Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλησπερα μα καλα παει καλα ο κοσμος ακου ευθανασια σε υγειες γατι τρελλη ειναι αυτη κ μετα μου λενε για καλους εκτροφεις αισχος ντροπη τι να πω αυτα να τα βλεπουν μερικοι που θελουν ναγινουν εκτροφεις ακου βαρος 2 μηνων πλασμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειμαστε καλα!!! ακου ευθανασια!!! Ελεος..... Μακαρι να βρεθει καποιος για το μικρουλι.
Κατερινα τα πραγματα ηταν φρικτα σημερα με τη φωτια. Μαυρισε η ψυχη μου σημερα. Τωρα ειναι σε υφεση, οι ανεμοι κοπασαν. Καντε τη προσευχουλα σας αποψε να μην δυναμωσουν παλι, για τη Κορινθο και τοσες αλλες περιοχες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα σε όλους:D ,
τι νέα? ολά καλά? άντε έφτασε επιτέλους και η Παρασκευή

Καλημέρα. Παρασκευή κι εγω ξαναφεύγω ΣΚ. Θέλαμε να πάμε Καλαμάτα, αλλά με τον καύσωνα και με 4-5 φωτιές να καίνε στην Πελοπόννησο έθεσα βέτο. Ετσι θα πάμε στην Κάρυστο! Καλό
ΣΚ σε όλους εύχομαι

Καλημέρα! Αν και είμαι για μια ακόμη φορά με λιγότερο από 4 ώρες ύπνο... Τον τελευταίο καιρό με τις στεναχώριες που περνάω αλλά και με τον Πίπη που ξυπνάει 4:00-4:30 κάθε πρωί και θέλει παιχνίδια τα'χω παίξει!!!:( Χθες πάλι άργισα να κοιμηθώ αλλά αυτή τη φορά ήταν για καλό. Σε μια κρίση καλοσύνης (?:hmm:) ο εργοδότης μου μου έδωσε 2 προσκλήσεις για τη συναυλία του Zuccero στο Θέατρο Βράχων και πήγα με την κολλητή μου, μόνο που άργησε πολύ ν'αρχήσει οπότε άργησε και να τελειώσει. Όμορφα ήταν!:happy: Άντε γιατί κάτι οι θάνατοι στην οικογένεια κάτι οι φωτιές, πολύ μαυρίλα έχει πέσει τελευταία και δεν αντέχεται....:/:

Καλημέρα. Παρασκευή κι εγω ξαναφεύγω ΣΚ. Θέλαμε να πάμε Καλαμάτα, αλλά με τον καύσωνα και με 4-5 φωτιές να καίνε στην Πελοπόννησο έθεσα βέτο. Ετσι θα πάμε στην Κάρυστο! Καλό
ΣΚ σε όλους εύχομαι

καλαμάτα???? απ'κει είσαι??

Καλημέρα! Αν και είμαι για μια ακόμη φορά με λιγότερο από 4 ώρες ύπνο... Τον τελευταίο καιρό με τις στεναχώριες που περνάω αλλά και με τον Πίπη που ξυπνάει 4:00-4:30 κάθε πρωί και θέλει παιχνίδια τα'χω παίξει!!!:( Χθες πάλι άργισα να κοιμηθώ αλλά αυτή τη φορά ήταν για καλό. Σε μια κρίση καλοσύνης (?:hmm:) ο εργοδότης μου μου έδωσε 2 προσκλήσεις για τη συναυλία του Zuccero στο Θέατρο Βράχων και πήγα με την κολλητή μου, μόνο που άργησε πολύ ν'αρχήσει οπότε άργησε και να τελειώσει. Όμορφα ήταν!:happy: Άντε γιατί κάτι οι θάνατοι στην οικογένεια κάτι οι φωτιές, πολύ μαυρίλα έχει πέσει τελευταία και δεν αντέχεται....:/:

υπομονή βρε Ασπασία μου, τι να κάνεις και 'συ, δεν το ξέρεις ότι κακά πράγματα πέφτουν όλα μαζί:/:

καλαμάτα???? απ'κει είσαι??
όχι. απλά σπουδάζει εκεί η αδερφή της κολλητής μου και θα πηγαίναμε να μείνουμε στο σπίτι της. :P

όχι. απλά σπουδάζει εκεί η αδερφή της κολλητής μου και θα πηγαίναμε να μείνουμε στο σπίτι της. :P

α! οκ, είπα μηπως βγουμε κοντοχωριανές:D

Καλημέρα κι από μένα!
8 ωρίτσες μείνανε για το ΠΣΚ... :up: ...Αλλά πώς περνάνε οι ρημάδες;;; :/:

Καλημέρα κι από μένα!
8 ωρίτσες μείνανε για το ΠΣΚ... :up: ...Αλλά πώς περνάνε οι ρημάδες;;; :/:

μιλώντας στο MyCat;)

Καλημέρα!
Εγω έχω πάψει να ακούω και να βλέπω ειδήσεις. Μάλλον θα καούν τα πάντα....
Αnabou καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!

καλημερα! σημερα θα βαλω μεσα στο σπιτι τον γατουλη μου και θα παιξουμε με τα παιχνιδακια του!:) :P :happy:

Καλημέρα σε όλους....
δυστυχώς τώρα που γύρισα απο άδεια, λείπουν όλοι οι άλλοι με αποτέλεσμα να τα έχω όλα επ' ώμου....:(
άλλά που θα μου πάει....θα γυρίσουν και τότε ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΩ και πάλι.!!!!!!!!!:P

Καλημέρα!
Εγώ ΣΚ εδώ, δεν προβλέπεται από την ΕΣΣΟ μου!:P :P :P

Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!
Και εγώ περιμένω πώς και πώς την άδειά μου να φύγωωωωωω!!!!
Όντως με τις φωτιές χαμός... ειδικά Κόρινθο και Ζάκυνθο από ότι είδα το πρωί είναι τραγική η κατάσταση!!:(

Καλημέρα :)
Ελίζω να είστε όλοι/ες καλά.
Εγώ τέλειωσα την εξεταστική μου προχθες και το γιόρτασα πηγαίνοντας στη συναυλία των James, όπου ήταν υπέροχα!! :up:

Πιστεύω ότι έχω περάσει όλα μου τα μαθήματα και περιμένω εναγωνίως τα αποτελέσματα.

Θα φύγω σήμερα για Ραφήνα με τον φίλο μου και θα γυρίσω Κυριακή, οπότε σας χαιρετώ για το Σ/Κ!

Καλά να περάσετε όλοι και ακόμα καλύτερα τα γατάκια σας! :up:

Καλημέρα :)
Ελίζω να είστε όλοι/ες καλά.
Εγώ τέλειωσα την εξεταστική μου προχθες και το γιόρτασα πηγαίνοντας στη συναυλία των James, όπου ήταν υπέροχα!! :up:

Πιστεύω ότι έχω περάσει όλα μου τα μαθήματα και περιμένω εναγωνίως τα αποτελέσματα.

Θα φύγω σήμερα για Ραφήνα με τον φίλο μου και θα γυρίσω Κυριακή, οπότε σας χαιρετώ για το Σ/Κ!

Καλά να περάσετε όλοι και ακόμα καλύτερα τα γατάκια σας! :up:

κάλη επιτυχία με τα μαθήματα και καλά να περάσεις:cool:

Καλησπέρα κι από μας! Σήμερα πήγαμε με τον μικρό στον γιατρό για εμβόλια και αποπαρασίτωση μέσα έξω.. Μια χαρά ήρεμος ήταν το αγοράκι μου! Ο γιατρός μας βρήκε μια χαρά :) Φτάσαμε και τα 6 κιλά, αλλά απ'οτι μου είπε ειναι φυσιολογικότατος για το μέγεθος του και ότι θα μεγαλώσει κι άλλο.. :blink::blink: Είπαμε και για στείρωση σιγά σιγά από τον Σεπτέμβριο :/: 50 ευρώ είπε ο γιατρός και μου φάνηκε εξαιρετικά καλή τιμή :cool: Και πάνω απ'ολα είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και πολύ πολύ καλός με τα ζωάκια :up:

Κλεοπάτρα εχθές είχε φέρει ένας συνάδελφος το μωράκι του που είναι 3 μηνών και ήταν κι αυτό 6 κιλά και μου φάνηκε μεγαλούτσικο(με κορόιδευαν κιόλας που το πήρα αγγαλιά και το κράταγα σαν γατί). Δηλαδή μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει μια γάτα? :hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back