mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη?Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!!
![]()
Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!!
ναι αυτό εννοώ, αν της έλεγε τα ίδια όχι αν ήταν ο ίδιος,γιατί αυτό που να το ξέρουμε,..
Η αλήθεια είναι πώς και εμένα μου την είχε δώσει άγρια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!!Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?"
και παραδόξως το'κοψε
Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου....
![]()
Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς....![]()
![]()
![]()
Εσένα ήταν γνωστός αυτός που σε πήρε τελικά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
πηγαμε στο γιατρο(να'ναι καλα που μας περιμενε ενω ειχε τυπικα κλεισει),καναμε το τεστ,κι ευτυχως δεν ειναι πανλευκοπενια
μου'φυγε ενα τεραστιο βαρος!!αφου απο το αγχος ειχε πιασει εμενα το στομαχι μου!!τωρα ελπιζουμε οτι με τη θεραπεια που παιρνει θα γινει καλα σε καμια βδομαδα.χτες που τον πηγαμε η κυρια Μιλλυ τρομαξε γιατι τα πλευρα του ειχαν μπει μεσα απο την αφυδατωση
η πανλευκοπενια παντως μπορει να μεταδωθει σ'ενα γατακι μεχρι και με τον αερα!!η με τα παπουτσια μας...ειναι πολυ υπουλος ο ιος απο ο,τι μου ειπε ο γιατρος.
Την τελευταία φορά που είχε διάρροιες η Αρήθα, της έδινα 25ml Ercefuryl τρεις φορές την ημέρα επί δύο εβδομάδες μέχρι να σταματήσει...![]()
Αλικη,μιας και ανεφερες την αντιβιωση αυτη,σημερα το πρωι ειχε παει στον Αιλουρο ενα μικρο γατακι που ειχε διαρροια.ο προηγουμενος κτηνιατρος του ειχε δωσει elcefuryl,με αποτελεσμα να "σφιξει" τελειως,να πρηστει το εντερο του γεμιζοντας κοπρανα και να αδυνατισουν τα τοιχωματα...αυτο στην καλυτερη φευγει με κλυσμα και στη χειροτερη με αφαιρεση αυτου του κομματιου του εντερου και ενωση του υπολοιπου
απο ο,τι μου ειπε ο γιατρος σε καποιες γατες το φαρμακο αυτο προκαλει ακραιες αντιδρασεις,η χειροτερευει τη διαρροια,η προκαλει τρομερη δυσκοιλιοτητα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδες Μάριελ που ανησυχούσες? Ας ελπίσουμε σύντομα να περάσουν και όλα τα άλλα που τον ταλαιπορούν τον μικρούλη σου!!!
Φιλάκια να του δώσεις!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Μπράβοοοοοοοο!!!καναμε το τεστ,κι ευτυχως δεν ειναι πανλευκοπενια![]()
Το Ercefuryl δεν είναι αντιβίωση, είναι αντιδιαρροϊκό σιρόπι (δίνεται και σε ανθρώπους). Δεν το ήξερα ότι έχει τόσο σοβαρές παρενέργειες στις γάτεςΑλικη,μιας και ανεφερες την αντιβιωση αυτη,σημερα το πρωι ειχε παει στον Αιλουρο ενα μικρο γατακι που ειχε διαρροια.ο προηγουμενος κτηνιατρος του ειχε δωσει elcefuryl,με αποτελεσμα να "σφιξει" τελειως,να πρηστει το εντερο του γεμιζοντας κοπρανα και να αδυνατισουν τα τοιχωματα...αυτο στην καλυτερη φευγει με κλυσμα και στη χειροτερη με αφαιρεση αυτου του κομματιου του εντερου και ενωση του υπολοιπουαπο ο,τι μου ειπε ο γιατρος σε καποιες γατες το φαρμακο αυτο προκαλει ακραιες αντιδρασεις,η χειροτερευει τη διαρροια,η προκαλει τρομερη δυσκοιλιοτητα.
Ευτυχώς η Αρήθα δεν είχε πρόβλημα...
Πάντως, όταν ξαναπάμε στην κτηνίατρο θα τη ρωτήσω οπωσδήποτε, να δω τι έχει να πει... Ευχαριστώ, Μάριελ για την πληροφορία!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε θα το πιστέψετε! Με πήρε το πρωί μια σε έξαλη κατάσταση και μου έλεγε οτι τον άνδρα της δεν τον θέλει πια και χάρισμά μου και κάτι άλλα ωραία! Τελικά μετά από το πρώτο σοκ και αφού ρώτησα περί τινος πρόκειται γιατί δεν είχα καταλάβει τίποτα, ήταν η γυναίκα του μπογιατζή που θα μου βάψει το σπίτι στην Κεφαλονιά (το ζευγάρι σημειωτέον είναι κουμπάροι του ξάδελφού μου!) η οποία πήρε το κινητό του άνδρα της κι έπαιρνε τις τελευταίες κλήσεις κι όταν απαντούσε γυναίκα άρχιζε τα μπινελίκια! Εντελώς του γιατρού μιλάμε!!! Όταν της εξηγησα δε πια είμαι και για πιο λόγο είχα μιλήσει με τον άνδρα της, της έπεσαν τα μούτρα, μου είπε ότι έγινε παραξήγηση και να μην πω τίποτα στον άνδρα της ή στον ξάδελφό μου!!!Εσένα ήταν γνωστός αυτός που σε πήρε τελικά?
Ώρα είναι να μου βγει το όνομα στο νησί! Πάνω που χάρηκα που βρήκα μπογιατζή βλέπω να το ακυρώνω το βάψιμο. Ή τουλάχιστον θα μιλήσω με την γυναίκα του ξάδελφού μου να δω τι παίζει με την κουμπάρα....
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ξέρω ότι δεν είναι για γέλια αλλά μου βγήκαν αυθόρμητα!!!Δε θα το πιστέψετε! Με πήρε το πρωί μια σε έξαλη κατάσταση και μου έλεγε οτι τον άνδρα της δεν τον θέλει πια και χάρισμά μου και κάτι άλλα ωραία! Τελικά μετά από το πρώτο σοκ και αφού ρώτησα περί τινος πρόκειται γιατί δεν είχα καταλάβει τίποτα, ήταν η γυναίκα του μπογιατζή που θα μου βάψει το σπίτι στην Κεφαλονιά (το ζευγάρι σημειωτέον είναι κουμπάροι του ξάδελφού μου!) η οποία πήρε το κινητό του άνδρα της κι έπαιρνε τις τελευταίες κλήσεις κι όταν απαντούσε γυναίκα άρχιζε τα μπινελίκια! Εντελώς του γιατρού μιλάμε!!! Όταν της εξηγησα δε πια είμαι και για πιο λόγο είχα μιλήσει με τον άνδρα της, της έπεσαν τα μούτρα, μου είπε ότι έγινε παραξήγησει και να μην πω τίποτα στον άνδρα της ή στον ξάδελφό μου!!!![]()
![]()
Ώρα είναι να μου βγει το όνομα στο νησί! Πάνω που χάρηκα που βρήκα μπογιατζή βλέπω να το ακυρώνω το βάψιμο. Ή τουλάχιστον θα μιλήσω με την γυναίκα του ξάδελφού μου να δω τι παίζει με την κουμπάρα....
![]()
Εντάξει εσένα σε ξύπνησε ένα βράδυ!! Φαντάζεσαι τί τραβαέι αυτή που θεωρεί κάθε θυληκό δεινιτική ή εν ενεργεία ''γκόμενα'' του άντρα της?
Συγνώμη αλλά μόνο σε έργα γίνονται αυτά!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτό θα πεί ζήλεια!
Βέβαια δεν ξέρουμε και τι δικαιώματα έχει δώσει και ο κουμπάρος(άντρας της)

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εντελώς ελληνική ταινία μιλάμε! Τσάμπα το ξενύχτι που έριξα! Μα να μην είναι τουλάχιστον κανένας κρυφός θαυμαστής!!!...Συγνώμη αλλά μόνο σε έργα γίνονται αυτά!!

Μωρέ αυτός μπορεί να είχε δώσει, εγώ η δόλια μου λες τι έφταιγα να τ'ακούσω πρωί πρωί? Τα έλεγα στα παιδιά στη δουλειά και είχαν κατουρηθεί στο γέλιο....Αμάν που έμπλεξες Ασπασία!!!!![]()
Αυτό θα πεί ζήλεια!![]()
![]()
Βέβαια δεν ξέρουμε και τι δικαιώματα έχει δώσει και ο κουμπάρος(άντρας της)![]()

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλικη,το οτι ειναι αντιβιωση εγω το υπεθεσα
απλα ακουσα την περιπτωση και θυμηθηκα το ονομα του φαρμακου που ειχες αναφερει.Ασπασια,φαντασου ντροπη αυτη μολις καταλαβε ποια εισαι

aretha
Περιβόητο μέλος
Είπαμε, τρελοί οι Κεφαλλονίτες, αλλά τόσο πια;;;ήταν η γυναίκα του μπογιατζή η οποία πήρε το κινητό του άνδρα της κι έπαιρνε τις τελευταίες κλήσεις κι όταν απαντούσε γυναίκα άρχιζε τα μπινελίκια!
Σκέψου τον καημένο το μπογιατζή, τι θ' ακούει κάθε μέρα!!

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου βγήκαν τόσο αυθόρμητα τα γέλια που αυτόν τον παράγοντα δεν τον σκέφτηκα!Βέβαια δεν ξέρουμε και τι δικαιώματα έχει δώσει και ο κουμπάρος(άντρας της)![]()
Αλλά ό,τι και να έχει κάνει ο άντρας, με αυτόν πρέπει να καθαρίσει... Τί δουλεία έχει να πέρνει την ''άλλη''..
Συγνώμη! μου έχει φανεί πολύ αστείο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να ντράπηκε και να τελείωσε εκεί η ιστορία. Που ξέρω αν δεν της μπει καμιά ιδέα, άσχετο με το ότι είμαι συγγενής του κουμπάρου της, ότι κάτι παίζει με τον άνδρα της? Φαντάζεσαι να πάω Αύγουστο Κεφαλλονιά και να πέσει ξεμάλιασμα στην κεντρική πλατεία? ΠΑΝΑΓΙΙΙΙΙΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!![]()
![]()
![]()
Ασπασια,φαντασου ντροπη αυτη μολις καταλαβε ποια εισαι![]()
![]()
![]()

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να ντράπηκε και να τελείωσε εκεί η ιστορία. Που ξέρω αν δεν της μπει καμιά ιδέα, άσχετο με το ότι είμαι συγγενής του κουμπάρου της, ότι κάτι παίζει με τον άνδρα της? Φαντάζεσαι να πάω Αύγουστο Κεφαλλονιά και να πέσει ξεμάλιασμα στην κεντρική πλατεία? ΠΑΝΑΓΙΙΙΙΙΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!![]()
![]()
![]()
Παιδιά σε καλό μας μεσημεριάτικα!!!!!!!!
Κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και έχω ξεκαρδιστεί!!!
Να με δεί και κανείς θα με περάσει για τρελή!!
Να'σαι καλά ρε Ασπασία.... και εσύ και οι κουμπάροι.... και ο μπογιατζής με την φαμίλια του....

mimikaki
Διάσημο μέλος
μόλις μου έκαναν διακοπή ρεύματος...Φαίνεται η ΔΕΗ κάθε φορά σε ΚΑΘΕ καυσωνα επιλέγει την περιοχή μου!Και δεν νευριάζω γιαυτό, αλλά τελευταία φορά που έγινε 2-3 μέρες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μου χαλαγε η adsl και μετά για να φτιαχτεί από τον ΟΤΕ πήρε 1 εβδομάδα!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!
Οπότε μπορεί και να μην μπορέσω να ξαναμπώ για καμια βδομάδα κορίτσια!
Τι και αν πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου σε ΔΕΗ-ΟΤΕ κάθε φορά??? Η υπηρεσίες τους παραμένουν τα ίδια Σ%$^&
Το μόνο που ελπίζω είναι να μην κρατήσει πολύ και μου πέσει το ιντερνετ γιατί μετά ...adios amigos

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Τρομερό πράγμα η ζήλια.. έχει τύχει είμαι στο αμάξι με το αγόρι μου και μια κοπέλα να δώσει χαστούκι στο αγόρι της γιατί έλεγε οτι με κοίταξε.. Πάλι καλά που δεν άνοιξε καμιά πόρτα να δείρει κι εμένα.. 
όσο για τις τηλεφωνικές φάρσες έχω πάθει πιστεύω από τα χειρότερα.. Το εξοχικό μου είναι κοντά στο Μ.Πεύκο (που ως γνωστόν είναι γεμάτο φαντάρους).. μια μέρα γύριζα από εκεί στην Αθήνα και καθώς μιλούσα στο κινητό για κάποια δουλειά, έδωσα τα στοιχεία μου κανόνικα..
Αυτό ήταν!! Για 3-4 μήνες το τηλ μου είχε γίνει η αγαπημένη ασχολία του στρατοπέδου και τα νεύρα μου είχαν γίνει κουρεεέλια!!

anabou
Διάσημο μέλος
; Η αλήθεια είναι ότι τώρα που τα διαβάζω με έχουν πιάσει τα γέλια 
αλλά το να σου συμβαίνει είναι τραγικό
. Καλά του κάνω εγώ και το κλείνω όταν κοιμάμαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλά μιλάμε ότι ο Κώστας το πιθανότερο είναι να γέλαγε και να της έλεγε τιποτα και να τα'κανε χειρότερα. Όταν του το'πα πέθανε στο γέλιο! Όταν του είπα δε και το "Χάρισμά σου" που μου είπε αυτή μου είπε "Δεν της είπες, έτσι που είναι τι να τον κάνω?". Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο γεματούλης και τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Κώστας τον είχε δει όταν είχε έρθει σπίτι να μας δώσει προσφορά. Που να είχα κανένα ζηλιάρη άνδρα. Θυμάστε τον Σταυρίδη στα "Κίτρινα γάντια"?Ασπασία θα μπορούσε να είναι και χειρότερο.. Φαντάζεσαι να έβαζες τον Κώστα την τελευταία φορά να το σηκώσει και να άρχιζε αυτή τα " μάζεψε την γυναίκα σου?"..Τρομερό πράγμα η ζήλια..
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Κλασική ταινία με απίστευτο γέλιο!! Εγώ πάντως σαν στριμένο κοριτσάκι που είμαι θα ήμουν σε δίλημμα να πω τι έκανε..(είμαι πάρα πολύ κακιά το ξέρω...
) όχι τίποτα άλλο, αλλά για να γλιτώσουν οι επόμενες γυναίκες- πελάτισσες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου....