χριστινα
Διάσημο μέλος
Με τα μικρα μου παλι. Τα εχω ζαλισει στις αγκαλιες!!!!
Ασπασια περαστικα!!!
Παιδια τα λεμε το απογευμα απο το φροντιστηριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία, ελπίζω όλα καλά με την επεμβασούλα.. Αντε και μοιάζει άδειο το φόρουμ σήμερα που δεν είσαι!
![]()
Ασπασία περαστικά, καλή αναρρωση!
Ασπασία καλή ανάρρωση από την επέμβαση!
Ευχαριστώ κορίτσια!!! Όλα καλά πήγαν αλλά είμαι πολύ εκνευρισμένη! Μου είχαν πει ότι είναι 10΄υπόθεση. Πήγα στις 08:00 για να κάνω εισαγωγή, όπου με άρχισαν στις εξετάσεις και εν τέλει έμαθα ότι η επέμβαση ήταν προγραματισμένη για τη 13:00! Είχα τελειώσει τις εξετάσεις από τις 09:00 και περίμενα, περίμενα, περίμενα..... Μετά μου έκαναν ολική νάρκωση που δεν την αντέχω με τίποτα! Άλλη μια φορά είχα κάνει και ήμουν άρρωστη 3 μέρες...Ασπασια περαστικα!!!
Τελικά με άφησαν να φύγω στις 18:00, αφού φρόντισαν να με ξαλαφρώσουν κατά 2000 ευρώ περίπου! Τσάμπα πράμα!!!Πάνε δύο μηνιάτικα!
Για να δω τι θα πάρω από την ασφάλεια...
Και όλα αυτά θεονήστικη από το πρωί! Ούτε νερό!!! Ένα τσάι με άφησαν να πιώ όταν με γύρισαν στο δωμάτιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γεια σου συντοπίτισσα!!!Περαστικά Άσπα μου, ό,τι καλύτερο. Μόλις επέστρεψα από το γιατρό, έκανα τη στείρωση στον " Μπέμπη" μου. Ακόμα κοιμάται ο καημενούλης... Ο γιατρός είπε ότι οι ορμόνες φεύγουν μετά από δυο- τρεις μήνες οπότε και κόβει τις κακές συνήθειες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αισθάνομαι λίγο χάλια τώρα αλλά ελπίζω ότι έκανα το καλύτερο γι αυτόν.
Που είσαι Κεφαλλονιά? Ο γιατρός έχει δίκιο. Περνάει λίγος καιρός μέχρι τα αγοράκια να ηρεμίσουν από τις ορμόνες. Και μην αισθάνεσαι χάλια, όντως έκανες το καλύτερο γι'αυτόν!!!
Μαλλον απο το διαβασμα!
Ασπασια περαστικα...
Που εκανες επεμβαση?
Εκανε και ο θειος μου το σαββατο στο ιατρικο, στο γονατο του.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στο ΙΑΣΩ ήμουν για αφαίρεση πολύποδα...Νομιζω οτι εχω χασει καποια επεισοδια...
Μαλλον απο το διαβασμα!![]()
Ασπασια περαστικα...
Που εκανες επεμβαση?
Εκανε και ο θειος μου το σαββατο στο ιατρικο, στο γονατο του.

Ismini
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Ασπασία περαστικά, το καλύτερο αγχολυτικό-παυσίπονο είναι ο Χιόνης αγκαλιά!
Fofi καλή ανάρρωση στον γατούλη σου. Είναι λογικό να αισθάνεσαι χάλια αλλά αφού είναι για το καλό του...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κατά τ'άλλα καλά.
Ποιος πάει δουλειά αύριοοοοο????

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τώρα που το λες πονάάάάωωω!!!:cry:Μα καλά θα πας αύριο δουλειά; Κανονικά πρέπει να μείνεις στο κρεββάτι!![]()

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Στη δουλειά πες ότι είσαι άρρωστη και μην πας!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περαστικά και από μένα

Χριστίνα>> συνάδελφος εεε??

(Αν και ευελπιστώ να ασχοληθώ με τη μετάφραση και όχι τόσο με τη διδασκαλία.. Μου αρέσει πολύ περισσότερο η μετάφραση
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μα καλα δεν σου εδωσαν αναρωτικη???????Τώρα που το λες πονάάάάωωω!!!:cry:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool