ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερινα τα πραγματα ηταν φρικτα σημερα με τη φωτια. Μαυρισε η ψυχη μου σημερα. Τωρα ειναι σε υφεση, οι ανεμοι κοπασαν. Καντε τη προσευχουλα σας αποψε να μην δυναμωσουν παλι, για τη Κορινθο και τοσες αλλες περιοχες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
,τι νέα? ολά καλά? άντε έφτασε επιτέλους και η Παρασκευή
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣΚ σε όλους εύχομαι
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χθες πάλι άργισα να κοιμηθώ αλλά αυτή τη φορά ήταν για καλό. Σε μια κρίση καλοσύνης (?
) ο εργοδότης μου μου έδωσε 2 προσκλήσεις για τη συναυλία του Zuccero στο Θέατρο Βράχων και πήγα με την κολλητή μου, μόνο που άργησε πολύ ν'αρχήσει οπότε άργησε και να τελειώσει. Όμορφα ήταν!
Άντε γιατί κάτι οι θάνατοι στην οικογένεια κάτι οι φωτιές, πολύ μαυρίλα έχει πέσει τελευταία και δεν αντέχεται....
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα. Παρασκευή κι εγω ξαναφεύγω ΣΚ. Θέλαμε να πάμε Καλαμάτα, αλλά με τον καύσωνα και με 4-5 φωτιές να καίνε στην Πελοπόννησο έθεσα βέτο. Ετσι θα πάμε στην Κάρυστο! Καλό
ΣΚ σε όλους εύχομαι
καλαμάτα???? απ'κει είσαι??
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα! Αν και είμαι για μια ακόμη φορά με λιγότερο από 4 ώρες ύπνο... Τον τελευταίο καιρό με τις στεναχώριες που περνάω αλλά και με τον Πίπη που ξυπνάει 4:00-4:30 κάθε πρωί και θέλει παιχνίδια τα'χω παίξει!!!Χθες πάλι άργισα να κοιμηθώ αλλά αυτή τη φορά ήταν για καλό. Σε μια κρίση καλοσύνης (?
) ο εργοδότης μου μου έδωσε 2 προσκλήσεις για τη συναυλία του Zuccero στο Θέατρο Βράχων και πήγα με την κολλητή μου, μόνο που άργησε πολύ ν'αρχήσει οπότε άργησε και να τελειώσει. Όμορφα ήταν!
Άντε γιατί κάτι οι θάνατοι στην οικογένεια κάτι οι φωτιές, πολύ μαυρίλα έχει πέσει τελευταία και δεν αντέχεται....
![]()
υπομονή βρε Ασπασία μου, τι να κάνεις και 'συ, δεν το ξέρεις ότι κακά πράγματα πέφτουν όλα μαζί

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι. απλά σπουδάζει εκεί η αδερφή της κολλητής μου και θα πηγαίναμε να μείνουμε στο σπίτι της.καλαμάτα???? απ'κει είσαι??

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι. απλά σπουδάζει εκεί η αδερφή της κολλητής μου και θα πηγαίναμε να μείνουμε στο σπίτι της.![]()
α! οκ, είπα μηπως βγουμε κοντοχωριανές

aretha
Περιβόητο μέλος
8 ωρίτσες μείνανε για το ΠΣΚ...
...Αλλά πώς περνάνε οι ρημάδες;;; 
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα κι από μένα!
8 ωρίτσες μείνανε για το ΠΣΚ......Αλλά πώς περνάνε οι ρημάδες;;;
![]()
μιλώντας στο MyCat

Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω έχω πάψει να ακούω και να βλέπω ειδήσεις. Μάλλον θα καούν τα πάντα....
Αnabou καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
δυστυχώς τώρα που γύρισα απο άδεια, λείπουν όλοι οι άλλοι με αποτέλεσμα να τα έχω όλα επ' ώμου....
άλλά που θα μου πάει....θα γυρίσουν και τότε ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΩ και πάλι.!!!!!!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ ΣΚ εδώ, δεν προβλέπεται από την ΕΣΣΟ μου!

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ περιμένω πώς και πώς την άδειά μου να φύγωωωωωω!!!!
Όντως με τις φωτιές χαμός... ειδικά Κόρινθο και Ζάκυνθο από ότι είδα το πρωί είναι τραγική η κατάσταση!!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελίζω να είστε όλοι/ες καλά.
Εγώ τέλειωσα την εξεταστική μου προχθες και το γιόρτασα πηγαίνοντας στη συναυλία των James, όπου ήταν υπέροχα!!

Πιστεύω ότι έχω περάσει όλα μου τα μαθήματα και περιμένω εναγωνίως τα αποτελέσματα.
Θα φύγω σήμερα για Ραφήνα με τον φίλο μου και θα γυρίσω Κυριακή, οπότε σας χαιρετώ για το Σ/Κ!
Καλά να περάσετε όλοι και ακόμα καλύτερα τα γατάκια σας!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα
Ελίζω να είστε όλοι/ες καλά.
Εγώ τέλειωσα την εξεταστική μου προχθες και το γιόρτασα πηγαίνοντας στη συναυλία των James, όπου ήταν υπέροχα!!
Πιστεύω ότι έχω περάσει όλα μου τα μαθήματα και περιμένω εναγωνίως τα αποτελέσματα.
Θα φύγω σήμερα για Ραφήνα με τον φίλο μου και θα γυρίσω Κυριακή, οπότε σας χαιρετώ για το Σ/Κ!
Καλά να περάσετε όλοι και ακόμα καλύτερα τα γατάκια σας!![]()
κάλη επιτυχία με τα μαθήματα και καλά να περάσεις

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Φτάσαμε και τα 6 κιλά, αλλά απ'οτι μου είπε ειναι φυσιολογικότατος για το μέγεθος του και ότι θα μεγαλώσει κι άλλο.. 
Είπαμε και για στείρωση σιγά σιγά από τον Σεπτέμβριο
50 ευρώ είπε ο γιατρός και μου φάνηκε εξαιρετικά καλή τιμή
Και πάνω απ'ολα είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και πολύ πολύ καλός με τα ζωάκια 
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool