![]()
![]()
Έλα μην σας παιρνει από κάτω,είναι ωραίο που γυρίζετε δουλεία!Καλή μέρα σε σας,καλό γράψιμο στα παιδιά που γράφουν Πανελλήνιες,άντε τα δικά μου είναι μια και σήμερα,ούτε φαντάροι να ήταν πια
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά μόλις έμαθα ότι απολύθηκα γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά και έτσι φαίνοντε κακιές οι άλλες κοπέλες
Σας προλαβαίνω δεν είχα υπογράψει κανένα συμβόλαιο γιατί δεν ήθελα να μπω στο ΙΚΑ.
Λέτε να μπορώ να κάνω κακό και στα παιδιά μου ή στα γατία μου.Η yasmin δεν είναιψυχολόγος;Γιατρέ μου χρειάζομαι βοήθεια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλά, είναι σοβαροί; Τι δικαιολογία είναι αυτή; Μη χειρότερα, τι άλλο θ'ακούσουμε... Ελπίζω να τους απάντησες όπως τους χρειάζεται. 
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλυτερα να μην ανοιξω το στομα μου...δεν πειραζει σου αξιζει να βρεις κατι καλυτερο και σου ευχομαι να το βρεις συντομαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόπη δεν το πιστεύω αυτό που σου είπαν
Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό και εύχομαι να βρεις κατι καλύτερο σύντομα!
πραγματικά θέλω τι γνώμη της yasmin όταν μπει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος

Ποπη, δεν έχω καταλάβει, δασκάλα είσαι; (συγγνωμη αλλά δεν παρακολουθώ απο πολύ καιρο) Παντως οτι κι αν κανεις εφριξα με την δικαιολογια. Αν είναι δυνατον!![]()
![]()
![]()
Νηπειαγωγός,και εκεί Κείρα είναι όπως στα ζωάκια ότι προλάβεις να σώσεις,για αυτό και δίνω μια συμβουλή παιδια στον παιδικό σταθμό μόνο όταν θα μπορεί να σας λέει τι γίνετε.Ξέρω πράγμα αδύνατο για τις περισσότερες εργαζόμενες.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τι λες βρε Ποπη??τι αλλο θ'ακουσουμε,ελεοςμη στεναχωριεσαι,θα βρεις κατι που σου αξιζει περισσοτερο!
Το έγραψα και αλλού δεν θυμάμαι που νομίζω στην Ισμήνη για άνθρωπο που έχει πάει και έχει έρθει 2 φορές τα 4 τελευταία χρόνια,αυτά είναι έπαινος
rotonda
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Με τα παιδάκια που δίνουν εξετάσεις τι γίνεται? Νανάκι καλά? Ο ανηψιός μου γύρισε μες στην καλή χαρά ότι έγραψε 20 Φυσική(
), αλλά με πήρε πριν λίγο μεσα στα νεύρα ότι από τη βιασύνη του και την πολλή σιγουριά έκανε ένα αποτέλεσμα λάθος. Αν του κόψουν λέει πάνω από 1 μονάδα θα πάει και θα τους πλακώσει... Σιγά τα αίματα...
Άντε, δυο μαθήματα έμειναν Πληροφορική και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και τέλος!

mimikaki
Διάσημο μέλος
τελικά δεν την έδιωξαν αλλά την έκαναν να φύγει απο μόνη της....

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
![]()
![]()
![]()
Παιδιά μόλις έμαθα ότι απολύθηκα γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά και έτσι φαίνοντε κακιές οι άλλες κοπέλες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας προλαβαίνω δεν είχα υπογράψει κανένα συμβόλαιο γιατί δεν ήθελα να μπω στο ΙΚΑ.
Λέτε να μπορώ να κάνω κακό και στα παιδιά μου ή στα γατία μου.Η yasmin δεν είναιψυχολόγος;Γιατρέ μου χρειάζομαι βοήθεια;![]()
![]()
![]()
![]()
Τελειως χαζη δικαιολογία... δεν πειραζει βρε ποπη καλυτερα που εγινε ετσι, τν αλλη φορα φροντισε να χρησιμοποιησεις αυτο το επιχειρημα για μια καλυτερη θεση και συμβόλαιο "ειμαι πολυ καλη και αγαπαω πολυ τα παιδια γι αυτο και ζηταω ....τοσα γιατι ειμαι πολυ καλη στη δουλεια μου"
. Ειναι παντα δυσκολη μια απολυση αλλα δ σημαινει απαραιτητα κατι για σένα παντα... αν θελεις στλε μου το βιογραφικο σου με εμαιλ να σου φτιαξω δωρεαν ενα πολυ γουαου βοηθαω φιλους σε αυτον τον τομεα και πιανει
δες και στη μοντεσοριανη αγωγη εχω ακουσει για καλυτερες συνθηκες
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασπασία ο ανηψιός σου είναι "λίγο" φυτό ή μου φαίνεται...
Πες του να μην αρπάζεται τόσο εύκολα και να μη νευριάζει για δυο τρείς μονάδες, αφού γράφει τόσο καλά...
Αλλά θα έχει και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό του φαντάζομαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία ο ανηψιός σου είναι "λίγο" φυτό ή μου φαίνεται...
Πες του να μην αρπάζεται τόσο εύκολα και να μη νευριάζει για δυο τρείς μονάδες, αφού γράφει τόσο καλά...
Αλλά θα έχει και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό του φαντάζομαι...
Μπα! Φυτό δεν θα το έλεγα με τίποτα! Απλα έχει μια έφεση στα φυσικομαθηματικά και τις ξένες γλώσσες. Έχει πάρει από πέρυσι proficiency (Αγγλικά) και sorbone (Γαλλικά). Ακόμα και στα Αρχαία Ελληνικά είχε πάντα καλό βαθμό γιατί τα βλέπει σαν "ξενη γλώσσα" ενώ τα νέα τα βαριέται. Γενικά μέχρι Α' Λυκείου έπαιρνε αριστείο χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια τα'χε φορτώσει στον κόκκορα λίγο και φώναζαν, οι γονείς του, (από 19 έφερνε 17+)
. Κάτι η εφηβεία, κάτι ο έρωτας λοξοδρόμησε. Τώρα στο τέλος έριξε γερό διάβασμα όμως. Απλά η Φυσική είναι το αγαπημένο του μάθημα και ήταν σίγουρος ότι θα γράψει 20. Η σιγουριά τον έφαγε...
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ποπι μου λυπαμαι για την απόλυση, αλλα μη σε παρει από κατω. Καθε εμποδιο για καλό και θα το δεις.... Εξαλλου αυτοι θα χασουν. Γιατι και οι γονεις καταλαβαινουν τελικα και δεν θα εχουν πελατες!!!
Καλη συνεχεια στους εξεταζόμενους!!!
Παιδια εκανα συνδεση!!! Επιτελους. Ολα καλα!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Πόπη τι να πω, αμα φοβόμαστε να είμαστε καλοί στην δουλειά μας για να μην μας απολύσουν... Εύχομαι να βρεις κάτι πολύ καλό γρήγορα.
Χριστίνα με γεια η σύνδεση, η δικιά μου λήγει τον άλλο μήνα, έκανα αίτηση ανανέωσης. Να δούμε πόσες μέρες θα μείνω χωρίς ίντερνετ.
Καλή συνέχεια σε όλους τους εξεταζόμενους!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool