anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχω πολυυυυ διαβασμα για αυριο....
Εμ, κοινωνολιογια ειναι, σιγα μην δεν ηθελε διαβασμα!
(δεν γραφω τιποτα αλλο γιατι αν με πεταξει εξω, θα το κοπανισω!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σήμερα που λείπουν όλοι Θεσσαλονίκη και η Σοφία για εξωτερικές δουλειές και είμαι εντελώς μόνη μου και μπορώ να είμαι συνέχεια στο MyCat δε μπορώ! Τι γκαντεμιά είναι αυτή! Πάντως μου κάνει εντύπωση πως μπήκατε και γράψατε όσες το κάνατε...
aretha
Περιβόητο μέλος
Με (ιώβειο) υπομονή και (γαϊδουρινή) επιμονή!!πως μπήκατε και γράψατε όσες το κάνατε...![]()
(και ων ουκ έστιν αριθμός πατήματα στο refresh)

anabou
Διάσημο μέλος
ΑκριβώςΜε (ιώβειο) υπομονή και (γαϊδουρινή) επιμονή!!![]()
(και ων ουκ έστιν αριθμός πατήματα στο refresh)![]()

(Μέχρι και τα υπόλοιπα smilies δεν μου τα βγάζει)
Εγω κοπανισα το επιπλο γιατι νευριασα που δεν εμπαινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα υπναρούδες,καλορίζικο το καινούργιο μας σπιτικό.
Μια υπεροχή μέρα σε όλε σας
:kiss: :kiss: :kiss: Μου λείψατε όλες,με τις ζέστες και κλεισμένη μέσα
Αλλά τώρα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
και μενα μου λειψατε!το σαββατο 1 ιουλιου θα φυγουμε διακοπες για 2 εβδομαδες,μην ανησυχησετε!
θα τα ξαναπουμε στις 16 ιουλιου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Θα είμαστε εδώ για 3 χρόνια τουλάχιστον και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό..
Τα γατουλίνια μου πετάνε απο την χαρά τους στο νέο τους σπίτι, μιας και εδώ είναι ελεύθερα να κυκλοφορούν στις βεράντες και να έχουν θέα θάλασσα...
Πήγαμε και στην παραλία παρεούλα... αλλά όπως φαντάζεστε μόλις βγήκαν απο το σπιτάκι τους, πήραν τον δρόμο προς την αντίθετη μεριά απο την θάλασσα....
Νεότερα έρχονται...
Τυχερές διακοπές......................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι μου κάνετε? Σας πεθύμησα όλες (και όλους)! Καλό ταξίδι σε όσες πάνε διακοπές και καλή δουλειά (ή μήπως δουλία?) σε όσες δουλεύουν και οι διακοπές είναι μακριάάάάά ακόμα....
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα χω πάρει άσχημα από το πρωί και έχω την εντύπωση ότι θα πάνε όλα στραβά σήμερα!
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πριν λίγο μου ήρθε το ρεύμα μετά από μια σύντομη διακοπή!
και έλεγα ότι θα την γλυτώσουμε ακούγοντας για άλλες περιοχές... Μάλλον το έχουν προγραμματίσει για όλους!

mimikaki
Διάσημο μέλος
πάλι διακοπή!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
αλλά φαίνεται ότι η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ μας πιάνει κι εμάς ως "ευρύτερο δημόσιο τομέα". Μας έστειλαν email ότι στις 12 θα κατέβει ο γενικός και, ως εκ τούτου, σπίτια μας!!
Και αύριο το ίδιο!!
Είδες τι σου κάνει ο φόβος του black out;..
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ωωωω! πόσο σας μισώ απαίσια στρουμφάκια!!!!Ελπίζω να μη με μισήσετε θανάσιμα οι υπόλοιπες εργαζόμενες,![]()
Θέλω κι εγώ να φύγω στις 12:00!!!
Δηλαδή σε 34' ακριβώς την κάνετε για σπίτια σας?

:cry:
aretha
Περιβόητο μέλος
Ω, ναι!!Δηλαδή σε 34' ακριβώς την κάνετε για σπίτια σας?![]()

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
θέλω κι εγώ!!!Ελπίζω να μη με μισήσετε θανάσιμα οι υπόλοιπες εργαζόμενες,αλλά φαίνεται ότι η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ μας πιάνει κι εμάς ως "ευρύτερο δημόσιο τομέα". Μας έστειλαν email ότι στις 12 θα κατέβει ο γενικός και, ως εκ τούτου, σπίτια μας!!
![]()
Και αύριο το ίδιο!!![]()
![]()
![]()
Είδες τι σου κάνει ο φόβος του black out;..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool