purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα κατσω λιγο εδω να διαβασω μπας και νιοσω λιγο καλιτερα τα λεμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ελπίζω τωρα να φτιάχτηκε και να μην μας ξαναπετάξει έξω...Κατα τα άλλα, η δική μου οικολογική συνείδηση καλά κρατεί ακόμη. Τα aircondition παραμένουν στην αποθήκη (για πόσο ακόμη δεν ξέρω...
).Χτες κι εμεις φύγαμε στις 12.00, αλλα έφτασα σπίτι στις 2.00.
Ελένη πολύ σε ζηλεύω...Οχι τόσο για το ότι φεύγεις, αλλά γιατί έχεις σπίτι σε νησί!!! Καλά να περάσεις πάντως.
Mariel καλώς να δεχτείς τον Noel! Ελπίζω να μην μαζέψει τις βαλίτσες του και ξαναφύγει για Αυστρία με τη ζέστη που θα φάει εδώ...
Τα δικά μου είναι σχεδόν σε κώμα. Ο Σιβα κουνιέται ελάχιστα, και η Αργυρώ ανασαίνει μερικές φορές σαν σκυλί (με τη γλώσα έξω).
Τα βρέχω, βάζω παγάκια στο νερό τους, τα βάζω μπροστά στον ανεμιστήρα αλλά δεν...
Διαβάσατε για τα δάση που καιγονται? Εμένα με έχει πιάσει απελπισία....

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
σαν να δρόσισε!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Με τις πυρκαγιες κι εγω εχω φρικαρει. Μα καλα τιποτα δεν καταλαβαινουν οσοι τις βαζουν;;; (οι τυχαιες ειναι στο προγραμμα αλλα μειοψηφια) Ολο το χειμωνα που θα εχουμε πλημμυρες και το καλοαιρι που θα φτασουμε τους 50 βαθμους, ευχομαι να τους παρασυρει το ρεμα να πνιγουν η να παθουν θερμοπληξια (ουτε νερο να μη βρουν!!!)
Παιδια εχω απιστευτη δουλεια με τους βαθμους και βαριεμαι αφορητα... Ολο το αναβαλω αλλα πρεπει να παω....
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
σημερα πηγα τη σκυλιτσα μου για στειρωση.τη λυπηθηκα τη καημενη αλλα ξερω πως ειναι για το καλο της, ο γιατρος μου ειπε ολα καλα.ελενιτσα καλο ταξιδι και καλα να περασεις.ζηλευω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
επιτελους δροσισε λιγο!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παει και η Παρνηθα
:cry: :cry: Κι οχι μονο..... Μαλλον δεν θα παιθανω απο φυσικα αιτια. Ετσι οπως παμε θα καταστραφουν τα παντα.
Τοσα δεντρακια, τοσα καημενα ζωακια
:cry: :cry: :cry:
Τρελα μου ερχεται...... Ποσο κριμα
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τις φωτιές τι να πει κανείς...Όπως κάθε καλοκαίρι θα καεί η μισή Ελλάδα και του χρόνου θα ξεφυτρώσουν υπέροχες βιλίτσες σε τιμή ευκαιρίας...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όσο σκέφτομαι τις χελωνίτσες, τα πουλιά και κάθε λογής ζωάκια που ζούσαν στο βουνό...:cry: Αφήστε τις περιουσίες που καταστράφηκαν! Χθες βράδυ κάποιοι φίλοι μου που μένουν Θρακομακεδόνες είχαν αναγκαστεί από αστυνομία και πυροσβεστική να εκκενώσουν την περιοχή. Ο δε ξάδελφος μου που έχει μαγαζί Κεφαλονιά και πηγαίνει κάθε καλοκαίρι, έψαχνε τρόπο να γυρίσει γιατί το σπίτι του βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας και πρέπει να έχει πάθει ζημιά. Μεγάλη καταστροφή γμτ...
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα, τι καλή δηλαδή που το πρωί μάζευα στάχτες από τη βεράντα... Απίστευτο αυτό που έγινε στην Πάρνηθα, πώς άφησαν ολόκληρο εθνικό δρυμό να κατακαεί έτσι...
Άκουγα ένα δασολόγο στο ραδιόφωνο που έλεγε ότι για να αποκατασταθεί το ελατόδασος πρέπει πρώτα να φυτευτεί ένα πρόδρομο δάσος για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες (υγρασία, σκιά κλπ) και μετά από 20-30 χρόνια να αρχίσουν να φυτεύονται ξανά έλατα. Και βέβαια, όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι στο μεταξύ δε θα ξανακαεί το βουνό, ή ακόμα χειρότερα, δε θα οικοπεδοποιηθεί Μετά από την Πεντέλη και τον Υμηττό, πάει κι η Πάρνηθα... Τι θα αναπνέουμε πια;
(Το χειρότερο που άκουσα ήταν ότι κάηκαν και τα περισσότερα ελάφια του δρυμού :cry: )
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω στεναχωρηθηκα παρα πολυ με την Παρνηθα...και σημερα το πρωι μυριζε τοσο εντονα απο τη φωτια...
πολυ μεγαλη καταστροφη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
(Το χειρότερο που άκουσα ήταν ότι κάηκαν και τα περισσότερα ελάφια του δρυμού :cry: )
οχι,ρε γαμωτο!!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει ο Όμιλος Φίλων του Δάσους που απ' ό,τι έχω ακούσει είναι αρκετά δραστήριοι (συμμετείχαν και στην πυρόσβεση από χτες με εθελοντές, έχουν και δικό τους εξοπλισμό). Υποθέτω ότι από το φθινόπωρο και μετά όλο και κάποια προσπάθεια αναδάσωσης θα γίνει, είτε από αυτούς είτε από άλλους φορείς. Καλό είναι να έχουμε το νου μας, και όταν πάρουμε χαμπάρι κάποια τέτοια κίνηση να ενημερώσουμε όσο περισσότερους μπορούμε και να πάμε να βοηθήσουμε.Δεν μπορούμε να κινητοποιηθούμε με κάποιο τρόπο για να αναδασωθεί η Πάρνηθα?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool