16-04-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλημερα καλη εβδομαδα πηγα κ πηρα ολα τα σχεδια απο τα ονυχοδρονια που ειχε στο λιντλ Click για ανάπτυξη... AAAAAAA!! Θέλω κι εγώ να τα πάρω, αλλά δουλεύω μέχρι τις 5 *&^%$**@* Θα προλάβω άραγε τίποτα αν πάω απόγευμα ή θα τα'χουνε σηκώσει όλα; Σε ποιο Lidl πήγες; Είχε πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:03 Η Ismini έγραψε: #3.611 16-04-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Οχι θανάση σωστά κατάλαβες ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ! Πουεντ ειναι τα ειδικα παπουτσια που φορανε στο μπαλλετο οι γυναικες για να στερεονονται στις μυτες (των ποδιων). Καλημέρα κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:06 Η ladycat έγραψε: #3.612 16-04-07 10:06 σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε ολα τα λιντλ τα εχουν εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια πηρα τωρα τι να πω δεν ξερω αφου η κοπελα στο ταμειο με ρωτησε με απορια μα καλα τι θα τα κανετε τοσα κ της ειπα οτο με 5 γατια το σπιτι λιγα πηρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #3.613 16-04-07 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω προλαβα στο τσακ 4 κομματια Click για ανάπτυξη... γμτ, αυτό φοβόμουν... μέχρι τις 5 δε θα'χει μείνει ούτε δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:17 Η ladycat έγραψε: #3.614 16-04-07 10:17 καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα βρε αμα ειναι σου δινω ενα απο τα δικα μου γιατι ετσι κ αλλιως τους εχω παραγγειλει ενα μεγαλο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:20 Η Ismini έγραψε: #3.615 16-04-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ενα μεγαλο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Απο που Φροσω? Ποσο θα στοιχισει? Κι οταν το εχεις βαλε μια φωτο please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:21 Η aretha έγραψε: #3.616 16-04-07 10:21 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι έχουμε έλλειψη (ήδη της έχω 2 νυχοδρόμια της Αρήθας, απλώς δεν τα πολυτιμάει και ήθελα να δοκιμάσω κανένα λίγο διαφορετικό). Αλλά επειδή το έχω ξαναπάθει αυτό με προσφορές (όχι μόνο στο λιντλ) που βγαίνουν Δευτέρα πρωί και εξαντλούνται Δευτέρα μεσημέρι, γι' αυτό τα παίρνω στο κρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η ladycat έγραψε: #3.617 16-04-07 10:26 το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το παρεγγειλα εδω διπλα σε ενα φιλο που εχει μαγαζι με ειδη για κατοικιδια εχει πολλα βρηκα κ ενα γωνιακο ονειρο ειχε περιπου 150 ευρω απο οσο θυμαμαι θα τα βγαλω φοτο κ θα στα βαλω να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.618 16-04-07 10:28 Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω! Αν και ειχα την εντυπωση οτι το παρηγγειλες απο μαραγκο. Περιμενω φωτο, γιατι εγω εχω ενα μαραγκο που ισως εαν του εδινα το σχεδιο καταφερνε να φτιαξει ενα (για το Βαλεντινο το θελω. Ο Σιβα εχει το καλαθι με τα απλυτα και μια μοκετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η ladycat έγραψε: #3.619 16-04-07 10:32 θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
θα το βρω κ στο διαδυκτιο μισο λεπτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #3.620 16-04-07 10:41 Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τέλειο! Θα τρελαθούνε τα γατιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.