LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω τουλαχιστον αυτο να αλλαξει κατα την διαρκεια της ημερας..εχει και πολυ δουλεια σημερα,,,αχχχ-τουλαχιστον ειναι παρασκευη και παρηγοριεμαι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόπη Χρόνια Πολλά ό,τι ποθείς! Ελενίτσα καλή επιτυχία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
χρονια πολλα ποπη!να σε χαιρονται λα τα παιδια και τα γατια σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ούτε για πιπί δεν έχω προλάβει να πάω.Μόλις έβαλα παγάκια στον πρωϊνό καφέ μπας και μπορέσω να τον πιώ...

anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό κάνω! Μόνο που η Παρασκευή για να τελειώσει έχει πολλές ώρες ακόμα.... Θα φύγω κατά τις 17:30, θέλω 45' περίπου να πάω σπίτι και 19:30 έχω βάφτιση και μετά τραπέζι. Έχω δηλαδή 30' ολόόόόόκληρα λεπτά για ντους, μακιγιάζ και ντύσιμο.Υπομονή Ασπασία σκέψου ότι είναι παρασκευή!
Αν δεν ήταν να βαφτίζει η κολητή της αδελφής μου την κόρη της με νονές την αδελφή μου και την ανηψιά μου, ούτε που θα το συζήταγα να πάω...
Θέλω να κοιμηθώώώώώ......:cry::cry::cry:
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αντε παιδια, Σ/κ!!!!
Εγω Γιαννενα, τωρα ηρθαμε στο δωματιο.Να κοιμηθω γιατι σηκωθηκαμε 6 για τη πτηση και νυσταζω αφορητα. Βρεχει εδω.... Και ως ωφειλω σαν μελος του σαιτ ανησυχω για τα μαλλια μου, θα χαλασουν......(αληθεια, το λεω, που να τα ισιωσω εδω;;;

Κατα τ' αλλα το ξενοδοχειο πανω στη λιμνη, υπεροχη θεα....
Να ειστε καλα παιδια!!!!
Kαλώς σας βρίσκω,απουσία δικαιολογημένη,πόσο να αντάξει το laptop μετά το καφέ;Νίκησε και το πήγαμε για φτιάξιμο
Με συγκινήσατε πάλι που με θυμηθήκατε,ναι γιορτάζω Καλλιόπη,μέχρι και τα παιδιά μου το θυμήθηκαν
για αυτό και ήρθε και πιο γρήγορα ο υπολογιστής,δεν έχει καμία σχέση ότι τελειωσαν οι εξετάσεις και οι άλλοι δυο την Τρίτη και αρχίζουν τις εξορμίσεις
μην είστε καχύποπτες σαν και μένα
Χριστίνα να έρθω εγώ στα Γιάννενα που δεν έχω πρόβλημα με το μαλλί,μπούκλες;μπούκλες!σιγά μην κάτσω να σκάσω,σε όποιον αρέσουμε!Ασπασία γιατί παιδί μου στεναχωριέσε μια χαρά φαίροντε τα αφεντικά σαν τυπικοί Ελληνες!της τελευταίας στιγμής
Αντε πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα μηνύματα 1200 νομίζω

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον ειναι 6 και εγω ακομη στο γραφειο -τα νευρα μου γμτ-και ποιον να βρισω δεν εχω-Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ποπη χρονια πολλα, τι εγινε με το βιογραφικο? δεν το πηρες το εμαιλ?
Ευχαριστώ και πάλι για τα χρόνια πολλά το e-mail το έλαβα αλλά ήμουν μια βδομάδα χωρίς υπολογιστή.Αύριο που θα λείπουν όλοι οι ''μούλοι''
(τρελένομαι να τους λέω έτσι)θα το φτιάξω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολυχρονη...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Καθομαι λιγο στο δωματιο να απολαυσω τη θεα της λιμνης σημερα που εχει καλη μερα, πριν κατεβω για το συνεδριο. Ο Γιαννης πηγε στο αεροδρομιο να παραλαβουνε τους επισημους. Θα περιμενω λιγο να ερθει γιατι με τοσο κοσμο μονη μου με πιανουν λιγο τα κομπλεξικα μου!!! Εχω φαει σαν γουρουνι. Βγαζω το αχτι μου μετα τη διαιτα με την αναφυλαξια
Μακαρι να ηταν και τα γατακια εδω!!!!
Από το πρωί είμαι μέσα και δεν σας ευχήθηκα μια πολύ καλή μέρα.Χριστινάκι σε ζηλεύω μόνο για τη θέα και την τοποθεσία που βρίσκεσε,να περάσεις καλά

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μετά τη χθεσινή ταλαιπωρία στο γραφείο, τη βάφτιση και το τραπέζωμα έπεσα για ύπνο ξεθεωμένη στις 2 το βράδυ (ή μάλλον καλύτερα το πρωί) και 05:30 ξύπνησα από τον πόνο γιατί μ'επιασε κράμπα στο δεξί πόδι
Ξύπνησα τον δόλιο τον Κώστα με φωνές για να με βοηθήσει.Κατάφερα κάποια στιγμή να ξανακοιμηθώ και τελικά ξύπνησα αργά και με διάθεση για χουζούρι και μόνο...
Χριστίνα σε ζηλεύω! Αν και δεν μπορώ να πω ότι τρελλένομαι για Ηπειρο και γενικά για την περιοχή εκείνη (το λέω σιγά να μη μ'ακούσει ο Κώστας, μιας και είναι από εκεί...) γιατί ως νησιώτισα θέλω θάλασσα, τα Ιωάννινα σαν πόλη μ'αρέσουν, μάλλον λόγω λίμνης...
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι κάνετε?
Εγώ έχω διάβασμα (μιας και καταφτάνει πιεστική εξεταστική) και βαριέεεεεεμαι

Ειπε κανεις για διαβασμα????
Αυτη την εβδομαδα δινω 4 μαθηματα σε 3 μερες!

anabou
Διάσημο μέλος
! Το σπιτι είναι ένα χάλι και πρέπει να το μαζέψω αλλά δεν θέλω
! Γράφω και ιταλικά αύριο και ακόμα δεν έχω ανοίξει βιβλίο...
Και υπάρχει πάντα και η διπλωματική να με περιμένει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool