Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:) :) :) Έλα μην σας παιρνει από κάτω,είναι ωραίο που γυρίζετε δουλεία!Καλή μέρα σε σας,καλό γράψιμο στα παιδιά που γράφουν Πανελλήνιες,άντε τα δικά μου είναι μια και σήμερα,ούτε φαντάροι να ήταν πια:lol: :lol: :lol: :lol:

:blink: :blink: :blink: :blink: Παιδιά μόλις έμαθα ότι απολύθηκα γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά και έτσι φαίνοντε κακιές οι άλλες κοπέλες:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Σας προλαβαίνω δεν είχα υπογράψει κανένα συμβόλαιο γιατί δεν ήθελα να μπω στο ΙΚΑ.
Λέτε να μπορώ να κάνω κακό και στα παιδιά μου ή στα γατία μου.Η yasmin δεν είναιψυχολόγος;Γιατρέ μου χρειάζομαι βοήθεια;:blink: :blink: :blink: :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οριστε????? Τι λες βρε Ποπάκι? Σοβαρά τώρα σου είπαν τέτοιο πράγμα??? :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink: Καλά, είναι σοβαροί; Τι δικαιολογία είναι αυτή; Μη χειρότερα, τι άλλο θ'ακούσουμε... Ελπίζω να τους απάντησες όπως τους χρειάζεται. :mad:

:sick: :sick: :sick: καλυτερα να μην ανοιξω το στομα μου...δεν πειραζει σου αξιζει να βρεις κατι καλυτερο και σου ευχομαι να το βρεις συντομα

Καλημέρα.
Πόπη δεν το πιστεύω αυτό που σου είπαν :down:
Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό και εύχομαι να βρεις κατι καλύτερο σύντομα!

Τι να σας πάω μωρέ έχω μείνει κάγκελο:blink: :blink: :blink: :blink: πραγματικά θέλω τι γνώμη της yasmin όταν μπει.

ρε δεν παμε καλα ακου εκει σε απελυσαν γιατι αγαπας πολυ τα παιδια βεβαια οι αλλες πανε να κανουν αγγαρεια για ενα 8ωρο κ να φυγουν δεν τους ενδιαφερει το πως πρεπει να περνανε τα π[αιδακια α ρε στην ελλαδα τελικα πρεπει να εισαι αναισθητος

Ποπη, δεν έχω καταλάβει, δασκάλα είσαι; (συγγνωμη αλλά δεν παρακολουθώ απο πολύ καιρο) Παντως οτι κι αν κανεις εφριξα με την δικαιολογια. Αν είναι δυνατον!:mad: :mad: :mad:

Ποπη, δεν έχω καταλάβει, δασκάλα είσαι; (συγγνωμη αλλά δεν παρακολουθώ απο πολύ καιρο) Παντως οτι κι αν κανεις εφριξα με την δικαιολογια. Αν είναι δυνατον!:mad: :mad: :mad:

Νηπειαγωγός,και εκεί Κείρα είναι όπως στα ζωάκια ότι προλάβεις να σώσεις,για αυτό και δίνω μια συμβουλή παιδια στον παιδικό σταθμό μόνο όταν θα μπορεί να σας λέει τι γίνετε.Ξέρω πράγμα αδύνατο για τις περισσότερες εργαζόμενες.

τι λες βρε Ποπη??τι αλλο θ'ακουσουμε,ελεος:down: μη στεναχωριεσαι,θα βρεις κατι που σου αξιζει περισσοτερο!

τι λες βρε Ποπη??τι αλλο θ'ακουσουμε,ελεος:down: μη στεναχωριεσαι,θα βρεις κατι που σου αξιζει περισσοτερο!

Το έγραψα και αλλού δεν θυμάμαι που νομίζω στην Ισμήνη για άνθρωπο που έχει πάει και έχει έρθει 2 φορές τα 4 τελευταία χρόνια,αυτά είναι έπαινος

Κρίμα, βρε Πόπη, που έχασες τη δουλειά σου (αν σου άρεσε η συγκεκριμένη βέβαια). Πάντως, σίγουρα κάτι άλλο "παίζει" για την απόλυση. Σύμφωνοι, αυτή την ηλίθια δικαιολογία σού έδωσαν, αλλά μήπως π.χ. φοβόντουσαν ότι θα τους καταγγείλεις επειδή δεν είχες ΙΚΑ; Λέω εγώ τώρα...

Να πω ότι είναι πρώτη φορά που το ακούω Πόπη θα είναι ψέματα. Ότι είναι άχρηστες οι άλλες και πρέπει να τις άπολύσουν το σκέφτηκαν σαν ενδεχόμενο? Σε προηγούμενη δουλειά μου μου έιχαν πει να μην παραδίνω την δουλειά τόσο γρήγορα γιατί φάινεται σαν να μην δουλεύουν οι άλλες. Ε, ας δούλευαν περισσότερο! Εγώ ή εσύ που κάνουμε σωστά τη δουλειά μας τι φταίμε?:confused:

Με τα παιδάκια που δίνουν εξετάσεις τι γίνεται? Νανάκι καλά? Ο ανηψιός μου γύρισε μες στην καλή χαρά ότι έγραψε 20 Φυσική(:mpliaks: ), αλλά με πήρε πριν λίγο μεσα στα νεύρα ότι από τη βιασύνη του και την πολλή σιγουριά έκανε ένα αποτέλεσμα λάθος. Αν του κόψουν λέει πάνω από 1 μονάδα θα πάει και θα τους πλακώσει... Σιγά τα αίματα...:rolleyes:
Άντε, δυο μαθήματα έμειναν Πληροφορική και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και τέλος!:up:

Πόπι και την μαμά μου δεν την χώνευαν οι άλλες πέρσυ στον σταθμο που δούλευε, επείδη έκανε το ίδιο με τα παιδάκια, ενώ εκείνες τα είχαν γραμμένα... αντιμετωπησε τρελλο πόλεμο απο τις παλιές... φαντάσου αυτες ήταν της νοοτροποίας του όταν το παιδάκι διψούσε και ήθελε νερό να μην του δίνουν αλλά να του δώσουν όταν είχαν όρεξη αυτές, δηλαδή μετά από καμιά ώρα!!!:down: :down:
τελικά δεν την έδιωξαν αλλά την έκαναν να φύγει απο μόνη της....:mad:

:blink: :blink: :blink: :blink: Παιδιά μόλις έμαθα ότι απολύθηκα γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά και έτσι φαίνοντε κακιές οι άλλες κοπέλες:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Σας προλαβαίνω δεν είχα υπογράψει κανένα συμβόλαιο γιατί δεν ήθελα να μπω στο ΙΚΑ.
Λέτε να μπορώ να κάνω κακό και στα παιδιά μου ή στα γατία μου.Η yasmin δεν είναιψυχολόγος;Γιατρέ μου χρειάζομαι βοήθεια;:blink: :blink: :blink: :blink:

Τελειως χαζη δικαιολογία... δεν πειραζει βρε ποπη καλυτερα που εγινε ετσι, τν αλλη φορα φροντισε να χρησιμοποιησεις αυτο το επιχειρημα για μια καλυτερη θεση και συμβόλαιο "ειμαι πολυ καλη και αγαπαω πολυ τα παιδια γι αυτο και ζηταω ....τοσα γιατι ειμαι πολυ καλη στη δουλεια μου";) . Ειναι παντα δυσκολη μια απολυση αλλα δ σημαινει απαραιτητα κατι για σένα παντα... αν θελεις στλε μου το βιογραφικο σου με εμαιλ να σου φτιαξω δωρεαν ενα πολυ γουαου βοηθαω φιλους σε αυτον τον τομεα και πιανει:)

δες και στη μοντεσοριανη αγωγη εχω ακουσει για καλυτερες συνθηκες

ουφ, πάει κι αυτό. Κανένα 15 λέω φυσική, όπως και στα μαθηματικά. Σ' ένα σημείο μπερδεύτηκα και από το τέταρτο θέμα δεν έκανα σωστά δυο ερωτήματα. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα τπτ καλύτερο, δεν είχα διαβάσει κι όσο έπρεπε. Έμεινε χημεία ακόμα που θα τα πάω πολύ καλά...πιστεύω;) Ασπασία ο ανηψιός σου είναι "λίγο" φυτό ή μου φαίνεται...:) Πες του να μην αρπάζεται τόσο εύκολα και να μη νευριάζει για δυο τρείς μονάδες, αφού γράφει τόσο καλά...:) Αλλά θα έχει και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό του φαντάζομαι...

;) Ασπασία ο ανηψιός σου είναι "λίγο" φυτό ή μου φαίνεται...:) Πες του να μην αρπάζεται τόσο εύκολα και να μη νευριάζει για δυο τρείς μονάδες, αφού γράφει τόσο καλά...:) Αλλά θα έχει και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό του φαντάζομαι...
:lol: :lol: :lol: Μπα! Φυτό δεν θα το έλεγα με τίποτα! Απλα έχει μια έφεση στα φυσικομαθηματικά και τις ξένες γλώσσες. Έχει πάρει από πέρυσι proficiency (Αγγλικά) και sorbone (Γαλλικά). Ακόμα και στα Αρχαία Ελληνικά είχε πάντα καλό βαθμό γιατί τα βλέπει σαν "ξενη γλώσσα" ενώ τα νέα τα βαριέται. Γενικά μέχρι Α' Λυκείου έπαιρνε αριστείο χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια τα'χε φορτώσει στον κόκκορα λίγο και φώναζαν, οι γονείς του, (από 19 έφερνε 17+):rolleyes:. Κάτι η εφηβεία, κάτι ο έρωτας λοξοδρόμησε. Τώρα στο τέλος έριξε γερό διάβασμα όμως. Απλά η Φυσική είναι το αγαπημένο του μάθημα και ήταν σίγουρος ότι θα γράψει 20. Η σιγουριά τον έφαγε...;)

Κοίτα κι εγώ να σου πω την αλήθεια σε όλες τις χρονιές έχω πάρει αριστείο... αλλά κι ενώ τα πήγαινα καλά όλη τη χρονιά και χωρίς φροντιστήριο, απογοητεύτηκα λιγο από τον εαυτό μου. Πήγα και στα μαθηματικά φυσικη με μια ψυχολογία, δε σου λέω τπτ. Τεσπα καλά να περνάμε..

Καλησπερα παιδια.....
Ποπι μου λυπαμαι για την απόλυση, αλλα μη σε παρει από κατω. Καθε εμποδιο για καλό και θα το δεις.... Εξαλλου αυτοι θα χασουν. Γιατι και οι γονεις καταλαβαινουν τελικα και δεν θα εχουν πελατες!!!
Καλη συνεχεια στους εξεταζόμενους!!!
Παιδια εκανα συνδεση!!! Επιτελους. Ολα καλα!!!

Σήμερα είμαι χώμα. Μόλις έφαγα επιτέλους. Είχα ανέβει στη σχολή. Ήμουν στο εργαστήριο κι εκεί που είχα φτάσει την διπλωματική σε πολύ καλό σημείο την σώζω και προσπαθώ να φτιάξω κάτι αρχεία που τρέχουν για να πάω στον καθηγητή να την δει. Δύο τέτοια έπρεπε να φτιάξω. Το ένα που δεν με πολυενδιέφερε το έφτιαξα το άλλο μουλάρωσε το πρόγραμμα και έκανε άλλα ντ'άλλων. Τελικά πέρασε η ώρα, ο καθηγητής έφυγε και εγώ δεν πρόλαβα να τον δω! Είχε και κίνηση στην επιστροφή, χάλια!

Πόπη τι να πω, αμα φοβόμαστε να είμαστε καλοί στην δουλειά μας για να μην μας απολύσουν... Εύχομαι να βρεις κάτι πολύ καλό γρήγορα.

Χριστίνα με γεια η σύνδεση, η δικιά μου λήγει τον άλλο μήνα, έκανα αίτηση ανανέωσης. Να δούμε πόσες μέρες θα μείνω χωρίς ίντερνετ.

Καλή συνέχεια σε όλους τους εξεταζόμενους!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back