Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εμενα μου αρεσουν πολυ οι βαφλες στα haagen dazs,με παγωτο βελγικη σοκολατα και σιροπι γαλακτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!πω,πω!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!:P), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα!:bleh::bleh::bleh: Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!!:/: Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?...:(

παγωτομανια,στην ομονοια,ειναι??αν ναι,ειμαι διλπα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!Τικανουμε?Βλεπω οτι μιλαμε για βαφλες και μου ανοιξατε την ορεξη!Τα γατακια μου πλεον ειναι ολα αγαπημενα και δεν τσακωνονται με το μικρο.Η μεγαλη την εχει δει για 2η φορα μαμα μιας και τα αλλα δυο παιζουν ολην την ωρα χωρις αυτην.Με ανησυχει που κανει διαρροιες εδω και λιγον καιρο και εχουν περιεργο χρωμα προς το κοκκινοπο και φοβαμαι μην ειναι αιμα.Θα την παω στον κτηνιατρο σημερα να δω τι συμβαινει και θα παρω μαζι της και ενα απο τα μικρα για τα πρωτα του εμβολια!

παγωτομανια,στην ομονοια,ειναι??αν ναι,ειμαι διλπα!!
Υπάρχει Ψυρρή, Ομόνοια, Γλυφάδα, Μπουρνάζι και σε άλλα μέρη. Ανοίγουν συνέχεια. Στην Ομόνοια δεν έχω πάει αλλά απ'ότι μου έχουν πει είναι μικρό. Του γαμπρού μου είναι στο Μπουρνάζι. Αν πας να πάρεις οπωσδήποτε Nutella, γιαούρτι με ροδάκινο και πορτοκάλι (αν το θυμαμαι καλά), Lila Pause και φυστίκι (που φημίζεται ως τη καλύτερη γεύση τους). Αν και νομίζω ότι το τελευταίο το σταμάτησαν γιατί με τις φωτιές κάηκαν τα δένδρα από την περιοχή που έπαιρναν τα φυστίκια...:hmm::(:( Όλα τα παγωτά είναι φρεσκότατα!!!:P
Πω πω μου άνοιξε η όρεξη πάλι!!!

α!! στο hagentatz γνωριστηκαν οι γονεις μου και παμε και τωρα καμια φορα:happy::lol::D:):P αλλα δεν αφηνω τον εαυτο μου να παρει αυτο που θελει αλλιως τωρα δεν θα ημουνα 5 κιλα πανω απο το κανονικο αλλα 100!!!:down::down::(:(

α!! στο hagentatz γνωριστηκαν οι γονεις μου και παμε και τωρα καμια φορα:happy::lol::D:):P αλλα δεν αφηνω τον εαυτο μου να παρει αυτο που θελει αλλιως τωρα δεν θα ημουνα 5 κιλα πανω απο το κανονικο αλλα 100!!!:down::down::(:(

πώς περνάνε τα χρόνια:/:...Κάποτε ο κόσμος γνωριζόταν στον βάρσο....Νοιώθω πολύ μεγάλη ξαφνικά:blink: είχα την εντύπωση πώς τα hagentaz έχουν ανοίξει μόλις λίγα χρόνια...:confused::(

Καλημέρα σε όλους.....
Τι να πεί κανείς για τον χρόνο? ειναι ανελέητος όντως....
Εγώ ακόμα θυμάμαι τον κινηματογράφο Plaza στούς Αμπελοκήπους, τα
Jax Donuts & το Blanos Bowling......και όταν καμια φορά τα συζητάμε,
ο γιός μου απαντάει με αφοπλιστικό τόνο...."πότε ήταν αυτά μαμά, στην Αρχαία Ελλάδα???"
...........Ασχολίαστο!!!!!!!!!:P

καλημέρα!!!
τι σου λεει βρε το μικρό ??? στην Αρχαία Ελλάδα???????????

σε έστειλε κανονικά έτσι?? χι χι

Δεν το συζητώ, καμιά φορά με ρωτάει πότε γεννήθηκα και όταν του λέω 1964.....
γουρλώνει τα μάτια!!!!:P Ναι, την έχουν αυτή την συνήθεια τα μικρά......να μας
στέλνουν κανονικά!!!!!!:lol:

ρε τα σκασμένα, μετά σου λέει κάνε παιδί να δείς καλό!

Δεν το συζητώ, καμιά φορά με ρωτάει πότε γεννήθηκα και όταν του λέω 1964.....
γουρλώνει τα μάτια!!!!:P Ναι, την έχουν αυτή την συνήθεια τα μικρά......να μας
στέλνουν κανονικά!!!!!!:lol:
Δηλαδή αν ακούσει το 1930 που γεννήθηκε η μητέρα μου θα πει για Τρωϊκό Πόλεμο ή στην καλύτερη περίπτωση για την άλωση της Πόλης?....:hmm::confused::blink: Σαν χθες μου φαίνεται που ήμουνα η μικρότερη στις παρέες και τώρα ...:(

Κανονικά και χωρίς κανένα ενδοιασμό:P!!!!!!! Πιστέψε με!!!!:lol:

Δηλαδή αν ακούσει το 1930 που γεννήθηκε η μητέρα μου θα πει για Τρωϊκό Πόλεμο ή στην καλύτερη περίπτωση για την άλωση της Πόλης?....:hmm::confused::blink: Σαν χθες μου φαίνεται που ήμουνα η μικρότερη στις παρέες και τώρα ...:(

τι θες να μας πεις τώρα ότι μεγάλωσες?? πας καλά ??? νέα γυναίκα????
δηλαδή η μητέρα σου που είναι το 1930 και ο πατέρας μου που είναι το 1928 τι πρέπει να κάνουν ????

Καλημέρα! Ο Σάκης μόλις γύρισε από την άμμο του την οποία έσκαβε μετά μανίας και τώρα τρέχει σαν σίφουνας σε όλο το σπίτι. Ελπίζω να μην βρεθεί η Μίτσυ στο διάβα του γιατί μάλλον θα θρηνήσουμε θύματα.

Αυτό με τις ηλικίες το κάνω κι εγώ, όσο μπορώ και όπου μπορώ. Πάντως κάτι μου λέει ότι δεν θα μπορώ να το κάνω πολύ ακόμα... όταν είπα τη χρονολογία γέννησής μου στο 6χρονο ξαδερφό μου με κοίταξε με το γνωστό ύφος και μου είπε "Α, δηλαδή εσύ έχεις γεννηθεί τον περασμένο αιώνα;"! Καταλάβατε το σκ@$%παιδο;

Πάντως η ηλικία δεν είναι αυτή που αναγράφεται στην ταυτότητα είναι αυτή που νιώθουμε εμείς και την βγάζουμε προς τα έξω. Σε λογικά πάντα πλαίσια!

Πρόσφατα άκουσα και το εξης καλό......" η γυναίκα ειναι όσο δείχνει, και ο άνδρας όσο μπορεί".......:lol:

Το πιο ωραίο μου το είχε πει ο ανηψιός μου πριν 2-3 χρόνια που λόγω εφηβείας τρωγόταν με τα ρούχα του. Σε κάποια φάση που είχε νεύρα του λέω "Γιαννάκη μου πρέπει να είναι δύσκολο να είσαι αγοράκι στην εφηβεία..." και τι μου απαντάει το σκασμένο? Σε πολύ χαλαρό cool ύφος "Δεν ξέρω τι να σου πω, αλλά για πες μου κι εσύ, είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα στη μέση ηλικία?":blink::blink::blink:
Ε! όχι και μέσηλικη στα 35!!!!!:confused::confused::mad::mad::mad:

Πάντως η ηλικία δεν είναι αυτή που αναγράφεται στην ταυτότητα είναι αυτή που νιώθουμε εμείς και την βγάζουμε προς τα έξω. Σε λογικά πάντα πλαίσια![/QUOTE]

έχεις απόλυτο δίκιο!!

Το πιο ωραίο μου το είχε πει ο ανηψιός μου πριν 2-3 χρόνια που λόγω εφηβείας τρωγόταν με τα ρούχα του. Σε κάποια φάση που είχε νεύρα του λέω "Γιαννάκη μου πρέπει να είναι δύσκολο να είσαι αγοράκι στην εφηβεία..." και τι μου απαντάει το σκασμένο? Σε πολύ χαλαρό cool ύφος "Δεν ξέρω τι να σου πω, αλλά για πες μου κι εσύ, είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα στη μέση ηλικία?":blink::blink::blink:
Ε! όχι και μέσηλικη στα 35!!!!!:confused::confused::mad::mad::mad:

:lol::lol::lol::lol:...μέση ηλικία?????:lol::lol::lol: καλό!!!!!

Ασπασία μην στεναχωριέσαι και το ξαδερφάκι μου μεσήλικη με θεωρεί. Μιλάμε με κοίταξε λες και ήμουν 100 χρονών, ούτε καν μεσήλικη τώρα που το σκέφτομαι!

Ασπασία μην στεναχωριέσαι και το ξαδερφάκι μου μεσήλικη με θεωρεί. Μιλάμε με κοίταξε λες και ήμουν 100 χρονών, ούτε καν μεσήλικη τώρα που το σκέφτομαι!
Μπα! Εμένα ο μικρός, τι μικρός δηλαδή 17,5 χρονών γαϊδούρι είναι τώρα, δεν το εννοούσε. Το είπε απλά για να μου τη σπάσει και τα κατάφερε...:rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back