mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 12:04 Η mimikaki έγραψε: #3.961 26-04-07 12:04 καλημερα! σε λιγο φευγω και δεν θελω καθολου!!!προτιμω σπιτι και χουχουλιασμα και ας ειναι ο καιρος καλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 13:49 Η popi έγραψε: #3.962 26-04-07 13:49 Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 14:37 Η mimikaki έγραψε: #3.963 26-04-07 14:37 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! σε λιγο φευγω και δεν θελω καθολου!!!προτιμω σπιτι και χουχουλιασμα και ας ειναι ο καιρος καλος!!! Click για ανάπτυξη... καλα δεν ζηταγα καλυτερα ενα εκατομυριο ευρω??? μολις με πηραν και ακυρωσαν για την δουλεια!!!!! τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η sardela έγραψε: #3.964 26-04-07 14:50 Αχ, ποπι, πολυ τυχερη εισαι!!! Μακαρι να ημουν στη θεση σου, και να δουλευα με παιδακια! Αλλα θα κανω υπομονη 3-4 χρονια ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 15:18 Η Psistiri έγραψε: #3.965 26-04-07 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:49 Η χριστινα έγραψε: #3.966 26-04-07 16:49 Καλησπέρα παιδια!!! Ειχε συννεφια χτες και τα καλοκαιρινα δεν τα κατέβασα....... Πάλι καλα. Αλλά το Σ/Κ μάλλον θα σκάσουμε..... Εγώ δουλίτσα, μάθημα Να ρωτησω αν εχει πάει κανεις Ρωμη τελευταία;;;;; Πρέπει να πάμε στις 14/05 για δουλεια κι όλα ήταν καλα μεχρι που μου ειπανε πως εκει απαγορεύεται το κάπνισμα παντού!!!! Ακόμη και στο δρόμο!!!! Γνωρίζει κανεις; Γιατι αυτο μπορει να ειναι ο παραδεισος του μη καπνιστή αλλά ειναι η κόλαση της μανιακής καπνίστριας όπως εγω!!!!! Εχω φρικάρει!!! Ξέρει κανεις; Να δω πόσα νικορέτ κλπ να πάρω (κανενα σάκο;;; Πάει, δεν θα κατέβω από το δωμάτιο εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #3.967 26-04-07 16:55 Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:59 Η aretha έγραψε: #3.968 26-04-07 16:59 Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! σε λιγο φευγω και δεν θελω καθολου!!!προτιμω σπιτι και χουχουλιασμα και ας ειναι ο καιρος καλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 13:49 Η popi έγραψε: #3.962 26-04-07 13:49 Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 14:37 Η mimikaki έγραψε: #3.963 26-04-07 14:37 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! σε λιγο φευγω και δεν θελω καθολου!!!προτιμω σπιτι και χουχουλιασμα και ας ειναι ο καιρος καλος!!! Click για ανάπτυξη... καλα δεν ζηταγα καλυτερα ενα εκατομυριο ευρω??? μολις με πηραν και ακυρωσαν για την δουλεια!!!!! τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η sardela έγραψε: #3.964 26-04-07 14:50 Αχ, ποπι, πολυ τυχερη εισαι!!! Μακαρι να ημουν στη θεση σου, και να δουλευα με παιδακια! Αλλα θα κανω υπομονη 3-4 χρονια ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 15:18 Η Psistiri έγραψε: #3.965 26-04-07 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:49 Η χριστινα έγραψε: #3.966 26-04-07 16:49 Καλησπέρα παιδια!!! Ειχε συννεφια χτες και τα καλοκαιρινα δεν τα κατέβασα....... Πάλι καλα. Αλλά το Σ/Κ μάλλον θα σκάσουμε..... Εγώ δουλίτσα, μάθημα Να ρωτησω αν εχει πάει κανεις Ρωμη τελευταία;;;;; Πρέπει να πάμε στις 14/05 για δουλεια κι όλα ήταν καλα μεχρι που μου ειπανε πως εκει απαγορεύεται το κάπνισμα παντού!!!! Ακόμη και στο δρόμο!!!! Γνωρίζει κανεις; Γιατι αυτο μπορει να ειναι ο παραδεισος του μη καπνιστή αλλά ειναι η κόλαση της μανιακής καπνίστριας όπως εγω!!!!! Εχω φρικάρει!!! Ξέρει κανεις; Να δω πόσα νικορέτ κλπ να πάρω (κανενα σάκο;;; Πάει, δεν θα κατέβω από το δωμάτιο εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #3.967 26-04-07 16:55 Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:59 Η aretha έγραψε: #3.968 26-04-07 16:59 Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 14:37 Η mimikaki έγραψε: #3.963 26-04-07 14:37 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! σε λιγο φευγω και δεν θελω καθολου!!!προτιμω σπιτι και χουχουλιασμα και ας ειναι ο καιρος καλος!!! Click για ανάπτυξη... καλα δεν ζηταγα καλυτερα ενα εκατομυριο ευρω??? μολις με πηραν και ακυρωσαν για την δουλεια!!!!! τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η sardela έγραψε: #3.964 26-04-07 14:50 Αχ, ποπι, πολυ τυχερη εισαι!!! Μακαρι να ημουν στη θεση σου, και να δουλευα με παιδακια! Αλλα θα κανω υπομονη 3-4 χρονια ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 15:18 Η Psistiri έγραψε: #3.965 26-04-07 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:49 Η χριστινα έγραψε: #3.966 26-04-07 16:49 Καλησπέρα παιδια!!! Ειχε συννεφια χτες και τα καλοκαιρινα δεν τα κατέβασα....... Πάλι καλα. Αλλά το Σ/Κ μάλλον θα σκάσουμε..... Εγώ δουλίτσα, μάθημα Να ρωτησω αν εχει πάει κανεις Ρωμη τελευταία;;;;; Πρέπει να πάμε στις 14/05 για δουλεια κι όλα ήταν καλα μεχρι που μου ειπανε πως εκει απαγορεύεται το κάπνισμα παντού!!!! Ακόμη και στο δρόμο!!!! Γνωρίζει κανεις; Γιατι αυτο μπορει να ειναι ο παραδεισος του μη καπνιστή αλλά ειναι η κόλαση της μανιακής καπνίστριας όπως εγω!!!!! Εχω φρικάρει!!! Ξέρει κανεις; Να δω πόσα νικορέτ κλπ να πάρω (κανενα σάκο;;; Πάει, δεν θα κατέβω από το δωμάτιο εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #3.967 26-04-07 16:55 Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:59 Η aretha έγραψε: #3.968 26-04-07 16:59 Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! σε λιγο φευγω και δεν θελω καθολου!!!προτιμω σπιτι και χουχουλιασμα και ας ειναι ο καιρος καλος!!! Click για ανάπτυξη... καλα δεν ζηταγα καλυτερα ενα εκατομυριο ευρω??? μολις με πηραν και ακυρωσαν για την δουλεια!!!!! τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η sardela έγραψε: #3.964 26-04-07 14:50 Αχ, ποπι, πολυ τυχερη εισαι!!! Μακαρι να ημουν στη θεση σου, και να δουλευα με παιδακια! Αλλα θα κανω υπομονη 3-4 χρονια ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 15:18 Η Psistiri έγραψε: #3.965 26-04-07 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:49 Η χριστινα έγραψε: #3.966 26-04-07 16:49 Καλησπέρα παιδια!!! Ειχε συννεφια χτες και τα καλοκαιρινα δεν τα κατέβασα....... Πάλι καλα. Αλλά το Σ/Κ μάλλον θα σκάσουμε..... Εγώ δουλίτσα, μάθημα Να ρωτησω αν εχει πάει κανεις Ρωμη τελευταία;;;;; Πρέπει να πάμε στις 14/05 για δουλεια κι όλα ήταν καλα μεχρι που μου ειπανε πως εκει απαγορεύεται το κάπνισμα παντού!!!! Ακόμη και στο δρόμο!!!! Γνωρίζει κανεις; Γιατι αυτο μπορει να ειναι ο παραδεισος του μη καπνιστή αλλά ειναι η κόλαση της μανιακής καπνίστριας όπως εγω!!!!! Εχω φρικάρει!!! Ξέρει κανεις; Να δω πόσα νικορέτ κλπ να πάρω (κανενα σάκο;;; Πάει, δεν θα κατέβω από το δωμάτιο εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #3.967 26-04-07 16:55 Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:59 Η aretha έγραψε: #3.968 26-04-07 16:59 Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ, ποπι, πολυ τυχερη εισαι!!! Μακαρι να ημουν στη θεση σου, και να δουλευα με παιδακια! Αλλα θα κανω υπομονη 3-4 χρονια ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 15:18 Η Psistiri έγραψε: #3.965 26-04-07 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:49 Η χριστινα έγραψε: #3.966 26-04-07 16:49 Καλησπέρα παιδια!!! Ειχε συννεφια χτες και τα καλοκαιρινα δεν τα κατέβασα....... Πάλι καλα. Αλλά το Σ/Κ μάλλον θα σκάσουμε..... Εγώ δουλίτσα, μάθημα Να ρωτησω αν εχει πάει κανεις Ρωμη τελευταία;;;;; Πρέπει να πάμε στις 14/05 για δουλεια κι όλα ήταν καλα μεχρι που μου ειπανε πως εκει απαγορεύεται το κάπνισμα παντού!!!! Ακόμη και στο δρόμο!!!! Γνωρίζει κανεις; Γιατι αυτο μπορει να ειναι ο παραδεισος του μη καπνιστή αλλά ειναι η κόλαση της μανιακής καπνίστριας όπως εγω!!!!! Εχω φρικάρει!!! Ξέρει κανεις; Να δω πόσα νικορέτ κλπ να πάρω (κανενα σάκο;;; Πάει, δεν θα κατέβω από το δωμάτιο εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #3.967 26-04-07 16:55 Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:59 Η aretha έγραψε: #3.968 26-04-07 16:59 Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εγώ μόλις γύρισα από το σταθμό που θα δουλέψω από Δευτέρα,στην δική μου αποκλειστική θα είναι 3 κουκλοι,3 και5 μηνών.Μια απορία έχω γιατί δεν σταυρώνω κανένα θυληκό;Τι έχω γιατρέ μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:49 Η χριστινα έγραψε: #3.966 26-04-07 16:49 Καλησπέρα παιδια!!! Ειχε συννεφια χτες και τα καλοκαιρινα δεν τα κατέβασα....... Πάλι καλα. Αλλά το Σ/Κ μάλλον θα σκάσουμε..... Εγώ δουλίτσα, μάθημα Να ρωτησω αν εχει πάει κανεις Ρωμη τελευταία;;;;; Πρέπει να πάμε στις 14/05 για δουλεια κι όλα ήταν καλα μεχρι που μου ειπανε πως εκει απαγορεύεται το κάπνισμα παντού!!!! Ακόμη και στο δρόμο!!!! Γνωρίζει κανεις; Γιατι αυτο μπορει να ειναι ο παραδεισος του μη καπνιστή αλλά ειναι η κόλαση της μανιακής καπνίστριας όπως εγω!!!!! Εχω φρικάρει!!! Ξέρει κανεις; Να δω πόσα νικορέτ κλπ να πάρω (κανενα σάκο;;; Πάει, δεν θα κατέβω από το δωμάτιο εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #3.967 26-04-07 16:55 Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:59 Η aretha έγραψε: #3.968 26-04-07 16:59 Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδια!!! Ειχε συννεφια χτες και τα καλοκαιρινα δεν τα κατέβασα....... Πάλι καλα. Αλλά το Σ/Κ μάλλον θα σκάσουμε..... Εγώ δουλίτσα, μάθημα Να ρωτησω αν εχει πάει κανεις Ρωμη τελευταία;;;;; Πρέπει να πάμε στις 14/05 για δουλεια κι όλα ήταν καλα μεχρι που μου ειπανε πως εκει απαγορεύεται το κάπνισμα παντού!!!! Ακόμη και στο δρόμο!!!! Γνωρίζει κανεις; Γιατι αυτο μπορει να ειναι ο παραδεισος του μη καπνιστή αλλά ειναι η κόλαση της μανιακής καπνίστριας όπως εγω!!!!! Εχω φρικάρει!!! Ξέρει κανεις; Να δω πόσα νικορέτ κλπ να πάρω (κανενα σάκο;;; Πάει, δεν θα κατέβω από το δωμάτιο εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:55 Η aretha έγραψε: #3.967 26-04-07 16:55 Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:59 Η aretha έγραψε: #3.968 26-04-07 16:59 Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να λοιπόν μια άριστη ευκαιρία να το κόψεις! (συγγνώμη για τις -ίσως υπερβολικά- γελαστές φατσούλες, αλλά προέρχονται από παθητική καπνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύυυυ από τους έλληνες θεριακλήδες... ζητώ την κατανόησή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 16:59 Η aretha έγραψε: #3.968 26-04-07 16:59 Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρα από την πλάκα όμως (και από τη σαδιστική ευχαρίστηση της ταλαίπωρης μη καπνίστριας ) ρίξε μια ματιά εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:06 Η mimikaki έγραψε: #3.969 26-04-07 17:06 χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χριστινα λιγο υπερβολη το βρησκω να απαγορευεται και στον δρομο!!! στην Ιρλανδια που ειχα παει και ειχε τα αυστηρα μετρα απαγορευοταν παντου σε καθε ειδος κλειστου χωρου... ακομη και στα pub και μαλιστα οι ιρλανδοι καπνιστες ελεγαν οτι αν δεν αρρωστησουν απο το καπνισμα, θα παθουν σιγουρα πνευμονια καπνιζοντας μεσα στο κρυο!!! στον δρομο δεν σου στερει κανεις το δικαιωμα γιατι ειναι ανοιχτος χωρος και αεριζεται... στα κλειστα εχουν προβλημα.. εγω σε καταλαβαινω απολυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η Mariel έγραψε: #3.970 26-04-07 17:07 παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια,θυμαμαι σ'ενα αμερικανικο εργο που εβλεπα οτι σε καποιες πολιτειες απαγορευεται μεχρι και στο δρομο το καπνισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:14 Η χριστινα έγραψε: #3.971 26-04-07 17:14 arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
arethra ναι θα ηταν μια καλη ευκαιρία να το κόχω, αλλά δεν το βλέπω!!!! Σαδιστρια......... Αλλά εχεις και τα δίκια σου, καταλαβαινω!!!!!!! Για το δρόμο μου ειπανε πως αν περνάει έγγυος ή παιδί, μπορει η αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο. Το λινκ ενδιαφέρον. Απογοητεύτηκα περισσότερο. Απορώ, τουρίστες πάνε Ιταλία;;;;; Γιατί εγω δεν θα την επιλέξω για διακοπές, να μου γίνουν τα νευρα κρόσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:21 Η chrisidor: #3.972 26-04-07 17:21 Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ιταλία και ειδικά η Ρώμη είναι ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς! Εγώ ξέρω σίγουρα πως απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και σε μερικούς εξωτερικούς, όπως στα τραπεζάκια μαγαζιών που βρίσκονται έξω γύρω από τις πλατείες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:22 Η μελινάκι έγραψε: #3.973 26-04-07 17:22 ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ασε και εμενα η μαμα μου τραβουσε με την καμερα τις πινακιδες που λενε πως απαγορευεται το καπνισμα οταν ειχαμε παει στην γαλλια οπου το καπνισμα απαγορευεται μονο σε κλειστους χωρους και πουθενα αλλου πολλα εστιατορια μαλιστα εχουν και ειδικα τραπεζια για καπνιστες. πωντος μιας που ανεφερες οτι θα πας ιταλια οταν ειμασταν στην γαλλια ειχαμε περασει τα συνορα και κατσαμε σε ενα ιταλικο εστιατοριο. ενα θα σου πω το μπουκαλι νερο 1λιτρο εκανε 6 ευρω και φυσικα οπως κατσαμε σηκωθηκαμε και φυγαμε αφου πληρωσαμε εξι ευρω για το νερο και κατι ακομη για κατι κριτσινια που φαγαμε απο αυτα που ειχε πανω στο τραπεζι (πως εχουμε εμεις αλατι και πιπερι κατι τετοιο) καλο ταξιδι παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 17:39 Η χριστινα έγραψε: #3.974 26-04-07 17:39 Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να 'στε καλα!!! Στην Ιταλία πάντως ειναι λίγο σαν κι εμας με τους τουρίστες απ' ότι μου είπαν. Θα δουμε. Θα σας πω σε 2 βδομάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:34 Η Mariel έγραψε: #3.975 26-04-07 18:34 τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τυχερουλα,μακαρι να πηγαινα κι εγω Ιταλια !!!σιγουρα καλα θα περασεις και θα κανεις και καλο στην υγεια σου περιοριζοντας το καπνισμα για οσο θα εισαι εκει εχω ευχαριστα νεα!βγηκε επισημως το τελευταιο μου μαθημα και το περασα με 7 !!!αντε βεβαια να δουμε τωρα ποτε θα καταφερω να ορκιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:41 Η χριστινα έγραψε: #3.976 26-04-07 18:41 Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια Mariel!!!! Μπράβο!!!!!!! Ολα να πάνε καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:44 Η Κατερίνα έγραψε: #3.977 26-04-07 18:44 Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστίνα καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις και κοίτα να επισκεφτείς και κανα αξιοθέατο. Εγώ δυστυχώς όταν πήγα Ιταλία (Νάπολη) ήταν για δουλειά και δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μαριελ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αντε είσαι μια πτυχιούχα πια! Καλή σταδιοδρομία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 18:47 Η chrisidor: #3.978 26-04-07 18:47 Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο Mariel !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 19:08 Η sardela έγραψε: #3.979 26-04-07 19:08 Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 197 198 199 200 201 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 199 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπραβο μαριελ!!! Αντε και στα δικα μας.....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 20:54 Η nefeli έγραψε: #3.980 26-04-07 20:54 συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
συγχαρητηρια μαριελ!καλο ταξιδι κατερινα!η ρωμη ειναι φοβερη πολη.ουτε που θα το καταλαβεις πως δεν θα μπορεις να καπνισεις.να φας οσο πιο πολυ παγωτο μπορεις καμια σχεση με το ελληνικο.ειναι τεχνη το παγωτο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.