anabou
Διάσημο μέλος
;Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou καλορίζικη!!!
και κουράγιο!!! 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θέλω να τελειώσω τις δουλειές μου μπας και προλάβω να έρθω αύριο στη συνάντηση στο Holliday Inn. Τελείωσα πληντύριο πιάτων, πληντύριο ρούχων, έβαλα και δεύτερο, μαγείρεψα φαγητό και γλυκό (γίγαντες με λουκάνικα χωριάτικα και brownies) και τώρα κάνω διάλειμμα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω να βγάζω καλοκαιρινά. Ο εφιάλτης μου είναι τα παπούτσια, γιατί λόγω έλλειψης χώρου, εχω πάνω από 100 ζευγάρια, (τι να κάνω? έχω ένα κόλλημα με παπούτσια και τσάντες...
) τα έχω κάτω από το κρεββάτι και στην αποθήκη. Οπότε πρέπει αν σηκώσω στρώμα, τάβλες κλπ. και ν'ανεβωκατέβω κάμποσες φορές στην αποθήκη στον κήπο
Ελπίζω να τα προλάβω όλα σήμερα και να σας δω αύριο όσες έρθετε στη συνάντηση!
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν τα δεις πολυ σκουρα χρησιμοποιησε την για παγκο.να μην νιωθεις οτι ειναι τελειως αχρηστη!ασπασια σε θαυμαζω που κανεις δουλειες απο τοσο πρωι σαββατιατικα!οσο για το μπραουνις ειναι το αγαπημενο μου γλυκο!πρεπει να κανω διαιτα και ολο λιχουδιαζω
mimikaki
Διάσημο μέλος
τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!!
Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη!

Δεν είναι απαραίτητο
βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη
Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω...
Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειέςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω.........

mimikaki
Διάσημο μέλος
η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι!
ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει!![]()
ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη!
εχω να ετοιμαστω για την εκθεση
φιλακια σε ολους!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
, και κοιμήθηκα με έμπλαστρο!
Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά....
Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία, και κοιμήθηκα με έμπλαστρο!
Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά....
![]()
Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!!
αυτο θα πει τεμπελια!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool