Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι πολυ καλο ειναι! Καλο παντως θα ηταν να στερεωνεται καπου, γιατι το βλεπω ευκολα να ερθει τουμπα. Αυτο το υλικο που ειναι καλυμενο ειναι μοκετα?
Φροσω αυτο θα στο φερει με 150 ευρω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι παρομοιο στο σχεδιο κ σε καφε χρωματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στειλε μου σε παρακαλω τη διευθυνση του μαγαζιου με π.μ. ή βαλε τη εδω αν δεν πειραζει.

ειναι στον πειραια το μαγαζι στο λιμανι λεγετε υδατινος κοσμος κ ειναι στην αιγαλεω 23 πειραιας θες κ τηλ 2104629700

Ευχαριστω και παλι!:)

Καλημερα σας!
Σημερα στην σχολη δεν πηγα, γιατι ειχα νωρις μαθημα, και με περιμενουν απειρες βαλιτσες για αδειασμα.
Κατεβηκα κατω και ειδα τα μωρα...
Λοιπον, ειναι 4 αγορια και 1 κοριτσακι απο την μια γατα, και απο την αλλη το μονο που καταλαβα ηταν ενα αγορακι, γιατι γεννηθηκαν χθες και ειναι νωρις ακομα.

Το μονο που με ανησυχει ειναι η μια γατα(η αραπινα)που ειναι μικρη(γεννηθηκε τον ιουλιο)και δεν καθετε να τα θηλασει. Τα μωρα ομως δεν φωναζουν καθολου, πραγμα που σημαινει οτι δεν πεινανε ή δεν θελουν να φανε????:confused: :confused: :confused:
Επισης, μερικα απο τα στηθη της γατας ειναι πετρωμενα.
Τι μπορει να ειναι?

Απο την χιο τωρα, σας παρουσιαζω τον γιο της σαρδελας, που ζει ζωη και κοτα, σε μια τεραστια αυλη, αλωνιζει στα χωραφια και ειναι υγιεστατος και πολυ χαρουμενου και φιλικος. Σε αντιθεση με την μανα του!:lol:

Κούκλος ο γιός της Σαρδέλας Ελένη! Με τρομερές ματάρες όπως της μαμάς του...;)

Κατεβηκα κατω και ειδα τα μωρα...
Λοιπον, ειναι 4 αγορια και 1 κοριτσακι απο την μια γατα, και απο την αλλη το μονο που καταλαβα ηταν ενα αγορακι, γιατι γεννηθηκαν χθες και ειναι νωρις ακομα.
Να σας ζήσουν!!
Το μονο που με ανησυχει ειναι η μια γατα(η αραπινα)που ειναι μικρη(γεννηθηκε τον ιουλιο)και δεν καθετε να τα θηλασει. Τα μωρα ομως δεν φωναζουν καθολου, πραγμα που σημαινει οτι δεν πεινανε ή δεν θελουν να φανε????:confused: :confused: :confused:
Επισης, μερικα απο τα στηθη της γατας ειναι πετρωμενα.
Τι μπορει να ειναι?
:( Κρίμα γαμώτο... Τουλάχιστον κάθεται κοντά τους να τα ζεσταίνει; Μήπως κρυώνουν και γι' αυτό δε φωνάζουν τα καημένα;
Απο την χιο τωρα, σας παρουσιαζω τον γιο της σαρδελας, που ζει ζωη και κοτα, σε μια τεραστια αυλη, αλωνιζει στα χωραφια και ειναι υγιεστατος και πολυ χαρουμενου και φιλικος. Σε αντιθεση με την μανα του!:lol:
Κούκλος ο σαρδέλος! :inlove:

:) :) :) Καλημέρα και από μένα Ελενίτσα όντως ο μικρός είναι κούκλος.Όσο για τα γατάκια γιατί δεν τα βάζεις στην άλλη γατούλα να θυλάσουν, το ξέρω θα τις πέσουν πολλά αλλά εγώ έτσι έκανα με την γατούλα που γέννησε στην αυλή.Βέβαια βοηθάμε και΄μεις στο τάισμα αλλά χάσαμε 2 γατάκια.Πάντως με τα 8 τα πάει μια χαρά :rolleyes: :rolleyes: Αλήθεια πόσες θυλές έχουν πια,απο περιέργεια ρωτάω:hmm:

πωπω καλε ιδια η σαρδελα ειναι φτου φτου σκετη γλυκα

Ευχαριστουμε ασπασια!:redface: :)

Και συνεχιζω...
Οπως ειχα ξαναγραψει, στην χιο βρηκαμε ενα σκυλο(μπουλντογκ ή πιτ μπουλ)ο οποιος ηταν πολυ φιλικος και μας ακολουθουσε συχνα.
Οταν ερχοταν σπιτι μας, παντα τον ταιζαμε(με γατοτροφη δυστυχως γιατι δεν ειχα κατι αλλο).
Μαλιστα η θεια μου του εδινε ψωμι και φρυγανιες και απο την πεινα του τα ετρωγε.:blink:
Χθες, ηταν ολη μερα σπιτι μας. Καθοταν στη σκια και κοιμοταν.
Το λυπομουν, γιατι ειχε και κολαρο, που σημαινει οτι καποιος τον παρατησε!:mad:
Πηραμε την φιλοζωικη χιου, αλλα μας ειπαν οτι εχουν πολλα ζωα και δεν μπορουν να παρουν και αλλα.
Η γιαγια μου πηρε την αστυνομια για να τους πει αν μπορουν να το παρουν για να μην δαγκωσει κανενα παιδακι. Αλλα παλι δεν εκαναν τιποτα.

Το ονομασαμε κιολας.
Οταν η γιαγια πηρε την αστυνομια, αντι για μπουλντογκ, το ελεγε μπουλντο. Ετσι κολλησε σε ολους και τον λεμε μπουλντο.

Οριστε και φωτογραφια του

Pitbull δεν είναι με τίποτα Ελένη! Η Bulldog ή Boxer είναι απ'όσο μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία. Ο καημένος έχει θλιμμένη φατσούλα...:( Καλά, ποιος ηλίθιος πήρε σκυλί ράτσας και το παράτησε? Μήπως το έχει σκάσει από κανένα σπίτι? Και είναι και κοκκαλιάρης ο ταλαίπωρος.... Τώρα που φύγατε, θα είναι εκεί κανείς να τον ταϊζει ή να ψάξει για τον ιδιοκτήτη?:hmm:

βποξερακι ειναι καλε το γλυκο μου τι φατσα απιστευτη ειναι αυτη μακαρι να ηταν κατω οι δικοι μου θα τους επειθα να τον παρουν

Το κακόμοιρο είναι σκελετωμένο :(

Να σας ζήσουν!!

:( Κρίμα γαμώτο... Τουλάχιστον κάθεται κοντά τους να τα ζεσταίνει; Μήπως κρυώνουν και γι' αυτό δε φωνάζουν τα καημένα;

Δεν ξερω γμτ τι γινεται.:(
Θα την παρακολουθησω και σημερα να δω τι θα κανει.
Οταν κατεβηκα να τα δω, ειδα οτι δεν τα εχει καθαρισει καλα στην ουρα και στα ποδαρακια τους.
Στο ενα δεν ειχε φαει το σακο, και τον κοψαμε εμεις.:hmm:
Ειδα οτι τα προσωπακια τους ειναι καθαρα και αναπνεουν κανονικα.
Επισης φοβαται πολυ τους αρσενικους και τρομαζει οταν τους βλεπει.
Οταν κατεβηκα την επιασε μια μανια να τα μεταφερει. Ειχε πιασει ενα και το πηγε βολτα σε ολη την κουτα της.
Μετα απο λιγο το αφησε και εκατσε να θηλασει. Μετα απο 1λεπτο(οταν εφυγα)με ακολουθησε.

Κούκλος ο σαρδέλος! :inlove:
Ευχαριστουμε!:)

Ποπι, δεν νομιζω η αλλη γατα να τα δεχτει, ειναι αρκετα αγρια και φοβαμαι μην τους κανει τιποτα.Ασε που μπορει η αλλη να τα ψαχνει.:hmm:

Να σας δειξω και τις δυο γατες που ταιζα εκει. Την μια, την εχουμε ονομασει χαδουσα την εχουμε απο περσυ το καλοκαιρι.
Η άλλη ειναι κορη της.
Και οι δυο εχουν μωρα(θα το καταλαβετε στην φωτογραφια)τα οποια εψαξα, αλλα δεν βρηκα.
Η "οριζοντια"ειναι η χαδουσα και η "καθετη" η κορη της.

Βοxer ειναι αυτο καλε! Εμενα δεν μου αρεσει καθολου η φατσα τους αλλα την προσπερναω γιατι ειναι πολυ καλα σκυλια. Τωρα θα τον ταϊζει η γιαγια σου Ελένη?

:) :) :) Μου φαίνετε θα πάωστη Χίο για δυο λόγους 1ος για την μαστίχα της και 2ος για τις κουκλόγατες της:lol: :lol: :lol:

Ειναι η θεια μου εκει.
Της εχω αφησει και ξηρη τροφη για τις γατες, και μου ειπε οτι θα ταιζει και τον σκυλο.
Δεν εχει προβλημα να τα ταιζει, αλλα δεν θελει να την περνουν απο πισω.:hmm:

Ειπα σε ενα παιδι οτι εχω ενα σκυλο και ταιζω, και μου ειπε οτι αυτος τριγυρναει εδω και κατι μερες στο χωριο.
Μου ειπε οτι ειναι "χαλασμενος" και να μην τον ταιζω.
Νευριασα και εγω και αρχισα τον εξαψαλμο γιατι δεν πρεπει να παραταμε τα ζωα οταν τα περνουμε κτλ...
Αλλα δεν ηξερε(ετσι μου ειπε)ποιος τον παρατησε.

Η γιαγια που ανεφερα με την αστυνομια, ειναι αυτη που ειναι εδω και ταιζει τις γατες μας.
Ειχε ερθει μαζι με τον παππου μου 4 μερες για διακοπες.

"Χαλασμένος"....:hmm: Για γελια και για κλαμματα ειναι αυτα....
Πως θα γινοταν να παει για υιοθεσια αραγε? Ως ρατσα εχει περισσοτερες πιθανοτητες νομιζω, ασε που φαινεται πολυ ησυχος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back