Ismini
Διάσημο μέλος
Το τέλειο για μένα θα ήταν να δουλεύω όποτε έχω όρεξη, κάτω από καλές συνθήκες και ΗΣΥΧΙΑ. (Δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλά στο γραφείο μου, ότι λέγεται, λέγεται μεγαλοφώνως).
Ασπασία πώς έγινε αυτο με το τακούνι? Μήπως περπατούσες πάνω στις διαβάσεις για τυφλούς??? Μ΄αρέσει που σε ένα μέτρο πεζοδρόμιο έχουν βάλει κι αυτές...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Με τα τακούνια το χειμώνα είχα ένα θεματάκι. Τα περισσότερα πεζοδρόμια είναι "φουσκωμένα" αλλά και όσα είναι καινούργια έχουν τους "οδηγούς" για τους τυφλούς και μονίμως εκεί τα'σπαγα. Τώρα φόραγα πέδιλο με λουράκι ανάμεσα στα δάχτυλα και κόπηκε ακριβώς εκεί. Επειδή κι εμένα είναι τα αγαπημένα μου όπως εσένα Ελενίτσα, θα πεταχτώ αργότερα στο "Τακούνι Star" στην Σκουφά απέναντι από το Zarra να μου πουν αν φτιάχνεται. Με τα βρωμοπεζοδρόμια εδώ έχω γίνει η καλύτερή τους πελάτισσα! Μέχρι και επισκευές δώρο μου έχουν κάνει...Ασπασία πώς έγινε αυτο με το τακούνι? Μήπως περπατούσες πάνω στις διαβάσεις για τυφλούς??? Μ΄αρέσει που σε ένα μέτρο πεζοδρόμιο έχουν βάλει κι αυτές...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επειδή κι εμένα είναι τα αγαπημένα μου όπως εσένα Ελενίτσα, θα πεταχτώ αργότερα στο "Τακούνι Star" στην Σκουφά απέναντι από το Zarra να μου πουν αν φτιάχνεται. Με τα βρωμοπεζοδρόμια εδώ έχω γίνει η καλύτερή τους πελάτισσα! Μέχρι και επισκευές δώρο μου έχουν κάνει...![]()
![]()
![]()
Λες να παω??
Θελω πολυ να τα φτιαξω, αν και ειναι δυσκολο εκει που κοπηκαν!

Ismini
Διάσημο μέλος
Ελένη δύσκολο μου φαίνεται να φτιάχνονται τα παπούτσια σου.
Ελένη δύσκολο μου φαίνεται να φτιάχνονται τα παπούτσια σου.
Μου το εχει πει και ο τσαγκαρης.
Κοιταω απο το μαγαζι που τα πηρα μηπως ξαναφερει, αλλα ακομα τιποτα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θα πάω και θα ρωτήσω. Αν βγαίνει ο δρόμος σου προς τα εκεί πήγαινε και δείξε και τα δικά σου. Ίσως να υπάρχει τρόπος να τα φτιάξουν. Κατάλαβες που είναι? Απέναντι από εκεί που είχαμε συναντηθεί όταν μου έφερες τις πλακετίτσες για τον Χιόνη και τον Ραμσή
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα σε ολους...απο εμενα και την μαιρη..
Μαλλον θα παω τη Δευτερα που εχω μαθημα!!!
Μακαρι να φτιαχνονται....

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα τα πουμε το απογευμα που θα γυρισω.καλα αποτελεσματα χριστινα και ευχομαι να φτιαχτουν τα παπουτσια σας κοριτσια μου εχουν χαλασει αγαπημενα ζευγαρια και εχω κλαψει με μαυρο δακρυ:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα Νερινα
Χριστινα με το καλο τα αποτελεσματα
Ισμηνη αυτο με την δουλεια ηταν πολυ ωραιο Ν αδουλευουμε οποτε γουσταρουμε το ιδανικο
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι οχι μονο αυτο, αλλα να πληρωνόμαστε κιόλας!!!!Ισμηνη αυτο με την δουλεια ηταν πολυ ωραιο Ν αδουλευουμε οποτε γουσταρουμε το ιδανικο

anabou
Διάσημο μέλος
Καλημερα!
Αnabou, δεν εχω δει ακομα τιποτα με ροδακια, αν και μπορεις να παρεις ενα καροτσακι(απο αυτα που πανε στη λαικη)και να βαλεις την γατοφορο πανω. Τη δενεις και με κανα λουρι για σιγουρια!!!![]()
Σαρδέλα φαντάσου το σκηνικό:
Γατοφόρος και λάπτοπ μέσα σε καρότσι της λαϊκής στο αεροδρόμιο
. Είμαι σίγουρη ότι οι γιαπωνέζοι και οι λοιποί τουρίστες θα με βγάζουν φωτογραφίες και θα με τραβάνε βίντεο
. Στο youtube θα κυκλοφορώ μετά! Για να μην περιγράψω τι θα γίνεται όταν θα μπαίνω στο αεροπλάνο... 

Πάντως πλάκα-πλάκα πρέπει να πάω να του πάρω νέα γατοφόρο το έχω καθυστερήσει πάρα πολύ το θέμα και η τωρινή δεν την πολυπαλεύει για άλλο ταξίδι προς Ρόδο.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ακομα με το κασκολ τον εχεις βρε Anabou??!!! Ζεσταίνομαι και που τον βλέπω!

anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Νεφέλη καλά επιτυχία και σε εσένα!

Εγώ τη φιλοσοφία δικαίου τη δίνω τον Ιούλιο (είναι ψιλοβλακεία μάθημα).
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πολύ χάρηκα! Μόνο που θα είναι έτοιμα αύριο και θα στοιχίσουν το μυθικό ποσό των 2,5 ευρώ!!!
Ελένη δεν πάς και τα δικά σου μπας και στα φτιάξουν?

Μόλις γύρισα από τον τσαγκάρη. Τελικά τα πεδιλάκια μου φτιάχνονται!!!Πολύ χάρηκα! Μόνο που θα είναι έτοιμα αύριο και θα στοιχίσουν το μυθικό ποσό των 2,5 ευρώ!!!
![]()
![]()
![]()
Ελένη δεν πάς και τα δικά σου μπας και στα φτιάξουν?![]()
Θα τα παω αυριο που θα κατεβω να παραδωσω μια εργασια στη σχολη....
Μακαρι να μου τα φτιαξουν!!!!

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
........πινω καφεδακι ο οδυσσεας βολταρει και χαζευει τα πουλακια που τρωνε ψωμακι ....μετα εχω ραντεβου με τον γιατρο και αν ολα πανε καλα κατευθειαν τηλεφωνο για κρατηση εισητηριου γιουπι γιουπι
μακιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool