cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
) ... Γάλα δεν του βάζω γιατί δεν μας το επιτρέπει ο γιατρός!
Πάντως το γατί μου έιναι υπερκινητικό!!! Τί ζέστη-ξεζέστη τρέχει πέρα δώθε προαπαθεί να σκαρφαλώσει στους τοίχους, μας επιτίθεται (σε εμάς και στους αόρατους εχθρούς)!!
Και χθες έκανε σαν να γινόταν γατοκαυγάς, μόνο που τον έκανε με την κάσα της πόρτας
.... Όλα τα γατάκια έτσι κάνουν? Τα προηγούμενα που είχα δεν ήταν έτσι... Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως κάτι δεν πάει καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μήπως τον ενοχλεί το δοχείο του νερού; (μπορεί να του μυρίζει κάτι, πχ σαπούνι πιάτων ή να μην τον βολεύει το σχήμα του). Η Αρήθα δεν έπινε ποτέ νερό από το μπολάκι που είχα δίπλα στο πιάτο της, μάλλον γιατί της μύριζε το φαγητό της. Όταν το μετακίνησα στην απέναντι γωνία της κουζίνας, ήπιε κανονικά.δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω!
Δοκίμασε να του ανοίξεις και τη βρύση, πολλές γάτες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο τρεχούμενο νερό.
Πρόσεξέ το πάντως, γιατί ειδικά οι αρσενικοί ΠΡΕΠΕΙ να πίνουν αρκετό νερό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Δεν νομίζω ότι κάτι έχει. Ο δικός μου όταν ήταν μικρός ήταν ιακανός να γκρεμίσει το σπίτι. Όσο για την κάσα της πόρτας, ίσως να θέλει απλά να ακονίσει τα νύχια του, ΚΑλό θα ήταν να βρείς κάτι να του βάλεις για αυτή τη δουλειά για να μην σου καταστρέψει το ξύλο. Θα δεις τι του αρέσει! Ό Frank πάντως λάτρεψε την ψάθα της παραλίας!!!!!

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην κάσα επιτέθηκε!!! Και έκανε και όλα τα σχετικά νιαουρίσματα και φούντωμα ουράς κτλ. Αχ το τρελό μου!!! Τί θα το κάνω?

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Του έχω ονυχοδρόμιο και χρησιμοποιεί και τους καναπέδες για ακόνισμα!!![]()
Στην κάσα επιτέθηκε!!! Και έκανε και όλα τα σχετικά νιαουρίσματα και φούντωμα ουράς κτλ. Αχ το τρελό μου!!! Τί θα το κάνω?![]()
Φαντάζομαι ότι έχεις ακούσει για τα 20 δευτερόλεπτα που οι γάτες βλέπουν φαντάσματα? Ο καλός μου πάντως το παθαίνει κάθε βράδυ!!!!
Και μετά το τρελό κυνήγι, που είναι και η μόνη άσκηση της ημέρας πέφτει ξερός για ύπνο!!!!!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισως βεβαια σε λιγες μερες να αλλαξω γνωμη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμένα ευτυχώς μετά από κάθε κρίση που παθαίνει έρχεται για χαδάκια (με μπόλικα σάλιαΦαντάζομαι ότι έχεις ακούσει για τα 20 δευτερόλεπτα που οι γάτες βλέπουν φαντάσματα? Ο καλός μου πάντως το παθαίνει κάθε βράδυ!!!!![]()
![]()
Και μετά το τρελό κυνήγι, που είναι και η μόνη άσκηση της ημέρας πέφτει ξερός για ύπνο!!!!!!![]()
) και μετά πέφτει ξερός!!
Τα μωράκια μας μωρέ!!! Με τους φανταστικούς φίλους και εχθρούς!!
Λακτούλα καλώς να τους δεχτείς και ελπίζω να μην αλλάξεις γνώμη!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτές τις μέρες έχω σαπίσει κάτω από τα κλιματιστικά, με έχει πιάσει και ο λαιμός μου..
Έχω τελειώσει την εξεταστική και βρέθηκα με πολύ ελεύθερο χρόνο ξαφνικά

Έχουν βγει τα μισά από τα 8 μαθήματα που έδωσα, και τα έχω περάσει όλα, και περιμένω τα υπόλοιπα τέσσερα, αλλά είμαι πολύ σίγουρη για το ότι τα έχω περάσει

Οπότε το πτυχίο με περιμένει στη γωνία

Ο Φρίξος όλο ανάσκελα είναι στα μωσαϊκά και κάτω από βρύσες.. Τα κακόμοιρα, ζεσταινόμαστε εμείς, αλλά φαντάζομαι αυτά που έχουν και γούνα

Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι. Τι να συμβαινει αραγε? Καιγεται και η Κεφαλονιά...."Είδε" κανείς την Ασπασία σήμερα;![]()
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερινα να περασεις καλα οπου και να πας για το Σ/κ.
Τα δικα μου πινουν παααααρα πολυ νερο αυτο το διαστημα. Δεν ξερω ποιο πινει περισσοτερο απο τα 3
Παιδια σημερα επαθα το σοκ της ζωης μου. Πηγα να κατεβω μια σκαλα και στο δευτερο σκαλι γλυστρισα κι επεσα ανασκελα
. Καθοδον (ξαπλωμενη) ευτυχως προστατεψα το κεφαλι μου αλλα η πλατη, η λεκανη και τα χερια μου παθανε μια φρικη. Ποναω η δυσμοιρη... Παλι καλα δεν εσπασα τιποτα. Κατι μελανιες και καρουμπαλα Ενταξει, μαλλον δεν εχω οστεοπορωση
Απο τη τρομαρα μου αφου σηκωθηκα αξιοπρεπως (γιατι βγηκαν απο τα γραφεια να βοηθησουν
) οταν σταματησα τη καθοδο, μπηκα στη πρωτη καφετερια και δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω
Τα χρειαστηκα. Αλλα ενταξει, επεζησα
Τελειωσαμε και με την εφορια και το σπιτι, απαλλασομαστε φορου (1η κατοικια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Περαστικός να είναι ο πόνος εύχομαι...
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστινάκι, περαστικά... και εγώ βάζω τα κλάματα μετά από πέσιμο, μάλλον από το σοκ το παθαίνουμε...
Πάντως είχες και καλά νέα για το σπίτι!!
Άντε καλορίζικο!!Ρε παιδιά εγώ έχω λιώσει απτην ζέστη!!!!! Τί είναι αυτό το πράγμα πιά.... Δύο μέρες μου μείνανε και γεία σου Αθήνα μετά!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ προσέχω όσο μπορώ, αλλά μάταια, μάλλον είναι έμφυτο!!Καλέ κορίτσια προσέχετε λιγάκι.
Εκτός από τα πεσίματα έχω σουξέ και στις ζημιές...

Περαστικά Χριστινάκι κι εγώ μια από τα ίδια,αλλα τα νέα για το σπίτι είναι
Καλορίζικο και γεμάτο ευτυχία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τα πουμε μαλλον μετα τον Αυγουστο!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool