chrisidor
Δραστήριο μέλος
Και εγώ έχω τις μαύρες μου σήμερα γιατί πήγα στη σχολή
μετά από 3 εβδομάδες απουσίας και δυστυχώς από αύριο αρχίζω διάβασμα για την εξεταστική
!Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία σε όσους γράφουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποπι να πεις στον εργοδοτη ή στις κοπελες οτι οντως ειναι ΚΑΚΙΕΣ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πόπη λυπάμαι. Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι καλύτερα τα πράγματα. Και ίσως να σε συμφέρει να ασφαλίζεσαι να μην χάνεις αποζημιώσεις και ταμείο ανεργίας, αλλά και τα ένσημα σου. Εκτός εάν τα έχεις κατοχυρώσει αλλιώς. Καλή τύχη στους λεβέντες σου!
Σε όλους και όλες που δίνουν καλή τύχη, άντε δύο μείνανε και μετά τα καλύτερα δικά τους.
Για αυτές που ξεκινάνε εξεταστική να σκέπτονται ότι τουλάχιστον δεν δίνουν πανελλήνιες, γεγονός που εκ των υστέρων κοιτώντας το εμένα δεν μου φαίνεται πια καθόλου κακό.

anabou
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον ελπίζω να γεννήσει λίγα και αρσενικά! Ευτυχώς και τα δύο που έχει τώρα είναι αγοράκια! Και είναι τέλεια..όλο το μεσημέρι τα είχα αγκαλιά! Θα ήθελα να τους βρω σπίτι, αλλά είναι πολύ αγαπημένα και δεν θέλω να τα χωρίσω τα καημενούλια. Τουλάχιστον κάποια κυρία στην πολυκατοικία τα ταϊζει και τους έχει και σπιτάκι!
Συνημμένα
Eυχαριστώ για την συμπαράσταση,όχι παιδιά το ΙΚΑ δεν το θέλω από μόνη μου και μεγάλη μου βλακεία το ξέρω γιατί έτσι έχω χάσει τουλάχιστον 10-12 χρόνια στα ένσημα,αλλά προτιμώ το ταμείο του
που είναι το δημόσιο.Αντε καλή επιτυχία και στα πανεπιστημιοπαιδά μας στις εξεταστικές τους
Αντε μωρέ η ζωή είναι υπέροχη και μεις κοιτάμε πως να την κάνουμε δύσκολη,μίζερη και άχαρη.Σηκωθήτε αύριο κοιτάξτε τον ουρανό,τον ήλιο,τα σύνεφα,τα δέντα,τα ζουζούνια σας,τους αγαπημένους σας και ευχαριστήστε, το Θεό ή ότι εσείς θέλετε,ή απλώς χαρήτε που ξυπνήσατε άλλη μια όμορφη μέρα δίπλα σε ανθρώπους και πράγματα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε μωρέ η ζωή είναι υπέροχη και μεις κοιτάμε πως να την κάνουμε δύσκολη,μίζερη και άχαρη.Σηκωθήτε αύριο κοιτάξτε τον ουρανό,τον ήλιο,τα σύνεφα,τα δέντα,τα ζουζούνια σας,τους αγαπημένους σας και ευχαριστήστε, το Θεό ή ότι εσείς θέλετε,ή απλώς χαρήτε που ξυπνήσατε άλλη μια όμορφη μέρα δίπλα σε ανθρώπους και πράγματα που αγαπάτε και σας αγαπούν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να ήταν τόσο αισιόδοξοι όσο είσαι κι εσύ. Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος πραγματικά...
Μια πολύ καλη μέρα σε όλους σας

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ξέρεις να μας φτιάχνεις την διάθεση!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Αντε μωρέ η ζωή είναι υπέροχη και μεις κοιτάμε πως να την κάνουμε δύσκολη,μίζερη και άχαρη.Σηκωθήτε αύριο κοιτάξτε τον ουρανό,τον ήλιο,τα σύνεφα,τα δέντα,τα ζουζούνια σας,τους αγαπημένους σας και ευχαριστήστε, το Θεό ή ότι εσείς θέλετε,ή απλώς χαρήτε που ξυπνήσατε άλλη μια όμορφη μέρα δίπλα σε ανθρώπους και πράγματα που αγαπάτε και σας αγαπούν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες τα, γατόστομη!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Καλημέέέρααα!!!! Σήμερα ήρθα, για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, με πολύ κέφι στο γραφείο! Έφτιαξα καφέ, έβαλα Love Radio στο τέρμα και τραγουδάω το "Ποιος έχει λόγο στην αγάπη" του αγαπημένου μου Φίλιππου Πλιάτσικα. Βέβαια είμαι ακόμα μόνη μου, οπότε δεν έχει προλάβει να μου χαλάσει κανείς τη διάθεση...![]()
![]()
![]()
Ασπασία
το αγαπημένο μου τραγούδι ο Πλιάτσικας το κάτι άλλο εγώ τώρα ακούω το''Αν μπορούσα το κόσμο να άλλαζα,θα ξαναέβαφα γαλάζια την θάλασσα'',ευτυχώς που λείπουν όλοι και μπορώ να τραγουδάω ελεύθερα
Άμα είναι εδώ οι ''μούλοι'' μου μου λένε ''μανούλα μην κλαίες πες μας τι θες και 'μεις θα το κάνουμε

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αμ γι'αυτό τραγουδάω κι εγώ! Βρήκα ευκαιρία που είμαι μόνη μου, διαφορετικά...ευτυχώς που λείπουν όλοι και μπορώ να τραγουδάω ελεύθερα![]()
![]()
![]()
![]()

Αμ γι'αυτό τραγουδάω κι εγώ! Βρήκα ευκαιρία που είμαι μόνη μου, διαφορετικά...![]()
Κακοφωνίξ και συ;

aspasiapef
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
[ισως γιατι νευριασα πολυ με κατι χθες]ελπιζω παντως η υπολοιπη παρεα να ειναι ο,κΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arsinoi
Νεοφερμένο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Kαλημέρα! Κακοφωνίξ ακούω, μήπως με φώναξε κανείς;
Σε παρακαλώ πολύ λόγω ηλικίας προηγούμε
Αντε πήραν και τα μωρά αέρα
καλημερα σε ολους..μακαρι να μπορουσα να πω και εγω οτι εχω κεφια σημερα΄΄αλλα απο χθες το απογευμα ειμαι πολυ πεσμενη..[ισως γιατι νευριασα πολυ με κατι χθες]ελπιζω παντως η υπολοιπη παρεα να ειναι ο,κ
Παιδί μου ποίος σε πείραξε να τον μαλώσω
ή τι ήταν αυτό που σε θυμωσε εδώ είμαστε εμείς για να βοηθάμε
στην ανάγκη στειλε πμ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool