aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:06 Η aspasiapef: #4.321 14-05-07 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπράβο mimikaki, και του χρόνου! Να ρωτήσω κάτι; Επειδή έβγαλα κι εγώ πολλά ρούχα για δώσιμο, εσείς πού τα δίνετε; Υπήρχαν πριν από λίγα χρόνια κάποιοι ειδικοί κάδοι μιας ΜΚΟ που λεγόταν Humana, αλλά δε θυμάμαι να τους έχω δει πουθενά πρόσφατα... Click για ανάπτυξη... Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Είπαμε να πηγαίνουν στους φτωχούς, όχι στο σόι του παπά, του νεοκόρου, ή της καντιλανάφτισας... Ένας κάδος που υπάρχει κοντά στο παλιό μου σχολείο στη Ν.Σμύρνη χρησιμοποιείται ευρέως ως σκουπιδοντενεκές ( ) οπότε δεν έχω ρίξει ποτέ εκεί. Τελευταία τα δίνουμε στην κυρία που μας καθαρίζει, η οποία έχει ένα κοριτσάκι στην εφηβεία (15-16 χρονών) που είναι ψιλόλιγνο και του κάνουν τα ρούχα μου. Δυστυχώς όχι και τα παπούτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Thanasis46: #4.322 14-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #4.323 14-05-07 16:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Aλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:13 Ο Thanasis46: #4.324 14-05-07 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Ααα τεταρτο τινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #4.325 14-05-07 16:16 κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η Κατερίνα έγραψε: #4.326 14-05-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Click για ανάπτυξη... Κοντά στο πατρικό μου στο Ηράκλειο υπάρχει ακόμα κάδος. Μέχρι το φθινόπωρο (που έριξα εκεί τα χειμωνιάτικα) δεν τον είχαν κάνει ακόμα κάδο σκουπιδιών. Θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα πάω στους γονείς μου και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:17 Η aretha έγραψε: #4.327 14-05-07 16:17 Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:18 Η aspasiapef: #4.328 14-05-07 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπράβο mimikaki, και του χρόνου! Να ρωτήσω κάτι; Επειδή έβγαλα κι εγώ πολλά ρούχα για δώσιμο, εσείς πού τα δίνετε; Υπήρχαν πριν από λίγα χρόνια κάποιοι ειδικοί κάδοι μιας ΜΚΟ που λεγόταν Humana, αλλά δε θυμάμαι να τους έχω δει πουθενά πρόσφατα... Click για ανάπτυξη... Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Είπαμε να πηγαίνουν στους φτωχούς, όχι στο σόι του παπά, του νεοκόρου, ή της καντιλανάφτισας... Ένας κάδος που υπάρχει κοντά στο παλιό μου σχολείο στη Ν.Σμύρνη χρησιμοποιείται ευρέως ως σκουπιδοντενεκές ( ) οπότε δεν έχω ρίξει ποτέ εκεί. Τελευταία τα δίνουμε στην κυρία που μας καθαρίζει, η οποία έχει ένα κοριτσάκι στην εφηβεία (15-16 χρονών) που είναι ψιλόλιγνο και του κάνουν τα ρούχα μου. Δυστυχώς όχι και τα παπούτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Thanasis46: #4.322 14-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #4.323 14-05-07 16:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Aλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:13 Ο Thanasis46: #4.324 14-05-07 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Ααα τεταρτο τινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #4.325 14-05-07 16:16 κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η Κατερίνα έγραψε: #4.326 14-05-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Click για ανάπτυξη... Κοντά στο πατρικό μου στο Ηράκλειο υπάρχει ακόμα κάδος. Μέχρι το φθινόπωρο (που έριξα εκεί τα χειμωνιάτικα) δεν τον είχαν κάνει ακόμα κάδο σκουπιδιών. Θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα πάω στους γονείς μου και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:17 Η aretha έγραψε: #4.327 14-05-07 16:17 Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:18 Η aspasiapef: #4.328 14-05-07 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #4.323 14-05-07 16:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Aλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:13 Ο Thanasis46: #4.324 14-05-07 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Ααα τεταρτο τινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #4.325 14-05-07 16:16 κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η Κατερίνα έγραψε: #4.326 14-05-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Click για ανάπτυξη... Κοντά στο πατρικό μου στο Ηράκλειο υπάρχει ακόμα κάδος. Μέχρι το φθινόπωρο (που έριξα εκεί τα χειμωνιάτικα) δεν τον είχαν κάνει ακόμα κάδο σκουπιδιών. Θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα πάω στους γονείς μου και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:17 Η aretha έγραψε: #4.327 14-05-07 16:17 Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:18 Η aspasiapef: #4.328 14-05-07 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Aλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:13 Ο Thanasis46: #4.324 14-05-07 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Ααα τεταρτο τινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #4.325 14-05-07 16:16 κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η Κατερίνα έγραψε: #4.326 14-05-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Click για ανάπτυξη... Κοντά στο πατρικό μου στο Ηράκλειο υπάρχει ακόμα κάδος. Μέχρι το φθινόπωρο (που έριξα εκεί τα χειμωνιάτικα) δεν τον είχαν κάνει ακόμα κάδο σκουπιδιών. Θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα πάω στους γονείς μου και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:17 Η aretha έγραψε: #4.327 14-05-07 16:17 Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:18 Η aspasiapef: #4.328 14-05-07 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εμείς τα δίναμε παλιότερα στην εκκλησία, αλλά επειδή είδα πριν 2-3 χρόνια κάποια ρούχα μου να τα φοράει η κόρη του νεοκώρου δεν ξαναέδωσα Click για ανάπτυξη... Ααα τεταρτο τινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #4.325 14-05-07 16:16 κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η Κατερίνα έγραψε: #4.326 14-05-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Click για ανάπτυξη... Κοντά στο πατρικό μου στο Ηράκλειο υπάρχει ακόμα κάδος. Μέχρι το φθινόπωρο (που έριξα εκεί τα χειμωνιάτικα) δεν τον είχαν κάνει ακόμα κάδο σκουπιδιών. Θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα πάω στους γονείς μου και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:17 Η aretha έγραψε: #4.327 14-05-07 16:17 Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:18 Η aspasiapef: #4.328 14-05-07 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:16 Η Κατερίνα έγραψε: #4.326 14-05-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Click για ανάπτυξη... Κοντά στο πατρικό μου στο Ηράκλειο υπάρχει ακόμα κάδος. Μέχρι το φθινόπωρο (που έριξα εκεί τα χειμωνιάτικα) δεν τον είχαν κάνει ακόμα κάδο σκουπιδιών. Θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα πάω στους γονείς μου και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:17 Η aretha έγραψε: #4.327 14-05-07 16:17 Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:18 Η aspasiapef: #4.328 14-05-07 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να 'μαι ειλικρινής έχω χοντρό κόλλημα με τις εκκλησίες, δε θέλω πολλά πολλά (για την ακρίβεια, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα). Θα το ψάξω λίγο μπας και βρω καμιά άκρη με τη humana και τους εξαφανισμένους κάδους της... Click για ανάπτυξη... Κοντά στο πατρικό μου στο Ηράκλειο υπάρχει ακόμα κάδος. Μέχρι το φθινόπωρο (που έριξα εκεί τα χειμωνιάτικα) δεν τον είχαν κάνει ακόμα κάδο σκουπιδιών. Θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα πάω στους γονείς μου και θα σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:17 Η aretha έγραψε: #4.327 14-05-07 16:17 Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:18 Η aspasiapef: #4.328 14-05-07 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:18 Η aspasiapef: #4.328 14-05-07 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους. Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί; Click για ανάπτυξη... Κατά πάσα πιθανότητα το τελεύταίο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το Μοναστηράκι Θανάση, υπάρχουν και οι Αμερικάνικες Αγορές ή τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα. Και σε περιπτώσεις σαν τη δική μου που τα ρούχα μου τα έχω σε άριστη κατάσταση και για καινούργια να τα πουλήσει κάποιος θα τον πιστέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.329 14-05-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ πολύ!! Αν μπορείς, δες αν γράφει επάνω κανένα url ή τηλέφωνο μπας και τους βρω... Αυτά που έχω βρει δε φαίνεται να ισχύουν πια... Click για ανάπτυξη... Βρήκα το site τους, αλλά δεν έχει τίποτα για Ελλάδα... Δες... https://www.humana.org/default.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:23 Η mimikaki έγραψε: #4.330 14-05-07 16:23 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κοιτα και εδώ :https://www.polyteknoi.gr/viewpage.php?page_id=2 και οι πολύτεκνοι έχουν άναγκη... με τόσα παιδια άντε να ψωνίσεις σε όλα ρούχα.... Click για ανάπτυξη... Ε.Ο.Π.Α. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Α.) ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 6 104-31 ΑΘΗΝΑ Τηλ 2105232689 Fax 2105234654 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:26 Η aretha έγραψε: #4.331 14-05-07 16:26 Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή ιδέα κι αυτή... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:29 Η aspasiapef: #4.332 14-05-07 16:29 Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:33 Η chrisidor: #4.333 14-05-07 16:33 Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μαγαζιά που πουλάνε διάφορα πράγματα. Έχω ψωνίσει πολλά αντικείμενα από τέτοια μαγαζιά. Charities λέγονται και το καθένα μαζεύει τα χρήματα για άλλο σκοπό. Υπάρχουν σε κάθε γειτονιά. Μακάρι να υπήρχαν και εδώ! Εμείς πάντως ότι ρούχα, παπούτσια κτλ δεν θέλουμε τα δίνουμε σε φτωχές οικογένεις που γνωρίζουμε. Την εκκλησία για να είμαι ειλικρινής δεν την εμπιστεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:34 Η mimikaki έγραψε: #4.334 14-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο Λονδίνο σε αρκετά σημεία είχα συναντήσει μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, αντικείμενα κλπ. μάλιστα είχα αγοράσει και 2 πολύ ωραία μπλουζάκια, στα οποία έδινες ότι δεν χρειαζόσουν και με τα χρήματα που μάζευαν από την πώλησή τους βοηθούσαν τους άστεγους. Νομίζω ότι η επωνυμία ήταν Notting Hill Housing Trust Γιατί να μη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχουν εκει πολλα και για διαφορους σκοπους , ακομη και για αδεσποτα ζωακια, ειναι τα γνωστα charity shops που εχουν τα παντα σε πολυ φθηνες τιμες και τα χρηματα ειναι ολα για φιλανθρωπικους σκοπους...εγω ψωνιζω αρκετα συχνα οταν παω, βρησκεις ωραια πραγματακια διακοσμητικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:35 Η mimikaki έγραψε: #4.335 14-05-07 16:35 καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:37 Η chrisidor: #4.336 14-05-07 16:37 Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:39 Η aretha έγραψε: #4.337 14-05-07 16:39 Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκεί που έμενα εγώ πάντως στην Αγγλία, τα μεταχειρισμένα της Oxfam (που είναι το μεγαλύτερο τέτοιο charity) ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση... Αλλά πού να γίνουν τέτοια στο Ελλάντα... Εδώ και στους κάδους της humana πετούσαν σκουπίδια, απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #4.338 14-05-07 16:42 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Μιμίκα το ίδιο λέμε! Έχεις δίκιο, σνομπάρουν ειδικά τα ρούχα και τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... πιασε κοκκινο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:49 Η chrisidor: #4.339 14-05-07 16:49 Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πιάνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:51 Η aspasiapef: #4.340 14-05-07 16:51 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καποια στιγμη ειχα σκεφτει να το κανω εδω αλλα οι Ελληνες ψιλο σνομπαρουν τα μεταχειρησμενα.... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι ψιλοσιχαίνωμαι να φορέσω από άλλον, αλλά με την αδελφή μου αλλάζουμε συχνά ρούχα και ειδικά τώρα που έχω παχύνει και φοράμε το ίδιο νούμερο, φορέματα και μπλουζάκια έχω πάρει αρκετά. Στο Λονδίνο όμως αγόρασα δύο ωραιότατα T-shirt, το ένα μάλιστα που ήταν Cowboys & Angels και ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με τον Μέγα Ναπολέωντα ( ) μου το "βούτηξε" ο ανηψιός μου. Γενικά είχε πολλά πραγματάκια που ήθελα να δω, αλλά είχα τον Κώστα και μια φίλη μας που είχαν λυσσάξει να πάνε για φαγητό και δεν με άφησαν. Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.