Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σπιτι!!! Σπιτι!!! Σπιτι!!!!!
:up: :up: :up:
Με τα μικρα μου παλι. Τα εχω ζαλισει στις αγκαλιες!!!!
Ασπασια περαστικα!!!
Παιδια τα λεμε το απογευμα απο το φροντιστηριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία, ελπίζω όλα καλά με την επεμβασούλα.:) . Αντε και μοιάζει άδειο το φόρουμ σήμερα που δεν είσαι!:redface:

Ασπασία περαστικά, καλή αναρρωση!

Ασπασία καλή ανάρρωση από την επέμβαση!

Ασπασια περαστικα!!!
Ευχαριστώ κορίτσια!!! Όλα καλά πήγαν αλλά είμαι πολύ εκνευρισμένη! Μου είχαν πει ότι είναι 10΄υπόθεση. Πήγα στις 08:00 για να κάνω εισαγωγή, όπου με άρχισαν στις εξετάσεις και εν τέλει έμαθα ότι η επέμβαση ήταν προγραματισμένη για τη 13:00! Είχα τελειώσει τις εξετάσεις από τις 09:00 και περίμενα, περίμενα, περίμενα..... Μετά μου έκαναν ολική νάρκωση που δεν την αντέχω με τίποτα! Άλλη μια φορά είχα κάνει και ήμουν άρρωστη 3 μέρες...:/: :/: Τελικά με άφησαν να φύγω στις 18:00, αφού φρόντισαν να με ξαλαφρώσουν κατά 2000 ευρώ περίπου! Τσάμπα πράμα!!!Πάνε δύο μηνιάτικα! :mad: :mad: :mad: Για να δω τι θα πάρω από την ασφάλεια...:hmm: Και όλα αυτά θεονήστικη από το πρωί! Ούτε νερό!!! Ένα τσάι με άφησαν να πιώ όταν με γύρισαν στο δωμάτιο...:down: Γύρισα πριν λίγο γιατί έφαγα την κίνηση της Κιφησίας και κατευθείαν να ταίσω το μωρό, να χαιδέψω τον Χιονούλη μου και να δω πόσα μηνύματα μαζεύτηκαν στο MyCat!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά σου!

Σιδερένια Ασπα μου αλλά είχαν δίκιο σου μιλάω σαν ειδικός στα χειρουργεία,αν δεν σου είχαν πει να μείνεις από χθες νηστική χρειάζονταν αυτές οι ώρες αφού λες ότι έκανες και ολική ναρκωση.Σκέψου ότι έπρεπε να βγουν και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος.Τώρα χαλαρά με το Χιόνι αγκαλιά και ξεκούραση.Και πάλι περαστικά.

Περαστικά Άσπα μου, ό,τι καλύτερο. Μόλις επέστρεψα από το γιατρό, έκανα τη στείρωση στον " Μπέμπη" μου. Ακόμα κοιμάται ο καημενούλης... Ο γιατρός είπε ότι οι ορμόνες φεύγουν μετά από δυο- τρεις μήνες οπότε και κόβει τις κακές συνήθειες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αισθάνομαι λίγο χάλια τώρα αλλά ελπίζω ότι έκανα το καλύτερο γι αυτόν.

Περαστικά Άσπα μου, ό,τι καλύτερο. Μόλις επέστρεψα από το γιατρό, έκανα τη στείρωση στον " Μπέμπη" μου. Ακόμα κοιμάται ο καημενούλης... Ο γιατρός είπε ότι οι ορμόνες φεύγουν μετά από δυο- τρεις μήνες οπότε και κόβει τις κακές συνήθειες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αισθάνομαι λίγο χάλια τώρα αλλά ελπίζω ότι έκανα το καλύτερο γι αυτόν.
Γεια σου συντοπίτισσα!!!:up: Που είσαι Κεφαλλονιά? Ο γιατρός έχει δίκιο. Περνάει λίγος καιρός μέχρι τα αγοράκια να ηρεμίσουν από τις ορμόνες. Και μην αισθάνεσαι χάλια, όντως έκανες το καλύτερο γι'αυτόν!!!;)

Νομιζω οτι εχω χασει καποια επεισοδια...
Μαλλον απο το διαβασμα!:P

Ασπασια περαστικα...
Που εκανες επεμβαση?
Εκανε και ο θειος μου το σαββατο στο ιατρικο, στο γονατο του.

Νομιζω οτι εχω χασει καποια επεισοδια...
Μαλλον απο το διαβασμα!:P

Ασπασια περαστικα...
Που εκανες επεμβαση?
Εκανε και ο θειος μου το σαββατο στο ιατρικο, στο γονατο του.
Στο ΙΑΣΩ ήμουν για αφαίρεση πολύποδα...:/:

Ασπασία μου είσαι κι εσύ κουρλοΚεφαλονίτισσα? Η Κεφαλονιά είναι μια χαρά, γεμίζει κόσμο.. Καλό αυτό από τη μία γιατί οι περισσότεροι ζουν από τον τουρισμό από την άλλη για εμάς που δουλεύουμε το καλοκαίρι είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα.. Την ίδια εγχείριση είχε κάνει και η μαμά μου στο Μητέρα. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Ο μπεμπούλης μου είναι ακόμα ναρκωμένος, ο γιατρός μου είπε ότι του χει κάνει ισχυρή δόση αντιβίωσης οπότε δεν θα χρειασθεί να του δώσω εγώ. Αύριο μου είπε να μην τον βγάλω έξω. Ελπίζω μεθαύριο αν βγει να μη μου κάνει αντίποινα και εξαφανισθεί πάλι... Προχθές ήταν όλη τη μέρα και κοιμόταν μέσα στο σπίτι, του ' κατσε φαίνεται στραβά και από προχθές το βράδυ, γύρισε σήμερα τις πέντε το πρωί, σηκώνετε στα δύο και βαράει με τα μπροστινά του πόδια το τζάμι της μπαλκονόπορτας για να με ξυπνήσει... Εντωμεταξύ μέχρι να γυρίσει εγώ είμαι σε κατάσταση τραλαλά...

Ασπασία περαστικά!

Περαστικα Ασπα! Με το καλο ολα!

Ασπασία εύχομαι να είναι όλα περαστικά!

Ασπασια περαστικα..:)

Έχω βγει οφ σήμερα. Καθάρισα το σπίτι και πήγα και σούπερ-μάρκετ (το οποίο σχεδόν το σήκωσα γιατί δεν υπήρχε τίποτα εδώ). Ο δε Σάκης μετά το σοκ της ηλεκτρικής σκούπας πήγε και εγκαινίασε τα καθαρά σεντόνια. Απλώθηκε φαρδύς πλατύς και ξεράθηκε στον ύπνο.

Ασπασία περαστικά, το καλύτερο αγχολυτικό-παυσίπονο είναι ο Χιόνης αγκαλιά!

Fofi καλή ανάρρωση στον γατούλη σου. Είναι λογικό να αισθάνεσαι χάλια αλλά αφού είναι για το καλό του...

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας! Να είστε καλά!!! Δεν πονάω καλά είμαι. Μόνο λίγο βαρύ κεφάλι από τη νάρκωση έχω και ελαφρότερη τσέπη!!!:lol: Κατά τ'άλλα καλά. ;) Ποιος πάει δουλειά αύριοοοοο????:( :( :(

Μα καλά θα πας αύριο δουλειά; Κανονικά πρέπει να μείνεις στο κρεββάτι!:P

Μα καλά θα πας αύριο δουλειά; Κανονικά πρέπει να μείνεις στο κρεββάτι!:P
Τώρα που το λες πονάάάάωωω!!!:cry: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περαστικά Ασπασία!
Στη δουλειά πες ότι είσαι άρρωστη και μην πας!:D

Kαλέ ναι! Εχεις μετεγχειρητικές ζαλάδες και πρέπει τουλάχιστον μία μέρα να παραμείνεις κλινήρης! Το συζητάς? :P
Περαστικά και από μένα :)

Χριστίνα>> συνάδελφος εεε?? :D
(Αν και ευελπιστώ να ασχοληθώ με τη μετάφραση και όχι τόσο με τη διδασκαλία.. Μου αρέσει πολύ περισσότερο η μετάφραση ;))

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back