Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Ismini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Θέλω να ερθει η Παρασκευή!!!!:(
Το τέλειο για μένα θα ήταν να δουλεύω όποτε έχω όρεξη, κάτω από καλές συνθήκες και ΗΣΥΧΙΑ. (Δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλά στο γραφείο μου, ότι λέγεται, λέγεται μεγαλοφώνως).
Ασπασία πώς έγινε αυτο με το τακούνι? Μήπως περπατούσες πάνω στις διαβάσεις για τυφλούς??? Μ΄αρέσει που σε ένα μέτρο πεζοδρόμιο έχουν βάλει κι αυτές...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία πώς έγινε αυτο με το τακούνι? Μήπως περπατούσες πάνω στις διαβάσεις για τυφλούς??? Μ΄αρέσει που σε ένα μέτρο πεζοδρόμιο έχουν βάλει κι αυτές...:down:
Με τα τακούνια το χειμώνα είχα ένα θεματάκι. Τα περισσότερα πεζοδρόμια είναι "φουσκωμένα" αλλά και όσα είναι καινούργια έχουν τους "οδηγούς" για τους τυφλούς και μονίμως εκεί τα'σπαγα. Τώρα φόραγα πέδιλο με λουράκι ανάμεσα στα δάχτυλα και κόπηκε ακριβώς εκεί. Επειδή κι εμένα είναι τα αγαπημένα μου όπως εσένα Ελενίτσα, θα πεταχτώ αργότερα στο "Τακούνι Star" στην Σκουφά απέναντι από το Zarra να μου πουν αν φτιάχνεται. Με τα βρωμοπεζοδρόμια εδώ έχω γίνει η καλύτερή τους πελάτισσα! Μέχρι και επισκευές δώρο μου έχουν κάνει...:redface: :happy: :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή κι εμένα είναι τα αγαπημένα μου όπως εσένα Ελενίτσα, θα πεταχτώ αργότερα στο "Τακούνι Star" στην Σκουφά απέναντι από το Zarra να μου πουν αν φτιάχνεται. Με τα βρωμοπεζοδρόμια εδώ έχω γίνει η καλύτερή τους πελάτισσα! Μέχρι και επισκευές δώρο μου έχουν κάνει...:redface: :happy: :)

Λες να παω??
Θελω πολυ να τα φτιαξω, αν και ειναι δυσκολο εκει που κοπηκαν!:(

Να που κοπηκαν....:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :bye:

Εγω πηγαίνω στο αλλο για επισκευές, που είναι πριν το τακουνι star, επί της Σκουφά κι αυτό (ένα μικρό).
Ελένη δύσκολο μου φαίνεται να φτιάχνονται τα παπούτσια σου.

Ελένη δύσκολο μου φαίνεται να φτιάχνονται τα παπούτσια σου.

Μου το εχει πει και ο τσαγκαρης.
Κοιταω απο το μαγαζι που τα πηρα μηπως ξαναφερει, αλλα ακομα τιποτα!:(

Ακριβώς στο ίδιο σημείο κι εμένα το αριστερό όμως. Βέβαια εμένα δεν μου κόπηκαν ακριβώς. Μάλλον "βγήκε" από το κάτω μέρος που ήταν κολημένο οπότε μπορεί και να φτιάχνεται...:hmm: Θα πάω και θα ρωτήσω. Αν βγαίνει ο δρόμος σου προς τα εκεί πήγαινε και δείξε και τα δικά σου. Ίσως να υπάρχει τρόπος να τα φτιάξουν. Κατάλαβες που είναι? Απέναντι από εκεί που είχαμε συναντηθεί όταν μου έφερες τις πλακετίτσες για τον Χιόνη και τον Ραμσή;)

:) καλημερα σε ολους...απο εμενα και την μαιρη..:P

Καταλαβα!
Μαλλον θα παω τη Δευτερα που εχω μαθημα!!!
Μακαρι να φτιαχνονται....:)

καλημερα!παω τρεχοντας στο πανεπιστημιο.εξεταζομαι φιλοσοφια του δικαιου.πειτε μου καλη τυχη γιατι ετσι οπως εχουμε καταντησει στη σχολη μονο ετσι περνας με πολυ τυχη και καμια λαμπαδα:lol: θα τα πουμε το απογευμα που θα γυρισω.καλα αποτελεσματα χριστινα και ευχομαι να φτιαχτουν τα παπουτσια σας κοριτσια μου εχουν χαλασει αγαπημενα ζευγαρια και εχω κλαψει με μαυρο δακρυ:cry:

Tην καλημερα μου σε απαντες
καλημερα Νερινα
Χριστινα με το καλο τα αποτελεσματα
Ισμηνη αυτο με την δουλεια ηταν πολυ ωραιο Ν αδουλευουμε οποτε γουσταρουμε το ιδανικο

Ισμηνη αυτο με την δουλεια ηταν πολυ ωραιο Ν αδουλευουμε οποτε γουσταρουμε το ιδανικο
Κι οχι μονο αυτο, αλλα να πληρωνόμαστε κιόλας!!!!:lol:

Καλημερα!
Αnabou, δεν εχω δει ακομα τιποτα με ροδακια, αν και μπορεις να παρεις ενα καροτσακι(απο αυτα που πανε στη λαικη)και να βαλεις την γατοφορο πανω. Τη δενεις και με κανα λουρι για σιγουρια!!!:P

Σαρδέλα φαντάσου το σκηνικό:

Γατοφόρος και λάπτοπ μέσα σε καρότσι της λαϊκής στο αεροδρόμιο :blink:. Είμαι σίγουρη ότι οι γιαπωνέζοι και οι λοιποί τουρίστες θα με βγάζουν φωτογραφίες και θα με τραβάνε βίντεο :blink:. Στο youtube θα κυκλοφορώ μετά! Για να μην περιγράψω τι θα γίνεται όταν θα μπαίνω στο αεροπλάνο... :whistle:

:lol::lol::lol:

Πάντως πλάκα-πλάκα πρέπει να πάω να του πάρω νέα γατοφόρο το έχω καθυστερήσει πάρα πολύ το θέμα και η τωρινή δεν την πολυπαλεύει για άλλο ταξίδι προς Ρόδο.

Ρε το Σάκη...Τον έχουν φάει οι δρόμοι!
Ακομα με το κασκολ τον εχεις βρε Anabou??!!! Ζεσταίνομαι και που τον βλέπω!:P

Έχεις δίκιο Ισμήνη! Ορίστε του έβαλα μια πιο καλοκαιρινή φωτογραφία!

Τελειως γυμνός πιά....!!!:) :lol:

Σας ευχαριστώ πολύ για το "καλά αποτελέσματα"!

Νεφέλη καλά επιτυχία και σε εσένα!:)
Εγώ τη φιλοσοφία δικαίου τη δίνω τον Ιούλιο (είναι ψιλοβλακεία μάθημα).

Μόλις γύρισα από τον τσαγκάρη. Τελικά τα πεδιλάκια μου φτιάχνονται!!!:up: Πολύ χάρηκα! Μόνο που θα είναι έτοιμα αύριο και θα στοιχίσουν το μυθικό ποσό των 2,5 ευρώ!!!:blink: :lol: :lol:
Ελένη δεν πάς και τα δικά σου μπας και στα φτιάξουν?:hmm:

Μόλις γύρισα από τον τσαγκάρη. Τελικά τα πεδιλάκια μου φτιάχνονται!!!:up: Πολύ χάρηκα! Μόνο που θα είναι έτοιμα αύριο και θα στοιχίσουν το μυθικό ποσό των 2,5 ευρώ!!!:blink: :lol: :lol:
Ελένη δεν πάς και τα δικά σου μπας και στα φτιάξουν?:hmm:

Θα τα παω αυριο που θα κατεβω να παραδωσω μια εργασια στη σχολη....
Μακαρι να μου τα φτιαξουν!!!!:) :) :)

καλημεραααα ξημερωσε μια πολυ ομορφη ημερα περασε η χθεσινη θαντεροβροχη παραλιγο να σπασει τη ντοματια μου βγηκα εξω με τη βροχη για να τη δεσω :mad: ........πινω καφεδακι ο οδυσσεας βολταρει και χαζευει τα πουλακια που τρωνε ψωμακι ....μετα εχω ραντεβου με τον γιατρο και αν ολα πανε καλα κατευθειαν τηλεφωνο για κρατηση εισητηριου γιουπι γιουπι :P :P :P :P μακια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back