Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας κοριτσια πο πο ποσο καιρο εχω να μπω δε ξερω τι γινεται αλλα δε μπορω να μπω απ το pc μου.Βγαζει οτι δεν μπορει να εμφανισει τη σελιδα και ειπα και σε ενα φιλο μου με συνδεση hol να δοκιμασει αλλα τπτ ουτε και αυτος.Καντε κατι ρε κοριτσια μπηκα απο ιντερνετ καφε τι να κανω κανει και ζεστη σπιτι.Δεν αντεχω αλλο λεμε τα εχω παιξει και δηνω 2 μαθηματα τη παρασκευη και μετα φευγω.Πος θα περασουν οι μερες???:( Θα κατσω λιγο εδω να διαβασω μπας και νιοσω λιγο καλιτερα τα λεμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. 'Η που όντως δρόσισε ή που απλά συνήθισα την πολύ ζέστη και είμαι καλύτερα σήμερα. Τι να πουν και τα γατόνια μου που δεν ξεμυτάνε από το δωμάτιο με το aircondition!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, όντως είναι πολύ καλύτερα σήμερα. Ήταν η πρώτη μέρα από τότε που άρχισε ο καύσωνας που άνοιξα τις μπαλκονόπορτες το πρωί και μπήκε δροσιά, αντί για λίβας... :cool:

Kαλημέρα! Μπορεσα να μπω κι εγω επιτέλους! :up: Ελπίζω τωρα να φτιάχτηκε και να μην μας ξαναπετάξει έξω...
Κατα τα άλλα, η δική μου οικολογική συνείδηση καλά κρατεί ακόμη. Τα aircondition παραμένουν στην αποθήκη (για πόσο ακόμη δεν ξέρω...:hmm: ).
Χτες κι εμεις φύγαμε στις 12.00, αλλα έφτασα σπίτι στις 2.00.
Ελένη πολύ σε ζηλεύω...Οχι τόσο για το ότι φεύγεις, αλλά γιατί έχεις σπίτι σε νησί!!! Καλά να περάσεις πάντως.
Mariel καλώς να δεχτείς τον Noel! Ελπίζω να μην μαζέψει τις βαλίτσες του και ξαναφύγει για Αυστρία με τη ζέστη που θα φάει εδώ...
Τα δικά μου είναι σχεδόν σε κώμα. Ο Σιβα κουνιέται ελάχιστα, και η Αργυρώ ανασαίνει μερικές φορές σαν σκυλί (με τη γλώσα έξω).
Τα βρέχω, βάζω παγάκια στο νερό τους, τα βάζω μπροστά στον ανεμιστήρα αλλά δεν...
Διαβάσατε για τα δάση που καιγονται? Εμένα με έχει πιάσει απελπισία....:(

Καλημέρα! Τι δρόσισε!! Αστειεύεστε βέβαια!!! Αν δεν πέσει κάτω από 30 εγώ δεν την βγάζω... Κάτι άκουσα για βροχές και αναθάρρισα. Έχω ξεχάσει οικολογική συνείδηση κλειδωμένη στην ντουλάπα, παραβλέπω και το γεγονός ότι το a/c με πειράζει και λειτουργώ τα a/c νυχθημερόν. Ο Χιόνης που δε μπορούσε μακριά από την βεράντα, βγαίνει μόνο για πιπί και κλαίει να του ανοίξω να μπει μέσα. Ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τίποτα με τη ζέστη είναι ο Κώστας ο οποίος μετά από 18 χρόνια στη Γερμανία, είναι καλά από 40 βαθμούς Κελσίου και πάνω:lol:

καλημέρα! Επιτέλους έφτιαξε... χθες είχα απελπιστεί είχα το ίδιο πρόβλημα με την purina...
σαν να δρόσισε!!:hmm:

Εδω εχει αρκετα εντονο αερακι. Το σπιτι ως ρετιρε βεβαια παραμενει απιστευτα ζεστο. Ξεχασα πως ειναι να μην ιδρωνω... Αλλα σε κανενα μισαωρο ερχεται ο τεχνικος για τα κλιματιστικα!!! Αφου χτες το βραδυ νομιζα πως θα ειμαι το επομενο θυμα θερμοπληξιας!!! Το καλο ειναι πως αν με παρει ο υπνος δεν καταλαβαινω τιποτα. Παλι καλα. Οι υπολοιποι σπιτι κοιμουνται σε δοσεις...
Με τις πυρκαγιες κι εγω εχω φρικαρει. Μα καλα τιποτα δεν καταλαβαινουν οσοι τις βαζουν;;; (οι τυχαιες ειναι στο προγραμμα αλλα μειοψηφια) Ολο το χειμωνα που θα εχουμε πλημμυρες και το καλοαιρι που θα φτασουμε τους 50 βαθμους, ευχομαι να τους παρασυρει το ρεμα να πνιγουν η να παθουν θερμοπληξια (ουτε νερο να μη βρουν!!!)
:mad: :mad: :mad:
Παιδια εχω απιστευτη δουλεια με τους βαθμους και βαριεμαι αφορητα... Ολο το αναβαλω αλλα πρεπει να παω....

καλησπερα!οντως δροσισε λιγο.και εγω ειχα προβλημα και δεν μπορουσα να μπω απο χθες.ευτυχως εφτιαξε:) σημερα πηγα τη σκυλιτσα μου για στειρωση.τη λυπηθηκα τη καημενη αλλα ξερω πως ειναι για το καλο της, ο γιατρος μου ειπε ολα καλα.ελενιτσα καλο ταξιδι και καλα να περασεις.ζηλευω...

αντε αυριο δηνω και αργα το βραδακι θα ερθουν να με παρουν ελπιζω να φτιαξει και να μπενω κανονικα απ το σπιτι μου.φιλακια
επιτελους δροσισε λιγο!

Εχω φρικαρει με τις πυρκαγιες βρε παιδια!!!
Παει και η Παρνηθα
:( :( :mad: :mad: :cry: :cry:
Κι οχι μονο..... Μαλλον δεν θα παιθανω απο φυσικα αιτια. Ετσι οπως παμε θα καταστραφουν τα παντα.
Τοσα δεντρακια, τοσα καημενα ζωακια
:cry: :cry: :cry:
Τρελα μου ερχεται...... Ποσο κριμα

καλημερα,και εγω ειμαι χαλια απο χθες που εμαθα για τοσες πυρκαγιες αλλα πιο πολυ για την παρνηθα,παει και ο δρυμος και τα ζωακια και τα δεντρακια!ειμαι εξω φρενων!:( :( :mad:

θελω να σας χαιρετησω για 2 εβδομαδες απο αυριο θα λειπουμε,παμε ζακυνθο,θα τα ξαναπουμε 16 ιουλιου.να ειστε φρονιμες οσο θα λειψω!:P

Καλημέρα. Αγγελική καλά να περάσεις, καλή ξεκούραση.

Για τις φωτιές τι να πει κανείς...Όπως κάθε καλοκαίρι θα καεί η μισή Ελλάδα και του χρόνου θα ξεφυτρώσουν υπέροχες βιλίτσες σε τιμή ευκαιρίας...:down:

Καλημέρα! Είμαι κι εγώ κατασκασμένη από χθες με τις πυρκαγιές στην Πάρνηθα. Το μόνο βουνό που δεν είχε καεί ακόμα πάει και αυτό... Του χρόνου 5 βαθμούς πάνω η θερμοκρασία, πλημύρες το χειμώνα και ένα σωρό άλλα προβλήματα επειδή κάποιοι ηλίθιοι βρήκαν ευκαιρία με τον καύσωνα να καθαρίσουν μερικά οικοπεδάκια...:mad: :mad: :mad: Όσο σκέφτομαι τις χελωνίτσες, τα πουλιά και κάθε λογής ζωάκια που ζούσαν στο βουνό...:cry: Αφήστε τις περιουσίες που καταστράφηκαν! Χθες βράδυ κάποιοι φίλοι μου που μένουν Θρακομακεδόνες είχαν αναγκαστεί από αστυνομία και πυροσβεστική να εκκενώσουν την περιοχή. Ο δε ξάδελφος μου που έχει μαγαζί Κεφαλονιά και πηγαίνει κάθε καλοκαίρι, έψαχνε τρόπο να γυρίσει γιατί το σπίτι του βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας και πρέπει να έχει πάθει ζημιά. Μεγάλη καταστροφή γμτ...:(

καήκαμε...

Καλημέρα, τι καλή δηλαδή που το πρωί μάζευα στάχτες από τη βεράντα... Απίστευτο αυτό που έγινε στην Πάρνηθα, πώς άφησαν ολόκληρο εθνικό δρυμό να κατακαεί έτσι... :mad: Άκουγα ένα δασολόγο στο ραδιόφωνο που έλεγε ότι για να αποκατασταθεί το ελατόδασος πρέπει πρώτα να φυτευτεί ένα πρόδρομο δάσος για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες (υγρασία, σκιά κλπ) και μετά από 20-30 χρόνια να αρχίσουν να φυτεύονται ξανά έλατα. Και βέβαια, όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι στο μεταξύ δε θα ξανακαεί το βουνό, ή ακόμα χειρότερα, δε θα οικοπεδοποιηθεί :down:
Μετά από την Πεντέλη και τον Υμηττό, πάει κι η Πάρνηθα... Τι θα αναπνέουμε πια; :(

(Το χειρότερο που άκουσα ήταν ότι κάηκαν και τα περισσότερα ελάφια του δρυμού :cry: )

Είδατε στην τηλεόραση ένα σκατζοχοιράκι που έτρεχε πανικόβλητο στο δρόμο? Με έπιασε κατάθλιψη με την καταστροφή, μαζεύαμε κι εμείς στάχτες από το τραπέζι του μπαλκονιού. Δεν μπορούμε να κινητοποιηθούμε με κάποιο τρόπο για να αναδασωθεί η Πάρνηθα? Αποφάσισα να μην κάνω παιδιά γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρχουν δάση μέχρι να ενηλικιωθούν και δεν θέλω να ζήσουν σε τέτοιο άθλιο κόσμο.

καλημερα!

κι εγω στεναχωρηθηκα παρα πολυ με την Παρνηθα...και σημερα το πρωι μυριζε τοσο εντονα απο τη φωτια...:( πολυ μεγαλη καταστροφη...

(Το χειρότερο που άκουσα ήταν ότι κάηκαν και τα περισσότερα ελάφια του δρυμού :cry: )

οχι,ρε γαμωτο!!!!!:( :( :( :mad:

Δεν μπορούμε να κινητοποιηθούμε με κάποιο τρόπο για να αναδασωθεί η Πάρνηθα?
Υπάρχει ο Όμιλος Φίλων του Δάσους που απ' ό,τι έχω ακούσει είναι αρκετά δραστήριοι (συμμετείχαν και στην πυρόσβεση από χτες με εθελοντές, έχουν και δικό τους εξοπλισμό). Υποθέτω ότι από το φθινόπωρο και μετά όλο και κάποια προσπάθεια αναδάσωσης θα γίνει, είτε από αυτούς είτε από άλλους φορείς. Καλό είναι να έχουμε το νου μας, και όταν πάρουμε χαμπάρι κάποια τέτοια κίνηση να ενημερώσουμε όσο περισσότερους μπορούμε και να πάμε να βοηθήσουμε.

Χθες άκουσα στις ειδήσεις και στεναχωρήθηκα ότι 25 εθελοντές από τον Όμιλο Φίλων του Δάσους είχαν αποκλειστεί μαζί με οχήματα της πυροσβεστικής στην Πάρνηθα και δεν μπορούσαν να κατέβουν. Δεν άκουσα κάτι για θύματα σήμερα οπότε πρέπει να γλύτωσαν. Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο θάνατο από το να καείς ζωντανός. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back