Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου!

Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα (:P ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την καλημερα μου .Καλα να μου ειστε ολοι και ολες
Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου!!!!

Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται...

Κατερινα μην φοβασαι Τα ραματα βγαινουν πολυ ευκολα και δεν πονανε καθολου
Ολοι έτσι μού λένε, αλλά....

Τι ράμματα, Κατερίνα; Έχω χάσει επεισόδια στο Mycat, μου φαίνεται...
Εκανα μια μικροεπέμβαση για μια γυρισμένη τρίχα (την οποία είχα πολύ καιρό και είχε γίνει άστα να πάνε).

Ε, εντάξει τότε, ψιλοπράγματα είναι τα ράμματα. Όντως δεν πονάνε καθόλου, κάτι τσιμπηματάκια νιώθεις μονάχα. Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο...

Καλημέρα παιδιά! Το boss ήρθε με τα νεύρα κρόσσια πρωί-πρωί κι επειδή δεν είναι κανείς άλλος στο γραφείο βρήκε εμένα εύκαιρη και μου τα'χωσε!!!...:mad: :mad: :mad: Δεν θα τα πάμε καλά σήμερα!!!:down: :down: :down: :down:

Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο...
Παναγία μου!!!! Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!!:blink:
Καλημέρα! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πάω να μου βγάλουν τα ράματα και έχω χ.... από το φόβο μου!

Ασπασία φοβερές φωτό. Ειδικά η γατούλα (:P ) και ο ανατολίτικος καναπές!!!Θέλω έναν τέτοιο!!!
Κατερινάκι περαστικά δεν είναι τίποτα! Όσο για τον καναπέ που σ'άρεσε, δεν είναι ακριβώς καναπές. Είναι μαξιλάρες στο πάτωμα τοποθετημένες έτσι ώστε να σχηματίζουν καναπέδες. Το αίθριο στο σπίτι της είναι από άκρη σε άκρη με μαξηλάρες, χαλιά -ακόμη και στους τοίχους-, χαμηλά τραπεζάκια και σίσα (όπως λένε τους αργιλέδες). Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ μάλλον το υπόγειο στο νέο σπίτι που είναι γύρω στα 60 τ.μ.

...ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο...
:blink: :blink: Aν είναι δυνατόν!

"Εγώ είχα στη μούρη (!) όταν ένα μηχανάκι παραβίασε κόκκινο και μου μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το παράθυρο..."
Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα στη ζωή μου λοιπόν!!!!! :rolleyes: (Εννοώ σχετικά με τους λόγους που συμπαθώ και αντιπαθώ ανθρώπους...):redface:

Καλημερα! Χασμος γινεται απο μηνύματα! 2 μέρες σχεδον ελειψα απο δω...Ωραια! Θα κατσω να τα διαβασω ολα για να περασει αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια!:)

Ασπασία κι εγω όποτε ερχομαι νωρις την ακουω απο το διευθυντή, οπότε αποφασισα να καθυστερω για να εκτονωνεται αλλου. Ειναι πρωινός τύπος. Απο τις 10.00 και επειτα ηρεμει απολυτα....
Διαιτα χρειαζομαι κι εγω...Ειδικα τωρα που με εχει πιασει "ανανεωση γκαρνταρόμπας"!
Ασχετο (για την Ασπασια πάλι): Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη?:confused:

Κατερινα αληθεια δεν θα πονεσεις

Mα πως τα κουβαλησες ολα αυτα που αγορασες απο το pet shop, απο το Κολωνακι στη Ν. Σμύρνη?:confused:
Μα δεν αγόρασα πολλά, μόνο τις αμπούλες stronghold και τις σταγόνες Glaviderm. Απλά ρώτησα την τιμή για την άμμο γιατί τα 15 ευρώ που πλήρωσα την Δευτέρα για κρυσταλλική άμμο στο petshop της γειτονιάς μου με "έτσουξαν" και μου είπε ότι αν κάνω παραγγελία τηλεφωνικά στο παράρτημα του Ν.Κόσμου θα μου τη στέλνουν σπίτι. Αυτό διάβασες και μπερδεύτηκες μάλλον. Που είπα δηλαδή ότι οι 3 συσκευασίες άμμου κάνουν στο ΖΩΟΠΟΛΙΣ 18 ευρώ αντί 15 η μία στη Ν.Σμύρνη;)

A ok! Mπερδευτηκα...βιαζομαι να τα διαβασω ολα!:)

καλημερα!οσο πλησιαζουν οι εξετασεις τοσο τα παιζω με το αγχος:down: .κατερινα ολα θα πανε καλα με τα ραματα δεν πονανε παει το δυσκολο περασε:) .ασπασια με εχεις τζιτζιρισει με τις φωτογραφιες!δεν βλεπω να πηγαινω πολλες διακοπες φετος.οι εξεταστικες μας με το φιλο μου πεφτουν εντελως αντιθετα:mad:

καλημερα!
Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει...
ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!!

καλημερα!
Κατερινακι δεν ξερω αν ποναει, δεν εχω κανει ποτε ραμματα(πως την γλυτωσα ως τωρα δεν ξερω), αλλα απο οτι μου εχουν πει δεν ποναει απλα νιωθεις να γαργαλαει...
ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα... και οτι ατυχημα ειχα μεχρι σημερα, ακομη και σοβαρα με αυτοκινητα κλπ καταφερνα να βγω παντα με λιγες γρατζουνιες και μελανιες!!
:lol: :lol: :lol: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander;)

:lol: :lol: :lol: Μια από τα ίδια! Μόνο κάτι στραμπουλίγματα, αλλά σπάσιμο και ράμματα τίποτα! Σε 2-3 αρκετά γερά τρακαρίσματα την έχω βγάλει καθαρή με μερικούς πονοκεφάλους και κολάρο και αυτό μόνο τη μια φορά. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Highlander;)

:lol: :lol: :lol: :up: :up: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες????:hmm:

:lol: :lol: :lol: :up: :up: λες Ασπα να εχουμε και εμεις 7 ζωες????:hmm:
Μόνο?:blink: Αν είναι έτσι, γύρω στις 5 τις έχω φάει. Πρέπει να προσέχω...:hmm:

καλη...σπερα παιδια. ανοιξα λιγο το φορουμ να σας ..διαβασω(:P ) και παω για μαμ και διαβασμα...:(

Γεια σας!!! Πήζω και δεν προλβαίνω να σας διαβάσω.. Φιλια πολλά!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back