Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω απο το Δημοτικο ελεγα οτι θελω να γινω ζωολογος, να παω στην Αφρικη και να γυριζω ντοκυμαντερ για τα αιλουροειδη(απο τοτε την ειχα τη λοξα,και φυσικα οταν το ελεγα αυτο στην πεμπτη δημοτικου ολοι,συμμαθητες,δασκαλες,με κοιταγαν σαν εξωγηινη
).βεβαια ο κλαδος αυτος ειναι ανυπαρκτος στην Ελλαδα κι εντελως υποβαθμισμενος στη σχολη μας.κι η αληθεια ειναι οτι πλεον το να παω στην Αφρικη μου φαινεται τρομερα δυσκολο.ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν παιρνουν ευκολα τοσο σημαντικες αποφασεις,π.χ. το να φυγουν απο μια χωρα.δενομαι πολυ με τα μερη,τους ανθρωπους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Είναι 4 τα πανεπιστήμια που με ενδιαφέρουν και έχω τρελαθεί από τη χαρά μου, όλη μέρα διαβάζω τα προσπέκτους τους. Θα συνεργαζόμαστε με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, το ζωοολογικό κήπο και πολλά άλλα. Θα πηγαίνουμε και εκδρομές για να μελετάμε ζώα και σε άλλα μέρη και χώρες, πχ στην Ουαλία για φώκιες και τέτοια! Ακόμα δεν το πιστεύω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Η δουλειά γραφείου απλά δεν είναι για μένα!
Ζωολογία![]()
Εγώ τη ζωολογία ακόμα τη χρωστάω... Και όχι τίποτ'άλλο, δεν είχε και τίποτα για τα ψιψίνια. Ούτε μεγάλα ούτε μικρά. Μόνο στο εξώφυλλο είχε μια τίγρη κούκλα.
αχ,Χριστινα,welcome to the clubκι εγω απο το Δημοτικο ελεγα οτι θελω να γινω ζωολογος, να παω στην Αφρικη και να γυριζω ντοκυμαντερ για τα αιλουροειδη(απο τοτε την ειχα τη λοξα,και φυσικα οταν το ελεγα αυτο στην πεμπτη δημοτικου ολοι,συμμαθητες,δασκαλες,με κοιταγαν σαν εξωγηινη
).βεβαια ο κλαδος αυτος ειναι ανυπαρκτος στην Ελλαδα κι εντελως υποβαθμισμενος στη σχολη μας.κι η αληθεια ειναι οτι πλεον το να παω στην Αφρικη μου φαινεται τρομερα δυσκολο.ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν παιρνουν ευκολα τοσο σημαντικες αποφασεις,π.χ. το να φυγουν απο μια χωρα.δενομαι πολυ με τα μερη,τους ανθρωπους...
![]()
Κι εγώ αυτό είχα κατα νου... αλλά θα πάω εγώ κάποια μέρα...
Θα εγκατασταθώ στο Σερεγκέτι ή στο Μασάι Μάρα και θα μεγαλώνω λεοπαρδαλάκια, λιονταράκια και τσιταχάκια. Γούτσου γουτσου

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Για τους τολμηρους ευχομαι τα καλυτερα!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα, καθως πετυχαμε κατι πολυ σημαντικο για τον κλαδο μου! Και θα εχει αρκετες επιπτωσεις σε πολλες περιπτωσεις. Αλλα ειναι προς ενα καθεστως διαφανειας και μη διακρισης.
Αντε, να το πω. Σημερα η μιση ελληνιδα χριστινα, χαιρεται για το συστημα!!!
Σε μερικες ημερες θα σας πω τι αλλαζει
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να ειναι φοβερη εμπειρια να μπορεσεις να βρεθεις σε ολα αυτα τα μερη που μεχρι τωρα εβλεπες μονο στα ντοκυμαντερ.και πρεπει να αισθανεσαι μεγαλο δεος βλεποντας απο κοντα τη μεγαλοπρεπεια αυτων των ζωων και το ποσο δεμενα ειναι με το περιβαλλον τους
εμεις τα μονα ζωα που ειδαμε στη Ζωολογια(περαν των νεκρων στα οποια καναμε ανατομια)ηταν ενας πυθωνας με πνευμονια που δεν εβγαινε με τιποτα απο την τσαντα μιας φιλης μου και κατι εντομα που μας ειχε φερει ενας ψιλοπαρανοικος καθηγητης μεσα σε μια γυαλα με χωμα κι ειχε την απαιτηση να βαλουμε μεσα το χερι μας να τα αφησουμε να σκαρφαλωσουν πανω μας για να εξοικειωθουμε λεει μαζι τους
Χριστινα(η αλλη,απο την Κορινθο
)τωρα μου κινησες την περιεργεια...τι αλλαξε??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή σας μέρα,καλή επιτυχία στα παιδιά που γράφουν

χριστινα
Διάσημο μέλος
Καλημερα παιδια!!! Ενταξει, ειναι ανακοινωσιμο.
Πλεον ειναι αποδεκτα για διορισμο στο Δημοσιο μονο πιστοποιητικα αγγλικων που πληρουν τις προϋποθεσεις των Π.Δ. Αυτο ισχυει για ολα τα πιστοποιητικα που εκδοθηκαν μετα τις 09/06/2006.
Καποια που ηταν αποδεκτα, δεν πληρουσαν τις προϋποθεσεις και γινοταν μια διακριση απιστευτη..... Ποσα χρονια το παλεύουμε, ειναι φοβερο!!!
Μακαρι να κανει πισω το Υπουργειο Εσωτερικων, γιατι ειναι πολυ μεγαλο αυτο που εγινε!!!!! Αλλα δεν φανταζομαι!!!!
Κατα τ' αλλα παλι μονη ειμαι στο φροντιστηριο σημερα. Ο Γιαννης εχει δουλειες με φουντες!!! Θα κανω και τις ωρες του.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν ειχα και διαροια θα ημουνα πολυ καλιτερα.Αν και εδω δινουμε συμβουλες κιριος για γατες ,εγω τι μπορω να κανω?νιαου
:cat:
χριστινα
Διάσημο μέλος
Νομιζω κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας....
Πολλοί μου παραπονεθηκαν.
Θα ελεγα να μη παρεις φαρμακα καταρχην. Κατι σε ρυζακι να φας....
anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
συμβουλες απο μαμα[οτι κανω στα παιδια μου σε αναλογες περιπτωσεις]ρυζι λαπας-μηλο-μπανανα-στραγαλια-πολλα και λιγη κοκα κολα[στα παιδια τη δινω νερωμενη]αν σε παραπαει παρε αλμορα απο το φαρμακειο για να μην παθεις αφυδατωση-μακρυα απο γλυκα-σαλτσες κτλ και 1 μερα μετα για να μην σε ξαναπιασει,,,περαστικα σουΚαλημερα!
Αν δεν ειχα και διαροια θα ημουνα πολυ καλιτερα.Αν και εδω δινουμε συμβουλες κιριος για γατες ,εγω τι μπορω να κανω?νιαου
:cat:
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Purina, που είσαι να έρθω να με κολλήσεις???
Λαπαδάκι το καλύτερο φάρμακο και στα δύσκολα Ercefuryl κάψουλες ή σιρόπι
Καλημέρα είπα? Δεν είπα! Αν και δεν θα είναι και τόσο καλή η δική μου... Χθες μου βγήκε ξυνό το πρωινό τραγούδι γιατί κατά τις 4:30 λίγο πριν φύγω έριξα ένα τρικούβερτο καυγά τον εργοδότη μου πανηγύρι σκέτο!!! Ήμουν επί 10' πάνω από το κεφάλι του και ούρλιαζα και μετά άρχισα να κοπανάω γραφεία υπολογιστές και ότι έβρισκα μπροστά μου! Όταν έχω νεύρα δεν καταλαβαίνω Χριστό....
Σήμερα με το που ήρθε με πήρε στο γραφείο του και μου είπε να συζητήσουμε ήρεμα -αν μπορώ- και να του πω τι παράπονα έχω. Του τα είπα μαζεμένα και όχι και τόσο ήρεμα και σκέφτομαι σοβαρά αν δεν με διώξει που θα ήταν το ιδανικό γιατί θα πάρω αρκετή αποζημίωση, να φύγω μόνη μου γιατί βαρέθηκα
Το κακό είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχω λεφτά για όλα αυτά...
Ismini
Διάσημο μέλος
Ωχχχχχ...χχχχχχχχΧθες μου βγήκε ξυνό το πρωινό τραγούδι γιατί κατά τις 4:30 λίγο πριν φύγω έριξα ένα τρικούβερτο καυγά τον εργοδότη μου πανηγύρι σκέτο!!! Ήμουν επί 10' πάνω από το κεφάλι του και ούρλιαζα και μετά άρχισα να κοπανάω γραφεία υπολογιστές και ότι έβρισκα μπροστά μου! Όταν έχω νεύρα δεν καταλαβαίνω Χριστό....![]()
Σήμερα με το που ήρθε με πήρε στο γραφείο του και μου είπε να συζητήσουμε ήρεμα -αν μπορώ- και να του πω τι παράπονα έχω. Του τα είπα μαζεμένα και όχι και τόσο ήρεμα και σκέφτομαι σοβαρά αν δεν με διώξει που θα ήταν το ιδανικό γιατί θα πάρω αρκετή αποζημίωση, να φύγω μόνη μου γιατί βαρέθηκα![]()
![]()
Το καλό είναι ότι θα έχ χρόνο για καφέ, βόλτες και ψώνια!
![]()
Πάντως εάν συμβεί αυτό με τα φούξια γράμματα, θα εχεις αρκετά για αυτά που θέλεις.
Καλημέρα! Και περαστικά στην Purina.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού δεν αντέχεις κοπέλα μου, γιατι δεν ψάχνεις να βρεις κάτι άλλο?
aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ, Ασπασία κι εγώ μες στην τρελή χαρά έφυγα απ' την προηγούμενη δουλειά, αλλά μετά από κάνα μήνα καθησιού (και ταυτόχρονου ψαξίματος για δουλειά) με έπιασε κατάθλιψη, σερνόμουν όλη μέρα στο σπίτι και αισθανόμουν εντελώς άχρηστησκέφτομαι σοβαρά αν δεν με διώξει που θα ήταν το ιδανικό γιατί θα πάρω αρκετή αποζημίωση, να φύγω μόνη μου γιατί βαρέθηκα![]()
![]()
![]()
Τελικά έπιασα μια δουλειά της πλάκας (μαθήματα Αγγλικών), με αστεία λεφτά, απλώς για να μην κάθομαι μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο... Ευτυχώς, βρέθηκε 4 μήνες μετά
Το καλύτερο καθησιό, που το χάρηκα πραγματικά, ήταν όταν ήξερα ότι σε ένα μήνα πιάνω δουλειά.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπορείς εεεε?Ασπασία, μπορώ να σε φανταστώ στο σκηνικό...!![]()
Αφού δεν αντέχεις κοπέλα μου, γιατι δεν ψάχνεις να βρεις κάτι άλλο?
Πάντως δεν το έχω ξανακάνει αυτό! Με συνάδελφο στην ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 έχω τσακωθεί γιατί μου είχε σπάσει τα α&^%^%$$ αλλά με εργοδότη ποτέ!!! Έβγαλα το άχτι μου! Αφού πήγα σπίτι τα έλεγα στη μαμά μου που ανέβασε πίεση με τη μία κι εγώ γέλαγα γιατί είχα εκτονωθεί...Ψάχνω πως δεν ψάχνω, αλλά με 13+ χρόνια προϋπηρεσίας και 37-38 χρονών παντρεμένη δεν βρίσκεις εύκολα γιατί πρέπει να σε πληρώσουν καλά....
Όλοι ζητάνε μέχρι 28-30 και 2-3 χρόνια προϋπηρεσία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Purina, περαστικά! Αν δεν είναι πολύ έντονα τα συμπτώματα, δες το σαν αποτοξίνωση!
σκέφτομαι σοβαρά αν δεν με διώξει που θα ήταν το ιδανικό γιατί θα πάρω αρκετή αποζημίωση, να φύγω μόνη μου γιατί βαρέθηκα![]()
![]()
![]()
Πωπώ! Τι χαρακτηριστικός Σκορπιός που είσαι, Ασπασία!
Πάντως -γνώμη μου- μη φύγεις έτσι, συζήτα το το πράγμα με τον εργοδότη. Συζητήσιμος φαίνεται, απ' ό,τι γράφεις. Στο κάτω κάτω, και σε καινούρια δουλειά να πας, πάλι κάποια προβλήματα θα υπάρχουν... Οπότε, αν δεν είναι "τραγικά" σοβαρά αυτά που αντιμετωπίζεις εκεί που είσαι, προσπάθησε να επιβάλεις τους όρους σου (εγώ, πάλι, είμαι χαρακτηριστικός Ζυγός...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
πουρινακι περαστικα ρυζακι κ πολλα υγρα για να μην αφυδατωθεις.ολες οι υπολοιπες καλο διαβασμα.Αποφασισα να ξεκινησω διαιτα κ για αυτο το λογο θα σας παρακαλουσα να μην μιλατε για φαγητα κ γλυκαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημερα ηρθα και εγω για δουλεια(εμ, να βοηθισω τον μπαμπα μου στο μαγαζι)γιατι ειναι μονος του και εχει πολυ δουλεια!
Ξεκλεψα λιγο χρονο και μπηκα να σας πω καλημερα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool