Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τώρα πιά θα έχουμε και εμείς Τερκενλή στην Αθήνα, ανοίγει στην Παπανικολή πρός
Χαλάνδρι!!!!!!
Οποτε...........No comments!!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: Προσοχή!! αυτό ισχύει μόνο για τα γλυκά. Το φαγητό μου το "περιποιούμαι" δεόντος...:P:P:P
Μα κι εγώ για τα γλυκά μιλάω! Προτιμώ να τρέφομαι με γλυκά παρά με φαγητό...;):P:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα κι εγώ για τα γλυκά μιλάω! Προτιμώ να τρέφομαι με γλυκά παρά με φαγητό...;):P:D
Κι εγώ! Αλλά συγκεκριμένα γλυκά, οχι οτιδήποτε....:rolleyes:
Βάρσος και πάλι Βάρσος!

:up::up:οκ τότε! έπόμενη φορά εξόρμηση σε ζαχαροπλαστείο!!:P:P:P

Η ζάχαρη ειναι άτιμο πράγμα!!!!!!!

Αλλά έτσι δεν ειναι όλες οι "αμαρτίες"..???? γλυκιες!!!!!!!!!!!:P:cool:

:P:P:P Ναι! Και αν το μάθαινε ο μπαμπάς το ίδιο θα έλεγε!!:P:P Του έχω πεί να μην μου φέρνει δεν μπορώ να το φάω όλο!!Αυτός εκεί! Τι να κάνω??:redface:
Να σου στείλω διεύθυνση?:rolleyes:
Τώρα πιά θα έχουμε και εμείς Τερκενλή στην Αθήνα, ανοίγει στην Παπανικολή πρός
Χαλάνδρι!!!!!!
Οποτε...........No comments!!!!!!!:)
Ελενίτσα πότε είπες ότι γυρνάς από Χίο?:confused: Στην επόμενη συνάντηση θέλω τσουρέκι από τον Τερκενλή στο Χαλάνδρι!!!:bleh::bleh::bleh:

"Βάρσος και πάλι Βάρσος":up:
Αχ Ισμήνη μου τι μου θύμισες!!!! Και τις δύο γέννες τις έβγαλα τρώγοντας εκείνα τα σοκολατάκια με τρούφα και ινδοκάρυδο γύρω - γύρω. Έφαγα τόσα, που την τελευταία μέρα, στη γέννα της Νάσιας, πήραμε το πρωί για να τα πάρω μαζί μου, τα έφαγα γιατί καθυστερήσαμε να φύγουμε, ξαναπήραμε το μεσημέρι, τα ξαναέφαγα και όταν το απόγευμα πήγαμε να ξαναπάρουμε, έτσι για να έχω για το δρόμο, μας είπαν "δεν έχουμε άλλα για σήμερα, τα φάγατε όλα, περάστε αύριο".:(
Καλημέρα γυναίκες και άντρες του φόρουμ...:)
:) minikaki ο "κακός καιρός" αναφερόταν στο σχόλιο της Evelia εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/
Το τριπλό της προσφώνησης στο διάλογο με τον εαυτό σου της ίδια μέρας. Ελπίζω να μην το παρεξήγησες:redface:
Ο κούκος, κατά κόσμο Νερίνα:rolleyes::lol:

Και τις δύο γέννες τις έβγαλα τρώγοντας εκείνα τα σοκολατάκια με τρούφα και ινδοκάρυδο γύρω - γύρω.
Αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει! Πηγαίνω κατευθείαν στις πάστες και στις τούρτες! Αλλά τώρα που τα ανέφερες....:hmm:

Αγαπητή Nerina, "κούκε¨ μου καλέ:D
Δεν παρεξήγησα τίποτα:redface: απλά έχεις γράψει το όνομα μινικακι αντί για μιμικακι γιαυτό αναρωτιόμουν...
Το ""έπιασα" το αστείο με τον τριπλό χαιρετησμό καλέ!! , ξέρω να διακρίνω το χιούμορ ενός αιγόκερου, και εγώ έτσι είμαι:P:P

Από βάρσο τρελλαίνομαι για το γεμιστό κρουασάν με καννέλα κ καρύδια...Το ξέρει κανείς?? Το έτρωγα πολύ μικρή!!!:bleh::bleh::bleh:

Γιά τα φύλλα μιλφέιγ του Βάρσου.....τι να πώ??????
Εξαίσια!!!!!!!!!:P

Από βάρσο τρελλαίνομαι για το γεμιστό κρουασάν με καννέλα κ καρύδια...Το ξέρει κανείς?? Το έτρωγα πολύ μικρή!!!:bleh::bleh::bleh:

Πλήρως κατατοπισμένες μας βρίσκω εεεεεεε??????:lol:

Εγω και το κρουασάν αυτό είμαστε πολύ γνωστοί....
Αν και μικρή δεν το έτρωγα, τωρα αναπληρώνω οτι δεν έχω κάνει στα παιδικά μου χρόνια !:up:

Πλήρως κατατοπισμένες μας βρίσκω εεεεεεε??????:lol:

Εγω και το κρουασάν αυτό είμαστε πολύ γνωστοί....
Αν και μικρή δεν το έτρωγα, τωρα αναπληρώνω οτι δεν έχω κάνει στα παιδικά μου χρόνια !:up:

Είναι το μοναδικό που τρώω (ολόκληρο:D) όταν περνάω από Βάρσο:P:P:P:up:

Τουρτες ακουω, σοκολατακια, τσουρεκακια.... πεινασα.....
Εγω δεν τρωω πολυ (μιμικακι κι εγω παστα ολοκληρη δεν τη καταφερνω) αλλα πρεπει να φαω απο ολα οσα δω (κι αν εχει μπουφε ειναι θεματακι). Απο τοτε που ακολουθω το Γιαννη σε συνεδρια και συλλογους εχω παρει κατι κιλακια. Τρια αλλα για το υψος μου ειναι θεμα (κοιλιτσα :redface::redface:) Που δεν ειχα ποτε μου. Και θελω να τα χασω..... Αλλα μετα τις διακοπες γιατι εδω εχει τοσο φαγητο και τοσα γλυκα που ειναιαδυνατο να πω οχι :/::/:
Σηκωθηκαμε στις 9 φαγαμε πρωινο και ηρθαμε παλι στο δωματιο γιατι ηθελε να κοιμηθει ο Γιαννης :mad::/::confused: Ακομη κοιμαται και βαριεμαι κατι λιγο. Δεν εχει και τιποτα γυρω απο το ξενοδοχειο, αυτοκινητο δεν εχω....
Συννεφιαζει παντως εδω σιγα σιγα και φυσαει....
Καποιο απο τα γαταια παλι ειχε κανει εμετο σημερα :hmm::hmm::hmm:
Αν συνεχιστει με βλεπω να γυρναω δρομεως... Παντως φαγανε και τα 3...Θα παει και η μαμα να κατσει μαζι τους το απογευμα. Τι στι καλο τα επιασε;;;; :(:(

Αν συνεχιστει με βλεπω να γυρναω δρομεως... Παντως φαγανε και τα 3...Θα παει και η μαμα να κατσει μαζι τους το απογευμα. Τι στι καλο τα επιασε;;;; :(:(
Ισως βουλιμία λόγω μοναξιάς. Ο Βαλεντίνο είχε πάθει το ίδιο, το διάστημα που τον είχαμε στο μαγαζί. Μάλιστα είχε παχύνει.
Μην ανησυχείς πάντως.

Τουρτες ακουω, σοκολατακια, τσουρεκακια.... πεινασα.....
Εγω δεν τρωω πολυ (μιμικακι κι εγω παστα ολοκληρη δεν τη καταφερνω) αλλα πρεπει να φαω απο ολα οσα δω (κι αν εχει μπουφε ειναι θεματακι). Απο τοτε που ακολουθω το Γιαννη σε συνεδρια και συλλογους εχω παρει κατι κιλακια. Τρια αλλα για το υψος μου ειναι θεμα (κοιλιτσα :redface::redface:) Που δεν ειχα ποτε μου. Και θελω να τα χασω..... Αλλα μετα τις διακοπες γιατι εδω εχει τοσο φαγητο και τοσα γλυκα που ειναιαδυνατο να πω οχι :/::/:
Σηκωθηκαμε στις 9 φαγαμε πρωινο και ηρθαμε παλι στο δωματιο γιατι ηθελε να κοιμηθει ο Γιαννης :mad::/::confused: Ακομη κοιμαται και βαριεμαι κατι λιγο. Δεν εχει και τιποτα γυρω απο το ξενοδοχειο, αυτοκινητο δεν εχω....
Συννεφιαζει παντως εδω σιγα σιγα και φυσαει....

Το πρωινό στα ξενοδοχεία το "ξεσκίζω" και εγώ ειδικά αν έχει και ποικιλία η καλύτερη μου:P:P

Εμετό έκανε και εμένα ο φρού όταν τον άφηνα μόνο του...:hmm: Μήπως επειδή τους λείπεις??Βέβαια αν συνεχιστεί δεν ξέρω αν είναι καλό...:hmm:

Τι στι καλο τα επιασε;;;; :(:(

Εμετό έκανε και εμένα ο φρού όταν τον άφηνα μόνο του...:hmm: Μήπως επειδή τους λείπεις??Βέβαια αν συνεχιστεί δεν ξέρω αν είναι καλό...:hmm:
Πιστευω ότι είναι αντίδραση στο ότι τα άφησες μόνα τους. Μου θυμίζει τον ανηψιό μου που όταν ήταν μικρός για να γίνει το δικό του έριχνε εκεί έναν εμετό και σκοτωνόμασταν όλοι να τον νταντέψουμε. Μέχρι που ο παιδίατρος μας είπε ότι απλά είχε βρει το κουμπί μας για να μας τρέχει...:rolleyes: Μόλις γυρίσεις θα τους περάσει!;)

Αμάαααν έφτασα τα 3.013 μηνύματα.....:( Γλωσοκοπανίαση....!

Αμάαααν έφτασα τα 3.013 μηνύματα.....:( Γλωσοκοπανίαση....!
Τι να πω κι εγώ με τα 3.022 (ουπς! μόλις έγιναν 3.023!!!)?:blink::blink::blink:
Κι είμαι και 4 μήνες και 2 ολόκληρες μέρες λιγότερο από εσένα στο ΜyCat!!!:rolleyes: A! πα πα!!! Θα το κόψω δε γίνεται! Εξάρτηση κατάντησε...:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back