Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα!
σε λιγο φευγω και δεν θελω καθολου!!!προτιμω σπιτι και χουχουλιασμα και ας ειναι ο καιρος καλος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) :) Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!
σε λιγο φευγω και δεν θελω καθολου!!!προτιμω σπιτι και χουχουλιασμα και ας ειναι ο καιρος καλος!!!

καλα δεν ζηταγα καλυτερα ενα εκατομυριο ευρω???:D μολις με πηραν και ακυρωσαν για την δουλεια!!!!!:blink: τελεια!!! :P

Αχ, ποπι, πολυ τυχερη εισαι!!!
Μακαρι να ημουν στη θεση σου, και να δουλευα με παιδακια!
Αλλα θα κανω υπομονη 3-4 χρονια ακομα.:)

:) :) :) Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα παιδια!!!
Ειχε συννεφια χτες και τα καλοκαιρινα δεν τα κατέβασα....... Πάλι καλα. Αλλά το Σ/Κ μάλλον θα σκάσουμε.....
Εγώ δουλίτσα, μάθημα
Να ρωτησω αν εχει πάει κανεις Ρωμη τελευταία;;;;; Πρέπει να πάμε στις 14/05 για δουλεια κι όλα ήταν καλα μεχρι που μου ειπανε πως εκει απαγορεύεται το κάπνισμα παντού!!!! Ακόμη και στο δρόμο!!!!
:blink: :blink: :blink: :blink: :( :( :(
Γνωρίζει κανεις; Γιατι αυτο μπορει να ειναι ο παραδεισος του μη καπνιστή αλλά ειναι η κόλαση της μανιακής καπνίστριας όπως εγω!!!!! Εχω φρικάρει!!! Ξέρει κανεις; Να δω πόσα νικορέτ κλπ να πάρω (κανενα σάκο;;;;) Πάει, δεν θα κατέβω από το δωμάτιο εγω....

:lol: :lol: :lol: Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! :up: (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) :rolleyes:

Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας:lol: :lol: :lol: :rolleyes: ) ρίξε μια ματιά εδώ ;)

χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!!:lol: :lol:
στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα..
εγω σε καταλαβαινω απολυτα!!:D

παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!!

arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!!
:) :) :) :)
Σαδιστρια.........
:P :P :P
Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο.
:( :( :(
Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!!

Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες!

:) ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω:blink: :blink: και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος

:) :) :) :)
Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες

τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια:P !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει:lol: :lol: :lol:

εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7:up: :up: !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω:hmm:

Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!!
:up: :up: :up: :up:
Ολα να πάνε καλα!!!!

Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! :(

Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! :up:

Μπράβο Mariel :up::up::up:!!!!!

Μπραβο μαριελ!!!:up: :up: :up:
Αντε και στα δικα μας.....!!!:cool: :P

συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις:) καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back