Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:26 Η Κατερίνα έγραψε: #4.101 03-05-07 09:26 Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:29 Η giota έγραψε: #4.102 03-05-07 09:29 Την καλημερα μου .Καλα να μου ειστε ολοι και ολες Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:29 Η rotonda έγραψε: #4.103 03-05-07 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:33 Η Κατερίνα έγραψε: #4.104 03-05-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από giota: Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσι μού λένε, αλλά.... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Εκανα μια μικροεπέμβαση για μια γυρισμένη τρίχα (την οποία είχα πολύ καιρό και είχε γίνει άστα να πάνε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:38 Η rotonda έγραψε: #4.105 03-05-07 09:38 Ε, εντάξει τότε, ψιλοπράγματα είναι τα ράμματα. Όντως δεν πονάνε καθόλου, κάτι τσιμπηματάκια νιώθεις μονάχα. Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:51 Η aspasiapef: #4.106 03-05-07 09:51 Καλημέρα παιδιά! Το boss ήρθε με τα νεύρα κρόσσια πρωί-πρωί κι επειδή δεν είναι κανείς άλλος στο γραφείο βρήκε εμένα εύκαιρη και μου τα'χωσε!!!... Δεν θα τα πάμε καλά σήμερα!!! Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Παναγία μου!!!! Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!! Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι περαστικά δεν είναι τίποτα! Όσο για τον καναπέ που σ'άρεσε, δεν είναι ακριβώς καναπές. Είναι μαξιλάρες στο πάτωμα τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζουν καναπέδες. Το αίθριο στο σπίτι της είναι από άκρη σε άκρη με μαξηλάρες, χαλιά -ακόμη και στους τοίχους-, χαμηλά τραπεζάκια και σίσα (όπως λένε τους αργιλέδες). Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ μάλλον το υπόγειο στο νέο σπίτι που είναι γύρω στα 60 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η Κατερίνα έγραψε: #4.107 03-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: ...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Aν είναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:02 Η nena έγραψε: #4.108 03-05-07 10:02 "Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:29 Η giota έγραψε: #4.102 03-05-07 09:29 Την καλημερα μου .Καλα να μου ειστε ολοι και ολες Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:29 Η rotonda έγραψε: #4.103 03-05-07 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:33 Η Κατερίνα έγραψε: #4.104 03-05-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από giota: Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσι μού λένε, αλλά.... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Εκανα μια μικροεπέμβαση για μια γυρισμένη τρίχα (την οποία είχα πολύ καιρό και είχε γίνει άστα να πάνε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:38 Η rotonda έγραψε: #4.105 03-05-07 09:38 Ε, εντάξει τότε, ψιλοπράγματα είναι τα ράμματα. Όντως δεν πονάνε καθόλου, κάτι τσιμπηματάκια νιώθεις μονάχα. Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:51 Η aspasiapef: #4.106 03-05-07 09:51 Καλημέρα παιδιά! Το boss ήρθε με τα νεύρα κρόσσια πρωί-πρωί κι επειδή δεν είναι κανείς άλλος στο γραφείο βρήκε εμένα εύκαιρη και μου τα'χωσε!!!... Δεν θα τα πάμε καλά σήμερα!!! Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Παναγία μου!!!! Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!! Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι περαστικά δεν είναι τίποτα! Όσο για τον καναπέ που σ'άρεσε, δεν είναι ακριβώς καναπές. Είναι μαξιλάρες στο πάτωμα τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζουν καναπέδες. Το αίθριο στο σπίτι της είναι από άκρη σε άκρη με μαξηλάρες, χαλιά -ακόμη και στους τοίχους-, χαμηλά τραπεζάκια και σίσα (όπως λένε τους αργιλέδες). Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ μάλλον το υπόγειο στο νέο σπίτι που είναι γύρω στα 60 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η Κατερίνα έγραψε: #4.107 03-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: ...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Aν είναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:02 Η nena έγραψε: #4.108 03-05-07 10:02 "Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την καλημερα μου .Καλα να μου ειστε ολοι και ολες Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:29 Η rotonda έγραψε: #4.103 03-05-07 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:33 Η Κατερίνα έγραψε: #4.104 03-05-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από giota: Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσι μού λένε, αλλά.... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Εκανα μια μικροεπέμβαση για μια γυρισμένη τρίχα (την οποία είχα πολύ καιρό και είχε γίνει άστα να πάνε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:38 Η rotonda έγραψε: #4.105 03-05-07 09:38 Ε, εντάξει τότε, ψιλοπράγματα είναι τα ράμματα. Όντως δεν πονάνε καθόλου, κάτι τσιμπηματάκια νιώθεις μονάχα. Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:51 Η aspasiapef: #4.106 03-05-07 09:51 Καλημέρα παιδιά! Το boss ήρθε με τα νεύρα κρόσσια πρωί-πρωί κι επειδή δεν είναι κανείς άλλος στο γραφείο βρήκε εμένα εύκαιρη και μου τα'χωσε!!!... Δεν θα τα πάμε καλά σήμερα!!! Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Παναγία μου!!!! Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!! Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι περαστικά δεν είναι τίποτα! Όσο για τον καναπέ που σ'άρεσε, δεν είναι ακριβώς καναπές. Είναι μαξιλάρες στο πάτωμα τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζουν καναπέδες. Το αίθριο στο σπίτι της είναι από άκρη σε άκρη με μαξηλάρες, χαλιά -ακόμη και στους τοίχους-, χαμηλά τραπεζάκια και σίσα (όπως λένε τους αργιλέδες). Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ μάλλον το υπόγειο στο νέο σπίτι που είναι γύρω στα 60 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η Κατερίνα έγραψε: #4.107 03-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: ...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Aν είναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:02 Η nena έγραψε: #4.108 03-05-07 10:02 "Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:33 Η Κατερίνα έγραψε: #4.104 03-05-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από giota: Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσι μού λένε, αλλά.... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Εκανα μια μικροεπέμβαση για μια γυρισμένη τρίχα (την οποία είχα πολύ καιρό και είχε γίνει άστα να πάνε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:38 Η rotonda έγραψε: #4.105 03-05-07 09:38 Ε, εντάξει τότε, ψιλοπράγματα είναι τα ράμματα. Όντως δεν πονάνε καθόλου, κάτι τσιμπηματάκια νιώθεις μονάχα. Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:51 Η aspasiapef: #4.106 03-05-07 09:51 Καλημέρα παιδιά! Το boss ήρθε με τα νεύρα κρόσσια πρωί-πρωί κι επειδή δεν είναι κανείς άλλος στο γραφείο βρήκε εμένα εύκαιρη και μου τα'χωσε!!!... Δεν θα τα πάμε καλά σήμερα!!! Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Παναγία μου!!!! Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!! Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι περαστικά δεν είναι τίποτα! Όσο για τον καναπέ που σ'άρεσε, δεν είναι ακριβώς καναπές. Είναι μαξιλάρες στο πάτωμα τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζουν καναπέδες. Το αίθριο στο σπίτι της είναι από άκρη σε άκρη με μαξηλάρες, χαλιά -ακόμη και στους τοίχους-, χαμηλά τραπεζάκια και σίσα (όπως λένε τους αργιλέδες). Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ μάλλον το υπόγειο στο νέο σπίτι που είναι γύρω στα 60 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η Κατερίνα έγραψε: #4.107 03-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: ...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Aν είναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:02 Η nena έγραψε: #4.108 03-05-07 10:02 "Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giota: Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσι μού λένε, αλλά.... Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Εκανα μια μικροεπέμβαση για μια γυρισμένη τρίχα (την οποία είχα πολύ καιρό και είχε γίνει άστα να πάνε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:38 Η rotonda έγραψε: #4.105 03-05-07 09:38 Ε, εντάξει τότε, ψιλοπράγματα είναι τα ράμματα. Όντως δεν πονάνε καθόλου, κάτι τσιμπηματάκια νιώθεις μονάχα. Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:51 Η aspasiapef: #4.106 03-05-07 09:51 Καλημέρα παιδιά! Το boss ήρθε με τα νεύρα κρόσσια πρωί-πρωί κι επειδή δεν είναι κανείς άλλος στο γραφείο βρήκε εμένα εύκαιρη και μου τα'χωσε!!!... Δεν θα τα πάμε καλά σήμερα!!! Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Παναγία μου!!!! Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!! Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι περαστικά δεν είναι τίποτα! Όσο για τον καναπέ που σ'άρεσε, δεν είναι ακριβώς καναπές. Είναι μαξιλάρες στο πάτωμα τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζουν καναπέδες. Το αίθριο στο σπίτι της είναι από άκρη σε άκρη με μαξηλάρες, χαλιά -ακόμη και στους τοίχους-, χαμηλά τραπεζάκια και σίσα (όπως λένε τους αργιλέδες). Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ μάλλον το υπόγειο στο νέο σπίτι που είναι γύρω στα 60 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η Κατερίνα έγραψε: #4.107 03-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: ...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Aν είναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:02 Η nena έγραψε: #4.108 03-05-07 10:02 "Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, εντάξει τότε, ψιλοπράγματα είναι τα ράμματα. Όντως δεν πονάνε καθόλου, κάτι τσιμπηματάκια νιώθεις μονάχα. Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:51 Η aspasiapef: #4.106 03-05-07 09:51 Καλημέρα παιδιά! Το boss ήρθε με τα νεύρα κρόσσια πρωί-πρωί κι επειδή δεν είναι κανείς άλλος στο γραφείο βρήκε εμένα εύκαιρη και μου τα'χωσε!!!... Δεν θα τα πάμε καλά σήμερα!!! Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Παναγία μου!!!! Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!! Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι περαστικά δεν είναι τίποτα! Όσο για τον καναπέ που σ'άρεσε, δεν είναι ακριβώς καναπές. Είναι μαξιλάρες στο πάτωμα τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζουν καναπέδες. Το αίθριο στο σπίτι της είναι από άκρη σε άκρη με μαξηλάρες, χαλιά -ακόμη και στους τοίχους-, χαμηλά τραπεζάκια και σίσα (όπως λένε τους αργιλέδες). Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ μάλλον το υπόγειο στο νέο σπίτι που είναι γύρω στα 60 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η Κατερίνα έγραψε: #4.107 03-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: ...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Aν είναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:02 Η nena έγραψε: #4.108 03-05-07 10:02 "Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδιά! Το boss ήρθε με τα νεύρα κρόσσια πρωί-πρωί κι επειδή δεν είναι κανείς άλλος στο γραφείο βρήκε εμένα εύκαιρη και μου τα'χωσε!!!... Δεν θα τα πάμε καλά σήμερα!!! Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Παναγία μου!!!! Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!! Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου! Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα ( ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!! Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι περαστικά δεν είναι τίποτα! Όσο για τον καναπέ που σ'άρεσε, δεν είναι ακριβώς καναπές. Είναι μαξιλάρες στο πάτωμα τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζουν καναπέδες. Το αίθριο στο σπίτι της είναι από άκρη σε άκρη με μαξηλάρες, χαλιά -ακόμη και στους τοίχους-, χαμηλά τραπεζάκια και σίσα (όπως λένε τους αργιλέδες). Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ μάλλον το υπόγειο στο νέο σπίτι που είναι γύρω στα 60 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η Κατερίνα έγραψε: #4.107 03-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: ...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Aν είναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:02 Η nena έγραψε: #4.108 03-05-07 10:02 "Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rotonda: ...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο... Click για ανάπτυξη... Aν είναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:02 Η nena έγραψε: #4.108 03-05-07 10:02 "Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..." Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:33 Η Ismini έγραψε: #4.109 03-05-07 10:33 Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα.... Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"! Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η giota έγραψε: #4.110 03-05-07 10:34 Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η aspasiapef: #4.111 03-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη? Click για ανάπτυξη... Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 10:40 Η Ismini έγραψε: #4.112 03-05-07 10:40 A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:40 Η nefeli έγραψε: #4.113 03-05-07 11:40 καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η mimikaki έγραψε: #4.114 03-05-07 11:55 καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:57 Η aspasiapef: #4.115 03-05-07 11:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημερα! Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει... ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!! Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #4.116 03-05-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander Click για ανάπτυξη... λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η aspasiapef: #4.117 03-05-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες???? Click για ανάπτυξη... Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:15 Η mimikaki έγραψε: #4.118 03-05-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μόνο? Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω... Click για ανάπτυξη... και εγω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:50 Η μελινάκι έγραψε: #4.119 03-05-07 14:50 καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω( ) και παω για μαμ και διαβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:10 Η Psistiri έγραψε: #4.120 03-05-07 16:10 Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.