Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ισμήνη άσε ξέρεις πόσες φορές έχω μπει στον πειρασμό να του ρίξω φόλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Εχω πολυυυυ διαβασμα για αυριο....
Εμ, κοινωνολιογια ειναι, σιγα μην δεν ηθελε διαβασμα!:mad:

(δεν γραφω τιποτα αλλο γιατι αν με πεταξει εξω, θα το κοπανισω!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Από το πρωί προς παθώ να μπω αλλά του κάκου! Τα νεύρα μου!!!:mad: :mad: :mad: Σήμερα που λείπουν όλοι Θεσσαλονίκη και η Σοφία για εξωτερικές δουλειές και είμαι εντελώς μόνη μου και μπορώ να είμαι συνέχεια στο MyCat δε μπορώ! Τι γκαντεμιά είναι αυτή! Πάντως μου κάνει εντύπωση πως μπήκατε και γράψατε όσες το κάνατε...:hmm:

πως μπήκατε και γράψατε όσες το κάνατε...:hmm:
Με (ιώβειο) υπομονή και (γαϊδουρινή) επιμονή!! :D
(και ων ουκ έστιν αριθμός πατήματα στο refresh) :/:

Με (ιώβειο) υπομονή και (γαϊδουρινή) επιμονή!! :D
(και ων ουκ έστιν αριθμός πατήματα στο refresh) :/:
Ακριβώς :(

(Μέχρι και τα υπόλοιπα smilies δεν μου τα βγάζει)

Εγω δεν απορω μονο πως γραφετε, αλλα πως δεν εχετε σπασει τους υπολογιστες απο τα νευρα σας!
Εγω κοπανισα το επιπλο γιατι νευριασα που δεν εμπαινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad:

:) :) :) :) Καλημέρα υπναρούδες,καλορίζικο το καινούργιο μας σπιτικό.:up: :up:
Μια υπεροχή μέρα σε όλε σας:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :kiss: :kiss: :kiss:
Μου λείψατε όλες,με τις ζέστες και κλεισμένη μέσα:down:
Αλλά τώρα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:P :P :P :P

καλημερα και καλη αρχη!:) και μενα μου λειψατε!το σαββατο 1 ιουλιου θα φυγουμε διακοπες για 2 εβδομαδες,μην ανησυχησετε!:) θα τα ξαναπουμε στις 16 ιουλιου!

Την Καλημέρα και απο μένα.. Επιτέλους εδώ και 2 εβδομάδες ήρθαμε Λέρο. Πανέμορφο νησί, φοβερές παραλίες, ωραίος καιρός...
Θα είμαστε εδώ για 3 χρόνια τουλάχιστον και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό..
Τα γατουλίνια μου πετάνε απο την χαρά τους στο νέο τους σπίτι, μιας και εδώ είναι ελεύθερα να κυκλοφορούν στις βεράντες και να έχουν θέα θάλασσα...
Πήγαμε και στην παραλία παρεούλα... αλλά όπως φαντάζεστε μόλις βγήκαν απο το σπιτάκι τους, πήραν τον δρόμο προς την αντίθετη μεριά απο την θάλασσα....
Νεότερα έρχονται...

:( :( :( :( Τυχερές διακοπές......................

Καλημέρα!!!:up: Τι μου κάνετε? Σας πεθύμησα όλες (και όλους)! Καλό ταξίδι σε όσες πάνε διακοπές και καλή δουλειά (ή μήπως δουλία?) σε όσες δουλεύουν και οι διακοπές είναι μακριάάάάά ακόμα....;)

Αυτοι που ειμαστε ακομα στην δουλεια απλα πιζουμε και ελπιζουμε ... υπηρχε και το πιζουμε και βριζουμε αλλα αυτο θα γινει αργοτερα εχουμε ακομα μελλον. Καλημερα και απο μενα :)

Καλημέρα! Επιτέλους έχουμε mycat και πάλι!!! :up:
Τα χω πάρει άσχημα από το πρωί και έχω την εντύπωση ότι θα πάνε όλα στραβά σήμερα!

Καλημέρα , επιτέλους στέρηση πάθαμε όλοι .Τρελή ζέστη δεν υποφέρετε και είναι ακόμα πρωί, μετά από ένα τρελό ξενύχτι σέρνομαι στο γραφείο και ευτυχώς λείπουν όλοι όχι για κανέναν άλλο λόγο απλά δε θέλω να τους βλέπω . Τα γατουλίνια μου μεγάλωσαν και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο σπίτι ,έχει απίστευτη πλάκα να τα βλέπεις να παίζουν όμως καθόλου πλάκα να μαζεύεις ότι έχει μείνει στο πέρασμα τους, ο Ραμσής δίνει το πρόσταγμα κι ακολουθούν και τα μικρά. Η ladyτην έχει δει περισσότερο φίλη παρά μάνα και συμμετέχει κι αυτή στις σκανδαλιές, ούτε ένα απλό χαστουκάκι δε τους δίνει έτσι για παραδειγματισμό βρε αδελφέ!!!! :lol: :lol:

Καλημέρα!!:)
Πριν λίγο μου ήρθε το ρεύμα μετά από μια σύντομη διακοπή!
και έλεγα ότι θα την γλυτώσουμε ακούγοντας για άλλες περιοχές... Μάλλον το έχουν προγραμματίσει για όλους!:P

Δεν το πιστεύω!!!

πάλι διακοπή!!!:( :( :(

Ελπίζω να μη με μισήσετε θανάσιμα οι υπόλοιπες εργαζόμενες, :redface: αλλά φαίνεται ότι η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ μας πιάνει κι εμάς ως "ευρύτερο δημόσιο τομέα". Μας έστειλαν email ότι στις 12 θα κατέβει ο γενικός και, ως εκ τούτου, σπίτια μας!! :rolleyes:
Και αύριο το ίδιο!! :up: :up: :happy:
Είδες τι σου κάνει ο φόβος του black out;..

Ελπίζω να μη με μισήσετε θανάσιμα οι υπόλοιπες εργαζόμενες, :redface:
Ωωωω! πόσο σας μισώ απαίσια στρουμφάκια!!!!:mad: :mad: :mad: Θέλω κι εγώ να φύγω στις 12:00!!!:( Δηλαδή σε 34' ακριβώς την κάνετε για σπίτια σας?:blink::confused::/::cry::bye:

Ελπίζω να μη με μισήσετε θανάσιμα οι υπόλοιπες εργαζόμενες, :redface: αλλά φαίνεται ότι η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ μας πιάνει κι εμάς ως "ευρύτερο δημόσιο τομέα". Μας έστειλαν email ότι στις 12 θα κατέβει ο γενικός και, ως εκ τούτου, σπίτια μας!! :rolleyes:
Και αύριο το ίδιο!! :up: :up: :happy:
Είδες τι σου κάνει ο φόβος του black out;..
θέλω κι εγώ!!! :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back