Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter cris
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τώρα που το ανέφερες Βασιλική, ούτε εμένα πίνει όσο νερό θα έπρεπε (κατά την κρίση μου ;) ) ... Γάλα δεν του βάζω γιατί δεν μας το επιτρέπει ο γιατρός!:P
Πάντως το γατί μου έιναι υπερκινητικό!!! Τί ζέστη-ξεζέστη τρέχει πέρα δώθε προαπαθεί να σκαρφαλώσει στους τοίχους, μας επιτίθεται (σε εμάς και στους αόρατους εχθρούς)!!:blink:
Και χθες έκανε σαν να γινόταν γατοκαυγάς, μόνο που τον έκανε με την κάσα της πόρτας:blink: .... Όλα τα γατάκια έτσι κάνουν? Τα προηγούμενα που είχα δεν ήταν έτσι... Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως κάτι δεν πάει καλά!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω!
Μήπως τον ενοχλεί το δοχείο του νερού; (μπορεί να του μυρίζει κάτι, πχ σαπούνι πιάτων ή να μην τον βολεύει το σχήμα του). Η Αρήθα δεν έπινε ποτέ νερό από το μπολάκι που είχα δίπλα στο πιάτο της, μάλλον γιατί της μύριζε το φαγητό της. Όταν το μετακίνησα στην απέναντι γωνία της κουζίνας, ήπιε κανονικά.
Δοκίμασε να του ανοίξεις και τη βρύση, πολλές γάτες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο τρεχούμενο νερό. ;)
Πρόσεξέ το πάντως, γιατί ειδικά οι αρσενικοί ΠΡΕΠΕΙ να πίνουν αρκετό νερό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναί!!! Αυτό με τις βρύσες το έχει, μόνο που έρχεται στη μπανιέρα την ώρα που κάνω μπάνιο και θέλει να πίνει ζεστό νερό! Το νερό του είναι πάνω στον πάγκο της κουζίνας δίπλα στο νεροχύτη, οπότε δεν έχει σχέση με μυρωδιές. Νομίζω απλά ότι είναι ιδιότροπος!:P

εμένα πάντως πότε δεν έπιναν από το μπολάκι τους, εχώ ένα ποτηστίρι τους το γεμίζω μέχρι επάνω και πίνουν μόνο απο εκεί:happy:

Όλα τα γατάκια έτσι κάνουν? Τα προηγούμενα που είχα δεν ήταν έτσι... Μερικές φορές σ

Δεν νομίζω ότι κάτι έχει. Ο δικός μου όταν ήταν μικρός ήταν ιακανός να γκρεμίσει το σπίτι. Όσο για την κάσα της πόρτας, ίσως να θέλει απλά να ακονίσει τα νύχια του, ΚΑλό θα ήταν να βρείς κάτι να του βάλεις για αυτή τη δουλειά για να μην σου καταστρέψει το ξύλο. Θα δεις τι του αρέσει! Ό Frank πάντως λάτρεψε την ψάθα της παραλίας!!!!!:/:

Του έχω ονυχοδρόμιο και χρησιμοποιεί και τους καναπέδες για ακόνισμα!!:P
Στην κάσα επιτέθηκε!!! Και έκανε και όλα τα σχετικά νιαουρίσματα και φούντωμα ουράς κτλ. Αχ το τρελό μου!!! Τί θα το κάνω?:lol:

Του έχω ονυχοδρόμιο και χρησιμοποιεί και τους καναπέδες για ακόνισμα!!:P
Στην κάσα επιτέθηκε!!! Και έκανε και όλα τα σχετικά νιαουρίσματα και φούντωμα ουράς κτλ. Αχ το τρελό μου!!! Τί θα το κάνω?:lol:

Φαντάζομαι ότι έχεις ακούσει για τα 20 δευτερόλεπτα που οι γάτες βλέπουν φαντάσματα? Ο καλός μου πάντως το παθαίνει κάθε βράδυ!!!!:mad: :mad:
Και μετά το τρελό κυνήγι, που είναι και η μόνη άσκηση της ημέρας πέφτει ξερός για ύπνο!!!!!!:blink:

Αχ παιδια ειμαι χαρουμενη! Οι γονεις μου εχουν παει να ''παραλαβουν'' τον αδερφο μου και την ανιψια μου απο το αεροδρομιο! Θα ειναι μαζι μας εναν μηνα!!! :) Ισως βεβαια σε λιγες μερες να αλλαξω γνωμη!

Φαντάζομαι ότι έχεις ακούσει για τα 20 δευτερόλεπτα που οι γάτες βλέπουν φαντάσματα? Ο καλός μου πάντως το παθαίνει κάθε βράδυ!!!!:mad: :mad:
Και μετά το τρελό κυνήγι, που είναι και η μόνη άσκηση της ημέρας πέφτει ξερός για ύπνο!!!!!!:blink:
Και εμένα ευτυχώς μετά από κάθε κρίση που παθαίνει έρχεται για χαδάκια (με μπόλικα σάλια:P ) και μετά πέφτει ξερός!!:D
Τα μωράκια μας μωρέ!!! Με τους φανταστικούς φίλους και εχθρούς!!:lol:
Λακτούλα καλώς να τους δεχτείς και ελπίζω να μην αλλάξεις γνώμη!!:happy:

Ευχαριστω και εγω το ελπιζω... :hmm:

Kαλημέρα και από μένα :)
Αυτές τις μέρες έχω σαπίσει κάτω από τα κλιματιστικά, με έχει πιάσει και ο λαιμός μου..
Έχω τελειώσει την εξεταστική και βρέθηκα με πολύ ελεύθερο χρόνο ξαφνικά :P
Έχουν βγει τα μισά από τα 8 μαθήματα που έδωσα, και τα έχω περάσει όλα, και περιμένω τα υπόλοιπα τέσσερα, αλλά είμαι πολύ σίγουρη για το ότι τα έχω περάσει :up:
Οπότε το πτυχίο με περιμένει στη γωνία :D

Ο Φρίξος όλο ανάσκελα είναι στα μωσαϊκά και κάτω από βρύσες.. Τα κακόμοιρα, ζεσταινόμαστε εμείς, αλλά φαντάζομαι αυτά που έχουν και γούνα :/:

"Είδε" κανείς την Ασπασία σήμερα;:confused:

"Είδε" κανείς την Ασπασία σήμερα;:confused:
Οχι. Τι να συμβαινει αραγε? Καιγεται και η Κεφαλονιά....

Κι εγω ελπιζω να ειναι ολα καλα με την Ασπασια...
Κατερινα να περασεις καλα οπου και να πας για το Σ/κ.
Τα δικα μου πινουν παααααρα πολυ νερο αυτο το διαστημα. Δεν ξερω ποιο πινει περισσοτερο απο τα 3 :hmm:
Παιδια σημερα επαθα το σοκ της ζωης μου. Πηγα να κατεβω μια σκαλα και στο δευτερο σκαλι γλυστρισα κι επεσα ανασκελα :/: . Καθοδον (ξαπλωμενη) ευτυχως προστατεψα το κεφαλι μου αλλα η πλατη, η λεκανη και τα χερια μου παθανε μια φρικη. Ποναω η δυσμοιρη... Παλι καλα δεν εσπασα τιποτα. Κατι μελανιες και καρουμπαλα Ενταξει, μαλλον δεν εχω οστεοπορωση :) :) Απο τη τρομαρα μου αφου σηκωθηκα αξιοπρεπως (γιατι βγηκαν απο τα γραφεια να βοηθησουν :redface: ) οταν σταματησα τη καθοδο, μπηκα στη πρωτη καφετερια και δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω :redface: :redface: Τα χρειαστηκα. Αλλα ενταξει, επεζησα :up: :up:
Τελειωσαμε και με την εφορια και το σπιτι, απαλλασομαστε φορου (1η κατοικια :) )

ωχ Χριστινάκι τι έπαθες! Με τις σκάλες δεν έχω καλή σχέση..Έχω πέσει ουκ ολίγες μια φορά μάλιστα λυποθύμησα κιόλας παράλληλα από τον πόνο της πτώσης...:/:
Περαστικός να είναι ο πόνος εύχομαι...

Σημειώστε και μένα ως σκουντούφλο!!!:redface:
Χριστινάκι, περαστικά... και εγώ βάζω τα κλάματα μετά από πέσιμο, μάλλον από το σοκ το παθαίνουμε...:redface:
Πάντως είχες και καλά νέα για το σπίτι!!:up: Άντε καλορίζικο!!

Ρε παιδιά εγώ έχω λιώσει απτην ζέστη!!!!! Τί είναι αυτό το πράγμα πιά.... Δύο μέρες μου μείνανε και γεία σου Αθήνα μετά!!:cool:

Καλέ κορίτσια προσέχετε λιγάκι. Περαστικά Χριστίνα. και καλορίζικο το σπίτι (δεν θυμάμαι αν στο είχα πει...:hmm: )

Καλέ κορίτσια προσέχετε λιγάκι.
Εγώ προσέχω όσο μπορώ, αλλά μάταια, μάλλον είναι έμφυτο!!:lol:
Εκτός από τα πεσίματα έχω σουξέ και στις ζημιές... :redface:

:up: :up: :up: :up: :up: Περαστικά Χριστινάκι κι εγώ μια από τα ίδια,αλλα τα νέα για το σπίτι είναι:up: :up: :up: Καλορίζικο και γεμάτο ευτυχία.

Αγαπημενοι μου φιλοι, σας γραφω στα γρηγορα απο ενα ξενο λαπτοπ, λειπω καιρο σε δουλεια και δεν εχω προσβαση σε υπολογιστες, σας αγαπω πολυ, σας σκεφτομαι και μου λειπετε!!!! Με αγαπη Αιωρα

Θα τα πουμε μαλλον μετα τον Αυγουστο!:) :) :) :) :) :) :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back