χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:50 Η χριστινα έγραψε: #4.121 03-05-07 16:50 Καλησπέρα παιδια!!!!! Καλό μηνα!!!!!! Κατεβασα τα καλοκαιρινα προς μεγαλη χαρα των υπολοιπων στο σπίτι (εγω ειμαι η κρυουλιαρα της οικογενειας). Αν σιδερωθουν κι όλας κατι θα γίνει!!!! Με τα χειμερινα τσακωθηκα γιατι ως πιο ογκώδη πολλαπλασίασαν τον αριθμό των βαλιτσών αλλά όχι και του παταριού..... Το πώς τα στριμωξα ούτε εγω δεν το ξερω!!!! Τρέξιμο γενικα, δουλειες και πάλι δουλειες. Μα να μη τελειωνουν οι ατιμες!!!!!!!! Τα καλύτερα σε όλους!!!! Για διαιτα μη μιλατε. Κανω συμπαρασταση στο Γιαννη που κάνει διατα και πειναω.... Κακό δεν μου κανει να χασω κι εγω κανενα κιλάκι βέβαια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.122 03-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους Κατερινάκι τι έγινε με τα ράμματα;Όλα καλά ελπίζω! Χριστινάκι θα σε μαλώσω,δεν τους κακομαθαίνουμε τους βάζουμε να κάνουν καμιά δουλεία και εσύ εργάζεσε,και θες και βοήθεια μέσα στο σπίτι. Εγώ τους έβαλα να μαζέψουν ότι χειμωνιάτικο νομίζουν ότι δεν θα χρειαστούν μέσα στο καλοκαίρι(χρειάζονται τα χειμωνιάτικα όταν πέρνουν τα βουνά)και να ανεβοκατεβάσουν τα ρούχα. Σκεφτόμαστε λίγο και τις γυναίκες που θα τους πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:23 Η aspasiapef: #4.123 03-05-07 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Σκεφτόμαστε λίγο και τις γυναίκες που θα τους πάρουν Click για ανάπτυξη... Σωστήήήήή!!! Εγώ μέχρι να κάνω γιο εκπαιδεύω τον ανηψιό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:35 Η χριστινα έγραψε: #4.124 03-05-07 19:35 Τι να εκπαιδευσω η καημενη.....;;;;;; Τον Γιαννη δεν τον αφηνω με τιποτα να σηκωνει βάρη γιατι εχει πάθει αποκόλληση αμφιβληστροειδη 2 φορές (στο 1 μάτι που έχει) και ειμαι υστερικη με αυτο!!! Ο δε γιος του αντρα μου που μένει με εμας, ειναι 29 χρονων..... Δεν νομιζω πως μπορω να του μαθω πολλά. Οπότε μόνη προπονούμαι για χρυσό στην άρση βαρών!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η popi έγραψε: #4.125 03-05-07 19:56 Άσπα σωστή, Χριστινάκι βλέπεις ότι οι μανάδες χαλάμε τους γιούς 29 χρονών παλικάρι να μην μπορεί να σε βοηθήσει; Χώρια που εγώ τους παίζω την κοντή που όντως είμαι και με λίγο αντε μανάρια μου να βοηθήσετε την κοντούλα γριούλα τους ρίχνω. (στα μάτια τους είμαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 21:04 Η Κατερίνα έγραψε: #4.126 03-05-07 21:04 Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η sardela έγραψε: #4.127 03-05-07 23:22 Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.128 03-05-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδια!!!!! Καλό μηνα!!!!!! Κατεβασα τα καλοκαιρινα προς μεγαλη χαρα των υπολοιπων στο σπίτι (εγω ειμαι η κρυουλιαρα της οικογενειας). Αν σιδερωθουν κι όλας κατι θα γίνει!!!! Με τα χειμερινα τσακωθηκα γιατι ως πιο ογκώδη πολλαπλασίασαν τον αριθμό των βαλιτσών αλλά όχι και του παταριού..... Το πώς τα στριμωξα ούτε εγω δεν το ξερω!!!! Τρέξιμο γενικα, δουλειες και πάλι δουλειες. Μα να μη τελειωνουν οι ατιμες!!!!!!!! Τα καλύτερα σε όλους!!!! Για διαιτα μη μιλατε. Κανω συμπαρασταση στο Γιαννη που κάνει διατα και πειναω.... Κακό δεν μου κανει να χασω κι εγω κανενα κιλάκι βέβαια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.122 03-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους Κατερινάκι τι έγινε με τα ράμματα;Όλα καλά ελπίζω! Χριστινάκι θα σε μαλώσω,δεν τους κακομαθαίνουμε τους βάζουμε να κάνουν καμιά δουλεία και εσύ εργάζεσε,και θες και βοήθεια μέσα στο σπίτι. Εγώ τους έβαλα να μαζέψουν ότι χειμωνιάτικο νομίζουν ότι δεν θα χρειαστούν μέσα στο καλοκαίρι(χρειάζονται τα χειμωνιάτικα όταν πέρνουν τα βουνά)και να ανεβοκατεβάσουν τα ρούχα. Σκεφτόμαστε λίγο και τις γυναίκες που θα τους πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:23 Η aspasiapef: #4.123 03-05-07 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Σκεφτόμαστε λίγο και τις γυναίκες που θα τους πάρουν Click για ανάπτυξη... Σωστήήήήή!!! Εγώ μέχρι να κάνω γιο εκπαιδεύω τον ανηψιό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:35 Η χριστινα έγραψε: #4.124 03-05-07 19:35 Τι να εκπαιδευσω η καημενη.....;;;;;; Τον Γιαννη δεν τον αφηνω με τιποτα να σηκωνει βάρη γιατι εχει πάθει αποκόλληση αμφιβληστροειδη 2 φορές (στο 1 μάτι που έχει) και ειμαι υστερικη με αυτο!!! Ο δε γιος του αντρα μου που μένει με εμας, ειναι 29 χρονων..... Δεν νομιζω πως μπορω να του μαθω πολλά. Οπότε μόνη προπονούμαι για χρυσό στην άρση βαρών!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η popi έγραψε: #4.125 03-05-07 19:56 Άσπα σωστή, Χριστινάκι βλέπεις ότι οι μανάδες χαλάμε τους γιούς 29 χρονών παλικάρι να μην μπορεί να σε βοηθήσει; Χώρια που εγώ τους παίζω την κοντή που όντως είμαι και με λίγο αντε μανάρια μου να βοηθήσετε την κοντούλα γριούλα τους ρίχνω. (στα μάτια τους είμαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 21:04 Η Κατερίνα έγραψε: #4.126 03-05-07 21:04 Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η sardela έγραψε: #4.127 03-05-07 23:22 Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.128 03-05-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους Κατερινάκι τι έγινε με τα ράμματα;Όλα καλά ελπίζω! Χριστινάκι θα σε μαλώσω,δεν τους κακομαθαίνουμε τους βάζουμε να κάνουν καμιά δουλεία και εσύ εργάζεσε,και θες και βοήθεια μέσα στο σπίτι. Εγώ τους έβαλα να μαζέψουν ότι χειμωνιάτικο νομίζουν ότι δεν θα χρειαστούν μέσα στο καλοκαίρι(χρειάζονται τα χειμωνιάτικα όταν πέρνουν τα βουνά)και να ανεβοκατεβάσουν τα ρούχα. Σκεφτόμαστε λίγο και τις γυναίκες που θα τους πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:23 Η aspasiapef: #4.123 03-05-07 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Σκεφτόμαστε λίγο και τις γυναίκες που θα τους πάρουν Click για ανάπτυξη... Σωστήήήήή!!! Εγώ μέχρι να κάνω γιο εκπαιδεύω τον ανηψιό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:35 Η χριστινα έγραψε: #4.124 03-05-07 19:35 Τι να εκπαιδευσω η καημενη.....;;;;;; Τον Γιαννη δεν τον αφηνω με τιποτα να σηκωνει βάρη γιατι εχει πάθει αποκόλληση αμφιβληστροειδη 2 φορές (στο 1 μάτι που έχει) και ειμαι υστερικη με αυτο!!! Ο δε γιος του αντρα μου που μένει με εμας, ειναι 29 χρονων..... Δεν νομιζω πως μπορω να του μαθω πολλά. Οπότε μόνη προπονούμαι για χρυσό στην άρση βαρών!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η popi έγραψε: #4.125 03-05-07 19:56 Άσπα σωστή, Χριστινάκι βλέπεις ότι οι μανάδες χαλάμε τους γιούς 29 χρονών παλικάρι να μην μπορεί να σε βοηθήσει; Χώρια που εγώ τους παίζω την κοντή που όντως είμαι και με λίγο αντε μανάρια μου να βοηθήσετε την κοντούλα γριούλα τους ρίχνω. (στα μάτια τους είμαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 21:04 Η Κατερίνα έγραψε: #4.126 03-05-07 21:04 Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η sardela έγραψε: #4.127 03-05-07 23:22 Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.128 03-05-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Σκεφτόμαστε λίγο και τις γυναίκες που θα τους πάρουν Click για ανάπτυξη... Σωστήήήήή!!! Εγώ μέχρι να κάνω γιο εκπαιδεύω τον ανηψιό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:35 Η χριστινα έγραψε: #4.124 03-05-07 19:35 Τι να εκπαιδευσω η καημενη.....;;;;;; Τον Γιαννη δεν τον αφηνω με τιποτα να σηκωνει βάρη γιατι εχει πάθει αποκόλληση αμφιβληστροειδη 2 φορές (στο 1 μάτι που έχει) και ειμαι υστερικη με αυτο!!! Ο δε γιος του αντρα μου που μένει με εμας, ειναι 29 χρονων..... Δεν νομιζω πως μπορω να του μαθω πολλά. Οπότε μόνη προπονούμαι για χρυσό στην άρση βαρών!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η popi έγραψε: #4.125 03-05-07 19:56 Άσπα σωστή, Χριστινάκι βλέπεις ότι οι μανάδες χαλάμε τους γιούς 29 χρονών παλικάρι να μην μπορεί να σε βοηθήσει; Χώρια που εγώ τους παίζω την κοντή που όντως είμαι και με λίγο αντε μανάρια μου να βοηθήσετε την κοντούλα γριούλα τους ρίχνω. (στα μάτια τους είμαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 21:04 Η Κατερίνα έγραψε: #4.126 03-05-07 21:04 Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η sardela έγραψε: #4.127 03-05-07 23:22 Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.128 03-05-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να εκπαιδευσω η καημενη.....;;;;;; Τον Γιαννη δεν τον αφηνω με τιποτα να σηκωνει βάρη γιατι εχει πάθει αποκόλληση αμφιβληστροειδη 2 φορές (στο 1 μάτι που έχει) και ειμαι υστερικη με αυτο!!! Ο δε γιος του αντρα μου που μένει με εμας, ειναι 29 χρονων..... Δεν νομιζω πως μπορω να του μαθω πολλά. Οπότε μόνη προπονούμαι για χρυσό στην άρση βαρών!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η popi έγραψε: #4.125 03-05-07 19:56 Άσπα σωστή, Χριστινάκι βλέπεις ότι οι μανάδες χαλάμε τους γιούς 29 χρονών παλικάρι να μην μπορεί να σε βοηθήσει; Χώρια που εγώ τους παίζω την κοντή που όντως είμαι και με λίγο αντε μανάρια μου να βοηθήσετε την κοντούλα γριούλα τους ρίχνω. (στα μάτια τους είμαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 21:04 Η Κατερίνα έγραψε: #4.126 03-05-07 21:04 Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η sardela έγραψε: #4.127 03-05-07 23:22 Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.128 03-05-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσπα σωστή, Χριστινάκι βλέπεις ότι οι μανάδες χαλάμε τους γιούς 29 χρονών παλικάρι να μην μπορεί να σε βοηθήσει; Χώρια που εγώ τους παίζω την κοντή που όντως είμαι και με λίγο αντε μανάρια μου να βοηθήσετε την κοντούλα γριούλα τους ρίχνω. (στα μάτια τους είμαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 21:04 Η Κατερίνα έγραψε: #4.126 03-05-07 21:04 Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η sardela έγραψε: #4.127 03-05-07 23:22 Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.128 03-05-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η sardela έγραψε: #4.127 03-05-07 23:22 Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.128 03-05-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:30 Η aspasiapef: #4.128 03-05-07 23:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Σημερα συνεβει το εξης απιθανο.... Η μαμα μου βρικε στα σκουπιδια παρατημενο, ενα......ψαρι με την γυαλα του!!! Καταβρωμικο το εφερε σπιτι, το καθαρισε και τωρα το βαλαμε στην μεγαλη γυαλα που ειχαμε παλια αλλο! Click για ανάπτυξη... Τυχερό ήταν που το βρήκε η μαμά σου και όχι κάποια γάτα... Ή που δεν το πετάξανε απλά στα σκουπίδια ή στο νεροχύτη... Πάντως αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 23:35 Η sardela έγραψε: #4.129 03-05-07 23:35 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω! Τοσες γατες εχει η γειτονια, αφου δεν το πετυχε καμια!!! Και ειναι και πολυ ζωηρο! Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:06 Η rotonda έγραψε: #4.130 04-05-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Τελικά τα ράμματα δεν πονάνε (αλλά το λέω σιγά μην το ακούσει ο φίλος μου. Το παίζω και πάλι πονεμένη για να με περιποείται!!! ). Τα γατιά σήμερα βρίσκονται σε μια κατασταση περίεργη. Εχουν λυσάξει να τρέχουν πανω κάτω και να δυαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τι παθαν έτσι ξαφνικά... Click για ανάπτυξη... Χεχε... απόλαυσέ το όσο μπορείς! Πανσέληνο δεν είχαμε; Ε, σεληνιαστήκανε και οι αίλουροι! Μερικούς φαίνεται πως τους επηρεάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:08 Η rotonda έγραψε: #4.131 04-05-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: αδέσποτο ψάρι δεν έχω ξανακούσει Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ!!! Απίστευτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:12 Η mimikaki έγραψε: #4.132 04-05-07 11:12 καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!! αλλο παλι και αυτο με το ψαρακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:21 Η anabou έγραψε: #4.133 04-05-07 11:21 Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αδέσποτο ψάρι; Μα καλά τι άλλο θα ακούσουμε! Πάντως τυχερό αδέσποτο ψάρι! Αφού το βρήκατε! Σήμερα φεύγουν οι γονείς και επιτέλους θα ηρεμησω λίγο. Θα αρχίσει βέβαια το διάβασμα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:32 Η aspasiapef: #4.134 04-05-07 11:32 Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα "Επιτέλους Παρασκευή!!!" αλλά επειδή έχω Σ/Κ να κατεβάσω καλοκαιρινά και να βάλω τα άπειρα πληντύρια χειμωνιάτικα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό το Σ/Κ! Εφιάλτης είναι.... Να δω πως θα καταφέρω να έρθω και στη συνάντηση την Κυριακή Ελένη τι κάνει ο νέος σας συγκάτοικος? Βολεύτηκε το ψαράκι στο νέο του σπιτάκι? Ελπίζω να μη δέχθηκε νυχτερινή επίσκεψη/επιδρομή από τη Σαρδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 11:52 Η chouzouris: #4.135 04-05-07 11:52 Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:03 Η Ismini έγραψε: #4.136 04-05-07 12:03 Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Εγω τωρα ηρθα στη δουλεια! Μιση μερα σημερα!!!! Ελένη αυτο με το ψάρι ηταν το κατι αλλο τι να πω!!!! Ακου στα σκουπιδια.... Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:16 Η nefeli έγραψε: #4.137 04-05-07 12:16 καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #4.138 04-05-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nefeli: καλημερα!αυτο με το ψαρι ελενη μου ηταν ολα τα λεφτα ευτυχως που το βρικατε.το λιλακι εχει ξεφυφει εντελως χθες το βραδυ πηγε να κεμαστει σαν ταρζανακι απο ενα καδρο.επισης ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... κρατα γερα!!! μην υποκυψεις στη ζητιανια! πρεπει να μαθει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:30 Η aretha έγραψε: #4.139 04-05-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από nefeli: δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου Click για ανάπτυξη... Κι η Αρήθα τις ίδιες αηδίες έκανε στην αρχή, και μάλιστα το φαγητό δεν το ζητούσε για να φάει, αλλά για να παίξει. Κάναμε λοιπόν τα εξής: καταρχήν φρόντιζα πάντα να έχει φάει λίγο πριν, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει επειδή πεινάει. Όσο τρώγαμε, είχαμε κοντά μας κάποιο από τα παιχνίδια της και μόλις πλησίαζε με... σκοτεινές διαθέσεις της το πετούσαμε για να της τραβήξουμε την προσοχή. Αν τα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τα πιάτα μας, της λέγαμε ένα δυνατό ΜΗ και της φυσούσαμε τη μυτούλα για να φύγει. Τώρα πια το'χει κόψει εντελώς!! Ακόμα κι όταν τρώμε στον καναπέ ( ) που είμαστε πιο προσβάσιμοι, κρατάει χαρακτήρα η γλυκιά μας!!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #4.140 04-05-07 12:33 Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα σας! Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι! Να το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.