Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βρε Ασπασία ΣΚ να ' ναι και δεν πειράζει!!! Προτιμάς το γραφείο από τα πλυντήρια;
Να σου πω, ώρες-ώρες ναι το προτιμώ. Υπάρχουν Σ/Κ που από τις πολλές δουλειές, αναπολώ το γραφείο...:(
Εμεις δεν εχουμε πατάρι και δεν ανεβοκατεβαζουμε τίποτα! Απλως πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια εκαθαριση και πεταξα μερικα ρουχα, και εδωσα αλλα.
Εμείς έχουμε πατάρι μεν, αλλά τα ρούχα καλοκαιρινά-χειμωνιάτικα τα βάζουμε αναλόγως στις πάνω ή κάτω ντουλάπες. Κάθε αλλαγή σεζόν τραβάω τα μαλλιά μου γιατί δεν έχω που να βολέψω τι! Άσε που δεν πετάω και τίποτα γιατί μετά το μετανιώνω. Π.χ. τώρα που έχω πάρει κάποια κιλάκια, δεν δίνω τα ρούχα μου γιατί ευελπιστώ ότι θα αδυνατίσω. Αλλά αυτή τη φορά το πήρα απόφαση ότι δεν θα ξαναγίνω ποτέ 42 νούμερο, οπότε πρέπει να τα δώσω....:cry::cry::cry::cry:
...ζητιανευει συνεχεια απο το δικο μας φαγητο.εχει βουτηξει και σε πιατο μεσα για να κλεψει:hmm: τι να κανω.δεν της δινω για να μην κακομαθει αλλα γινεται μαχη καθε φορα την ωρα του φαγητου
Εμάς πάλι όταν τρώμε δεν μας πλησιάζει, αλλά κάθεται και κοιτάει από μακριά. Πολλές φορές αφήνουμε την πόρτα της κουζίνας ανοιχτή και το τραπέζι στρωμένο ή το ταψί με το φαγητό έξω από το φούρνο να κρυώνει και τα αγνοεί παντελώς. Μόνο αν με δει να πηγαίνω προς βεράντα, που είναι τα μπωλάκια του, με πιάτο στο χέρι νομίζει ότι πάω να του βάλω φαγητό και μπλεκεται στα πόδια μου και χοροπηδάει σαν τρελλό. Τώρα που το σκέφτομαι το γλυκούλι μου έχει πολύ καλούς τρόπους....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς έχουμε πατάρι μεν, αλλά τα ρούχα καλοκαιρινά-χειμωνιάτικα τα βάζουμε αναλόγως στις πάνω ή κάτω ντουλάπες. Κάθε αλλαγή σεζόν τραβάω τα μαλλιά μου γιατί δεν έχω που να βολέψω τι! Άσε που δεν πετάω και τίποτα γιατί μετά το μετανιώνω. Π.χ. τώρα που έχω πάρει κάποια κιλάκια, δεν δίνω τα ρούχα μου γιατί ευελπιστώ ότι θα αδυνατίσω. Αλλά αυτή τη φορά το πήρα απόφαση ότι δεν θα ξαναγίνω ποτέ 42 νούμερο, οπότε πρέπει να τα δώσω....:cry::cry::cry::cry:
Α κι εμεις! Αλλα εχω σχετικα λιγα ρουχα. Γενικά εγω ειμαι της "πεταχτικής". ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΩ! Ακομα και αρχεια πεταω απο το PC για να μην μαζευονται πολλα. Και η γιαγια μου ηταν ετσι, μαλλον το κληρονομησα!

Πολυ ομορφο το ψαρακι Ελενη! Μα καλα τοσο χωρο επιανε το ψαρακι και αποφασισαν να το πεταξουν?:( Ευτυχως που το βρηκες εσυ.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ μακαρι να γινει και εμας καλοτροπο τελικα γιατι τετοια λαιμαργια που εχει θα γινει θεοχοντρη ειδικα μετα τη στειρωση:hmm: .φοβαμαι πολυ το διαβητη.εχω δει σκυλια και γατια που εχουν πολλα προβληματα λογω διαβητη.και το σκυλι μου ειναι ζητιανακι και περσι ειχε φτασει 5 κιλα απο 4 που ηταν.ο κτηνιατρος με εβαλε να της κανω διατροφη και το χασε το κιλο.η λιλα με το που μυριζει φαγητο κανει σαν παλαβη.

Το κακόμοιρο το ψαράκι να το πετάξουν... Βεβαίως ήταν τυχερό μέσα στην ατυχία του!

Τέλειο το ψαράκι Ελένη!:up:
Είναι όντως πολύ τυχερό που δεν το πέτυχε πρώτη κάποια γάτα!
Καλά, μερικοί άνθρωποι το έχουν χάσει τελείως....τι άλλο θα βρούμε στα σκουπίδια επιτέλους; Και μου αρέσει που το είχαν αφήσει με τη γυάλα και την τροφή μαζί... τι ειρωνία!

Αχ θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:
Γεννησε κι αλλη γατα σημερα!Η αχιλερυ......
Ειχα σκοπο να την παω για στειρωση και εκτρωση, αλλα ειχε μονο δυο και η κοιλια της φαινοταν ακομα μικρη!!!!
Και τοσο καιρο προσπαθουσα να πεισω την μαμα μου(δεν ηθελε να στειρωθει οσο ηταν εγκυος)και τωρα να κι αλλα μωρα!!!:mad:

να σας ζησουν τα κουτσουνια!περιμενουμε φωτο:)

Πω πω!! Κυριολεκτικά γεμίσατε γατομωρά! Να σας ζήσουν και αυτά και να βρουν ένα καλό σπίτι!

Κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ με μια γατούλα που τριγυρίζει στη γειτονιά. Την είδα πρώτη φορά όταν ήταν 4 περίπου μηνών και αποφάσισα να την στειρώσω! Την έχασα όμως μετά και την ξαναείδα χθες και πρόσεξα ότι έχει γεννήσει! Οι γονείς μου μού είπαν ότι έχει γεννήσει δύο γατάκια (ασπρόμαυρο και άσπρο με λίγο κανελί) τα οποία τώρα πρέπει να είναι 3 μηνών. Εγώ τα έψαχνα χθες για να τα δω αλλά δεν τα βρήκα. Ελπίζω να είναι αρσενικά. Τη γατούλα θα την πάω τον Ιούνιο για στείρωση μαζί με τον Ζαχαρία, εκτός αν μου τη σκάσει πάλι!

:) γεια σας αγαπητοι μου φιλοι:happy: σημερα παρασκευη τι ωραια! την κυριακη θα παμε μαλλον στην ανθοεκθεση και μου αρεσει πολυ!!:up: :up:

παιδια παραλιγο να πιασω φωτια!!!!
σιδερωνα οταν χτυπησε το τηλεφωνο, ηταν για δουλεια και επρεπε να παω στο γραφειο να σημειωσω, ημουν σιγουρη οτι εβαλα το σιδερο στην ακρη αλλα.....οχι!!! το ειχα αφησει πανω στο μπλουζακι που σιδερωνα...:mad: !!!
οταν επεστρεψα εβγαιναν καπνοι και μυριζε καμενο!!! καταφερα να καταστρεψω και το μπλουζακι μου και το υφασμα της σιδερωστρας που εκανε τρυπα!!! το δε σιδερο? εχει κολλημενα καρβουνα πανω!!!
ωραια:up: :up: μπραβο μου!!!
ξερει κανεις πως βγαινουν τα καμενα απο το σιδερο???:mad:

:blink: :blink: τι έγινε βρε κορίτσια; τώρα τελευταία όλο για φωτιές διαβάζω... :blink: :hmm:
mimikaki, στο σουπερμάρκετ υπάρχει ένα ειδικό προϊόν για να καθαρίζεις την πλάκα του σίδερου, δε θυμάμαι πώς το λένε, νομίζω ότι είναι σε ένα μικρό σωληνάκι, σαν αλοιφή.

Καλημερα σας!
Ξεχασα να σας πω οτι το ψαρι ειχε και την τροφη του μαζι!:blink:

Να το!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μήπωςτο ακούμπησε κάποιος αφηρημένος και ξέχασε που!
Καλησπέρα πήγε 7 για να βρω κι εγώ θέση στον υπολογστή,οι μεγάλοι έφυγαν και ο μικρός κάνει μπάνιο για να φύγει και αυτός,θα πάει σε ένα φίλο του να χαζέψουν με τις ώρες μπροστά σε ένα υπολογιστή,δεν θέλει να τους πάω σινεμά.:(
Πάλι μοναχούλα θα μείνω απόψε αγκαλίατον Όμορφο και τηλεόραση.Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Καλησπέρα παιδια!!!
Θέλω τα φωτα σας προκειμενου να βρω κι εγω την υγειά μου....
Χτες πηραμε laptop κι εμεις. Μεχρι εκει καλα. Τωρα δημιουργουνται τα εξης ερωτηματα στην ασχετη.....
Συνδεση adsl εχουμε στο φροντιστηριο. Στο σπιτι δεν υπάρχει λόγος να ειμαι μονιμα συνδεδεμενη. Μπορω να συνδεθω με καρτα; Σε αυτη τη περιπτωση περα απο τη χρεωση της καρτας πληρωνω και στον ΟΤΕ; Αν ναι τι χρεωση εχει περιπου;;;; Με τον τροπο αυτό θα φαινεται κατειλημμενο το σπίτι όσο ειμαι στο ιντερνετ;
Υπάρχει πολύ φτηνη συνδεση που με συμφερει να κανω; (στο φροντιστηριο εχω απεριοριστο download, στο σπίτι δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο....). Και όταν ειμαι εκτός σπιτιου (πχ σε ξενοδοχειο) και το ξενοδοχειο εχει στα δωματια hot spots με τη καρτα ή αν εχω συνδεση μπορω να συνδεθω;;;;
Δωστε καμια συμβουλη μπας και τα καταφερω για το Σ/Κ......

:blink: :blink: τι έγινε βρε κορίτσια; τώρα τελευταία όλο για φωτιές διαβάζω... :blink: :hmm:
mimikaki, στο σουπερμάρκετ υπάρχει ένα ειδικό προϊόν για να καθαρίζεις την πλάκα του σίδερου, δε θυμάμαι πώς το λένε, νομίζω ότι είναι σε ένα μικρό σωληνάκι, σαν αλοιφή.

ευχαριστω! πηγα και το πηρα!:up:

Σημερα ηταν τελεια μερα(αν και ημουν κλεισμενη σε ενα δωματιο με δυο συμφοιτητριες μου για μια εργασια:mad: )!

Γεννησε και η γατα δυο μωρακια, τα τακτοποιησα και ειναι πανεμορφα!Ειναι τοοοοσο μικρουλια!Να δω οταν θα μεγαλωσουν τι θα γινουν!:hmm:

Σημερα ηταν τελεια μερα(αν και ημουν κλεισμενη σε ενα δωματιο με δυο συμφοιτητριες μου για μια εργασια:mad: )!

Γεννησε και η γατα δυο μωρακια, τα τακτοποιησα και ειναι πανεμορφα!Ειναι τοοοοσο μικρουλια!Να δω οταν θα μεγαλωσουν τι θα γινουν!:hmm:

Ελενιτσα να τα χαιρεσαι!!!! παλι καλα ειναι 2 δεν λες?? εγω τα τρια στη μαμα μου βρηκα να τα δωσω... μενουν αλλα 3.. πρεπει να τα βγαλω μια φωτο να τα βαλω εδω....

Καλησπέρα παιδια!!!
Θέλω τα φωτα σας προκειμενου να βρω κι εγω την υγειά μου....
Χτες πηραμε laptop κι εμεις. Μεχρι εκει καλα. Τωρα δημιουργουνται τα εξης ερωτηματα στην ασχετη.....
Συνδεση adsl εχουμε στο φροντιστηριο. Στο σπιτι δεν υπάρχει λόγος να ειμαι μονιμα συνδεδεμενη. Μπορω να συνδεθω με καρτα; Σε αυτη τη περιπτωση περα απο τη χρεωση της καρτας πληρωνω και στον ΟΤΕ; Αν ναι τι χρεωση εχει περιπου;;;; Με τον τροπο αυτό θα φαινεται κατειλημμενο το σπίτι όσο ειμαι στο ιντερνετ;
Υπάρχει πολύ φτηνη συνδεση που με συμφερει να κανω; (στο φροντιστηριο εχω απεριοριστο download, στο σπίτι δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο....). Και όταν ειμαι εκτός σπιτιου (πχ σε ξενοδοχειο) και το ξενοδοχειο εχει στα δωματια hot spots με τη καρτα ή αν εχω συνδεση μπορω να συνδεθω;;;;
Δωστε καμια συμβουλη μπας και τα καταφερω για το Σ/Κ......
Χριστίνα νομίζω καλύτερα να βάλεις ένα απλό πακέτο adsl στο σπίτι. Με κάρτα (Pstn) θα σου τσακίζονται τα νεύρα από την καθυστέρηση και εφόσον δεν σε νοιάζει να κατεβάζεις μια μικρή adsl 512 πχ νομίζω είναι αρκετή.
Με την κάρτα πληρώνεις και την κάρτα και το ότι συνδέεσαι στο ιντερνετ στον ΟΤΕ, νομίζω σαν αστικό τηλέφωνο. Αλλά δεν είμαι και σίγουρη καθώς ποτέ δεν χρησιμοποιησα κάρτα. Και ναι, το τηλέφωνο θα είναι κατειλημένο όση ώρα θα είσαι στο ιντερνετ.
Τώρα αυτό με τα ξενοδοχεία και τα hot spots δεν το γνωρίζω αλλά με σύνδεση μπορείς να μπαίνεις μόνο από το τηλέφωνο που έχει τη σύνδεση....

εγω με 200 ευρω το χρονο εχω πολυ καλη γραμμη στο σπιτι

Πωπω, τώρα που ερχόμουν στο ίντερνετ καφέ, (5 το πρωί:whistle: :D ) είδα στο δρόμο λίγο έξω από το σπίτι μου(κάτω από το μπαλκόνι μου στην ουσία), ένα τεράστιο αρουραίο:blink: ! Είχε πάει στο σκαλοπάτι της εισόδου ενός σπιτιού και μύριζε τον χώρο. Ήταν αρσενικός απ'ότι είδα, το κατάλαβα από το φούσκωμα που είχε πίσω(είχα χαμστεράκια και ξέρω). Δεν είχα δει ποτέ μου από τόσο κοντά αρουραίο:blink: . Καθώς περπατούσα αυτός ήταν πλάτη και δε με είδε, αλλά ήμουν αρκετά κοντά του. Δεν φοβήθηκε όμως. Καλά ούτε εγώ. Μόνο έκπληκτη έμεινα. Έβγαλα γρήγορα το κινητό να τον βγάλω φωτό ή βιντεο(είμαι τρελή το ξέρω:redface: ...) αλλά εκείνη την ώρα περνούσε ένα λεωφορείο και τρόμαξε και πέρασε τον δρόμο μπροστά ακριβώς από το λεωφορείο. Νόμιζα ότι θα τον πατήσει αλλά την γλίτωσε! Μετά πήγε κάτω από ένα αμάξι, γυρόφερνε από κάτω, πήγα και'γω απέναντι μήπως και καταφέρω να τον βγάλω καμιά φωτό, αλλά μετά από λίγο εξαφανίστηκε:blink: . Δεν είδα κάποιο φρεάτιο από κάτω από το αμάξι. Μάλλον, υπέθεσα, θα μπήκε μέσα στ'αμάξι από κάτω. Μπορεί εκεί να είναι και η φωλιά του ποιός ξέρει:confused: ; Το αμάξι είναι ψιλοεγκαταλειλειμένο. Δηλαδή το έχει ένας παππούς αλλά δεν τον έχω δει ποτέ να το οδηγεί. Μόνο να το πλένει.
Μία απορία έχω. Καλά που είναι οι γατούλες να τον κυνηγήσουν:hmm: :confused: ; Η αλήθεια είναι ότι στην περιοχή μου, στο τετράγωνό μου μάλλον, καλύτερα να πω, δεν υπάρχουν πολλές γάτες. Σχεδόν καμμία. Μήπως όμως οι γάτες δεν τρώνε τους αρουραίους γιατί είναι πολύ μεγάλοι; Αυτός είχε το μέγεθος ενός γατιού ενός μηνός.

:) :) :) Καλημέρα και κάπου αλλού θυμάμαι το είχα γράψει ότι και εδώ τα ποντίκιά τόσο μεγάλα είναι ο Πριγκιπάς μπροστά τους είναι τίποτα.Όχι εδώ που είμαστε γεμάτοι από γάτες δεν τα κυνηγούν,χαζές είναι αφού τους πάμε εμείς φαγάκι:lol: :lol: :lol: :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back