popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:02 Η popi έγραψε: #4.261 12-05-07 09:02 Καλή σας μέρα.Ευτυχώς που την κοπανήσαν οι μάγκες για μπάνιο να κάτσω κι εγώ λίγο να σας δω.Μου λείψατε πολύ,τα μηνύματά σας πάρα πολλά.Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #4.262 12-05-07 09:34 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:04 Η sardela έγραψε: #4.263 12-05-07 12:04 Καλημερα... Τελικα δεν το γλυτωνω το ταισμα με το μπιμπερο, ηδη αγορασα ειδικο γαλα και μπιμπερο για τα γατακια... Η μια που εκανε τα δυο, δεν εχει σχεδον καθολου γαλα και η αραπινα τωρα με την ζεστη δεν καθετε να τα θυλασει και κλαινε!!! Ποποι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:18 Η Κατερίνα έγραψε: #4.264 12-05-07 12:18 Καλημέρα σε όλους! Σαρδελίτσα ήρθε η στιγμή να νιώσεις μάνα!! Σοβαρά τώρα σου εύχομαι ΄καλή τύχη με τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η nefeli έγραψε: #4.265 12-05-07 12:28 ποπο δυο μερες πηγα πατρα και να δω ποτε θα προλαβω να διαβασω ολες τις εξελιξεις!η λιλα μου ηταν πατρα με το μπαμπα της και με το που με ειδε εκανε σαν παλαβο 3 μερες μακρυα και εμενα μου ελειψε.με το που με μπηκα σπιτι και την πηρα αγκαλια κουρνιαξε στο λαιμο μου και με καταεγλυψε ενω μου χαιδευε τα μαλλια με τα πατουσακια της με εκανε χωμα με τοσες αγαπες.που να της χαλασω χατηρι μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η sardela έγραψε: #4.266 12-05-07 13:14 Ουφ, επιτελους τα ταισα! Τα μωρα της αχιλερυ δεν φαγανε καθολου, της αραπινας και της πιθικινας κανονικα. Βεβαια, αυτη που ηπιε το περισσοτερο γαλα, ηταν η αραπινα!!! Μολις με ειδε με το μπιμπερο, ετρεξε να την ταισω πρωτη πρωτη! Ειχε πολυ πλακα, ολοκληρα γαιδουρα να πινει απο το μπιμπερο. Την θυλη την εκανε 100 κοματια με τα δοντια της, αλλα δεν πειραζει! Την επομενη φορα θα την βγαλω και φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η mimikaki έγραψε: #4.267 12-05-07 13:22 καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!! Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!! θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:16 Η Νιαου! έγραψε: #4.268 12-05-07 15:16 Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή σας μέρα.Ευτυχώς που την κοπανήσαν οι μάγκες για μπάνιο να κάτσω κι εγώ λίγο να σας δω.Μου λείψατε πολύ,τα μηνύματά σας πάρα πολλά.Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #4.262 12-05-07 09:34 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:04 Η sardela έγραψε: #4.263 12-05-07 12:04 Καλημερα... Τελικα δεν το γλυτωνω το ταισμα με το μπιμπερο, ηδη αγορασα ειδικο γαλα και μπιμπερο για τα γατακια... Η μια που εκανε τα δυο, δεν εχει σχεδον καθολου γαλα και η αραπινα τωρα με την ζεστη δεν καθετε να τα θυλασει και κλαινε!!! Ποποι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:18 Η Κατερίνα έγραψε: #4.264 12-05-07 12:18 Καλημέρα σε όλους! Σαρδελίτσα ήρθε η στιγμή να νιώσεις μάνα!! Σοβαρά τώρα σου εύχομαι ΄καλή τύχη με τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η nefeli έγραψε: #4.265 12-05-07 12:28 ποπο δυο μερες πηγα πατρα και να δω ποτε θα προλαβω να διαβασω ολες τις εξελιξεις!η λιλα μου ηταν πατρα με το μπαμπα της και με το που με ειδε εκανε σαν παλαβο 3 μερες μακρυα και εμενα μου ελειψε.με το που με μπηκα σπιτι και την πηρα αγκαλια κουρνιαξε στο λαιμο μου και με καταεγλυψε ενω μου χαιδευε τα μαλλια με τα πατουσακια της με εκανε χωμα με τοσες αγαπες.που να της χαλασω χατηρι μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η sardela έγραψε: #4.266 12-05-07 13:14 Ουφ, επιτελους τα ταισα! Τα μωρα της αχιλερυ δεν φαγανε καθολου, της αραπινας και της πιθικινας κανονικα. Βεβαια, αυτη που ηπιε το περισσοτερο γαλα, ηταν η αραπινα!!! Μολις με ειδε με το μπιμπερο, ετρεξε να την ταισω πρωτη πρωτη! Ειχε πολυ πλακα, ολοκληρα γαιδουρα να πινει απο το μπιμπερο. Την θυλη την εκανε 100 κοματια με τα δοντια της, αλλα δεν πειραζει! Την επομενη φορα θα την βγαλω και φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η mimikaki έγραψε: #4.267 12-05-07 13:22 καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!! Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!! θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:16 Η Νιαου! έγραψε: #4.268 12-05-07 15:16 Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:04 Η sardela έγραψε: #4.263 12-05-07 12:04 Καλημερα... Τελικα δεν το γλυτωνω το ταισμα με το μπιμπερο, ηδη αγορασα ειδικο γαλα και μπιμπερο για τα γατακια... Η μια που εκανε τα δυο, δεν εχει σχεδον καθολου γαλα και η αραπινα τωρα με την ζεστη δεν καθετε να τα θυλασει και κλαινε!!! Ποποι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:18 Η Κατερίνα έγραψε: #4.264 12-05-07 12:18 Καλημέρα σε όλους! Σαρδελίτσα ήρθε η στιγμή να νιώσεις μάνα!! Σοβαρά τώρα σου εύχομαι ΄καλή τύχη με τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η nefeli έγραψε: #4.265 12-05-07 12:28 ποπο δυο μερες πηγα πατρα και να δω ποτε θα προλαβω να διαβασω ολες τις εξελιξεις!η λιλα μου ηταν πατρα με το μπαμπα της και με το που με ειδε εκανε σαν παλαβο 3 μερες μακρυα και εμενα μου ελειψε.με το που με μπηκα σπιτι και την πηρα αγκαλια κουρνιαξε στο λαιμο μου και με καταεγλυψε ενω μου χαιδευε τα μαλλια με τα πατουσακια της με εκανε χωμα με τοσες αγαπες.που να της χαλασω χατηρι μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η sardela έγραψε: #4.266 12-05-07 13:14 Ουφ, επιτελους τα ταισα! Τα μωρα της αχιλερυ δεν φαγανε καθολου, της αραπινας και της πιθικινας κανονικα. Βεβαια, αυτη που ηπιε το περισσοτερο γαλα, ηταν η αραπινα!!! Μολις με ειδε με το μπιμπερο, ετρεξε να την ταισω πρωτη πρωτη! Ειχε πολυ πλακα, ολοκληρα γαιδουρα να πινει απο το μπιμπερο. Την θυλη την εκανε 100 κοματια με τα δοντια της, αλλα δεν πειραζει! Την επομενη φορα θα την βγαλω και φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η mimikaki έγραψε: #4.267 12-05-07 13:22 καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!! Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!! θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:16 Η Νιαου! έγραψε: #4.268 12-05-07 15:16 Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα... Τελικα δεν το γλυτωνω το ταισμα με το μπιμπερο, ηδη αγορασα ειδικο γαλα και μπιμπερο για τα γατακια... Η μια που εκανε τα δυο, δεν εχει σχεδον καθολου γαλα και η αραπινα τωρα με την ζεστη δεν καθετε να τα θυλασει και κλαινε!!! Ποποι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:18 Η Κατερίνα έγραψε: #4.264 12-05-07 12:18 Καλημέρα σε όλους! Σαρδελίτσα ήρθε η στιγμή να νιώσεις μάνα!! Σοβαρά τώρα σου εύχομαι ΄καλή τύχη με τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η nefeli έγραψε: #4.265 12-05-07 12:28 ποπο δυο μερες πηγα πατρα και να δω ποτε θα προλαβω να διαβασω ολες τις εξελιξεις!η λιλα μου ηταν πατρα με το μπαμπα της και με το που με ειδε εκανε σαν παλαβο 3 μερες μακρυα και εμενα μου ελειψε.με το που με μπηκα σπιτι και την πηρα αγκαλια κουρνιαξε στο λαιμο μου και με καταεγλυψε ενω μου χαιδευε τα μαλλια με τα πατουσακια της με εκανε χωμα με τοσες αγαπες.που να της χαλασω χατηρι μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η sardela έγραψε: #4.266 12-05-07 13:14 Ουφ, επιτελους τα ταισα! Τα μωρα της αχιλερυ δεν φαγανε καθολου, της αραπινας και της πιθικινας κανονικα. Βεβαια, αυτη που ηπιε το περισσοτερο γαλα, ηταν η αραπινα!!! Μολις με ειδε με το μπιμπερο, ετρεξε να την ταισω πρωτη πρωτη! Ειχε πολυ πλακα, ολοκληρα γαιδουρα να πινει απο το μπιμπερο. Την θυλη την εκανε 100 κοματια με τα δοντια της, αλλα δεν πειραζει! Την επομενη φορα θα την βγαλω και φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η mimikaki έγραψε: #4.267 12-05-07 13:22 καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!! Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!! θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:16 Η Νιαου! έγραψε: #4.268 12-05-07 15:16 Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Σαρδελίτσα ήρθε η στιγμή να νιώσεις μάνα!! Σοβαρά τώρα σου εύχομαι ΄καλή τύχη με τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η nefeli έγραψε: #4.265 12-05-07 12:28 ποπο δυο μερες πηγα πατρα και να δω ποτε θα προλαβω να διαβασω ολες τις εξελιξεις!η λιλα μου ηταν πατρα με το μπαμπα της και με το που με ειδε εκανε σαν παλαβο 3 μερες μακρυα και εμενα μου ελειψε.με το που με μπηκα σπιτι και την πηρα αγκαλια κουρνιαξε στο λαιμο μου και με καταεγλυψε ενω μου χαιδευε τα μαλλια με τα πατουσακια της με εκανε χωμα με τοσες αγαπες.που να της χαλασω χατηρι μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η sardela έγραψε: #4.266 12-05-07 13:14 Ουφ, επιτελους τα ταισα! Τα μωρα της αχιλερυ δεν φαγανε καθολου, της αραπινας και της πιθικινας κανονικα. Βεβαια, αυτη που ηπιε το περισσοτερο γαλα, ηταν η αραπινα!!! Μολις με ειδε με το μπιμπερο, ετρεξε να την ταισω πρωτη πρωτη! Ειχε πολυ πλακα, ολοκληρα γαιδουρα να πινει απο το μπιμπερο. Την θυλη την εκανε 100 κοματια με τα δοντια της, αλλα δεν πειραζει! Την επομενη φορα θα την βγαλω και φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η mimikaki έγραψε: #4.267 12-05-07 13:22 καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!! Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!! θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:16 Η Νιαου! έγραψε: #4.268 12-05-07 15:16 Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποπο δυο μερες πηγα πατρα και να δω ποτε θα προλαβω να διαβασω ολες τις εξελιξεις!η λιλα μου ηταν πατρα με το μπαμπα της και με το που με ειδε εκανε σαν παλαβο 3 μερες μακρυα και εμενα μου ελειψε.με το που με μπηκα σπιτι και την πηρα αγκαλια κουρνιαξε στο λαιμο μου και με καταεγλυψε ενω μου χαιδευε τα μαλλια με τα πατουσακια της με εκανε χωμα με τοσες αγαπες.που να της χαλασω χατηρι μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η sardela έγραψε: #4.266 12-05-07 13:14 Ουφ, επιτελους τα ταισα! Τα μωρα της αχιλερυ δεν φαγανε καθολου, της αραπινας και της πιθικινας κανονικα. Βεβαια, αυτη που ηπιε το περισσοτερο γαλα, ηταν η αραπινα!!! Μολις με ειδε με το μπιμπερο, ετρεξε να την ταισω πρωτη πρωτη! Ειχε πολυ πλακα, ολοκληρα γαιδουρα να πινει απο το μπιμπερο. Την θυλη την εκανε 100 κοματια με τα δοντια της, αλλα δεν πειραζει! Την επομενη φορα θα την βγαλω και φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η mimikaki έγραψε: #4.267 12-05-07 13:22 καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!! Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!! θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:16 Η Νιαου! έγραψε: #4.268 12-05-07 15:16 Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουφ, επιτελους τα ταισα! Τα μωρα της αχιλερυ δεν φαγανε καθολου, της αραπινας και της πιθικινας κανονικα. Βεβαια, αυτη που ηπιε το περισσοτερο γαλα, ηταν η αραπινα!!! Μολις με ειδε με το μπιμπερο, ετρεξε να την ταισω πρωτη πρωτη! Ειχε πολυ πλακα, ολοκληρα γαιδουρα να πινει απο το μπιμπερο. Την θυλη την εκανε 100 κοματια με τα δοντια της, αλλα δεν πειραζει! Την επομενη φορα θα την βγαλω και φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η mimikaki έγραψε: #4.267 12-05-07 13:22 καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!! Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!! θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:16 Η Νιαου! έγραψε: #4.268 12-05-07 15:16 Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα!!! επιτέλους έμαθα που είναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο μου και έχω αρχίσει να βάζω!!! προοδεύουμε!! χιχι, είναι κούραση πάντως ένα έξτρα κουμπί!!! Το πρωί συνάντησα μια γειτόνισσα και πήγαινε για μπάνιο!! θέλω και εγώ!!! έχω τις άπειρς δουλειές όμως Ελενίτσα η αραπίνα μπερδεύτικε και νομίζει οτι είναι και αυτή μωρό με τόσα γύρο της!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:16 Η Νιαου! έγραψε: #4.268 12-05-07 15:16 Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά ήρθε ο λογαριασμός του κινητού... Τον τελευταίο καιρό μιλάω με..κάποιον( ) και μιλάμε περίπου 1 ώρα την ημέρα στο κινητό(σχεδόν πάντα εγώ τηλεφωνώ ή κάνει αυτός αναπάντητη...) και σήμερα που ήλθε ο λογαριασμός... Εγώ δεν το ξερα αλλά πάω να στείλω ένα μήνυμα και μου λέει: Αδύνατη η αποστολή. Πάω να πάρω τηλ. και μου λέει Κλήση απέτυχε!! Ε λέω κι εγώ..θα έχω κάνει κατάχρηση και δε με παίρνει άλλο.. -σύνδεση έχω.. Παίρνω τηλ. τη μαμά από το σταθερό κ τη ρωτάω μήπως ξέρεις τί έχει το κινητό μου; Και μου λέει ναι! Ήρθε ο λογαριασμός! Ωχ λεω γω...260 Ε!!!!!!!!! Στην αρχή πήγα να κάνω έτσι: :cry: αλλά δε μ' έπαιρνε και έκανα έστι τελικά...: μπάς και πνίξω τον πόνο μου.. Γιατί είναι κ το άλλο! Η σύνδεση κόβεται-λογικό θα έλεγα και αρχίζουμε την κάρτα... :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η sardela έγραψε: #4.269 12-05-07 15:25 Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Νιαου, λογικο ειναι!!!! Παντως για καρτα υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα, οπως το call600 της cosmocarta, που μιλας 600 λεπτα με αριθμο comοcarta, μονο με 5Ε. Εγω με τον φιλο μου αυτο χρησιμοποιουμε, και μιλαμε τουλαχιστον 2 ωρες καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 15:32 Η aspasiapef: #4.270 12-05-07 15:32 Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου βρε Φένια!Υπερβολική και large σε όλα σε βρίσκω. Στις αντιδράσεις σου με ανθρώπους και γατιά, ακόμα και στη χρήση του κινητού... Άκου 260 ευρώ το κινητό... Λογικό να στο κόψουν οι γονείς σου, το παράκανες λίγο. Πάντως και ο φίλος σου δεν είναι εντάξει. Γιατί κάνει αναπάντητες? Να σε παίρνει αυτός. Κάτι πρέπει να κάνουν και τ'αγοράκια για εμάς. Ο Κώστας όταν τα είχαμε στην αρχή και έμενε Γερμανία, τον πρώτο μήνα που μιλάγαμε γύρω στις 5-6 ώρες (!!!!) την ημέρα είχε πληρώσει λογαριαμό 4000 μάρκα δηλαδή 2000 ευρώ Μετά το ελατώσαμε λίγο και καταλήξαμε ότι σημφέρει καλύτερα να ταξιδεύουμε μια φορά το μήνα πότε ο ένας πότε ο άλλος Χριστινάκι καλό ταξίδι και καλά ψώνια! Παιδιά τι φούρνος είναι αυτός? Απίστευτη ζέστη!!! Νωρίς ήρθε το καλοκαίρι φέτος. Φανταστείτε τι θα γίνεται Ιούλιο - Αύγουστο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #4.271 12-05-07 20:19 Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φενια συμφωνώ με άσπα, ας πάρει και αυτός κανένα τηλέφωνο!! εσύ τι είσαι δηλαδή?? μήπως είναι εφοπλιστής ο μπαμπάς σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:27 Η popi έγραψε: #4.272 12-05-07 20:27 Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποπι σε ζηλευω!!!! Θελω και εγω να παω στο νηπιαγωγειο.... Ηδη εχω παει για κατι εργασιες και μ'αρεσε πολυ!!!![/quote] Ελενίτσα στα μωρά ή μαιευτήριο δεν έχεις πάει;Εκεί θα πάθεις την πλάκα σου!αχ ψυχούλες μικρούλι να΄ναι και ότι να'ναι.Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η Νιαου! έγραψε: #4.273 12-05-07 21:15 Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκείνος μου στέλνει 100 μηνύματα τη μέρα, εγώ του κάνω 100 κλήσεις! Ο ένας πληρώνει τα ******* του στα μηνύματα, ο άλλος στις κλήσεις! Ελένη τί είναι αυτή η κ'αρτα; Τέλεια! Που μπορώ να τη βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:29 Η ladycat έγραψε: #4.274 12-05-07 22:29 αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ μου εκανε δωρο σιδεροτυπο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ο κυριακος μου μου εφτιαξε 2 σιδερο τυπα να τα βαλω στα μακο μου τα μπλουζακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:43 Η mimikaki έγραψε: #4.275 12-05-07 22:43 τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι γλυκο εκ μερους του φροσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #4.276 12-05-07 23:08 ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ο γλυκος μου ειπε να σας τα δειξω να τα φτιαξετε κ εσεις οποτε να μην χανομαστε στις συναντησης με αλλο ονομα φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 00:06 Η purina έγραψε: #4.277 13-05-07 00:06 Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω στη νιαου θα προτινα της vodafone cu που εχει τα 100 κλησεις των 5 λεπτων με 5 ευρο.Καθως επισης και με 5 ευρο 100 μηνιματα προς ολα τα κινητα ανεξαρτητου σινδεσης. Εγω εδωσα στο φιλο μου μια cu και απο τοτε μιλαμε πιο πολι με τησ 100 κλησεις των 5 λεπτων η καθε μια και ποτε ο ενας ποτε ο αλλος σε καμια περιπτωση δε φτανουμε τετοιο λογαριασμο ασε που ελατωσα και τις καρτες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:52 Η sardela έγραψε: #4.278 13-05-07 02:52 Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Καλο ειναι και αυτο που ειπε η purina, αλλα πρεπει να εχεις το νου σου καθε 5 λεπτα να το κλεινεις, αλλιως χρεωνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:58 Ο Thanasis46: #4.279 13-05-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αγοραζεις δυο καρτες κοσμοκαρτα απο το περιπτερο(δυο αριθμους δηλαδη) και τους ενεργοποιεις. Αν το κανεις αυτο στειλε μου πμ να σου πω τα υπολοιπα. Click για ανάπτυξη... Τι κόλπο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.280 13-05-07 09:47 Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Δεν είναι κόλπο Θανάση μάλλον θα έχει κάποια προσφορά η cosmote και αν έχουν και οι δύο κάρτα cosmote θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Ladycat πολύ γλυκιά χειρονομία και πολύ καλή ιδέα για τις συναντήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.