Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα. Ολη μέρα έπηζα κ δεν μπόρεσα να μπω καθόλου :( .
ΑΠό το πρωί στο γραφείο ακούγαμε με ένα συνάδελφο ένα γατί να κλαίει. Τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν ένα κούτσικο γατίνι, 15-20 ημερών στον κήπο του κτιρίου. Πήγα να το ταίσω,αλλά δεν έπαιζε να πιει μόνο του γάλα. Τελικά το αφήσαμε στη σκιά με την προοπτική στο σχόλασμα να το πάρει ο συνάδελφος. Τελικά φεύγοντας (και ενώ μέχρι πριν 10 λεπτά το ακούγαμε) δεν το βρήκαμε πουθενά. :/:
Ελπίζω να το πηρε η μαμά του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα...
Η σαρδελα απο τοτε που ηρθαμε, οποτε βγαινει εξω και τρωει χορτα, κανει εμετο...
Εκανε χθες τρεις φορες και σημερα αλλες τρεις. Της εβρασα κοτοπουλο με ριζακι, αν και πολυ αμφιβαλλω αν θα το φαει ..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα!
Η μαμά μου έπαθε αμυγδαλίτηδα και ενώ στο νοσοκομείο της είπαν ότι πρέπει να της κάνουν εισαγωγή εκείνη υπέγραψε δικιά της ευθήνη και έφυγε!!!!:blink:
Τί να πω!! Δεν ξέρω τι να κάνω, είναι κακό? φοβάμαι από την ξεροκεφαλιά της μην χειροτερέψει.Τώρα πήγα και της πήρα την αντιβίωση που έγραψε ο γιατρός και την πήρε.
Ξέρει κανείς να μου πεί??

Γονείς....μια ζωή μας γκρινιάζουν με το παραμικρό βηχαλάκι και εκείνοι ούτε να ακούν για γιατρό δεν θέλουν...
Γενικά μιμικακι μου δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό και με την αντιβίωση λογικά απόαύριο κιόλας θα είναι μια χαρά. Πάντως αν τη δεις και χειροτερεύει...με το ζόρι στο νοσοκομείο!

Γονείς....μια ζωή μας γκρινιάζουν με το παραμικρό βηχαλάκι και εκείνοι ούτε να ακούν για γιατρό δεν θέλουν...
Γενικά μιμικακι μου δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό και με την αντιβίωση λογικά απόαύριο κιόλας θα είναι μια χαρά. Πάντως αν τη δεις και χειροτερεύει...με το ζόρι στο νοσοκομείο!

ναι!άστα! δεν ξέρεις πως εκνευρίστηκα μόλις μου το είπε!!
Μακάρι πάντως να μην χρειαστεί!Ευχαριστώ Κατερινάκι μου!

Η μαμά μου έπαθε αμυγδαλίτηδα και ενώ στο νοσοκομείο της είπαν ότι πρέπει να της κάνουν εισαγωγή εκείνη υπέγραψε δικιά της ευθήνη και έφυγε!!!!:blink:
Τί να πω!! Δεν ξέρω τι να κάνω, είναι κακό? φοβάμαι από την ξεροκεφαλιά της μην χειροτερέψει.Τώρα πήγα και της πήρα την αντιβίωση που έγραψε ο γιατρός και την πήρε.
Ξέρει κανείς να μου πεί??
Με οξεία αμυγδαλύτιδα πέρασα την Πρωτοχρονιά του 2006. Η αλλαγή του χρόνου με είχε βρει με 39,2 πυρετό, ρίγη και κλεισμένο λαιμό. Και φυσικά πήγα στη δουλεία τις επόμενες μέρες με πυρετό. Και όταν πήγα στο γιατρό μετά από 3 μέρες μου συνέστησε αντιβίωση, αφωνία, λες και μπορούσα να μιλήσω, και να καθήσω στο σπίτι πράγμα που δεν έκανα. Οπότε φαντάζομαι ότι δεν έκανε κι άσχημα που δεν έκατσε στο νοσοκομείο η μαμά σου. Εγώ δεν έπαθα τίποτα.... Άσε που τα νοσοκομεία και οι γιατροί άλλο που δε θέλουν από το να στα παίρνουν σε κάθε ευκαιρία και με το παραμικρό...:down:
Περαστικά στη μανούλα!:)

Με οξεία αμυγδαλύτιδα πέρασα την Πρωτοχρονιά του 2006. Η αλλαγή του χρόνου με είχε βρει με 39,2 πυρετό, ρίγη και κλεισμένο λαιμό. Και φυσικά πήγα στη δουλεία τις επόμενες μέρες με πυρετό. Και όταν πήγα στο γιατρό μετά από 3 μέρες μου συνέστησε αντιβίωση, αφωνία, λες και μπορούσα να μιλήσω, και να καθήσω στο σπίτι πράγμα που δεν έκανα. Οπότε φαντάζομαι ότι δεν έκανε κι άσχημα που δεν έκατσε στο νοσοκομείο η μαμά σου. Εγώ δεν έπαθα τίποτα.... Άσε που τα νοσοκομεία και οι γιατροί άλλο που δε θέλουν από το να στα παίρνουν σε κάθε ευκαιρία και με το παραμικρό...:down:
Περαστικά στη μανούλα!:)

πήγα και την είδα τώρα ήταν ήδη κάπως καλύτερα...Απλά τρόμαξα.
Ευχαριστώ Ασπασία:)

Καλημέρα :)

Μιμικάκι, περαστικά στη μαμά σου :happy:

Εγώ πλέον μπορώ να πω επισήμως ότι τα έχω παίξει με την εξεταστική. Σήμερα στις 10 δίνω το 7ο και προτελευταίο μάθημα (και πρέπει να κλείσω το pc για να διαβάσω :hmm:) και έχω λαλήσει τελείως!
Εντωμεταξύ χτες έδινα 6 το απόγευμα και για να μην με πάρει ύπνος όλη μέρα και να διαβάσω είχα πιει 4 ελληνικούς καφέδες οι οποίοι μάλλον με πιάσανε το βράδυ και στριφογυρνούσα συνέχεια και τελικώς δεν κοιμήθηκα :/:
Και γμτ, ο καφές ποτέ δεν με έπιανε!

Το τελευταίο μάθημα τουλάχιστον είναι αρκετά πιο εύκολο και εχω αρκετές μέρες να το διαβάσω - το δίνω την Τετάρτη..
Τα πολλά βάσανά μου δηλαδή τελειώνουν σήμερα!

Συγνώμη που σας έπρηξα με τα δικά μου :(

Έχετε όλοι μια μεγάαααλη καλημέρα από τον Φρίξο!!! :up:

Καλημέρα.
mimikaki εύχομαι περαστικά στη μητέρα σου και υπομονή. Και λέω υπομονή (και συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα), γιατί η μητέρα μου που έχει χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) κάτι σαν άσθμα εδώ και κάποια χρόνια, και σε γιατρό έχει να πάει κάτι χρόνια!!!! Και είναι μία ασθένεια χρόνια (το λέει και το όνομα θα μου πείτε) και χρειάζεται παρακολούθηση. Όταν όμως κάνουμε συζήτηση για επίσκεψη στο γιατρό όλο ναι ναι παιδί μου πρέπει να πάμε και τα γνωστά και δεν πάμε ποτέ. Γονείς, τι να τους κάνεις :D:Dόσο μεγαλώνουν γίνονται σα μικρά παιδιά:D:D

cloud, σου έυχομαι κουράγιο, καλά τελειώματα και ΚΑΛΑ αποτελέσματα. Ξέρω (από τότε που ήμουν και εγώ φοιτήτρια) ότι είναι ταλαιπωρία να έχεις εξεταστική ντάλα καλοκαίρι (υποθέτω καθυστερήσατε λόγω καταλήψεων????) Δεν πειράζει οι διακοπές σου είναι μπροστά και εύχομαι να ξεκουραστείς και να περάσεις πολύ όμορφα.

Να είστε όλοι καλά και υπομονή. Παρασκευή σήμερα.:up::up::up:

Καλησπερα...
Η σαρδελα απο τοτε που ηρθαμε, οποτε βγαινει εξω και τρωει χορτα, κανει εμετο...
Εκανε χθες τρεις φορες και σημερα αλλες τρεις. Της εβρασα κοτοπουλο με ριζακι, αν και πολυ αμφιβαλλω αν θα το φαει ..:hmm:

Από όσο γνωρίζω και από όσα έχω ακούσει δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αυτό με τα χόρτα. Από ότι μου έχουν πεί με τα χόρτα σα να λιπαίνεται το έντεράκι τους και μετά με τον εμετό αποβάλουν τις τρίχες που έχουν καταπιεί όταν καθαρίζουν τη γούνα τους. Οπότε μάλλον καλό τους κάνει.:hmm: Τώρα αν ο εμετός είναι συχνός τότε ίσως να είναι ανησυχητικό.
Εμένα ο δικός μου κάνει σαν τρελός για τα αγριόχορτα που βγαίνουν στις γλάστρες μου και όταν τα ξεριζώνω με κυνηγάει από πίσω για να του δώσω να φάει λίγο. Μασουλάει κανά δυό φυλλαράκια και μετά τα παρατάει. Του τα αφήνω εκεί κοντά σε ένα πιατάκι από αυτά που βάζουμε κάτω από τις γλάστρες για να φάει όσο θέλει και την επόμενη μέρα τα πετάω γιατί και αυτά ξεραίνονται. Ε και καμμιά φορά, σχεδόν σπανιώς, να κάνει και λίγο εμετούλι σα νεράκι.

Καλημέρα! Παρασκευή και 13 σήμερα, οι προληπτικοί/ές να κοιτάτε κι απ' τις δυό μεριές πριν περάσετε το δρόμο! :P
Μιμίκα, περαστικά της μαμάς σου. Είμαι κι εγώ της άποψης όσο γίνεται να αποφεύγονται τα νοσοκομεία γιατί είναι από τα πιο ανθυγιεινά μέρη που υπάρχουν (κυκλοφορούν εκεί μέσα κάτι μικρόβια-γκοτζίλα λόγω αντιβιώσεων και αν σου κάτσει... βγαίνεις πολύ χειρότερα από ό,τι μπήκες)
Νεφέλη, δεν ξέρω πόσο παρηγορητικό είναι, αλλά πολύ τη νοσταλγώ την εποχή του πανεπιστημίου. Ζορίζεσαι μεν στις εξεταστικές, αλλά όλο τον υπόλοιπο καιρό περνάς μέλι! ;)
Κατά τα άλλα, έχω τα νεύρα μου σήμερα γιατί χτες ήρθαν στο σπίτι να μας βάλουν πλακάκια στη βεράντα και δε φτάνει που μας κάνανε το σπίτι #@**@## μας κάνανε και μια άσχημη ζημιά στο παρκέ :mad: Γκρρρρρ... ένα πράγμα φτιάχνεις, δύο χαλάνε :mad: :mad: :down:

καλημερα:) ,
σημερα ξυπνησα πρωι-πρωι για να παω να (ξανα)καταθεσω το μηχανογραφικο μου...βεβαια απο τις περσινες βασεις του 10% ψιλοαπογοητευτηκα,αλλα ποτε δεν ξερεις...

Μιμικα,περαστικα στη μανουλα:inlove: οντως,ετσι ειναι...φωναζουν σ'εμας οποτε ειναι να παμε στο γιατρο αλλα εκεινοι κανουν τα ιδια και χειροτερα....

Ασπασια,κουραγιο...τοσες ατυχιες που σας βρηκαν μαζεμενες...:( και να πρεπει να εισαι ψυχραιμη εσυ για να παρηγορησεις τους υπολοιπους....:/:

cloud,καλη επιτυχια ευχομαι ολοψυχα:kiss: !!!!θυμαμαι τις δικες μου ταλαιπωρες καλοκαιρινες εξεταστικες...βεβαια εγω το ειχα παρει λιγο χαλαρα στη σχολη και διαβαζα σχεδον καθολου σε σχεση με τους συμφοιτητες μου που δεν ηταν "παραλιες":rolleyes: ειδικα τετοιες δυσκολες εποχες....:redface:

Ελενη(sardela)καλα να περνας στην ομορφη Χιο:P !!!αυτο με τα χορτα τωρα τελευταια το κανει κι η Τσικι,τρωει απο μια συγκεκριμενη γλαστρα και μετα κανει εμετο βγαζοντας το χορτο:confused:

Σημερα το πρωι ξαναεκανε εμετο μαζι με τα χορτα που εφαγε.
Θα παρω τον κυριο Πανο γιατι εχω αρχισει να ανησυχω.:/:
Εβγαλε και ακμη και κανει θεραπεια.

Ηρθα σε ενα ιντερνετ καφε και μπηκα να σας διαβασω, γιατι απο το σπιτι η κατασταση(η συνδεση μαλλον:P )ειναι τραγικη.

Κατα τ'αλλα ησυχια και ξεκουραση.
Πως ειναι η Αθηνα?Ζεστη, ζεστη???:P :P :P
(αν και ακουσα οτι η θερμοκρασια θα κατεβει)

καλημερα!! :)
χτες νευριασα με τους γονεις!! αυτοι καπνιζουν ( η μαμα μου μονο βασικα) μπροστα στη θεια μου (που ειναι εγγυος) αλλα εμενα φωναζουν να μην χαιδευω τον εντουλη το γατο μου τωρα που μενει στο σπιτι μας η θεια μου!! αμαν πια φοβουνται το τοξοπλασμα αλλα που καπνιζουν μπροστα της (και μαζι τους καπνιζει κι αυτη και το μωρο) δεν πειραζει!!!:mad: :mad:

καλημέρα!:)

Cloud, mariel ευχαριστώ για τα περαστηκά:)

astarti, η μαμά μου έχει και χρόνιο ασθμα και κάθε καλοκαίρι όλο και κάτι γίνεται την πιάνει κρίση και μπαίνει για νοσηλεία...ίσως γιαυτό δεν ήθελε να μείνει κιόλας χθές:P :P

Aretha, δυστυχώς οι εργάτες που έρχονται να φτιάξουν κάτι άλλο, μαθημένοι να δουλεύουν περισσότερο σε οικοδομές δεν προσέχουν καθόλου τα σπίτια...Μου έχει συμβεί και μένα:/:

sardelitsa ακμή είχε βγάλει και ο φρού κάποια στιγμή στο πηγουνάκι, από στρες(ανησυχούσε για τις μετοχές του:D :D ) Εσένα από τι προήλθε??Όσο για τα χόρτα, μήπως το κορίτσι θέλει να γίνει vegeterian????:hmm:

καλό διάβασμα στις μικρούλες της παρέας;)

ας πάρουμε και την "δόση" μας να ευθημίσουμε:P :P :P

Γεια σας και πάλι :D

Έδωσα και το προτελευταίο μου μάθημα (ακούστε τίτλο να στραβοκαταπιείτε: Ταξίδι, Περιπέτεια και Αφήγηση στο 18ο αιώνα :blink:) στο οποίο τα πήγα αρκετά καλά :)
Και τώρα μένει μόνο το ευκολούτσικο για την Τετάρτη.

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια ! Δυστυχώς αυτή δεν είναι μια απλή καλοκαιρινή εξεταστική. Είναι 2 εξεταστικές συμπυκνωμένες σε 2 εβδομάδες, και δεν έχω κανένα περιθώριο να κοπώ σε κανένα μάθημα, γιατί θα χάσω το μεταπτυχιακό που έχω κανονίσει να πάω το Σεπτέμβρη :/:

Αλλά σχεδόν τελείωσε :up:

(ακούστε τίτλο να στραβοκαταπιείτε: Ταξίδι, Περιπέτεια και Αφήγηση στο 18ο αιώνα :blink:)
Γιατί βρε; Μια χαρά ενδιαφέρον ακούγεται!! Στο μεταπτυχιακό μου είχα κάνει κι εγώ μια εργασία για τους περιηγητές του 18ου αιώνα (κάτι πλούσια μαμόθρεφτα εγγλεζάκια που κάνανε το Grand Tour στην Ιταλία -μερικοί πιο γενναίοι και στην Ελλάδα- και στο γυρισμό βουτούσανε και κάνα αρχαίο για σουβενίρ) ;)

Γιατί βρε; Μια χαρά ενδιαφέρον ακούγεται!! Στο μεταπτυχιακό μου είχα κάνει κι εγώ μια εργασία για τους περιηγητές του 18ου αιώνα (κάτι πλούσια μαμόθρεφτα εγγλεζάκια που κάνανε το Grand Tour στην Ιταλία -μερικοί πιο γενναίοι και στην Ελλάδα- και στο γυρισμό βουτούσανε και κάνα αρχαίο για σουβενίρ) ;)

:P

Eντάξει δε λέω καλό είναι, αλλά κάπως κουφό! Και το είχα επιλέξει κιόλας :hmm:
Είχαμε 5 μυθιστορήματα στην ύλη, το ένα ήταν τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ και τα άλλα 4 αρκετά άγνωστα..

Αλλά πάει τώρα αυτό! :D

Άντε, καλό κουράγιο και για το τελευταίο! Τον έφαγες το γάιδαρο! :up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back