Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:) :) :) Καλή σας μέρα.Ευτυχώς που την κοπανήσαν οι μάγκες για μπάνιο να κάτσω κι εγώ λίγο να σας δω.Μου λείψατε πολύ,τα μηνύματά σας πάρα πολλά.Φιλιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα :up:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα...
Τελικα δεν το γλυτωνω το ταισμα με το μπιμπερο, ηδη αγορασα ειδικο γαλα και μπιμπερο για τα γατακια...
Η μια που εκανε τα δυο, δεν εχει σχεδον καθολου γαλα και η αραπινα τωρα με την ζεστη δεν καθετε να τα θυλασει και κλαινε!!!:(

Ποποι σε ζηλευω!!!!
Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο....:up:
Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!!

Καλημέρα σε όλους!
Σαρδελίτσα ήρθε η στιγμή να νιώσεις μάνα!!:P Σοβαρά τώρα σου εύχομαι ΄καλή τύχη με τα μωρούλια!

ποπο δυο μερες πηγα πατρα και να δω ποτε θα προλαβω να διαβασω ολες τις εξελιξεις!η λιλα μου ηταν πατρα με το μπαμπα της και με το που με ειδε εκανε σαν παλαβο:) 3 μερες μακρυα και εμενα μου ελειψε.με το που με μπηκα σπιτι και την πηρα αγκαλια κουρνιαξε στο λαιμο μου και με καταεγλυψε ενω μου χαιδευε τα μαλλια με τα πατουσακια της:inlove: με εκανε χωμα με τοσες αγαπες.που να της χαλασω χατηρι μετα

Ουφ, επιτελους τα ταισα!
Τα μωρα της αχιλερυ δεν φαγανε καθολου, της αραπινας και της πιθικινας κανονικα.
Βεβαια, αυτη που ηπιε το περισσοτερο γαλα, ηταν η αραπινα!!!:blink:
Μολις με ειδε με το μπιμπερο, ετρεξε να την ταισω πρωτη πρωτη!:blink: :blink: :blink:
Ειχε πολυ πλακα, ολοκληρα γαιδουρα να πινει απο το μπιμπερο.
Την θυλη την εκανε 100 κοματια με τα δοντια της, αλλα δεν πειραζει!
Την επομενη φορα θα την βγαλω και φωτογραφια!:lol:

καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!!:P
Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!!:( θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως:/:

Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!!:lol: :lol: :lol:

Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού...
Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( :whistle:) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός...

Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!!:blink: Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: :lol: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα:rolleyes: και αρχίζουμε την κάρτα...:mad: :cry:

Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!!:cool:

Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε.
Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα.;)

Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού...:happy: Άκου 260 ευρώ το κινητό...:blink: Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ:lol: :lol: :lol: Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος;)

Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια!

Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!!

Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου???:P

Ποπι σε ζηλευω!!!!
Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο....:up:
Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote]

Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη.:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! :cool: Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα;:blink: Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω;

αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια

τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!!:) :) :up:

ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα

Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης.:)
Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου.

Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις.
Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα.
Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι.

Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις.
Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα.
Τι κόλπο είναι αυτό;

Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή.
Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back